Jump to content
nikolai

Ζ800 abs η οχι

Recommended Posts

Εχει παρει μια ιδεα ο φιλος μας για το αν πρεπει να βαλει abs ή οχι στο z,αλλα θελω να σου πω κατι που εχω δει απο πειρα.

Να βαλεις abs καλου κακου ΑΛΛΑ μην χαλαρωνεις πανω σε αυτο.Μαθε να φρεναρεις χωρις να φτανεις στα ορια που επιδρα το abs.Εαν θελεις μηχανη απλα για να κανεις την δουλεια σου και για φιγουρα(ελα τωρα z 800 θα παρεις :D) τοτε πασο ομως αν θελεις να εξελιχθεις,τοτε μαθε να φρεναρεις χωρις αυτο.Δηλαδη μαθε τις δυνατοτητες των φρενων σου,μαθε την λειτουργεια των αναρτησεων σου και τελειοποιησε τις ικανοτητες τις δικες σου.

Με πολυ απλα λογια ΕΑΝ θελεις να γινεις εσυ καλυτερος,τοτε μην σκεφτεσαι <<εχω abs οποτε φρεναρω οπως θελω>> και αφησε το abs να επιδραση μονο στα δικα σου λαθη.Ναι,ακομα και το αποτομο φρεναρισμα ειναι δικο σου λαθος λογο ελλειψης εμπειριας(Αυτο μπορω να στο εξηγησω inbox αν θες)

Με υγεια το z800 :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για να μην το κουραζω το θεμα.....

Το παλικαρι που θελει να παρει το Z , αν θελει να μαθει το ΣΩΣΤΟ για το τι ισχυει καλα θα κανει να μην ρωταω εμενα ή καποιον απο δω!

Ας παει σε καποιον εξειδικευμενο ανθρωπο να ρωτησει ! Υπαρχουν και mail που μπορει να ρωτησει σε οποιον θελει ή να παει να παρακολουθησει ενα μαθημα πριν αποφασισει τι θα παρει!

Θα χαρω και να βοηθησω! :grin:

Τροποποιήθηκε από τον motoroso

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα τωρα ειναι σοβαρο αυτο που λες?

Θα παει σε ατομο που κανει σχολειο να του πει τι?

Φυσικα και θα του πει τα δικα του για να κανει το σχολειο!

Για τη ψυχη της μανας τους τα κανουν?

Εαν ναι τοτε θα χρεωναν 10Ε το μαθημα και οχι 150-200 η και καποιοι και παραπανω.

Επαναλαμβανω οτι δεν ισοπεδωνω τα σχολεια αλλα δεν ειναι και η λυση σε ολα.

Οταν πχ δεν εχεις προσεξει κατι το αβς θα σε σωσει.

Οταν εισαι καινουργιος οδηγος και δεν εχεις την εμπειρια το αβς θα σε σωσει.το σχολειο προφανως δεν θα σου δωσει μαγικα την εμπειρια και θα στη βαλει στο κεφαλι.και πριν πας να κανεις σχολειο προφανως και πρεπει να κυκλοφορησεις λιγο για να μαθεις καποια πραγματα.

Και οχι δε τρολλαρω οταν λεω οτι ανθρωπος που ξερει και εχει δουλεψει τα βασικα ,δε θα τον κανει και ροσσι το σχολειο.και στο ξαναλεω οτι εχω γνωστους που εκαναν και το ειπαν.

Δε γινεται στα 20 ατομα ολοι να του λεμε αβς και εσυ να επιμενεις στο οχι.

Εαν ειχε εμπειρια και ηθελε μηχανη για βολτες πιστα και καυλες τοτε να ελεγα ναι,αλλα στη φαση που βρισκεται ο ανθρωπος τωρα,το αβς ειναι απαραιτητο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν εισαι καινουργιος οδηγος και δεν εχεις την εμπειρια το αβς θα σε σωσει.το σχολειο προφανως δεν θα σου δωσει μαγικα την εμπειρια και θα στη βαλει στο κεφαλι.και πριν πας να κανεις σχολειο προφανως και πρεπει να κυκλοφορησεις λιγο για να μαθεις καποια πραγματα.

Απανταω μια ακομα φορα γιατι ειναι θεμα ασφαλειας και μονο.

Οταν εισαι καινουργιος οδηγος και βρεχει νοεμβρη μηνα και νομιζεις οτι φρεναρεις και θα σταματησεις στα 10 μετρα γιατι πρεπει να φρεναρεις και σου ενεργοποιηθει το ABS και δεν θα εχεις σταματησει ουτε οταν φτασεις 150χρονων

Και την ωρα που θα πετας πανω απο το αυτοκινητο που σου φρεναρε μπροστα σου ( ελπιζω ποτε να μην γινει) ¨για εκεινα τα δεκατα του δευτερολεπτυ εσυ θα σκεφτεσαι " τωρα εγινε η παπαρια,τον ηπιαμε" !

Αυτος ομως που γνωριζει κατι παραπανω και του εχουν μαθει τι θα πρεπει να σκεφτεται θα λεει απο μεσα του πως πρεπει ναβαλω τα χερια και τα ποδια μου για να μην σκοτωθω!

ΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ και το σχολειο θα σου δωσει την εμπειρια και θα στη βαλει στο κεφαλι.Και σιγουρα οχι μαγικα ...

κουβεντα κανουμε και αυτη η κουβεντα δεν τελειωνει ποτε!

Απλα αυτο που λεω ειναι πως ειναι καλο να ψαχνουμε μια πληροφορια εκει που πρεπει και οχι τι λενε οι περισσοτεροι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει σε λιγο θα μας πεις δηλαδη με το αβς δε σταματαει και ποτε η μηχανη...

Η διαφορα στο φρεναρισμα ειναι πολυ μικρη και στο βρεγμενο ειδικα ακομα μικροτερη.τοσο μικρη που δεν αξιζει να φλερταρεις με τη σουπα απο μονος σου.

και θες να μου πεις οτι οταν ειναι καινουργιος οδηγος επειδη εχει κανει το σχολειο θα τη γλιτωσει δηλαδη επειδη θα μπορεσει να φρεναρει πιο πριν απο οτι εαν ειχε αβς στο βρεγμενο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει σε λιγο θα μας πεις δηλαδη με το αβς δε σταματαει και ποτε η μηχανη...

Η διαφορα στο φρεναρισμα ειναι πολυ μικρη και στο βρεγμενο ειδικα ακομα μικροτερη.τοσο μικρη που δεν αξιζει να φλερταρεις με τη σουπα απο μονος σου.

και θες να μου πεις οτι οταν ειναι καινουργιος οδηγος επειδη εχει κανει το σχολειο θα τη γλιτωσει δηλαδη επειδη θα μπορεσει να φρεναρει πιο πριν απο οτι εαν ειχε αβς στο βρεγμενο?

Ναι αυτο λεω !

Δεν θα φρεναρει ποτε στην βροχη με abs για να σταματησει!

Δεν πρεπει!

Μονο για να αποφυγει κατι!

και γιαυτο μερικοι μετα λενε ειχα abs και στην βροχη δεν εκανε τιποτα! Λαθος! Εκει κανει δουλεια! αλλα και εκει πρεπει να ξερεις οτι πρεπει να αποφυγεις το εμποδιο οχι να σταματησεις γρηγοροτερα

Δυστυχως δεν ειναι ωραιο να τα λεμε ολα πισω απο pc χωρις να ξερεις με ποιον μιλας!

Ομως πιστεψε με δεν το βγαζω απο το μυαλο μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν το αβς ήταν άχρηστο δε θα επικρατούσε κατά κράτος στα αμάξια...που η απώλεια πρόσφυσης δεν είναι επικίνδυνη στο βαθμό της μοτό...

Αλλά τι να λέμε...φιλαράκι ενδιαφερόμενε, μη το σκεφτείς, πάρε με abs, μόνο καλό θα κάνεις στον εαυτό σου. Ειδικά στην αρχή τα κατα λάθος μπλοκαρίσματα στον μπροστα είναι αναπόφευκτα...έπεσα από την πρώτη μου μοτό στην πρώτη βδομάδα, διότι προφανώς κοκάλωσα το μπροστά και έπεσα. Και άλλο τα 127 κιλά της cbr 125 που είχα τότε, άλλο τα 190 της ζ για να τα μανατζάρεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζω σε μια αλλη χωρα, που οι δρομοι και οι συνθηκες προσφερονται να μαθεις να φρεναρεις σωστα και με ασφαλεια. Αρα φιλε μοτοροσο η προταση σου απεναντι σε εναν νεο και απειρο οδηγο ειναι να παρει κουτα το Ζ χωρις abs, να παει σε ενα σχολειο να μαθει να οδηγει ( παντα σε συνθηκες πιστας ), να κανει 84739 τρακ ντευς γιατι αλλιως δεν παιζει να δει βελτιωση αν μεινει μονο στο ημερισιο λεβελ και οοοοταν θα τα κανει ολα αυτα και αφου πραγματοποιησει το τελειο φρεναρισμα εντος πιστας θα μπορεσει να σταματησει ας πουμε στην Καλλιρροης στο υψος της Βουλιαγμενης χωρις προβλημα η στην βρεγμενη Φραντζη. Καλα καταλαβα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν το αβς ήταν άχρηστο δε θα επικρατούσε κατά κράτος στα αμάξια...που η απώλεια πρόσφυσης δεν είναι επικίνδυνη στο βαθμό της μοτό...

Φιλε μου για να φρεναρεις οπως ακριβως πρεπει ( ιδανικο φρεναρισμα) πρεπει να ασκησεις πιεση στο πενταλ του φρενου 80kg!

στο αυτοκινητο (που και εκει ειναι δυκολο) αν εισαι 80kg η παραπανω μπορεις να το κανεις πιο ευκολα βαζοντας ολο σου το βαρος πανω στο πενταλ!

Στην μηχανη ομως ποσα kg μπορεις να ασκησεις?? :)

Δεν ειναι το ιδιο πραγμα λοιπον! :)

Ζω σε μια αλλη χωρα, που οι δρομοι και οι συνθηκες προσφερονται να μαθεις να φρεναρεις σωστα και με ασφαλεια. Αρα φιλε μοτοροσο η προταση σου απεναντι σε εναν νεο και απειρο οδηγο ειναι να παρει κουτα το Ζ χωρις abs, να παει σε ενα σχολειο να μαθει να οδηγει ( παντα σε συνθηκες πιστας ), να κανει 84739 τρακ ντευς γιατι αλλιως δεν παιζει να δει βελτιωση αν μεινει μονο στο ημερισιο λεβελ και οοοοταν θα τα κανει ολα αυτα και αφου πραγματοποιησει το τελειο φρεναρισμα εντος πιστας θα μπορεσει να σταματησει ας πουμε στην Καλλιρροης στο υψος της Βουλιαγμενης χωρις προβλημα η στην βρεγμενη Φραντζη. Καλα καταλαβα;

Bασικα εχουμε πεσει στην περιπτωση κι ολας γιατι εχω Z! :)

αν διαβασεις πιο πανω δεν ειναι πιστα εκει που γινονται τα μαθηματα αλλα διαμορφωμενος χωρος σε στυλ πιστας. δεν ειναι το ιδιο . οπως αλλο πραγμα ειναι τα Trackday....καμια σχεση!

Και οσο για το ημερησιο αν φτανει...?

Οσοι το εχουν κανει ειδα πολλες αλαγες εστω και με αυτο!

Επισης στην στην Καλλιρροης στο υψος της Βουλιαγμενης η στην βρεγμενη Φραντζη ουτε με το Abs σταματας ευκολα!

Αρα ολα θεμα εξασκησης ειναι και αντιληψης! τοσο απλα!

Λετε να εχω καποιο λογο να λεω οτι ναναι για να τον κανω τον ανθρωπο να κινδυνεψει?

Τροποποιήθηκε από τον motoroso

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποια ερευνα εχεις διαβασει και εχεις να μας δειξεις που να λεει οτι σε βρεγμενο με εμπειρο οδηγο,χωρις αβς θα σταματησει σε 15 μετρα και με αβς θα σταματησει σε 18?

Η οτι λενε οι δασκαλοι απο τα σχολεια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποια ερευνα εχεις διαβασει και εχεις να μας δειξεις που να λεει οτι σε βρεγμενο με εμπειρο οδηγο,χωρις αβς θα σταματησει σε 15 μετρα και με αβς θα σταματησει σε 18?

Η οτι λενε οι δασκαλοι απο τα σχολεια?

Εχω πολλα βιβλια τετοιυ ειδους αλλα τα εχω εδω διπλα μου και δεν μπορω να τα σκαναρω!

Θα το δω ομως!

Επισης κατι τετοια βιβλιαρακια μοιραζαν μια περιοδο περσυ με τιτλο 'οδηγηστε εξυπνα και με ασφαλεια' και υπηρχαν νουμερο 1 2 και 3!

Εκει γραφανε πολλα τετοια

Ηταν σε συνεργασια με την Αττικη οδο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερω που γινονται τα μαθηματα. Το autofestival ειναι ενας διαμορφωμενος χωρος που ουδεμια σχεση εχει με το 99% των καθημερινων μας διαδρομων. Που και σε τι ακριβως θα κανει λοιπον εξασκηση; Σε συνθηκες που ποτε δεν θα συναντησει; Υπαρχει περιπτωση να πηγαινεις πανω απο το οριο και σε μια κατασταση πανικου να μην μπλοκαρει για πλακα ο μπροστινος; Μεχρι να παμε στις δουλειες μας ουτε τα λαστιχα δεν προλαβαινουν να ζεσταθουν. Συνεχιζω να τονιζω δε πως μιλαμε για νεο οδηγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γελάω με τα 80 κιλά. Αγνοείς απόλυτα μου φαίνεται την υποβοήθηση από τον σερβό, το υδραυλικό κύκλωμα που πολλαπλασιάζει τη δύναμη για να μη σταθεί ο οδηγός στο πεντάλ φρένου, αγνοεις ότι το φρένο στις μοτό πολλαπλασιάζει τη δύναμη του οδηγού ακόμη και αν προέρχεται από το δάχτυλό του και όχι από το πόδι του-προφανώς λιγότερη δλδ- και η τοποθέτησή σου δεν είχε καμια σχέση με τη δικιά μου. Θεωρώ ότι δεν βγάζει κανείς άκρη συζητώντας μαζί σου διότι σου μιλάνε όλοι και δεν ακους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει το τι γραφουν τα βιβλιαρακια μεσα αστο.

Βιντεακι η εγγραφη ερευνα που να λεει με στοιχεια οτι ξερεις κατι,σε εμπειρο οδηγο ακομα και σε βρεγμενο το αβς αυξανει αρκετα την αποσταση φρεναρισματος και απο 15 μετρα τη κανει 18 υπαρχει?

Εαν οχι τοτε ολα ειναι στη θεωρια των δασκαλων που τι θα λενε?οτι με το σχολειο που φυσικα κανουν αυτοι,φρεναρεις σε βρεγμενο καλυτερα απο το αβς ασχετα εαν οδηγας 2 μηνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

motoroso, από που να αρχίσω και που να τελειώσω παλικάρι μου.

Άλλο κομμάτι η εκπαίδευση, άλλο το κομμάτι του ηλεκτρονικού βοηθήματος (ιδιαίτερα τα τελευταίας γενιάς).

Σαφώς και είναι σημαντική (αν όχι η σημαντικότερη) η εκπαίδευση, αλλά δεν είναι το θέμα του συγκεκριμένου thread.

Άσε τα «μου είπαν» «άκουσα» «ξέρω αλλά δε μπορώ να το πω» κλπ.....

Ο Χούντρας σου είπε πως το ABS είναι άχρηστο/επικίνδυνο? Πλάκα μας κάνεις?

Ή κάποιος άλλος εκπαιδευτής?

Εν πάση περιπτώσει, είμαι βέβαιος (100%) πως όχι μόνο δεν άκουγες (σωστά ή λάθος.....), αλλά βάζεις και δική σου σάλτσα στην κουβέντα που οδηγεί σε ατέρμονες κουβέντες γεμάτες αερολογία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερω που γινονται τα μαθηματα. Το autofestival ειναι ενας διαμορφωμενος χωρος που ουδεμια σχεση εχει με το 99% των καθημερινων μας διαδρομων. Που και σε τι ακριβως θα κανει λοιπον εξασκηση; Σε συνθηκες που ποτε δεν θα συναντησει; Υπαρχει περιπτωση να πηγαινεις πανω απο το οριο και σε μια κατασταση πανικου να μην μπλοκαρει για πλακα ο μπροστινος; Μεχρι να παμε στις δουλειες μας ουτε τα λαστιχα δεν προλαβαινουν να ζεσταθουν. Συνεχιζω να τονιζω δε πως μιλαμε για νεο οδηγο.

Eξασκιση κανεις μονος σου με αυτα που θα σου μαθουν!

Οπως πχ σε κατασταση πανικου πρεπει να πατησεις πρωτα το πισω και μετα το μπροστα για να κατσει σωστα ο πισω τροχος και να μην σηκωθει!

Με εξασκηση μονος σου με την μοτοσυκλετα τα μαθαινεις αυτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Χούντρας σου είπε πως το ABS είναι άχρηστο/επικίνδυνο? Πλάκα μας κάνεις?

Ναι αυτος!

Καλη συνεχεια! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

............................................................................................................

Βεβαια το ξεκλειδωμα ( το οποιο θα κανω αμεσα ) απο τα 47 αλογα στα 95 ειναι υποθεση λιγης ωρας μεσω εγκεφαλου

Εδώ καλέ μου φίλε,θα σε απογοητεύσω.Στο συγκεκριμένο μηχανάκι δεν γίνεται.Το ότι θα πάρεις κάποια άλογα ναι,αλλά ποτέ τα 115... Έχε,λοιπόν το νου σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνοψιζουμε λοιπον, θα παρει Ζ χωρις abs, θα κανει μαθηματα στο πιστακι του autofestival αλλα επειδη καμια σχεση δεν υπαρχει αναμεσα στο πιστακι και στους δρομους ,θα καβαλησει το Ζ, θα βρει εναν απο τους πολλους σκατοδρομους που εχουμε, θα φτιαξει στο μυαλο του το χειροτερο σεναριο που μπορει να του κατσει κι εκει που θα επιχειρει το φρεναρισμα πανικου θα πρεπει να πατησει τοσο οσο πρεπει το πισω φρενο, μετα απο 0,1 σεκ οσο πρεπει το μπροστα, να ριξει και κανα δυο κατεβασματα με ξερογκαζο χωρις φυσικα να μπλοκαρει τους τροχους και ολα αυτα μεσα σε ποσα ακριβως δευτερολεπτα; Good luck απο εμενα αλλα καλο θα ηταν σε τετοια θεματα να υπαρχει ομοψυχια γιατι μιλαμε για ανθρωπινες ζωες. Καλη η τρελα, καλη και η θεωρια αλλα στην πραξη συμβουλευουμε εναν αγνωστο και απειρο οδηγο και θα επρεπε να μετραμε λιγο παραπανω αυτα που γραφουμε και πιστεψε με,πουριτανος δεν ειμαι οπως επισης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχει πει αυτα τα πραγματα ο Χουντρας και βαζω και στοιχημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε gouky τι δεν καταλαβαίνεις, εδώ πλακώσανε και οι συντονιστάδες...κρίμα που γ(α)εμίσαμε πάλι ένα θέμα με σελίδες τσάμπα αντιπαράθεσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ καλέ μου φίλε,θα σε απογοητεύσω.Στο συγκεκριμένο μηχανάκι δεν γίνεται.Το ότι θα πάρεις κάποια άλογα ναι,αλλά ποτέ τα 115... Έχε,λοιπόν το νου σου.

Για τα 95 λέει το παιδί. :) Μιλάμε για το Z800e και όχι για το Z800: http://www.kawasaki.gr/el/products/sports/2014/z800_e_version/specifications?Uid=05F2WlhZW1laWFpaWllQWVBYXlpZXFFeRg0ERS86

Συνοψιζουμε λοιπον, θα παρει Ζ χωρις abs, θα κανει μαθηματα στο πιστακι του autofestival αλλα επειδη καμια σχεση δεν υπαρχει αναμεσα στο πιστακι και στους δρομους ,θα καβαλησει το Ζ, θα βρει εναν απο τους πολλους σκατοδρομους που εχουμε, θα φτιαξει στο μυαλο του το χειροτερο σεναριο που μπορει να του κατσει κι εκει που θα επιχειρει το φρεναρισμα πανικου θα πρεπει να πατησει τοσο οσο πρεπει το πισω φρενο, μετα απο 0,1 σεκ οσο πρεπει το μπροστα, να ριξει και κανα δυο κατεβασματα με ξερογκαζο χωρις φυσικα να μπλοκαρει τους τροχους και ολα αυτα μεσα σε ποσα ακριβως δευτερολεπτα; Good luck απο εμενα αλλα καλο θα ηταν σε τετοια θεματα να υπαρχει ομοψυχια γιατι μιλαμε για ανθρωπινες ζωες. Καλη η τρελα, καλη και η θεωρια αλλα στην πραξη συμβουλευουμε εναν αγνωστο και απειρο οδηγο και θα επρεπε να μετραμε λιγο παραπανω αυτα που γραφουμε και πιστεψε με,πουριτανος δεν ειμαι οπως επισης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχει πει αυτα τα πραγματα ο Χουντρας και βαζω και στοιχημα.

Μ' αρέσει που κάθεστε και ασχολείστε ακόμη. Προφανώς δεν παίζει να το είπε ο Χούντρας αυτό ή οποιοσδήποτε άλλος. Ίσως ο συμφορουμίτης το εξέλαβε έτσι από λάθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αυτος!

Καλη συνεχεια! :)

Είναι κολλητάρι σου ο Χούντρας και στο εκμυστηρεύτηκε μάλλον......

Γιατί 2 φορές που τον είχα εκπαιδευτή, δε μου είπε ποτέ πως το ABS δεν είναι άχρηστο.

Και επιπλέον, στις σχολές τύπου CSS/Riding school, δε σε μαθαίνουν φρενάρισμα αλλά κυρίως γυροσκοπικό, στήριξη και θέση σώματος.

Ελπίζω η εμφάνισή σου ως κομήτης, να μην επηρέασε το παλικάρι που θέλει να αγοράσει τη μοτοσυκλέτα, γιατί κάνεις λάθος, χωρίς αμφιβολία.

Σου εύχομαι καλή συνέχεια ΜΕ ABS γιατί είναι απαραίτητο, με ή χωρίς riding schools

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα το λύσαμε αυτό. Με ABS θα πάρει!

Χμ, άρα, αν έχει διαφορετική εξαγωγή και εκκεντροφόρους εγώ θα έβαζα λίγο πιο άγριους από του Z800 ή τους μαμά του Z800, ολόσωμη, φίλτρο και πρόγραμμα (όχι κονσέρβα) για να γίνει σωστό derestrict.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 ABS. Νταξει καλό το βιντεάκι αλλά υπερβολή. Ο τύπος απλά κοκκαλώνει τα φρένα κάθε φορά, δεν προσπαθεί καν να φρενάρει απότομα μεν αλλά χωρίς να μπλοκάρει ο τροχός δε.

Ε το ABS το έχεις για άμα τα τσαρουχώσεις. Τι σε φαίνεται περίεργο; Σε είπε κανείς ότι μπαίνει σε φυσιολογικό φρενάρισμα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα