kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Καθόλου αν το ζαχαρώνεις γιατί είναι πολύ ζόρικο αλλά βλέπεις ότι θα το ήθελες ένα κλικ πιο "πολιτισμένο", αν αφήσουμε τα οικονομικά στην μπάντα. Γιατί αν είναι να γράφουν μόνο οι πιστοποιημένοι Tracerικοί να ευλογούν τα γένια τους τότε χάνεται το νόημα του φόρουμ. Προσωπικά όχι μόνο το ζαχαρώνω αλλά το έχω προγραμματισει κιόλας κ τα τζετζελια ανά χειρας. Η κατάσταση της γυναίκας μόνο με απασχολει. Από κει και πέρα κατάθεσα την προσωπική μου άποψη όταν το οδήγησα αλλά κ εξέτασα εξονυχιστικα. Χαίρομαι να διαβασω αντικειμενικα ριβιου που επισημαίνουν κυρίως τα αρνητικά σχόλια κατόχων μιας και για τα θετικά τέλεια υπάρχουν κ οι δημοσιογραφοι. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Εγώ θα το πάρω Σεπτέμβρη τελικά οπότε αναμένω εναγωνίως όλα τα εξτραδάκια(χούφτες,βαλίτσες πλαϊνές και πίσω,κάγκελα,ζελατίνες) που θα βγουν τους επόμενους μήνες και τις απόψεις των φίλων που θα τα βάλουν για το πόσο τους βόλεψαν καθώς και φώτο να τα τσεκάρουμε. Και για να πεταχτώ και γω σαν την τσουτσού να πω την αποψή μου,θα πω ότι αν πιάσει κάποιος το τόπικ από την αρχή,πάρα πολλά από τα 850 μέχρι στιγμής ποστ,δεν δίνουν τίποτα σε κάποιον που θα μπει να διαβάσει για το Tracer.Ένα ξεσκαρτάρισμα ίσως ήταν καλό.My 2 cents. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Την ψάρεψα απο ενα γκρουπάκι στο FB. Το εχει ενα παλικάρι απο ελλαδα (να ειναι καλα ο άνθρωπος)... Ειναι ακριβώς οτι είχα στο μυαλό μου μονο που απ οτι φαίνεται δεν το έψαξα καλα για να καταφέρω αυτο το αποτέλεσμα. Ειναι κατα την άποψη μου οτι πιο όμορφο εχω δει απο tracer . Χωρίς αυτο το αηδιαστικό μπλε μωβ που προσωπικά με απωθεί υπερβολικά. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 για ρωτα τον αν η δεξια πισω μπαντα φλας κ παρελκομενα εχουν καπνισει καει απ τα καυσαερια της εξατμισης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 για ρωτα τον αν η δεξια πισω μπαντα φλας κ παρελκομενα εχουν καπνισει καει απ τα καυσαερια της εξατμισης Εκτός από το Ducati multistrada εμφανίζει και αυτό το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Η εξάτμιση στην φωτό είναι φτιαχτή σε μάστορα, δεν είναι αγορασμένη έτσι από την Άκρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 kosTracer Ποιό είναι αυτό το groupaki στο fb που έστειλες την foto? Στείλε link.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 kosTracer Ποιό είναι αυτό το groupaki στο fb που έστειλες την foto? Στείλε link.... https://www.facebook...Owners/?fref=ts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Αν βιδώσεις την πινακίδα πάνω με κανά λαμάκι , μια χαρά θα είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτό το μηχανάκι δεν το λέω "όμορφο" με την έννοια της κλασσικής ομορφιάς κατά τον ίδιο τρόπο που δεν λέω "όμορφο" για διάφορα όχι καγκουρεμένα WRX/STI κλπ Μου κάνει όμως γερό κλικ σαν βατή αγριάδα που κουτσά στραβά μπορώ να τη γουλαντρήσω, ανθρώπινα άγριο δηλαδή. Νομίζω ότι αυτό το ιδιαίτερο έχει η το 09 στις δυο εκδόσεις του: Είναι σίγουρα ψωμομένο αλλά με τρόπο ανθρώπινο, χωρίς να απαιτεί ειδικό χειρισμό για να βγάλει τη δύναμη του και το μέγεθος αυτής της δύναμης είναι γερό μεν και ικανό δε αλλά δεν είναι εκτός κλίμακας για ένα κοινό θνητό, να είναι ειδική αποστολή ο δαμασμός του, από όσα διαβάζω τουλάχιστον και βλέπω στα νούμερα και στις καμπύλες. Αυτό μου αρέσει πολύ. Αυτό που δε μου αρέσει είναι ο συνήθης μαϊντανός ΦΙΡΜΑΣ εκ Σλοβενίας που έχω βαρεθεί να τον βλέπω παντού, συχνά συνοδεία κακών ρυθμίσεων ή λάθος ταιριαγμένο εκεί που δεν πρέπει. Γιατί από όσο ακουώ ο συγκεκριμμένος εξατμισάς είναι όντως και λίγο πιο καλός σε σχέση με άλλους επώνυμους αλλά νυσάφι, δε μπορεί πια να μην υπάρχουν και άλλοι αντίστοιχα καλοί ή καλύτεροι ανά συγκεκριμμένα μοντέλα! Τουλάχιστον έστω να βγάλει όψιον κάποιο διαφορετικό πιο μικρό αυτοκόλλητο ή ανάγλυφο σήμα πιο διακριτικό. Έχω βαρεθεί το σήμα να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ παντού σε όλα τα "βελτιωμένα" και ας μην έχει κάνει τίποτα άλλο ο ιδιοκτήτης πέρα από το να κουμπώσει ένα τελικό. Σαν το "Intel Inside" που δηλώνει αδιαφορία για όλα τα υπόλοιπα που αποτελούν την συνταγή και τελικά πόσο πετυχημένο είναι το αποτέλεσμα. Ελπίζω τουλάχιστον το "Ακράποβιτς" να μη συνοδεύεται και από το "Ακράνοβιτς" που όταν τα βλέπω συνδυαστικά εκεί πλέον πείθομαι για το μοτοσυκλετιστικό επίπεδο του κατόχου τους. Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2015 από τον Mi_ka 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Προσωπικα εμενα το συγκεκριμενο μηχανακι μου αρεσει να ειναι μαμα τελειως. Ουτε χιλαρικα για acrapa ουτε τιποτα, βαλιτσακια απλα για κανα κοντινο ταξιδακι και τελος. Ειναι και ελαφρυ και μανιτζεβελο μεσα στη πολη, εχει και πολυ δυναμη οποτε θες να ανεβασεις αδρεναλινη, μια χαρα. Ειναι μια ωραια και τιμια προταση αλλα δεν εχω σκοπο να με παρασυρει σε μεγαλα εξοδα . 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Κούκλα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Οντως αυτή η ζελατίνα είναι κούκλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Διαβαζω σε ενα αμερικανικο site οτι βαζουν προγραμμα και εκτος οτι βγαζουν το κοφτη ολοι λενε οτι το μηχανακι γινεται πιο "smooth" παντου και μαλιστα και στο A mode! Οταν το ειχα οδηγησει στο A mode ηταν πραγματι πολυ αποτομο ειδικα με το traction control on που το σταματαει οταν σουζαρει νομιζες οτι ησουν καβαλα σε δελφινι που πηδαει μεσα και εξω απ το νερο. υπαρχει κατο αντιστοιχο εδω? Εχει βαλει κανεις? Η αμερικανικη εταιρια λεγεται 2wheel dynoworks και αν θελετε να δειτε το νημα ειναι στοπαρακατω link. http://fj-09.org/thr...-updated?page=5 Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2015 από τον babaman 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Αυτό το είδα και εγώ όταν καβαλησα του Χάρη. Το αισθάνθηκα πολύ ελαφρύ το μπροστινο σε αυτήν ακριβώς την φάση του "σηκώνομαι αλλά σε κόβω"Οντως αυτή η ζελατίνα είναι κούκλα. Αντί για την μαμα φυσικά γιατί από προστασία δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Ο Χάρης είπε ότι θα βάλει αυτό το σύστηματακι άρα όταν το βάλει θα μάθουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Περιττό να πω ότι ο αντιπρόσωπος που έδινε το μηχανάκι για test ride εδώ στη Θεσσαλονίκη μου έλεγε ότι το TC δεν βγαίνει έτσι. Και μάλιστα να μου το λεγε πριν τη βόλτα να πω άντε πάει κι έρχεται... Δεν θα θέλει να το κανιβαλησω χωρίς το TC. Αλλά μου το είπε μετά την βόλτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Ο Χάρης είπε ότι θα βάλει αυτό το σύστηματακι άρα όταν το βάλει θα μάθουμε Στο ιδιο συνεργειο παμε με το που το παρω παω και γω απο κει να μαθω λεπτομερειες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θα βάλετε κάποιο κουτάκι αντικόφτη ή θα περάσετε χάρτες με διαγραμμένο τον κόφτη? υπαρχει κατο αντιστοιχο εδω? Εχει βαλει κανεις? Ρώτα για τι πιθανές λύσεις έχει ο φίλος μου με το μαγαζί της υπογραφής μου καθώς στο ΜΤ09 μου έλεγε πως έχει άνεση για τα πάντα αλλά δεν ξέρω αν έχει και για Tracer ή όχι ακόμα. Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2015 από τον Mi_ka 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Παρέλαβα σήμερα όμορφα πραγματάκια απο την Givi!!! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Πάω στοίχημα οτι είσαι πάνω απο το χάρτη να βρεις που θα πάτε ΣΚ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Χαχαχαχαχ ανυπομονώ!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Η μεγααααάλη βαλίτσα οπτικά κάθεται πολύ πίσω - προσοχή μη τη βαρυφορτώσεις και παραελαφρώσει μπροστά (φτου κακά!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Η μεγααααάλη βαλίτσα οπτικά κάθεται πολύ πίσω - προσοχή μη τη βαρυφορτώσεις και παραελαφρώσει μπροστά (φτου κακά!) Ολοσωστη η παρατήρηση σου. Ο μόνος τρόπος για να το φορτώσεις πίσω, ειναι να έχεις και ενα 50λιτρο tank bag μπροστά για σωστή κατανομή. Στην πράξη όμως ειναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Κυριε tracer μαλλον διαβαζεις το μυαλο μου!!! Σε λιγες μερες θα εχω το ιδιο συνολο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες