kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 18 ώρες, το μέλος Kosmas_13 έγραψε: εγω εδωσα το δικο μου που ηταν 2017 και περιμενω το καινουργιο. Σου απαντησα με πμ. Εγω θα επαιρνα το καινουργιο gt αλλα με χαλαει το τοσο μακρυ ψαλιδι 6 εκατοστων Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2018 από τον kemmotar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2018 (τροποποιήθηκε) Κρίνοντας από τις τιμές της Yamaha στην υπόλοιπη Ευρώπη, υπολογίζω στα 13-14 χιλιάρικα για το GT και περίπου 1.500-1.700€ πιο κάτω για το "απλό". Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2018 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος kemmotar έγραψε: Σου απαντησα με πμ. Εγω θα επαιρνα το καινουργιο gt αλλα με χαλαει το τοσο μακρυ ψαλιδι 6 εκατοστων Γιωργο δν εχω κανενα pm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
merciless 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2018 πριν 25 λεπτά, το μέλος Kosmas_13 έγραψε: Γιωργο δν εχω κανενα pm Το έχεις pm πήγαινε σε μένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Εκανα λαθος παραθεση παιδια. Σορυ κοσμα. Οσον αφορά τις καινουργιες τιμες των tracers, ειχαμε μια συζητηση απο κοντα με διευθυντη απο μοτοδυναμικη (δρν αναφερω ονομα για ευνοητους λογους) προ μηνος και μου ειπε οτι τιμολογιακα προσανατολιζονται απο 13500 13800. Λιγο κατω απο 14.000 για το gt. Το περιεργο ηταν οτι υποστηριξε οτι ηταν λαθος το λανσαρισμα του τρέισερ το 2015 στα 9990 και θα επρεπε να το βγαλουν απο την αρχη ακριβοτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Επομένως το απλό θα αγγίξει ή θα ξεπεράσει τα 12... κοντά στα 1.000-1.300€ ακριβότερο από το τωρινό tracer και πάνω από 2 χιλιάρικα ακριβότερο από το πρώτο του 2015. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Κοντος ψαλμος αλληλουια..παντως 12,000 για το απλο ειναι πολλα..θα πεσει πολυ σε πωλησεις κατα την ταπεινη μου αποψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος efkola έγραψε: Επομένως το απλό θα αγγίξει ή θα ξεπεράσει τα 12... κοντά στα 1.000-1.300€ ακριβότερο από το τωρινό tracer και πάνω από 2 χιλιάρικα ακριβότερο από το πρώτο του 2015. Καλα νεα για τους ιδιοκτητες του παλιου. Ετσι κι αλλιως κρατανε καλα τις τιμες τους τα Tracer λογω μεγαλης ζητησης, αν ανεβει και η τιμη του καινουριου θα επωφεληθουν περισσοτερο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Είναι πολλά όμως ρε παιδί μου τα 2.000+ συγκριτικά με το πρώτο του 2015.Και δεν αμφισβητώ ότι θα έχει βελτιώσεις το καινούριο ούτε πάω στη σύγκριση τιμών με tiger 1050 ή με όποιο άλλο θέλει κανείς να το συγκρίνει...απλά σκέφτομαι πως χάνει το χαρακτήρα vfm που είχε(και όντως ήταν) όταν πρωτοβγήκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosbou 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Ισχύει, χάνει το χαρακτήρα vfm που είχε και πλέον κοντραρεται τιμολογιακα με tiger 1050 και Multistrada 950 Αλλά νομίζω το έπαιξε πολύ καλά η Yamaha ξεκινώντας κάτω απ τα 10.000€, χτίζοντας παράλληλα το όνομα στην κατηγορία Μου θυμίζει λίγο το στορι με το crypton x που είχε ξεκινήσει απ τα 2.400€ κ έφτασε 3.200€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 Ποσο παει το crossrunner ειπαμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 πριν 22 ώρες, το μέλος funk έγραψε: Ποσο παει το crossrunner ειπαμε; Στοκ του '17, στα 14.000€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 πριν 7 ώρες, το μέλος telixristos έγραψε: Στοκ του '17, στα 14.000€ Πάλι ακριβό είναι το Χόνδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 18 λεπτά, το μέλος funk έγραψε: Πάλι ακριβό είναι το Χόνδα... Λαβετε θεση, θα υπερασπιστω Χοντα. Κατ αρχας δεν ειναι ακριβο, ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ αλλα υπαρχει μια διαφορα με το Tracer οπως και με σχεδον καθε σημερινη μοτοσυκλετα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Η Χοντα δεν εξελισσει τις μηχανες της παραλληλα με τους κατοχους που τα αγοραζουν αλλα πριν αυτοι τα αγορασουν. Τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου δινει εμενα ως τριτο παρατηρητη. Κι αν στα Ευρωπαικα μασινια η τιμη τους δικαιολογειται απο τα μπιχλιμπιδια που φορανε, το Τρεισερ με τα look carbon πλαστικα και τον κοφτη στα 220 μην τυχον και ξεκινησει να σκορπαει δεν θα μπορουσε να υποστηριξει μια τιμη κοντα σε αυτη του Crossrunner. Τωρα λοιπον που οι μπετα τεστερς κατοχοι εδωσαν ικανο feedback ωστε να παρουσιαστει μια πιο σωστη μοτοσυκλετα οπως οι ιδιοι οι Tracerαδες λενε βλεπουμε την τιμη να σκαρφαλωνει σε διαφορετικα επιπεδα. Ξαναλεω, αυτη ειναι η προσωπικη εκτιμηση ως τριτο για ενα μηχανακι που μου εχει αποδειξει με τον Χαρντ Γουεϊ που λενε και στο χωριο μου πως στα σωστα χερια κανει παπαδες κι ας εκανε 10 χηνες. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2018 από τον Gouky7 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 Εγώ μίλησα με την Yamaha που βρίσκεται στην λεωφόρο βουλιαγμένης με ρεύμα προς γλυφαδα και μου ειπε ότι η τιμή του μοντελου 2018 θα κυμαίνεται στα 11.000 με 11.300 Αν είναι πιο ακριβό θα πάρω το ducatI η κανένα KTM 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος BLATS έγραψε: Εγώ μίλησα με την Yamaha που βρίσκεται στην λεωφόρο βουλιαγμένης με ρεύμα προς γλυφαδα και μου ειπε ότι η τιμή του μοντελου 2018 θα κυμαίνεται στα 11.000 με 11.300 Αν είναι πιο ακριβό θα πάρω το ducatI η κανένα KTM Καλό ακούγεται αυτό...να παραμείνει κοντά στα 11, όπως και το τωρινό.Αυτό σημαίνει ότι το GT θα κυμανθεί λίγο κάτω από 13. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Στα 11.150€ η τιμή για το Tracer 900 του 2018, σύμφωνα με το δημοσίευμα .Θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από τον επόμενο μήνα. Αναμένεται η τιμή και για το GT το οποίο θα διατίθεται από το Μάιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Ελπίζω να τα έχουν στην έκθεση μοτοσυκλέτας τον Απρίλιο να τα δούμε από κοντά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Ε λογικά θα το έχουν! Άλλωστε η έκθεση είναι μετά τα μέσα και προς τα τέλη του μήνα οπότε λογικά θα είναι παρόν! Ελπίζω να το έχουν για να το οδηγήσουμε και στο test ride event! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) Πιστευω ειναι καλη τιμη για την χωρα μας τα 11.150......αν παρουμε υποψιν μας το Φ.Π.Α και τα ,ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ που ειναι αυξημενα σε σχεση με αλλες ευρωπαικες χωρες!! Συμφωνα και με αυτο το αρθρο https://mototriti.gr/data/news/preview_news/Yamaha-H-timh-toy-TMAX-SX-Sport-Edition_120292.asp η τιμη λογικα ειναι σιγουρη!! Το αναφερομενο site αναφερεται στις τιμες του TMAX530 αλλα αναφερει και τις τιμες του tracer900 2018 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2018 από τον BLATS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 επισημη ειναι η τιμη, εχει ανεβει και στο σαιτ της γιαμαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 πριν 18 λεπτά, το μέλος BLATS έγραψε: Πιστευω ειναι καλη τιμη για την χωρα μας τα 11.150......αν παρουμε υποψιν μας το Φ.Π.Α και τα ,ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ που ειναι αυξημενα σε σχεση με αλλες ευρωπαικες χωρες!! Συμφωνα και με αυτο το αρθρο https://mototriti.gr/data/news/preview_news/Yamaha-H-timh-toy-TMAX-SX-Sport-Edition_120292.asp η τιμη λογικα ειναι σιγουρη!! Το αναφερομενο site αναφερεται στις τιμες του TMAX530 αλλα αναφερει και τις τιμες του tracer900 2018 Δες εδώ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Οχ ευχαριστω για την διόρθωση παιδιά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 Παιδες μπορει καποιος να γραψει τα προβληματα του τωρινου Tracer 900 για να μην διαβαζω τοσες σελιδες please.. Αριθμητικα δηλαδη 1,2,3 και αν υπαρχουν λυσεις σε αυτα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 1. Δεν είναι αρκετά φθηνό ώστε να πάρουμε όλοι απο ένα. 2. Χρόνο με τον χρόνο η τιμή του ανεβαίνει και δεν είμαστε για αναρριχήσεις. More like, για τσουλίθρες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες