rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2017 Οριστε μαθαμε και νεα πραγματα απο την γκρινια μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2017 (τροποποιήθηκε) Αναμένεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο ενώ το Tracer 900 GT από τον Μάιο. Η τιμή τους στην Ιταλία είναι 10.590€ για το απλό και 12.190€ για το GT. Αισθητά υψηλότερες οι τιμές που εμφανίζονται στην ολλανδική σελίδα της εταιρείας...14.000€ το GT και 12.300€ το απλό. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2017 από τον efkola 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2017 Εννοειται οτι θελουμε να ισχυουν οι τιμες τις Ιταλιας και στην δικια μας χωρα Ελλαδα!! Παντως και στο https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Anakoinwthhkan-oi-prwtes-times_118953.asp λεει οτι οι τιμες θα ειναι παρομοιες με της Ιταλιας!!! Αντε μπας και το 2018 το τσιμπησω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Στην Ισπανία η τιμή του νέου Tracer 900 θα είναι στα 11.500€ δηλαδή 1500€ πάνω από το παρόν μοντέλο.Το Tracer GT θα πωλείται στα 13.300€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Βελτιωμενο σε συγκεκριμένα σημεια, που εχουν αναφερθεί παραπονα απο πολλους ε; Καλο αυτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Ναι Λιάκο,λογικά θα είναι βελτιωμένο (και ομορφότερο) αλλά ΑΝ φτάσει το δωδεκάρι+, θα χάσει μέρος του vfm χαρακτήρα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Πάλι θα είναι, απλά όχι τόσο πολύ. Πάλι ψιλοάρχοντας θα είναι στην κατηγορία του σε σχέση τιμής-απόδοσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis fotakidis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Περιοδικο ΜΟΤΟ τευχος 577 (Δεκεμβριος 2017) σελιδα 54. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Ναι, τι γραφει για εμας που δεν το πηραμε το περιοδικο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2018 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2018 Xampo εσενα σκεφτηκα οταν το ειδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Peiraiwths έγραψε: Xampo εσενα σκεφτηκα οταν το ειδα! Το έδωσα το εργαλείο αδερφέ! Κάπως έτσι ήταν κ το δικό μου πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomas fa 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 (τροποποιήθηκε) καλημερα σε ολους τους φιλους. εχω το τρεισερ του 2017 σε μαυρο και τρωω πολυ αερα παρολο το 1,70 υψος που εχω..με τη μαμα ζελατινα.. εχετε να μου προτεινεται καποια ? ειμαι αναμεσα στη puig 50cm και στην airmax50cm.. ποια ειναι η γνωμη σας? ευχαριστω Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2018 από τον thomas fa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Δοκίμασε να αλλάξεις την κλίση της ζελατίνας,ο αέρας που τρώμε οφείλεται πιο πολύ στους στροβιλισμούς που δημιουργούνται παρά στο ύψος της ζελατίνας.Κανείς δεν εγγυάται ότι μια ψηλότερη θα σε βολέψει ικανοποιητικά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomas fa 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 (τροποποιήθηκε) εννοεις το πανω κατω σωστα?? πριν 28 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Δοκίμασε να αλλάξεις την κλίση της ζελατίνας,ο αέρας που τρώμε οφείλεται πιο πολύ στους στροβιλισμούς που δημιουργούνται παρά στο ύψος της ζελατίνας.Κανείς δεν εγγυάται ότι μια ψηλότερη θα σε βολέψει ικανοποιητικά. εννοεις το πανω κατω σωστα?? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2018 από τον thomas fa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Ναι.Βγες στην εθνική τρέξε λίγο γρήγορα και παρατήρησε πως σε φυσάει.Σταμάτα στην άκρη ρύθμισε τη ζελατίνα ένα κλικ και ξανα-τρέξε για να δεις τι διαφορά έχει. Επανάλαβε αν χρειαστεί κι άλλη φορά μέχρι να καταλήξεις στη λιγότερη φασαρία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 πριν 43 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Ναι.Βγες στην εθνική τρέξε λίγο γρηγορα... Μετα θα ανοιξει θεμα για το πως να λυσει το προβλημα του κουνηματος 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Μετα θα ανοιξει θεμα για το πως να λυσει το προβλημα του κουνηματος Έτσι, καλύτερα απλά να σκύψει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomas fa 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 πριν 15 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Ναι.Βγες στην εθνική τρέξε λίγο γρήγορα και παρατήρησε πως σε φυσάει.Σταμάτα στην άκρη ρύθμισε τη ζελατίνα ένα κλικ και ξανα-τρέξε για να δεις τι διαφορά έχει. Επανάλαβε αν χρειαστεί κι άλλη φορά μέχρι να καταλήξεις στη λιγότερη φασαρία. σε ευχαριστω πολυ φιλε.... καλημερα σε ολους 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
merciless 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 Καλημέρα!!! Ενδιαφέρομαι να παρω το tracer το θέμα μου είναι να περιμένω μέχρι να έρθει το καινούργιο μοντέλο ή να παρω αυτο τώρα που έχει δώρο την akrapovic ; Ποιες οι διάφορες τους ; Θα έχουν την ίδια τιμή ; Αξίζει η αναμονή και το ρίσκο να είναι ακριβότερο ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leontas 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 καλημερα! περιμενε το καινουργιο εχουν αρκετες οχι βεβαια ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 Περιμενε για το καινουργιο,και αν μπορεις παρε το gt που οπως φαινεται απο τα specs θα ειναι καλυτερο παντου. Ακριβοτερο θα ειναι και το απλο και το gt σε σχεση με το σημερινο....το θεμα ειναι ποσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος merciless έγραψε: Καλημέρα!!! Ενδιαφέρομαι να παρω το tracer το θέμα μου είναι να περιμένω μέχρι να έρθει το καινούργιο μοντέλο ή να παρω αυτο τώρα που έχει δώρο την akrapovic ; Ποιες οι διάφορες τους ; Θα έχουν την ίδια τιμή ; Αξίζει η αναμονή και το ρίσκο να είναι ακριβότερο ; εγω εδωσα το δικο μου που ηταν 2017 και περιμενω το καινουργιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
merciless 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Να ξεκαθαρίσω κάτι όταν λέω καινούργιο δεν εννοώ το GT... θα το ηθελα αλλά δυστυχώς δεν το φτανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες