lari 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 ελα παιδια ενταξει..σκασαμε τη δεκαρου..φαγαμε παπαρα..μεγαλη ΚΙΟΛΑΣ!! μια ερωτηση προς ολους..απο κει που τα πηρατε οταν τους λετε οτι σας κανει ετσι κι ετσι το μηχανακι τι σας λενε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Δηλαδή, αγοράζεις ένα tracer, του χώνεις 2.5Κ και πετυχαίνεις τι?Να έχεις καλύτερο εξοπλισμό από το ίδιας αξίας Tiger? Είναι ισάξια τα μηχανάκια μετά το χωσέ των 2.5Κ?Δυστυχώς (ή ευτυχώς), όχι, δε θα είναι. Και δε θα είναι γιατί ποτέ τα extra δεν αυξάνουν την τιμή ενός μηχανήματος, ή για να είμαι ακριβής, δεν την αυξάνουν στο επίπεδο του αθροίσματος κόστους των extras.Με άλλα λόγια, ένα Tracer με extras κόστους 2.5Κ€, σαν μεταχειρισμένο, δε θα πιάσει 2.5Κ€ παραπάνω από το ίδιο χωρίς τα extras. Ζήτημα να πιάσει κανένα 700άρι (βία χιλιάρικο) παραπάνω. Πάμε παρακάτω.....Βάζεις λοιπόν 2.5Κ για να πετύχεις ΤΙ? Να σταματήσεις τον καρσιλαμά επειδή η Yamaha έκανε λάθος στη σχεδίαση του λαιμού (όπως όλα δείχνουν) ή του ψαλιδιού?Επομένως, έχωσες φράγκα για να βελτιώσεις πρόβλημα, όχι να φέρεις το μηχανάκι στα μέτρα σου ή τα θέλω σου. Το Tracer είναι Best Value 4 Money ΑΝ, επαναλαμβάνω, ΑΝ, παραμείνει μαμά και απλά ρυθμιστεί σωστά για να μειώσει λίγο το θέμα.Αν πρέπει να επενδύσεις 25% της αξίας της μοτοσυκλέτας μόνο για βελτίωση ενός σχεδιαστικού προβλήματος, τότε απλά επιλέγεις μηχανάκι ανώτερης κατηγορίας τιμής που συνολικά δείχνει (και πιθανότατα είναι) καλύτερο. Υ.Γ.: Στην κουβέντα δεν βάζω και μεταχειρισμένα (βλ. MTS κοκ), γιατί απλά θα χαθεί η μπάλα.......Γιαννη αυτοι στο εξωτερικο τα βαζουν γιατι τους περισσευουν και δεν τους νοιαζει.Το θεωρω υπερβολη να αλλαξεις cartridge σε τετοιου ειδους μοτο ενω με κατω απο 700ευρω γνωστα μαγαζια στην Ελλαδα σου βαζουν μπρος πισω ελατηρια+ροδελες εσωτερικα και το αποτελεσμα στις μαμα αναρτησεις ειναι θεαματικο και οτι χρειαζεται ακομη και ο πιο εμπειρος αναβατης για δρομο.Η συγκριση με ενα μαμα Tiger ειναι ατοπη καθως με τα συγκεκριμενα περιφερειακα που αναφερθηκαν το Tracer γινεται σιγουρα διαστημικο μπροστα του,και ας εχει το τρεμουλο στη συγκεκριμενη ταχυτητα.Τα αφτερμαρκετ αργοτερα πωλουνται ξεχωριστα ξερεις πως δουλευουν αυτα...βεβαια σχεδον στη μιση τιμη απο καινουργια αλλα οποιος το κανει σιγουρα δεν το κανει για να εχει μεταπωλητικη αξια η μοτοσυκλετα του.Απο εκει και περα σαφως και κατι αλλο παιζει και δεν ευθυνονται οι αναρτησεις για το τρεμουλο,με την πρωτη ευκαιρια θελω να οδηγησω του Fenrir γιατι ειναι για κλωτσιες η κατασταση! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Εγω σημερα βγηκα εθνικη απο Ωρωπο προς Αθηνα και πισω. Και στις 2 περιπτωσεις τελικιασα το Tracer(στο γυρισμο με 5η μαλιστα) και δεν κουνησε καθολου. Το μηχανακι ειναι ολο μαμα χωρις καμια ρυθμιση στις αναρτησεις. Το μονο που κανω ειναι στα πολλα να παιρνω μια πιο επιθετικη θεση οδηγησης, σαν να καβαλαω motard. Καθομαι λιγο πιο μπροστα κι εχω τους αγκωνες πιο ανοιχτους.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Εγω σημερα βγηκα εθνικη απο Ωρωπο προς Αθηνα και πισω. Και στις 2 περιπτωσεις τελικιασα το Tracer(στο γυρισμο με 5η μαλιστα) και δεν κουνησε καθολου. Το μηχανακι ειναι ολο μαμα χωρις καμια ρυθμιση στις αναρτησεις. Το μονο που κανω ειναι στα πολλα να παιρνω μια πιο επιθετικη θεση οδηγησης, σαν να καβαλαω motard. Καθομαι λιγο πιο μπροστα κι εχω τους αγκωνες πιο ανοιχτους..Υπάρχουν μερικοί που αναφέρουν ότι δεν είχαν πρόβλημα όπως παραπάνω.Υπάρχουν αρκετοί που το έλυσαν από πολύ έως και εξ ολοκλήρου το ίδιο πρόβλημα.Υπάρχουν επίσης και πολλοί σαν εμένα (και τον κοtracer νομίζω) που δεν πρόκειται να το πανε το μηχανάκι πάνω από 180 και τόσες πολλές φορές.Θα το ανοίξουν καμία φορά να δουν πως πάει,ίσως το πλαγιάσουν κιόλας έτσι ίσα που αλλά δε θα το φτάσουν στα όρια του συχνά.Που θέλω να καταλήξω με αυτό το κουραστικό ποστ;Θα ήθελα να προτείνω να μην τρομάζετε τον κόσμο ορισμένοι παρουσιάζοντας το μηχανάκι λίγο πολύ σαν προβληματικό.Φυσικά και να πει οποίος γουστάρει την άποψη του αλλά κάπου έχει ξεφύγει το θέμα νομίζω.Όποιος άσχετος καταλήξει εδώ να δει καμία εμπειρία από κατόχους θα νομίζει ότι το μηχανάκι είναι από της πλακας έως και εγκληματικό. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Δε το λέω υποτιμητικά για την μηχανή,(αν είχα χρήματα το αγόραζα χθες)αλλά είναι πρόβλημα.ότι δεν το πας πάνω από 180 εσύ ο Χ και ο Ψ δε λέει κάτι.Συγνώμη κιόλας.Είναι πρόβλημα του Tracer το τρέμουλο,σαφέστατα. Λάθος γράφεις ότι οι κάτοχοι τρομάζουν τον κόσμο,ίσα ίσα πληροφορίες μας μεταφέρουν.Και τα πολύ καλά του στοιχεία και τα όποια αρνητικά κουβαλάει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Είναι πρόβλημα του Tracer το τρέμουλο,σαφέστατα. Η (προσωπική μου πάντα) άποψη περί υπερβολής επί του θέματος ενισχύεται όταν κάποιος που δεν έχει το μηχανάκι εκφράζει την παραπάνω άποψη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Δηλαδή είναι προτιμότερο να το κρύψουμε κάτω από το χαλί?Να αλλάξω κ τον τίτλο του θέματος? "Εδώ ευλογούμε τα γένια μας κ το Tracer"???Υπάρχει θέμα (όχι δράμα βεβαίως αλλά υπάρχει).Μη το κάνουμε κρυφό καμάρι όταν ο πλανήτης το έχει τύμπανο 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Εγω σημερα βγηκα εθνικη απο Ωρωπο προς Αθηνα και πισω. Και στις 2 περιπτωσεις τελικιασα το Tracer(στο γυρισμο με 5η μαλιστα) και δεν κουνησε καθολου. Το μηχανακι ειναι ολο μαμα χωρις καμια ρυθμιση στις αναρτησεις. Το μονο που κανω ειναι στα πολλα να παιρνω μια πιο επιθετικη θεση οδηγησης, σαν να καβαλαω motard. Καθομαι λιγο πιο μπροστα κι εχω τους αγκωνες πιο ανοιχτους..και πόσο έγραψε?? μη μου πεις οτι η 6η δεν τραβάει..λογικά θα άλλαξες και θέση σώματος για αεροδυναμική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Και με 5η και με 6η 225 κολλημενο το κοντερ. Απλα οταν εβαλα απο 5η σε 6η επεσαν οι στροφες του κινητηρα. Η θεση σωματος ειναι αυτη που περιγραφω. https://www.dropbox.com/s/3gvmi4mmr78ntn6/20150913_200715.jpg?dl=0Και μια φωτο με το γαιδουρακι απο την τελευταια εξορμηση!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Παιδες εβαλα τα michelin pilot 4 ακομα τα στρωνω οποτε εντυπωσεις δεν μπορω να πω εκτος του οτι νιωθεις το μηχανακι σαν να βαρυνε λιγο οταν το πας μπρος πισω. Χταποδια μου φαινεται ειναι αυτα οχι λαστιχα! Αντε μακαρι να αποδειχτουν οτι βεντουζωνουν τοσο καλα στην ασφαλτο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisvik 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Παιδες εβαλα τα michelin pilot 4 ακομα τα στρωνω οποτε εντυπωσεις δεν μπορω να πω εκτος του οτι νιωθεις το μηχανακι σαν να βαρυνε λιγο οταν το πας μπρος πισω. Χταποδια μου φαινεται ειναι αυτα οχι λαστιχα! Αντε μακαρι να αποδειχτουν οτι βεντουζωνουν τοσο καλα στην ασφαλτο. babaman ενημέρωσε μας αν είδες βελτίωση με τα λάστιχα στο κοσκίνισμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iordaniss 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Έτσι όπως τα λέει ο φιλος tracter τα ίδια και εγώ μαμμα όλα και δεν έχω κανένα πρόβλημα στα 220 που το πήγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Δηλαδή είναι προτιμότερο να το κρύψουμε κάτω από το χαλί?Να αλλάξω κ τον τίτλο του θέματος? "Εδώ ευλογούμε τα γένια μας κ το Tracer"???Υπάρχει θέμα (όχι δράμα βεβαίως αλλά υπάρχει).Μη το κάνουμε κρυφό καμάρι όταν ο πλανήτης το έχει τύμπανοΗ απόσταση ανάμεσα σε αυτα που γράφονται μέχρι το να μην το αναφέρουμε καθόλου(βλ. Κρύβουμε κάτω από το χαλί) είναι τεράστια.Μια εξισορρόπηση συνεστησα.Άλλωστε,η ταπεινή μου άποψη και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εμπειριες παιδιών εδώ μέσα είναι πως το μηχανάκι για έναν συγκεκριμένο σωματοτυπο (Έναν μέσο αναβάτη που είχαν και να τεστάρει το μηχανάκι φαντάζομαι) δεν κάνει κανένα κοσκινισμα.Μπορούσαν να το τεστάρουν για όλους και να το κάνουν ιδανικό για όλους; Ίσως.Θα έπρεπε να το έχουν εντοπίσει το μηχανάκι και να μην το βγάλουν έξω έτσι χωρίς αν μη τι άλλο να προτείνουν τουλάχιστον τη ρύθμιση ανάλογα τα κιλα του αναβάτη;Σίγουρα. Πρέπει να το έχουν ήδη υπόψη τους και να το διορθώσουν στις επόμενες παρτίδες;Επιβάλλεται.ΑΛΛΑ από τη στιγμή που με μικροαλλαγες σε θέσεις οδήγησης,καθίσματος,ανεμοθωρακα ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ της τρανή πλέον ρυθμίσεως της ανάρτησης ανάλογα με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη λύνεται το πρόβλημα,ας μην διυλιζουμε τον κωνωπα αγαπητοί συναρρωστοι μηχανοβιοι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Η (προσωπική μου πάντα) άποψη περί υπερβολής επί του θέματος ενισχύεται όταν κάποιος που δεν έχει το μηχανάκι εκφράζει την παραπάνω άποψη. το ξέρεις ότι το συζητάνε σε όλο το πλανήτη και όχι μόνο στο mybike ή σου γκρεμίζω τα όνειρα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η Λογική αυτό θα έπρεπε να λέει.Δε παύει να είναι ένα θέμα όμως αυτό για την Yamaha.Σκέψου να ήταν άλλη εταιρία, τι θα λέγαμε τόσο καιρό.Ευκαιρίας δοθείσης και μια και σχολιάστηκε ποικίλως, αισθάνομαι την ανάγκη να το γράψω. Στο παρόν θέμα έχω σχηματίσει την άποψη ότι ΟΛΟΙ οι νέοι κάτοχοι γράφουν ανοιχτά και χωρίς παρωπίδες για το όποιο θέμα έχει εμφανίσει το μονδέλο, μέχρι και το πιο παραμικρό (πχ βιδάκια, συναρμογή κλπ). Κάτι που για άλλες εταιρείες θα ήταν αδιανόητο απλά. ΕΥΓΕ από μένα λοιπόν που αναδεικνύουν το θέμα και δεν το κουκουλώνουν κάτω από χαλιά. ΕΥΓΕ που δεν έχουν κολλήματα και χαζοεγωϊσμούς και δέχονται καλοπροαίρετα τις παρεμβάσεις και μη κατόχων και άσχετων, αρκεί αυτές να γίνονται πάντα επίσης καλοπροαίρετα. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι αν θέλουμε να λεγόμαστε αντικειμενικοί και αν θέλουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Το να ξέρεις ακριβώς τί να περιμένεις αν αγοράσεις κάτι - και μάλιστα όχι ευκαταφρόνητης αξίας, δε μιλάμε για μπωλ παγωτού - είναι ανεκτίμητης αξίας.Και καλώς "κράζουμε" παγκοσμίως τη Yamaha, γιατί είναι σίγουρο ότι θα έχει ήδη θορυβηθεί και στις επόμενες κιόλας παρτίδες (ελπίζω) θα έχουν κόψει τον κ^λο τους να τα φτιάξουν. Keep going. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 το ξέρεις ότι το συζητάνε σε όλο το πλανήτη και όχι μόνο στο mybike ή σου γκρεμίζω τα όνειρα;Αν αυτό που κατάλαβες είναι ότι υποστηρίζω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,τότε μάλλον κάνω κάτι παρά πολύ λάθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Παιδες εβαλα τα michelin pilot 4 ακομα τα στρωνω οποτε εντυπωσεις δεν μπορω να πω εκτος του οτι νιωθεις το μηχανακι σαν να βαρυνε λιγο οταν το πας μπρος πισω. Χταποδια μου φαινεται ειναι αυτα οχι λαστιχα! Αντε μακαρι να αποδειχτουν οτι βεντουζωνουν τοσο καλα στην ασφαλτο. Εκ πρωτης οψεως μου φαινεται λιγο περιεργο μιας και τα συγκεκριμενα ειναι πολυ ελαφρια λαστιχα!Μην περιμενεις πολλα πραγματα απο τουρινγκ κατηγορια ειδικα το βεντουζαρισμα ειναι απιαστο ονειρο,πρεπει να πας σε κατι πιο σπορ τυπου S20 και αν θες ακομα καλυτερα σε Dunlop Gp racer.Θεωρω βεβαια οτι για μια μεση χρηση θα σε ικανοποιησουν!Καλοφαγωτα να ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Αν αυτό που κατάλαβες είναι ότι υποστηρίζω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,τότε μάλλον κάνω κάτι παρά πολύ λάθος.Αυτο που είπες για την ακρίβεια πριν,είναι να μην συζητάμε για το πρόβλημα,όσοι δε το έχουμε.Γιατί σας χαλάει το ίματζ;ή μήπως όσο δε το συζητάμε εξαφανίζεται;Το θέμα(άντε όχι πρόβλημα,μη χαλίεστε κιόλας) συζητιέται παντού,οπότε επακόλουθο να συζητηθεί και στην Ελλάδα,από την στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό(σύμφωνα με τα εδώ στοιχεία)το αντιμετωπίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Είναι και άλλες μηχανές τέτοιου τύπου που ψαρεύουν, δεν είναι μόνο θέμα στο Tracer. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 γκουχ γκούχ ΚΤΜ γκουχ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iordaniss 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 για των βηχα halls Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Κριμα και το ειχα στα υποψιν για αγορα μετα απο 10 χρονια με το στρωμα...Παιδικες ασθενειες εχουν ολα τα καινουρια μοντελα, αλλα αυτο ειναι πολυ σοβαρο... Με μια αποτομη ριπη αερα, τι θα γινει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Είναι και άλλες μηχανές τέτοιου τύπου που ψαρεύουν, δεν είναι μόνο θέμα στο Tracer.Ε ναι και;Και για αυτές θα πούμε,δεν υπάρχει πρόβλημα.Ξεκολλήστε λίγο από το θέμα μάρκας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Κριμα και το ειχα στα υποψιν για αγορα μετα απο 10 χρονια με το στρωμα...Παιδικες ασθενειες εχουν ολα τα καινουρια μοντελα, αλλα αυτο ειναι πολυ σοβαρο... Με μια αποτομη ριπη αερα, τι θα γινει?Μην το ψαχνεις δεν βρισκεις ακρη... Μερικα το κανουν και σιγουρα διορθωνεται γιατι κοιτα αυτον που παει τελικη και δεν κουναει καθολουhttps://www.youtube.com/watch?v=BV-CiNQzOag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Κριμα και το ειχα στα υποψιν για αγορα μετα απο 10 χρονια με το στρωμα...Παιδικες ασθενειες εχουν ολα τα καινουρια μοντελα, αλλα αυτο ειναι πολυ σοβαρο... Με μια αποτομη ριπη αερα, τι θα γινει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες