Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Μην σφιγκεις τα χέρια σου στό τιμόνι , ρυθμισε της αναρτησεις ανάλογα με το βάρος σου και η μηχανή δεν κουναει καθολου !!!! Αν θέλεις πιό σφιχτο τιμόνι βαλε stabilizater .... οχι κινεζικο .

Το λυσαμε φιλε.Ειπαμε ρυθμισαμε το μπροστινο και δεν κουναει καθολου.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στo συνεργειο της Yamaha στην Λ.Βουλιαγμενης.Ο Γιωργος στο συνεργειο πολυ εξυπηρετικος και προθυμος να βοηθησει.

Τροποποιήθηκε από τον george_cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι και καλος μαστορας απο οσο γνωριζω, το παει φιλος και ειναι απολυτα ευχαριστημενος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν ειχα ποτέ αυτο το προβλημα ευτυχως. ουτε δικαβαλο φορτωμένος μεχρι τα 180-190 που πηγα ουτε μονο αδειο μεχρι 210-220 ευτυχως τιποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν ειχα ποτέ αυτο το προβλημα ευτυχως. ουτε δικαβαλο φορτωμένος μεχρι τα 180-190 που πηγα ουτε μονο αδειο μεχρι 210-220 ευτυχως τιποτα.

Δικαβαλο δεν το εχει κανενας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά ψάχνω να βάλω αντιολισθητικά.Έχει κανείς άποψη για τα συγκεκριμένα http://www.ebay.com/itm/R-G-Eazi-Grip-Tank-Traction-Pads-Yamaha-MT-09-Tracer-15-Tank-Traktion-Pads-/121807290166?hash=item1c5c47bf36:g:zecAAOSwu-BWOy3w ? Κάτι άλλο δοκιμασμένο να προτείνει κάποιος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο εγώ αυτά έβαλα γιατί τα άλλα σαν αυτά που πόσταρες ή τα μαμά είναι σε τελείως λάθος θέση κατά την γνώμη μου

Έτσι μόνταρα από άλλο μοντέλο (GSXR-1000) και με κοπτική-ραπτική τα έβαλα εκεί που ήθελα. 45 ευρώ είχανε για όποιο μοντέλο ήθελες απο Γεωργόπουλο και είχε και για Tracer

n1xbmq.jpg

Τροποποιήθηκε από τον freediver73
typo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το εχετε πιασει ακομα το νοημα ορισμενοι. Its not a bug, it's a feature.

Η γιαμαχα ακουσε τους χρηστες της που ζητουσαν μια μηχανη "που να τα κανει ολα" και σας εφτιαξε και μια μηχανη που κανει και καφε. Βαζεις μια βαση, πετας και ενα σεικερ με καφε, νερο,ζαχαρη, και μετα απλα το πατας μεχρι τα 180. Ετοιμος! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πήρα και εγώ μάγκες το εργαλείο , δεν άντεξα τελικά , ήθελα να δω αν κουνάει στ αλήθεια :tooth:

Καλοτάξιδο Μπαμπη,καλοστριφτο και να το χαρείς όπως θες φίλε (τους επόμενους μήνες που θα το κρατήσεις μέχρι να το πουλήσεις  .....).

Θέλω να πιστευω αυτό  δεν θα κουναει αν κρινω από την ohlins πίσω και σίγουρα κάποια αντίστοιχη αναβάθμιση μπροστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πήρα και εγώ μάγκες το εργαλείο , δεν άντεξα τελικά , ήθελα να δω αν κουνάει στ αλήθεια :tooth:

Καλορίζικη και πάντα όρθιοι! Σωστή επιλογή να πάρεις το γρήγορο!:laugh:

Χάρη ο λόγος που κοίταζω το συγκεκριμένο είναι ότι είναι έτοιμο και πιάνει σχεδόν όλοκληρα τα πλαστικά κάτω απ το ρεζερβουάρ.Εκεί είναι που κυρίως τα θέλω. Όσα άλλα έτοιμα είδα ψάχνοντας, νομίζω και γώ ότι είναι λάθος αφού πιάνουν μόνο ψηλά(ρεζερβουάρ) και αρκετά μπροστά.. Είδα και του Γεωργόπουλου. Τα έτοιμα που έχει για την μηχανή, μου φαίνονται λίγα. Ήθελα να πιάνουν και το κάτω πλαστικό (ότι έχεις κάνει και σύ). Πάντως θα περάσω μια βόλτά να τα δώ απο κόντα μήπως κάνω κοπτοραπτική και γώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι γίνεται, tracerοεπιδημία!

Καλορίζικο Χαράλαμπε...το Νοέμβριο που θα το βαρεθείς με το καλό, κουβεντιάζουμε για ανταλλαγούλα αν είναι :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βλεπω εχει και προικα καλη επανω!

καλοβολτο και καλοστριφτο χαμπο!

:cheers:

Τροποποιήθηκε από τον Αλομπαρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το εχετε πιασει ακομα το νοημα ορισμενοι. Its not a bug, it's a feature.

Η γιαμαχα ακουσε τους χρηστες της που ζητουσαν μια μηχανη "που να τα κανει ολα" και σας εφτιαξε και μια μηχανη που κανει και καφε. Βαζεις μια βαση, πετας και ενα σεικερ με καφε, νερο,ζαχαρη, και μετα απλα το πατας μεχρι τα 180. Ετοιμος! 

Σωστος!! και επειδη εγω δεν πινω καφέ σου λέει θα παει τσαμπα το εξτρα μην το βαλετε. Μελοντικα αν το πουλησω και ο νεος κατοχος θελει καφεδακι λογικα μπορεις να το προσθεσεις οπως βαζεις βαση για βαλιτσα ενα πραμα χαχα.

Χαμπο καλως ηθλες στο club καλοριζικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παω χτες σε μια δουλιτσα το απογευμα και η τρεισερουμπα με βαλιτσα, bagster και στο πισω καθισμα ενα τρικιλο ντενεκε με φετα παραγγελια απο την κεφαλονια!., ο τενεκες μεσα ειχε και αλμη μην το παραβλεπουμε... γενικως αμα με πετυχετε με το μηχανακι εχει πλακα γιατι μπορει να εχω χιλια δυο πραγματα πανω δεμενα... τελος παντων... ειναι 2 νεαροι δεξια με αυτοκινητο και μου κορναρουν... ο οδηγος αρχιζει να ξεροσταλιαζει....να μου γνεφει μουν@ρα και τα σχετικα και να μου δειχνει τον εαυτο του και εγω και εγω... του κανω θες να το παρεις ή το εχεις? και μου γνεφει ναι ναι ναι ισα με 10 φορες σαν παιδακι που βλεπει το δοχειο με την νουτελα! μου κανει μετα ετσι οτι θα πουλησει το κουτι και θα παρει το τρεισερ και μου δειχνει το γιαμαχα μπλουζακι που φορουσε . δουλευει σε συνεργειο και εχει αρρωστησει με το μηχανακι.... μαλλον αυτα που τους πανε εκει δεν κουνανε! 

το μηχανακι ειναι best in class, value of money και βγαζει γουστα.... δεν μπορω να φανταστω τι μπορεις να παρεις αλλο με αυτα τα λεφτα καινουργιο και να σου κανει τοσα πραγματα....

Τροποποιήθηκε από τον kemmotar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το Sag Γιωργο προσεχε με το τρικιλο ντενεκε lol. παλι καλα που εχεις και υδραυλικη προφορτιση :mB_kalo_e::mB_kalo_e::thumbsup:

Χαμπος καλωηρθες στη παρεα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το Sag Γιωργο προσεχε με το τρικιλο ντενεκε lol. παλι καλα που εχεις και υδραυλικη προφορτιση :mB_kalo_e::mB_kalo_e::thumbsup:

Χαμπος καλωηρθες στη παρεα!

δεν εχω υδραυλικη προφορτιση καρντια μου, εχω hi-low damping remote reservoir 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω υδραυλικη προφορτιση καρντια μου, εχω hi-low damping remote reservoir 

ψψψψψψψ γ@μαει και αυτο... μονο που το λες γεμιζει το στομα :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

upload pics

Κουνάει τελικά ?? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παω χτες σε μια δουλιτσα το απογευμα και η τρεισερουμπα με βαλιτσα, bagster και στο πισω καθισμα ενα τρικιλο ντενεκε με φετα παραγγελια απο την κεφαλονια!., ο τενεκες μεσα ειχε και αλμη μην το παραβλεπουμε...

Έτσι όπως το ξεκίνησες νόμισα ότι θα γράψεις ότι όταν έφτασες η φέτα είχε γίνει κοπανιστή....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουνάει τελικά ?? 

:whistling:

Άντε καλορίζικο, να χαίρεσαι το επόμενο με το καλό .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοπούλητο Χάμπο, τυχερός όποιος το πάρει!

:laugh::laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα