ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Για τα λάστιχα βλέπουμε στην πορεία...αν άλλαζα,θα έβαζα μάλλον τα s21. Ρεμάλι......Θα σου πρότεινα μπορντώ Tracer με S20!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Ρεμάλι......Θα σου πρότεινα μπορντώ Tracer με S20!!!! Ψήσου Γιάννη !Και ο κολλητός σου ο Gagarin σε Tracer πήγε άλλο που το πούλησε και κράτησε το ΖουΖουΑρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Ρεμάλι......Θα σου πρότεινα μπορντώ Tracer με S20!!!! Εδώ εχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας και ο κύριος Γιάννης μας γλεντάειειει...ωραίος είσαι εσύ :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σ'ευχαριστώ θερμά για όλες τις πληροφορίες,θα είναι χρήσιμες αν τελικά καταλήξω σε tracer :)Υπάρχει και άλλο χρώμα εκτός από τα γνωστά τρία: μαύρο-κόκκινο,race blue και ανθρακί/γκρι ;Συνοψίζοντας...δεν αξίζει να βάλω την τουριστική ζελατίνα yamaha.Είναι καλύτερα να βάλω την τουριστική της puig (δύο επιλογές,μία με 130 και μία με 180€).Για την μπαγκαζιέρα και τη βάση της,επίσης δεν αξίζει να βάλω αυτές της yamaha(εκτός και αν μου τις κάνουν δώρο) διότι το κόστος είναι κοντά στα 400€ ενώ αν βάλω της Givi θα μου στοιχίσει κοντά στα 55€ η βάση και περίπου 220€ η Givi V47NN.Δεν αναφέρω την Givi Maxia 4 διότι κοστίζει 315€.Υπάρχει βέβαια και άλλο σενάριο...να κρατήσω την τωρινή μου Givi Maxia και να τη βάλω εκεί αλλά δεν ξέρω αν θα ταιριάξει...έχουν διαφορές οι τωρινές βάσεις Givi με αυτές που υπήρχαν πριν από κάποια χρόνια;Για το συναγερμό,με επιφύλαξη...θα ρωτήσω ποιον τοποθετεί κάθε έμπορος...συνήθως τον κάνουν δώρο οπότε θα ζητήσω κάποιον ποιοτικό.Για τα λάστιχα βλέπουμε στην πορεία...αν άλλαζα,θα έβαζα μάλλον τα s21.Οι χούφτες είναι ένα θέμα.Αν δυσκολεύουν τόσο στην πόλη και με δεδομένο ότι δεν προστατεύουν από κρύο,σίγουρα θα αφαιρεθούν και ίσως αντικατασταθούν, αν βρεθούν πιο κατάλληλες after market.Τα προστατευτικά που χρειάζονται είναι μανιτάρια και κάγκελα άρα το κόστος εδώ είναι σημαντικό.Τα grips θα μπουν οπωσδήποτε. Για τα δώρα θα σου πω τι έκανα εγώ που το πήρα πριν μια εβδομάδα στον Πιερράκο. Μου έδιναν 450Ε δώρα που μεταφράζονταν είτε σε συνγερμό η μπαγκαζιέρα με βάση κτλπ. δεν πήρα τίποτα γιατι όλα αυτά τα βρίσκεις στην αγόρα σε καύτερες τιμές και τα 450 μου τα έκαναν εκπτωση απο την τελική τιμή. Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2016 από τον abalaea 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisfz 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 συναγερμό βάλε με τηλεειδοποιηση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. κόστος περίπου στα 300€ scorpio sr900βάση για βαλίτσα βάλε της givi, αν έχεις και πιάτο Μ5 ήδη, μαζί με τη βαλίτσα σου είσαι έτοιμος ή αν χρειαστείς και πιάτο πας στα 80€ (βάση και πιατο). το πιατο της givi είναι είτε monokey ή monolock.ζελατίνα δες και την ermax η την κοντη ή την τουριστική. κόστος 110€.θερμαινομενα grips έχει της puig στο motoraid με 75€.με 550€ χοντρικά είσαι έτοιμος και έχεις βάλει πράγματα της επιλογής σου.ζητά έκπτωση αντί δώρα.δες καί τον Μπαρους στη Γαλατσίου. λάστιχα conti sport attack 3 !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Σ'ευχαριστώ θερμά για όλες τις πληροφορίες,θα είναι χρήσιμες αν τελικά καταλήξω σε tracer :)Υπάρχει και άλλο χρώμα εκτός από τα γνωστά τρία: μαύρο-κόκκινο,race blue και ανθρακί/γκρι ;Συνοψίζοντας...δεν αξίζει να βάλω την τουριστική ζελατίνα yamaha.Είναι καλύτερα να βάλω την τουριστική της puig (δύο επιλογές,μία με 130 και μία με 180€).Για την μπαγκαζιέρα και τη βάση της,επίσης δεν αξίζει να βάλω αυτές της yamaha(εκτός και αν μου τις κάνουν δώρο) διότι το κόστος είναι κοντά στα 400€ ενώ αν βάλω της Givi θα μου στοιχίσει κοντά στα 55€ η βάση και περίπου 220€ η Givi V47NN.Δεν αναφέρω την Givi Maxia 4 διότι κοστίζει 315€.Υπάρχει βέβαια και άλλο σενάριο...να κρατήσω την τωρινή μου Givi Maxia και να τη βάλω εκεί αλλά δεν ξέρω αν θα ταιριάξει...έχουν διαφορές οι τωρινές βάσεις Givi με αυτές που υπήρχαν πριν από κάποια χρόνια;Για το συναγερμό,με επιφύλαξη...θα ρωτήσω ποιον τοποθετεί κάθε έμπορος...συνήθως τον κάνουν δώρο οπότε θα ζητήσω κάποιον ποιοτικό.Για τα λάστιχα βλέπουμε στην πορεία...αν άλλαζα,θα έβαζα μάλλον τα s21.Οι χούφτες είναι ένα θέμα.Αν δυσκολεύουν τόσο στην πόλη και με δεδομένο ότι δεν προστατεύουν από κρύο,σίγουρα θα αφαιρεθούν και ίσως αντικατασταθούν, αν βρεθούν πιο κατάλληλες after market.Τα προστατευτικά που χρειάζονται είναι μανιτάρια και κάγκελα άρα το κόστος εδώ είναι σημαντικό.Τα grips θα μπουν οπωσδήποτε. χρωμα lava red, race blue και Mistral grey (το νεο 2016)μπαγκαζιερα givi με πιατο μ5 ή μ7 monokey. αν σε ενδιαφερει εχω ενα πιατο μ5 ελευθερο.η βαλιτσα givi η v47nnt κανει απο accessorimotostore.it 170 ευρω και κατι ψηλα. τα μεταφορικα ειναι παρα πολυ λιγα και στα στελνει με ups ή fedex αν θυμαμαι καλα. η maxia v4 κανει 220 ευρω. οι διαφορες με ελλαδα ειναι αρκετες. δες τι θες, μαζεψε κωδικους και πηγαινε μετα στο motomarket στην καλλιροης και ζητα εκπτωση. τα παιδια εκει ειναι εξυπηρετικα και ο ενας δε εχει και tracer και βοηθα οσο μπορει. οι τιμες βγαινουν σχεδον παραπλησιες αναλογα το προιον.ναι η maxia monokey κανει. τα πιατα εχουν τις ιδιες υποδοχες.συναγερμο εχω και εγω τον scorpio i900. απο τους καλυτερους στην αγορα.λαστιχα ειχα για λιγα χλμ τα michelin pilot road 4, τα εβγαλα και εβαλα s21 πριν 10 μερες περιπου. εντυπωσεις πολυ καλες.τα καγκελα τα givi value for money και προστατευουν σχεδον αριστα. διαφορετικα πρεπει να βαλεις γλυστρες κατω γιαμαχα και πανω καγκελα motech ή γλυστρες.τα grips ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, προτεινω τα μαμα γιατι εχουν ετοιμη καλωδιωση και χειριζεσαι setup menu απο το dashboard. ειναι απο το tenere. απο τα καλυτερα αξεσουαρ εβερ!!! και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΕΤΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΙΑΜΑΧΑ ΚΑΝΟΥΝ 15-20% ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisfz 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 αυτο για τα grips της yamapa δεν το ηξερα.... καλη μαγκια!!!για διαφορες Givi monokey - monolock δες το λινκ http://www.fazerclub.eu/forumx/viewtopic.php?f=5&t=15722&p=190893&hilit=givi+monokey&sid=dac511d74b5214b25ac98eed0806e5bd#p190893ειναι αρκετα αναλυτικο αρθρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8017883/ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 ρε φιλε κοψε κατι απο την τιμη...τους εχεις λιωσει τους μαρσπιεδες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 προσπαθει να παρει πισω λεφτα απο τα εξτρα? υγ. τι βλακεια εχει κανει στα φαναρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) ρε φιλε κοψε κατι απο την τιμη...τους εχεις λιωσει τους μαρσπιεδες.... αυτό σημαίνει οτι το χάρηκα αδερφέ !!!!ούτε νερό ζητάει , ούτε φαι , ουτε κλαιει τα βράδια με πανσέληνο .. και το παληκάρι που θα κανουμε μεταβίβαση την δευτερα πρωί , θα του κανω δωρο τα μαρσπιε Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2016 από τον sakis gp800 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 με το καλο αγορινα! αντε να παραλαβεις και τον δυναμιτη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) με το καλο αγορινα! αντε να παραλαβεις και τον δυναμιτη!ευχαριστω πολύ Γιώργηθα ειναι δύσκολες αυτές οι μέρες...αλλά θα μου κρατάει συντροφιά το husqvarnaki μου Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2016 από τον sakis gp800 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 αυτό σημαίνει οτι το χάρηκα αδερφέ !!!!ούτε νερό ζητάει , ούτε φαι , ουτε κλαιει τα βράδια με πανσέληνο .. και το παληκάρι που θα κανουμε μεταβίβαση την δευτερα πρωί , θα του κανω δωρο τα μαρσπιε βρε δεν το εννοω να κοψεις απο την τιμη...ηθελα να εκφρασω οτι φανηκε πως το χαρηκες και με το παραπανω!!!το εστιψες!! με το καλο το 10αρι σου !! να το χαρεις στο διπλασιο και να μας ανεβασεις καμια φωτογραφια και βιντεο να ζαχαρωσουμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Πω πω παναγίτσα μου , ζω για να το δω! Όχι μόνο το 10 αλλά τον συνδιασμό Σάκης mt10, τουλάχιστον μέχρι την πρώτη στροφή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Αντε με το καλο το καινουριο!!! Το πες και το κανες ωραιος ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Σήμερα έφυγε και το τρεισεράκι στας Αθήνας , και μπορω να πω οτι ήταν πολυ μπερδεμενο το συναισθημα που είχα θα έλεγα προς το σταναχωρεμένο απο την μία , αλλα χαρουμενο απο την άλλη που έβλεπα το παληκάρι που το πήρε να έχει χ@στει απο την χαρα τουΚώστακη να το χαρεις στο επακρον , όπως το χάρηκα κι εγω αγορι μου.παντα ορθιο και αγρατζουνιστο (εκτος απο τα μαρσπιε ) Υ.Γ. Σορρυ που σε εκανα να κλασεις λιγες μεντες σε εκεινες τις ωραιες στροφουλες ,αλλα ηταν η τελευταια βολτα μου και πιστευω οτι το καταλαβες 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 με το καλο το νεο εργαλειο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
madri 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι μελλοντικός κάτοχος Tracer (σε λιγότερο απο βδομάδα το παραλαμβάνω) απο Αθήνα και θα ήθελα να ξέρω εάν υπάρχει κάποιο έμπιστο εξουσιοδοτημένο service (ή μάστορας) στο οποιό θα πάω το Tracer κατευθείαν με το που θα το αγοράσω προκειμένου να μου το ρυθμίσει στα μέτρα μου (προβλημα wobbling). Μπορει και να μην υπάρξει προβλημα ποτε (καθως ειμαι 1,78 - 88kg) αλλα όπως και να 'χει θέλω να πάρω για καλό και για κακό τα μέτρα μου. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 αυτό σημαίνει οτι το χάρηκα αδερφέ !!!!ούτε νερό ζητάει , ούτε φαι , ουτε κλαιει τα βράδια με πανσέληνο .. και το παληκάρι που θα κανουμε μεταβίβαση την δευτερα πρωί , θα του κανω δωρο τα μαρσπιε Έτοιμη και η Ακράπα Σάκη...Άιντε λέμε. Αργείς!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Kαι άλλο συγκριτικό http://www.motorcyclistonline.com/kawasaki-ninja-1000-abs-suzuki-gsx-s1000f-yamaha-fj-09-motorcycle-comparison?src=SOC&dom=fb 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) και πωλήσεις Απριλίου Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2016 από τον freediver73 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kathlos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Δεν μπορω να καταλαβω βεβαια γιατι μετρανε το γυμνο με το ντυμενο μαζι. Αν ηταν ετσι τα NC750 γιατι δεν τα μετρανε και αυτα μαζι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2016 γιατί η Γιαμάχα βάζει πιο πολύ διαφήμισησε κάθε περίπτωση το ΜΤ είναι το τρέχον Hit με δεύτερο το GS στα 25 κομμάτια και το AT να ανεβάζει ρυθμό 4ο στα 15 κομμάτια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kathlos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 καλα ναι ειναι το hit αλλα αυτα μαρκετιστικα κολπα δεν τα χωνευω οχι οτι θα με σταματουσαν απο το να αγορασω ενα MT φυσικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες