Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Ποιο ΑΝΩΜΑΛΟ και διεστραμμένο μυαλό σχεδίασε τα κάγκελα κινητήρα της GIVI? 4 ώρες... 4 ΩΡΕΣ!!!! και όλο και όλο γτ οι παπαροι δεν λένε οτι η βίδα απο την αριστερή μεριά είναι πίρος και θέλει γύρισμα και τράβηγμα ταυτόχρονα από τουλάχιστον 2 άτομα!!! γ@μ!θ!κ@ για να τα περάσω!!! αα ρε ταλαιπωρία... βάλτε και δύο λογάκια στις οδηγίες και μην δείχνετε λάθος βίδες στο σχέδιο ρε GIVI... αλλα.... το αποτέλεσμα υπέροχο! :D :D :D φτου φτου αγρατσούνιστα τώρα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

άντε και το επόμενο μηχανάκι να είναι ... ιταλικό :doh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο ΑΝΩΜΑΛΟ και διεστραμμένο μυαλό σχεδίασε τα κάγκελα κινητήρα της GIVI? 4 ώρες... 4 ΩΡΕΣ!!!! και όλο και όλο γτ οι παπαροι δεν λένε οτι η βίδα απο την αριστερή μεριά είναι πίρος και θέλει γύρισμα και τράβηγμα ταυτόχρονα από τουλάχιστον 2 άτομα!!! γ@μ!θ!κ@ για να τα περάσω!!! αα ρε ταλαιπωρία... βάλτε και δύο λογάκια στις οδηγίες και μην δείχνετε λάθος βίδες στο σχέδιο ρε GIVI... αλλα.... το αποτέλεσμα υπέροχο! :D :D :D φτου φτου αγρατσούνιστα τώρα :P

βάλε και καμιά φωτο να το δούμε πως είναι?? πόσο κόστισαν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα givi για μενα ειναι η καλυτερη επιλογή value for money σε σχεση με οποιοδήποτε αλλο κάγκελο. Προστατεύει απο καπακια εως πλαστικα φουλ.

Οι γλυστρες της Yamaha καλές, χρυσές, πανάκριβες αλλα δεν προστατεύουν ψηλά.

Αντιθετα τα καγκελα της motec ωραια οπτικά, αμφιβολο κρατημα για μενα αφού κρατάνε σε δυο βιδες χωρις πλευρική κόντρα και απο μόνα τους δεν προστατεύουν χαμηλά.

Οποτε θες συνδιασμο με τις γλυστρες. Κόστος;; 390 ευρω ολα μαζι.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορείς να βάλεις καμιά φωτό από τα κάγκελα να τα δούμε φίλε μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορείς να βάλεις καμιά φωτό από τα κάγκελα να τα δούμε φίλε μου.

https://goo.gl/photos/nk75Y1ubXPSov7dj8

https://goo.gl/photos/qf9mXAoi8VMPd4i27

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πόσο κόστισαν και απο που?

απο ιταλια που εχουμε παρει κατα καιρους διαφορα και με πολυ γρηγορα μεταφορικα

http://www.accessorimotostore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=4224_4351_7005&products_id=20115&language=en

απο ελλαδα βλεπεις απο μοτομαρκετ (εισαγωγεα givi) ελαφρως ακρυβοτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυσκολεύουν σε κατι λογω μεγέθους;  Πχ ξεπαρκάρισμα ;;;

Ψηνομαι και γω δυνατά.

και εγω το ίδιο. επίσης προστατεύουν η είναι μόνο για την ομορφία?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προστατεύουν σιγουρα συνολικά και τα πλαστικα και το μοτερ αλλα δεν ξερω αν ειναι βολικά. Για πειτε όσοι τα φοράτε. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προστατεύουν σιγουρα συνολικά και τα πλαστικα και το μοτερ αλλα δεν ξερω αν ειναι βολικά. Για πειτε όσοι τα φοράτε. 

Εμένα μια χαρά με βόλεψαν. Στηρίζουν και την γάμπα μου χαχαχαχχαχα. Θέμα συνήθειας είναι. Με μια βόλτα θα ξεχάσετε οτι τα έχετε πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα givi για μενα ειναι η καλυτερη επιλογή value for money σε σχεση με οποιοδήποτε αλλο κάγκελο. Προστατεύει απο καπακια εως πλαστικα φουλ.

Οι γλυστρες της Yamaha καλές, χρυσές, πανάκριβες αλλα δεν προστατεύουν ψηλά.

Αντιθετα τα καγκελα της motec ωραια οπτικά, αμφιβολο κρατημα για μενα αφού κρατάνε σε δυο βιδες χωρις πλευρική κόντρα και απο μόνα τους δεν προστατεύουν χαμηλά.

Οποτε θες συνδιασμο με τις γλυστρες. Κόστος;; 390 ευρω ολα μαζι.... 

προσωπικα θεωρω πως καγκελο σε σπορτ μηχανακι δεν ειναι και οτι καλυτερο αισθητικα. το καγκελο ειναι μεταλλικο και αν φας γλυστρα μπορει να εχεις απο  σπινθηρα ως... και κατι χειροτερο. εχει εκει μια παπαριτσα πλαστικη το givi (παλι καλα)  βεβαια. φυσικα ειναι value for money.

η μοτεκ εχει και κατι εξαιρετικες γλυστρες για πανω οποτε το κοστος φυσικα και ειναι υψηλοτερο, αλλα ειναι το αποτελεσμα ομορφοτερο. βεβαια εισαι στα 300-330 ευρω συνολικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις γλυστρες της Yamaha τις εχει καποιος; Εντυπωσεις;
Εννοω αισθητικα, αν ενοχλουν κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μοτεκ εχει και κατι εξαιρετικες γλυστρες για πανω οποτε το κοστος φυσικα και ειναι υψηλοτερο, αλλα ειναι το αποτελεσμα ομορφοτερο. βεβαια εισαι στα 300-330 ευρω συνολικα.

Αυτές λες;;;;  http://www.motoraid.eu/crash-pads-sw-motech-yamaha-mt09

Και παλι θες τις μαμά γλυστρες κατω.  Αλλα ειναι πιο ωραιο οπτικά συμφωνώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις γλυστρες της Yamaha τις εχει καποιος; Εντυπωσεις;
Εννοω αισθητικα, αν ενοχλουν κτλ.

Καλημερα! Τις εχω εγω και δεν ενοχλούν καθόλου αλλα προστατεύουν μονο τον κινητήρα! Βεβαια σε περίπτωση πτώσης πρώτα βρίσκει η χούφτα στο τιμόνι και μετα ολα τα αλλα! Κοστος 250 ευρώ. Προσωπικά σκεφτομαι να βάλω και και μανιτάρια της Rizoma με κοστος 60 ευρώ και να ειμαι πλήρως καλυμμένος και αισθητικά όμορφο το μηχανακι!

Πάντα μιλώντας για τα προσωπικά μου γούστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτές λες;;;;  http://www.motoraid.eu/crash-pads-sw-motech-yamaha-mt09

Και παλι θες τις μαμά γλυστρες κατω.  Αλλα ειναι πιο ωραιο οπτικά συμφωνώ.

ναι εγω ετσι το εχω και δεν το εχω μετανιωσει λεπτο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα είναι θέμα γούστου άλλος το θέλει ποιο σπορ κ άλλος ποιο τουρισταδικο τύπου (gs) τώρα όσο για το τι προστατεύει το κάθε κάγκελο καλύτερα να μην μάθουμε χι χι ας είναι για ομορφιά με λίγα λόγια αχρείαστα να ναι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ειμαι στο σταδιο του δανειου, εχει καποια τρελη διαφορα η μηχανη του 2015 με του 2016; Ξερω οτι αλλαζουν τα χρωματα, αλλα εγω προσωπικα παω για το κοκκινο, που παραμενει το ιδιο. Καποια αλλη διαφορα; Να περιμενω για το νεο μοντελο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα είναι θέμα γούστου άλλος το θέλει ποιο σπορ κ άλλος ποιο τουρισταδικο τύπου (gs) τώρα όσο για το τι προστατεύει το κάθε κάγκελο καλύτερα να μην μάθουμε χι χι ας είναι για ομορφιά με λίγα λόγια αχρείαστα να ναι 

εξυπακουεται αυτο που αναφερεις αλλα οφειλουμε αν γνωριζουμε κατι παραπανω να το αναφερουμε στην κοινοτητα. Ο λογος απλος και προφανης, μπορει καποιος που δεν γνωριζει τεχνικα αλλα τον ενδιαφερουν ή απασχολουν και αυτα, να βοηθηθει στην ερευνα που κανει για τον εξοπλισμο της μηχανης του. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ειμαι στο σταδιο του δανειου, εχει καποια τρελη διαφορα η μηχανη του 2015 με του 2016; Ξερω οτι αλλαζουν τα χρωματα, αλλα εγω προσωπικα παω για το κοκκινο, που παραμενει το ιδιο. Καποια αλλη διαφορα; Να περιμενω για το νεο μοντελο;

Στο group του fb γράφτηκε οτι το νεο γκρι-μπλε εχει "redesigned oil pan" ελληνιστί καρτερ.

Ετσι ακριβώς γράφτηκε. Δε λεει αν το εχουν τα υπολοιπα χρωματα ουτε και για αλλη διαφοροποίηση. Οποτε τρέχα γυρευε.... Μονο με τσεκάρισμα κωδικού σιγουρευεσαι ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα