Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Καλοταξιδο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Καλορίζικο το τούμπανο και αγρατζούνιστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Καλοτάξιδο το εργαλείο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Καλοταξιδο Γιωργαρε.... Παντα ορθιοι και οι δυο σας και καλες βολτες.... Μηχανακι κανιβαλος που σε βαζει στην πριζα με το που κατσεις πανω του. Μηπως το πηρες απο εναν 45αρη απο το Μαρουσι που τον ελεγαν κ αυτον Γιωργο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω πολυ παιδες. Το superduke παντα το ειχα στο μυαλο μου, αλλωστε εψαχνα ενα 1ης γενιας πριν παρω το hyper Αλλα τωρα εγιναν ολα παρα πολυ γρηγορα Ενα παλικαρι εψαχνε hyper, του ειπα οτι το πουλαω, το ειδε, το ελεγξε και τα κανονισαμε. Στο μεταξυ εγω σκεφτομουν να μεινω κανα διμηνο χωρις μηχανακι και να μαζεψω και κανα λεφτο γιατι δεν υπηρχε καποιο sd να μου αρεσε στα λεφτα μου Χθες λοιπον ειπα να ριξω μια ματια στις αγγελιες και εμφανιστηκε μολις ενα πορτοκαλι που ηθελα, στα λεφτα μου και με λιγα χιλιομετρα, τηλεφωνο κατευθειαν, ραντεβου στον μαστορα το μεσημερι και δωσαμε χερια Σημερα το πρωι πηγα υπουργειο, βρεθηκα με τον αγοραστη του hyper, καναμε την μεταβιβαση και με το που βγηκαμε απο την αιθουσα ηρθε και το παλικαρι με το sd, ξαναμπηκα μεσα και εγινε και η αλλη μεταβιβαση, τοσο συντομα, με hyper πηγα με sd εφυγα. Το μηχανακι ειναι πολυ προσεγμενο με μολις 26500χλμ Μεχρι στιγμης το εχω οδηγησει παρα πολυ λιγο, αλλα δειχνει πολυ βιδωμενο στο δρομο, δεν εχει το νευρο στα χαμηλα που ειχε το hyper, αλλα ψηλα θεριζει.Τα φρενα του επισης δεν ειναι τοσο δυνατα αλλα θα περιμενω να μπουν ebc επανω και μετα θα κρινω Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2014 από τον Gee 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Πιο αμμεση αγοραπωλησια, δεν νομιζω οτι εχει ξαναγινει... Του κατσε λαχειο. Και το SD, εν τω μεταξυ, σε απιστευτη κατασταση. Κριμα που δεν εχω και εγω μηχανακι, να βολταρουμε παρεα το ΣΚ. Υ.Γ: Το μνι, προλαβε και πηρε ΚΤΜ εεε μηχανακι, πριν αγορασω εγω... Εσύ κοίτα μη κάνεις καμιά κουταμάρα κ πάρεις gs....... Γιώργηηηηηηηηηηηηηη Καλορίζικο κ καλοτάξιδο το υπερτούμπανο. Κ επιτέλους με ζελατινούλα να ταξιδεύεις κ πάνω από 130. Καλές βόλτες/σούζες/καφριλίκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Μηπως το πηρες απο εναν 45αρη απο το Μαρουσι που τον ελεγαν κ αυτον Γιωργο? Οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Και πάλι καλορίζικος ο Δούκαρος Γιώργο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Τρελα το εργαλειο,καλοταξιδο καλοστριφτο καλοπιωτο μαν!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 38 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Πω πένα φαίνεται. Για πες καμιά λεπτομέρεια βρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Πολύ όμορφο το σκασμένο... Να το χαρείς. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Να το χαρείς Γιώργο... Ομορφο το μπιστολι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Ευχαριστω ρε παιδια, ευχαριστω πολυ Για πες καμιά λεπτομέρεια βρε. οπως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Μπράβο παίδες! Έτσι ντόρος να γίνεται!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Ευχαριστω ρε παιδια, ευχαριστω πολυ οπως; Χρονολογία, χιλιόμετρα εννοούσα. Αλλά δεν είχα δει το μήνυμα σου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Καλά χιλιόμετρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Γιωργο, να το χαιρεσαι το οπλο! Καλοριζικο, καλοταξιδο, καλογκαζωτο και απεφτο να ειναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Καλορίζικο το πιστόλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 καλορίζικο boy και καλοτάξιδο!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 George καλορίζικο και καλοστριφτο,να το χαρείς στο τέρμα.καυλα machine 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 αντε και στα δικα μας οι ελευθερες 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Καλορίζικο και καλοτάξιδο Γιώργη. Άπεφτο και αγρατζουνιστο να είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αιφεμ καλοριζικο !!! Ηταν που δεν σου αρεσε οταν το εκανες test ride πριν παρεις το Ducati Δεν ξερεις ποσο συγκινημενος ειμαι τωρα που θα πηγενουμε μαζι συνεργειο... εεεεεε βολτες ηθελα να πω Τα φρενα του επισης δεν ειναι τοσο δυνατα αλλα θα περιμενω να μπουν ebc επανω και μετα θα κρινω Ηλια, Παναγιωτη, ελα να τον βρισουμε ενα χερακι ρε τον φιλο μας τον μνι.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2014 από τον Alarm 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 αντε και στα δικα μας οι ελευθερες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες