Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

Μα τις πινακιδες δε μου τις κρατισε, να τις παραδοσω στην αλεξανδρας μου ειπε.

Ετσι εγραψε ''Αδυνατη η αφαιρεση πινακιδας. Να παραδοθει εντως 3 ημερων''

ε η θα τις πας απο μονος μαζι με το διπλωμα η θα βγει αποφαση καποια στιγμη στο μελλον για να στις αφαιρεσουν. καλυτερα να τις πας απο μονος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελικα πηγα στο τμημα που μου την εκοψε ο αστυνομικος και μου ειπαν οτι επειδη μου την εκοψε καποιος απο την Δ/νση αμεσης δρασης θα πρεπει να παω στην αλεξανδρας στη Γενικη Αστ. Δ/νση. Εκει μιλησα στον διοικητή που θα μου εδινε εγκριση  η οχι για την ενσταση που εγραψα στο χαρτι που μου εδωσαν. παρεπιπτοντος σε αυτο το γραφειο σε καποιο αλο τραπεζι ητανε και ο αστυνομικος που μου την εκοψε τη κλιση.

Τελως παντων στο αλο γραφειο που περασα [εκει οπου παραδιδουν πινακιδες δπλωματα κλπ] μου ειπε το παιδι οτι δεν χρειάζεται να αφισω τις πινακιδες. Η αδεια κυκλοφορίας δεν βρέθηκε στο γραφειο....

Μου πηρανε το δπλωμα, την αδεια μαζι με το δπλωμα θα τα παραλαβω μετα απο 20μερες 

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα πηγα στο τμημα που μου την εκοψε ο αστυνομικος και μου ειπαν οτι επειδη μου την εκοψε καποιος απο την Δ/νση αμεσης δρασης θα πρεπει να παω στην αλεξανδρας στη Γενικη Αστ. Δ/νση. Εκει μιλησα στον διοικητή που θα μου εδινε εγκριση  η οχι για την ενσταση που εγραψα στο χαρτι που μου εδωσαν. παρεπιπτοντος σε αυτο το γραφειο σε καποιο αλο τραπεζι ητανε και ο αστυνομικος που μου την εκοψε τη κλιση.

Τελως παντων στο αλο γραφειο που περασα [εκει οπου παραδιδουν πινακιδες δπλωματα κλπ] μου ειπε το παιδι οτι δεν χρειάζεται να αφισω τις πινακιδες. Η αδεια κυκλοφορίας δεν βρέθηκε στο γραφειο....

Μου πηρανε το δπλωμα, την αδεια μαζι με το δπλωμα θα τα παραλαβω μετα απο 20μερες 

για την κληση για το διπλωμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην κανεις καμια κινηση και οδηγεις οποιοδηποτε οχημα. Αν συμβει οτιδηποτε, την εκατσες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για την κληση για το διπλωμα?

τωρα η κλίση ειναι στα 200. θα πληρωσω τα 100 δλδ εντως 9 ημερων στα ελτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην κανεις καμια κινηση και οδηγεις οποιοδηποτε οχημα. Αν συμβει οτιδηποτε, την εκατσες.

Οχι δεν θα οδηγήσω αλα ειναι κριμα για την κλιση.

Ολοι οι δρομοι κλιστοι ηταν χτες και γιαυτο μπηκα αντιθετα. Επεσα στον αρμοδιο του τμηματος μαλον. εβοσκε φενεται εκει καπου στη στροφη που με σταματισε. ε λιγο η μερα...λιγο το καρμα...λιγο η βροχη...κλπ. εγινε η σταβη

Αδικο παντως. ολοι οι δρομοι ηταν κλιστοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλα δεν έπρεπε να μπω αντίθετα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λάστοιχα υψηλής σε SS μηχανάκι κάνουν τίποτα? εχει κανει κανεις τετοια αλαλγη? τι διαφορα εχει δει?

το πισω φρενο νομιζω δε χρειάζεται για να μην κλειδώνει εύκολα ο τροχός έτσι?

δε μπαλωνιάζουν τα σωληνάκια μετά απο μεγάλη πίεση.

Για μένα χρήσιμο είναι,στο Hornet έχω μπρος πίσω.

Για να μην ανοίγω θέμα.Έμεινε από μπαταρία το Hornet και αυτή την έχω 4 χρόνια πάνω.

Έχετε καμιά πρόταση σε ανθρώπινη τιμή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο, αισθάνεσαι πως τα φρένα σου είναι «λίγα»?

Πως δεν έχεις αρχικό «δάγκωμα»?

Τι ακριβώς σε χαλάει?

Αν έχεις σπογγώδη αίσθηση? Η μανέτα σου κάνει κομπιάσματα/σκαλοπάτια όταν φρενάρεις?

Για μένα μην αλλάξεις σωληνάκια με υψηλής.

Τα φρένα θα δαγκώνουν πιο απόλυτα, αλλά σε συνθήκες κίνησης (πόλη, περιφερειακή κοκ), αν κάποιος σε κλείσει, σου πεταχτεί από stop, σου ανοίξει πόρτα κοκ, είναι σχεδόν εξασφαλισμένο το μπλοκάρισμα και η (χρυσοπληρωμένη) πτώση, ελπίζω χωρίς τραυματισμό!

Και αυτό θα συμβεί διότι ακόμα δεν έχεις πάρει τον αέρα των φρένων σου και αν τους αλλάξεις κάποια δεδομένα αυξάνεις την πιθανότητα λάθους.

Βάλε φρέσκα υγρά φρένων, κάνε μια καλή εξαέρωση, ρίξε αρκετό WD40 στο εμβολάκι δίπλα στη μανέτα του μπροστινού αλλά και την βίδα συγκράτησης/άξονα της μανέτας, ώστε να μη κάνει σκαλοπάτια στο φρενάρισμα και να έχεις ακρίβεια στην κίνηση των δακτύλων σου. Για την ώρα, τίποτε άλλο.......

WD40 εδώ:

image.jpg

9dd19454_887c_4cb3_a16a_788c8362da18_zps

ΠΡΩΤΑ μαθαίνουμε το μηχανάκι μας και μετά ξεκινάμε τις βελτιώσεις!

Μάκηηηηηη
Για μπαταρίες σε λογικές τιμές, δες εδώ: ΚΛΙΚ ΜΙ

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα ζευγαρακι ξυστρες φθηνες εχετε να προτεινετε?

Εχω βρει μονο αυτες 

http://www.uride.gr/parts/CM.SAP-DRO-

Επισης κανα γαντακι δερματινο για πιστα στο 50αρικο παιζει?

Εαν οχι καπου στα 60Ε μου δινει ενα ζευγαρι dainese που μου καθοταν πολυ καλα,ενας φιλος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λάστοιχα υψηλής σε SS μηχανάκι κάνουν τίποτα? εχει κανει κανεις τετοια αλαλγη? τι διαφορα εχει δει?

το πισω φρενο νομιζω δε χρειάζεται για να μην κλειδώνει εύκολα ο τροχός έτσι?

σωληνακια υψηλης εννοεις? ναι κανουν δουλεια γενικα. συνηθως βαζουν οσοι τρεχουν σε πιστα γιατι φρεναρουν συχνα και δυνατα με αποτελεσμα να μη δουλευουν σωστα τα εργοστασιακα. τα δικα σου ειναι σε καλη κατασταση? αν ναι αστο οπως ειναι, αν χριζουν αλλαγη, τοτε βαλε υψηλης. ριξε ενα καλο καθαρισμα στα εμβολα των δαγκανων, βαλε καινουρια τακακια και αλλαξε ολα τα υγρα με καινουρια. θα δεις διαφορα, δεν μπορει. 

το πισω μπλοκαρει για πλακα ακομα και με στοκ σωληνακι, δε χρειαζεται υψηλης.:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ρενα ποσων ετων ειναι? στο σερβις μανιουαλ λεει οτι τα μαρκουτσα θελουν καθε 4 χρονια αλλαγη. Οκ, χεκε μας στα 4 χρονια, αλλα αν ειναι πχ τα διπλα, σκεψου το. Υγρα, καθαρισμα τρομπας/δαγκανων συν μαρκουτσα θα γινουν τα φρενα καινουργια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κλεμμενες κατα πασα πιθανοτητα.

Μη τις κοιτατε καν.

Εκτος και εαν σκοπευετε να την ξαναγοραστε οταν σας τη κλεψουν και εσας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κλεμμενες κατα πασα πιθανοτητα.

Μη τις κοιτατε καν.

Εκτος και εαν σκοπευετε να την ξαναγοραστε οταν σας τη κλεψουν και εσας...

αχαχαχχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

14, Μοντελο 2001. δεν ειχα ξανακουσει αυτο που λες και εψεξα το μανουαλ, δε βρηκα κατι αν και αμφιβαλω αν εχουν αλλαχτει ποτε. ίσως τα βάλω στο πρόγραμμα τότε, ουτως η αλλως φθηνά τα πέρνω. να εκανα και ανακατασκευη την τρομπα η δε χρειάζεται? δε τη νιωθω να εχει κοληματα η καποιο αλλο προβλημα.

Τα μαρκουτσα, αν δεν ειναι σωληνακια υψηλης με το μεταλλικο πλεγμα, με την παροδο του χρονου μαλακωνουν και μπαλωναρουν κατα το φρεναρισμα. Οταν δε ειναι πολλα και συχνα τα φρεναρισματα, οταν δηλαδη πας σβελτα, η θερμοκρασια των τακακιων μεταφερεται στα υγρα κι απο κει στα μαρκουτσα. 

Συνοψιζοντας: αν τα σωληνακια σου ειναι λαστιχενια, βασει σερβις μανιουαλ καθε 4 χρονια θελουν αλλαγη. Μια ανακατασκευη/καθαρισμος/λιπανση σε τρομπα/δαγκανες μονο ευεργετικα αποτελεσματα θα ειχε. Μαζι με ολα αυτα βεβαια και νεα υγρα φρενων. 

και κατι ακόμα αν αλλαξω τα μαρκουτσια, ειναι καλυτερα να είναι ενα εισαγωγής και να βγαίνει σε 2 εξαγωγές ή δύο εισαγωγές και 2 εξαγωγές όπως είνια τώρα? απλα καποιος το ειχε αναφερει πιο παλια, το εψαξα, ειδα και φρεσκα μηχανακια αλλα δε βρηκα καποια αναφορα σε κατι τετοιο. ρωτησα και πιο πριν, απλα το ξαναναφερω μπας και ξερει καποιος (οπως στην εικονα δηλαδη)

Η πιεση μοιραζεται ετσι κι αλλιως ισοποσα, ανεξαρτητα απο τη σωληνωση. Τα bar ειναι τοσα πολλα που θεωρω οτι ουδεμια διαφορα εχει. Λενε οι ψαγμενοι (βαλε και " " αν θες) οτι ειναι καλυτερα να φευγουν δυο ανεξαρτητα μαρκουτσα απο την τρομπα, ενα σε καθε δαγκανα. Σε οσα μεκανακια εχω δει την εργοστασιακη εγκατασταση του συστηματος πεδησης, παντα φευγει ενα απο την τρομπα και διακλαδιζεται παρακατω. Αν εκανε οποιαδηποτε διαφορα η διπλη σωληνα, δε βλεπω το λογο να μην ακολουθουσαν οι κατασκευαστες αυτην την οδο, ειδικα σε μηχανακια υψηλων επιδοσεων. (προφανως στο gs ειναι ενα το σωληνακι, οπως και στο μπουσα και σε ενα καρο ακομα μεκανακια) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο πισω δισκοφρενο της μηχανης σε μια απο τις εξωτερικοτερες κυκλικες τρυπουλες που εχει, εχει ραγισει με αρχη της ρωγμης ενα σημειο της περιφερειας του κυκλου(σημειο κοντα στο εξωτερικο της δισκοπλακας) εως την ακρη της δισκοπλακας 

να πανικοβληθω πρεπει να κανω κατι αμεσα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερουμε αυτα τα γαντια ποια ειναι?

Ειναι dainese αλλα δε λενε μοντελο.

Τα εχει φιλος και θελω να του τα παρω για πιστα.

Καμια 90αρια τα ειχε παρει και τα χει φορεσει 1 φορα.

35n7jgx.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο πισω δισκοφρενο της μηχανης σε μια απο τις εξωτερικοτερες κυκλικες τρυπουλες που εχει, εχει ραγισει με αρχη της ρωγμης ενα σημειο της περιφερειας του κυκλου(σημειο κοντα στο εξωτερικο της δισκοπλακας) εως την ακρη της δισκοπλακας 

να πανικοβληθω πρεπει να κανω κατι αμεσα?

βαλε φωτο αν θες. αν εχει ραγισει στην ακρη ο δισκος πιθανων θα συνεχισει μεχρι την αλλη ακρη. καλο ειναι να βαλεις αλλον γιατι μπορει να σπασει ενω κινησε και να εχεις αλλα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε φωτο αν θες. αν εχει ραγισει στην ακρη ο δισκος πιθανων θα συνεχισει μεχρι την αλλη ακρη. καλο ειναι να βαλεις αλλον γιατι μπορει να σπασει ενω κινησε και να εχεις αλλα. 

Θα βάλω φώτο... Ακριβή η δδουλειά δηλαδή 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...