ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 *** ****** ******* ******** *** ***** *** ****** ***. ****** *** *** **** *******! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Δε ξερω τι ειπες,αλλα μου αρεσε. *** ****** ******* ******** *** ***** *** ****** ***. ****** *** *** **** *******! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 *** ****** ******* ******** *** ***** *** ****** ***. ****** *** *** **** *******! ..... ... ......... .. .... ....... .......... ................. ..... ...! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Σαφέστατοι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 :tooth: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 ## ############ #### ####### ########, #### ### ## ##### ### #####.... #### ### ####### ####, ##### ##### ### ###### #αλακ### ### ##### #####....!!!!! (### ## ######## ### ### ######### !!!) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Πάτε γυρεύοντας να φωνάξω τον Πρόεδρο του Εδεσσαϊκού? 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Ποια η διαφορα στα μπουζι NGK B7ES & BP7ES? Ελα οι γνώστες να δωσουν τα φωτα τους περικαλω!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Πάτε γυρεύοντας να φωνάξω τον Πρόεδρο του Εδεσσαϊκού? Κι εμείς τι κάνουμε? Μπρίκια κολλάμε? Τον φώναξα εγώ κυρ Νίκο μας, από τας Μεσσηνίας!! :lol: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Ελα οι γνώστες να δωσουν τα φωτα τους περικαλω!! NGK Spark Plug Codes NGK spark plug codes generally consist of six fields, which break down as follows: [b C] [P R] [6] [E] - [11]. Some fields (e.g., the second field) are optional, and some fields may have multiple letters. Field one: Thread Diameter and Wrench Size A = 18.0mm 25.4mm B = 14.0mm 20.6 or 20.8mm C = 10.0mm 16.0mm D = 12.0mm 18.0mm E = 8.0mm 13.0mm G = PF 1/2 23.8mm AB = 18.0mm 20.6 or 20.8mm BC = 14.0mm 16.0mm DC = 12.0mm 16.0mm BM-F = 16.0mm B-F = 16.0mm A-F = 20.8mm BK = ISO type of BCP Field two: Spark Plug Shape L = short type M = compact type (hex. 19mm) P = projected insulator type R = resistor type U = surface or semi-surface discharge Z = inductive suppressor Field three: Heat Rating 2 = "hot" to 14 = "cold" (See Heat Range Chart) Field four: Thread Reach E = 19.0mm H = 12.7mm (1.5") L = 11.2mm (7/16") EH = half thread (19.0mm total; 12.7mm threaded) None = A type: 12.0mm; B, BM, B-F types: 11.2mm; G type: 22.5mm; A-F type: 10.9mm; B-EF types: 17.5mm; BM-F type: 7.8mm Field Five: Firing and Construction A, B, D, Z = special design (no details given) C = short ground electrode F = tapered seat G = fine-wire center electrode, nickel J = 2 ground electrodes (special shape) K = 2 ground electrodes for certain Toyotas -L = half heat range -LM = insulator length = 14.5mm M = insulator length = 18.5mm -N = special ground electrode P = platinum tip Q = 4 ground electrodes R = delta ground electrode S = super copper core T = 3 ground electrodes V = fine-wire centre electrode, gold palladium VX = platinum center electrode W = tungsten electrode X = booster gap Y = v-grooved center electrode with extra projection Field Six: Spark Gap (from factory) 8 = 0.8mm 0.032" 9 = 0.9mm 0.036" 10 = 1.0mm 0.040" 11 = 1.1mm 0.044" 13 = 1.3mm 0.050" 14 = 1.4mm 0.055" 15 = 1.5mm 0.060" 20 = 2.0mm 0.080" None = Std. gap 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) ένα explain παρακαλώ....... - τα μετέφρασα σωστά ??? - και μια εξήγηση για αυτά που δεν κατάλαβα...... (μιας και μαθαίνουμε, να τα μάθουμε σωστά) ευχαριστώ !! BP7ES B = 14.0mm 20.6 or 20.8mm (Field one: Thread Diameter and Wrench Size) Διάμετρος σώματος (το λευκό / πορσελάνινο μέρος ?) / Μέγεθος κλειδιού P = projected insulator type (Field two: Spark Plug Shape) (σχήμα του μπουζί <- εννοεί το σύνολο ή το άκρο / ακίδα ???) 7 = "MEDIUM ?" [Field three: Heat Rating 2 = "hot" to 14 = "cold" (See Heat Range Chart)] (βαθμίδα θερμοκρασίας όπου από το 2=καυτό έως το 14=κρύο) E = 19.0mm (Field four: Thread Reach) [μήκος σώματος (μονωτικού μέρους) ??] S = super copper core (Field Five: Firing and Construction) (υλικό ακίδας και - εσωτερικής - κατασκευής ??) 6ο ψηφίο στο τέλος (εδώ είναι κενό) = None Std. gap [Field Six: Spark Gap (from factory)] (Κενό ακίδας ?) B7ES B = 14.0mm 20.6 or 20.8mm (Field one: Thread Diameter and Wrench Size) 2ο ψηφίο (εδώ απουσιάζει) = (Field two: Spark Plug Shape) <------------- (η απουσία σημαίνει ότι είναι στάνταρ / κλασικό / βασικό ????) 7 = "MEDIUM ?" [Field three: Heat Rating2 = "hot" to 14 = "cold" (See Heat Range Chart)] E = 19.0mm (Field four: Thread Reach) S = super copper core (Field Five: Firing and Construction) 6ο ψηφίο στο τέλος (εδώ είναι κενό) = None [std. gap Field Six: Spark Gap (from factory)] Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2015 από τον originalksd Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Σωστός στο πρώτο! Για το 2ο, δες: Το 7 δεν είναι η μέση της κλιμακας. Το 8 είναι. Άρα το 7 είναι ελαφρώς «ζεστό» Reach εννοεί το μήκος του «πάσου» Δες εδώ, τα ακριανά είναι με λάθος μήκος στο πάσο Υλικό κεντρικού ηλεκτρόδιου. Ναι, το διάκενο που δημιουργεί τον σπινθήρα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 thanks ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5852068/ Τι λετε για αυτο το μηχανακι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Στέλίο το Ρ (Projected tip) αφορά μόνο την ακίδα με το ηλεκτρόδιο που είναι πιο έξω από το νορμάλ μπουζί χωρίς να αλλάζει το μήκος του σπειρώματος. Τώρα αν δεν σου λέει κάπου να βάλεις τέτοιου τύπου μπουζί καλό θα ήταν να μην το κάνεις. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Καλημερα μαγκες...προκειται να αγορασω ενα honda innova 125 και εχω μια απορια...η αδεια κυκλοφοριας θα βγει στο ονομα του πατερα μου μιας και εγω ειμαι μολις 18 χρονων και δεν γινεται να βγει στο ονομα μου..η απορια μου ειναι η εξης : επειδη για να ασφαλισεις ενα μηχανακι χρειαζεται να δειξεις το διπλωμα και ο πατερας μου δεν εχει διπλωμα για μηχανακι..θα μπορεσω να το ασφαλισω εαν εχω εγω διπλωμα; Ναι γίνεται η άδεια να είναι σε ένα όνομα και η ασφάλεια σε άλλο αρκεί αυτός που θα ασφαλιστεί να έχει δίπλωμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Αν βαλω το φορτιστη μπαταριας κατευθιαν πανω στην μπαταρια χωρις να την λυσω απο το μοτο παζει να κανω καμια ζημια? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Αν βαλω το φορτιστη μπαταριας κατευθιαν πανω στην μπαταρια χωρις να την λυσω απο το μοτο παζει να κανω καμια ζημια? αν απλα βαλεις τα τσιμπιδακια/κροκοδειλακια και ειναι σβηστη δε νομιζω να παθει κατι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Αν βαλω το φορτιστη μπαταριας κατευθιαν πανω στην μπαταρια χωρις να την λυσω απο το μοτο παζει να κανω καμια ζημια? Οχι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1991 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Καθαριζα σημερα την αλυσιδα και μου πεσε αυτο το λαδι (φωτιστικο πετρελαιο) κατω στο πατωμα πως φευγει αυτο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Αν βαλω το φορτιστη μπαταριας κατευθιαν πανω στην μπαταρια χωρις να την λυσω απο το μοτο παζει να κανω καμια ζημια? Εξαρτάται απο τον φορτιστή / συντηρητή. Αν έχει desulfation / recovery mode δηλ. την δυνατότητα να επαναφέρει την μπαταρία απο τους νεκρούς, τότε θέλει προσοχή. Σε αυτό το mode εφαρμόζονται υψηλές τάσεις που μπορούν να ψήσουν τα ηλεκτρονικά της μηχανής. Το πόσο υψηλή εξαρτάται απο τον κατασκευαστή και την τεχνική που χρησιμοποιεί για να διαλύσει τους κρυστάλλους που έχουν σχηματιστεί. Οι optimate εφαρμόζουν τάσεις έως και 20V, άλλοι μπορούν να φτάσουν και τα 50V. Βεβαίως οι optimate έχουν την δυνατότητα να ανιχνεύσουν αν είναι συνδεδεμένοι στο όχημα οπότε δεν ξεκινάνε την διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ανατρέξεις το εγχειρίδιο χρήσης του φορτιστή και να δεις τι λέει για το ερώτημα σου και ο,τι αφορά την ασφάλεια και όχι τι νομίζουμε οι περισσότεροι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Εξαρτάται απο τον φορτιστή / συντηρητή. Αν έχει desulfation / recovery mode δηλ. την δυνατότητα να επαναφέρει την μπαταρία απο τους νεκρούς, τότε θέλει προσοχή. Σε αυτό το mode εφαρμόζονται υψηλές τάσεις που μπορούν να ψήσουν τα ηλεκτρονικά της μηχανής. Το πόσο υψηλή εξαρτάται απο τον κατασκευαστή και την τεχνική που χρησιμοποιεί για να διαλύσει τους κρυστάλλους που έχουν σχηματιστεί. Οι optimate εφαρμόζουν τάσεις έως και 20V, άλλοι μπορούν να φτάσουν και τα 50V. Βεβαίως οι optimate έχουν την δυνατότητα να ανιχνεύσουν αν είναι συνδεδεμένοι στο όχημα οπότε δεν ξεκινάνε την διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ανατρέξεις το εγχειρίδιο χρήσης του φορτιστή και να δεις τι λέει για το ερώτημα σου και ο,τι αφορά την ασφάλεια και όχι τι νομίζουμε οι περισσότεροι... Του λιδλ εχω λογικα θα τον ξερεις. Δεν εχω κανει ακομα κατι.βασικα αυτο που θελω να κανω ειναι να φτιαξω μια προεκταση για να μην λυνω τα καπακια συνεχεια μιας και δεν την κουναω καθολου και καθε τρεις και λιγο την φορτιζω και βαση αυτου δεν θα βγαζω και τους πολους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Πασίγνωστος, μόνο που δεν έχω στα χέρια μου το εγχειρίδιο του για να μπορώ να πω κάτι στα σίγουρα... Το ξέρω είναι παίδεμα, και εγώ αυτό έκανα μια εποχή... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 έχω τραβήξει καλώδιο από την μπαταρία με φις , έχω βάλει φις στον φορτιστή του λιντλ και . . . φορτίζω την μπαταρία κάθε φορά που την παρκάρω . . . εκεί που ήθελα μπαταρία κάθε 2 χρόνια τώρα 3 και ακόμα κρατάει . . . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 έχω τραβήξει καλώδιο από την μπαταρία με φις , έχω βάλει φις στον φορτιστή του λιντλ και . . . φορτίζω την μπαταρία κάθε φορά που την παρκάρω . . . εκεί που ήθελα μπαταρία κάθε 2 χρόνια τώρα 3 και ακόμα κρατάει . . . Ριξε καμια φωτο απο την μοντα που εχεις φτιαξει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες