Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

Παιδες μου ηρθε ενα μηνυμα σημερα που ελεγε το εξης:

"Hello, i saw your advert Bike on car.gr still for sale, only email me back at ταδε διευθυνση email just for best offer"

Προφανως δεν εχω σκοπο να απαντησω αλλα εχει τυχει σε κανεναν αλλον? Δυσκολο το κοβω να ειδε καποιος απ'το εξωτερικο την αγγελια μου και να αποφασισε να επικοινωνησει...

μου χε ερθει κι εμενα :)
ειναι γνωστη απαταιωνια νομιζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να ταΐσεις τα δίποδα με τα περιττώματα των τετράποδων.

ΥΓ έχε και κάποιον μαζί σου γιατί αλλιώς σε βλέπω να αρπάζεις μερικές ψιλές, αν το κάνεις πράξη.

Κλαμπούκο αν είναι 2.10 - 2.20 και καμιά 150 - 180 κιλά ίσως.

Ο Νίκος είναι ο μόνος Σαλονικιός με παπί transalp :tooth:

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@nikos_pc

Εφηρμοσα το εξης συστημα με ενα γειτονα που, λες και το εκανε επιτηδες, αφηνε το σκυλι του να κοπριζει μπροστα στο γκαραζ μου: με ενα φαρασι αφιερωμενο για αυτη τη δουλεια, οσες φορες τον ειδα (κι οσςε δεν τον ειδα) αφηνε το σκυλι του (λαμπραντορ) να τα κανει μπροστα στο γκαραζ μου, επαιρνα το φαρασακι, φορτωνα το σταφ και το ξεφορτωνα στην εισοδο του σπιτιου του. Οχι κρυφα, μουλωχτα κλπ, μερα μεσημερι κι ας με εβλεπε. Σιχαθηκα αρκετες φορες τη ζωη μου με τη σκατιλα, αλλα μετα απο καμια 10αρια επαναληψεις, σταματησε. Οχι οτι τα μαζευει, απλα δεν αφηνει το σκυλι να λερωνει σε μενα μπροστα. (ο αιωνιος μαλακας κοινως)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα είναι ότι δεν είναι μόνο μια, 4 διαφορετική είναι για αυτό σκέφτηκα τίποτα με υπερήχους η να γεμίσω το τόπο ναφθαλίνη που ξέρω ότι ενοχλεί τα ζώα αλλά δεν είναι μόνιμη λύση.

Τροποποιήθηκε από τον nikos_pc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι σε κοινόχρηστο μέρος η μηχανή σου,πχ χύμα στο δρόμο,απλά έχεις πέσει σε ηλίθιους γείτονες.

Δύσκολα θα βγάλετε άκρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωρίζει κανένας αν τα ΧR250R 00"+ τα κόκκινα με πλαστικό τεποζιτο+μανιβέλα μόνο είχαν κοντέρ/χιλιομετρητή η ωρομετρο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκέφτομαι να βαλω πανω την εξατμιση παλι αλλα σκεφτομαι οτι θα πεσει σε επιδόσεις το σκουτερ αλλα μαρεσει ο ηχος.

Να τη βαλω ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο κει που με το cbf 250 carb εκαιγα σταθερα στα 3.5-4 litra τωρα έχει ανεβει στα 5,4 ...μηπως ξερει κανεις τι θα πρεπει να προσεξω ?

(πάντα μονος , με παρόμοιο στυλ οδήγησης )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτες σκεψεις που κανω:

Βαζεις την ιδια βενζινη? 

Ειναι ποιοτικη?

Εχει διαφορα στην αποδοση το μοτερ?

Εχεις καιρο να κανεις σερβις σε καρμπ και ρυθμιση?

Μεγαλη η διαφορα παντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βενζινη βάζω πάντα τυχαια αλλα πλεον αποτελει σταθερη τιμη κατανάλωσης .
Το μοτέρ μου φαινεται πανω κατω ιδιο αλλα δεν ειμαι και κανα τιμονι να καταλαβαινω μικρες διαφορες.

Σερβις δεν περασε καιρος που εκανα , πριν περιπου 4000 κμ αλλα αλλαξα το λαδι που βαζω στη μηχανη και γενικοτερα η μηχανη καιει πολυ λαδι οποτε μηπως ο συνδιασμος πλεον εγινε χειροτερος? δε ξερω αλλα μιλαμε για μια αυξηση 44% περιπου η οποια ειναι αρκετα μεγαλη. Να ψαξω μηπως εχω καποια αδηλη φθορα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρυθμιση δεν εχω κανει ποτε αλλα μου παρουσιαζει προβλημα τους τελευταιους 2 μηνες γιατι κανω 30 κμ τη μερα...θα το τσεκαρω σε μαστορα. Μηπως ξερεις τιμες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα λογικα που ψιλοπιασαν τα κρυα, θα εχει γινει αρρυθμιστο το καρμπ, για αυτο κι η διαφορα στη καταναλωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μια βοηθεια.

Υπαρχει καπου λιστα με τυπους βιδών?

βλεπω στο μανουαλ απο το παπί κατι βιδες για τα πλαστικα στο τιμονι και στην αναζητηση βρισκω οτι 4 απο αυτες ειναι 1gy και αλλες δυο 56j.

Καμια φωτο απο το τί ειδους βιδες ειναι? πως τις ζηταω σε μαγαζι που ισως δεν ξερει απο τετοιους τυπους? δειγμα δεν εχω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράψε λεπτομέριες για τη βίδα (που είναι η θέση της) και για το παπί,
μπας και κανένας κοντινός σου έχει ίδιο να σου δώσει δίγμα,
ή να ξέρει κάτι παραπάνω να σε βοηθήσει.
Αλλιώς σε αντιπρόσωπο να του πεις τι και που για να σου φέρει
(λογικά μιλάς για το service manual και κωδικό αναφοράς για τη βίδα. Αν ναι : με αυτόν τον κωδικό την παραγκέλνεις από αντιπρόσωπο αλλά κι αν το κάνεις ξεκαθάρισε του για πια βίδα μιλάς μην γίνει λάθος και παραλάβεις.....καμιά σέλα αντί για βίδα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μια βοηθεια.

Υπαρχει καπου λιστα με τυπους βιδών?

βλεπω στο μανουαλ απο το παπί κατι βιδες για τα πλαστικα στο τιμονι και στην αναζητηση βρισκω οτι 4 απο αυτες ειναι 1gy και αλλες δυο 56j.

Καμια φωτο απο το τί ειδους βιδες ειναι? πως τις ζηταω σε μαγαζι που ισως δεν ξερει απο τετοιους τυπους? δειγμα δεν εχω.

http://www.damigosbros.gr/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράψε λεπτομέριες για τη βίδα (που είναι η θέση της) και για το παπί,
μπας και κανένας κοντινός σου έχει ίδιο να σου δώσει δίγμα,
ή να ξέρει κάτι παραπάνω να σε βοηθήσει.
Αλλιώς σε αντιπρόσωπο να του πεις τι και που για να σου φέρει
(λογικά μιλάς για το service manual και κωδικό αναφοράς για τη βίδα. Αν ναι : με αυτόν τον κωδικό την παραγκέλνεις από αντιπρόσωπο αλλά κι αν το κάνεις ξεκαθάρισε του για πια βίδα μιλάς μην γίνει λάθος και παραλάβεις.....καμιά σέλα αντί για βίδα)

οχι δεν ειναι το part number, καθε τυπος απο τους 2 που ανεφερα εχει δικο του.

Τους τυπους βιδας μου τους εβγαλε στο cmsnl site ανταλλακτικων.
Τετοιο παπί εχουν ελαχιστοι και κανενας κοντα μου.

Πιανουν το πανω και κατω πλαστικο του τιμονιου, λογικα οπτικα θα ειναι σαν ξυλοβιδες.

Ηταν απο τα πρωτα αποτελεσματα στο google, το εχω δει το site, ομως δεν εχω δειγμα, δεν βλεπω να εχει αυτα τα 2 που ανεφερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...