Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Παιδες μου ηρθε ενα μηνυμα σημερα που ελεγε το εξης:"Hello, i saw your advert Bike on car.gr still for sale, only email me back at ταδε διευθυνση email just for best offer"Προφανως δεν εχω σκοπο να απαντησω αλλα εχει τυχει σε κανεναν αλλον? Δυσκολο το κοβω να ειδε καποιος απ'το εξωτερικο την αγγελια μου και να αποφασισε να επικοινωνησει...μου χε ερθει κι εμενα :)ειναι γνωστη απαταιωνια νομιζω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Κομπίνα είναι απλώς το διαγράφεις και τελείωσε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Αυτο φανταστηκα, απλα με ετρωγε η περιεργεια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 @Νικολακης_Husq απατη ειναι φιλε... μην ασχοληθεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Να ταΐσεις τα δίποδα με τα περιττώματα των τετράποδων.ΥΓ έχε και κάποιον μαζί σου γιατί αλλιώς σε βλέπω να αρπάζεις μερικές ψιλές, αν το κάνεις πράξη.Κλαμπούκο αν είναι 2.10 - 2.20 και καμιά 150 - 180 κιλά ίσως.Ο Νίκος είναι ο μόνος Σαλονικιός με παπί transalp 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Έχουμε γνωριστεί με τον Νίκο από κοντά και με μαγιώ μάλιστα. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 @nikos_pcΕφηρμοσα το εξης συστημα με ενα γειτονα που, λες και το εκανε επιτηδες, αφηνε το σκυλι του να κοπριζει μπροστα στο γκαραζ μου: με ενα φαρασι αφιερωμενο για αυτη τη δουλεια, οσες φορες τον ειδα (κι οσςε δεν τον ειδα) αφηνε το σκυλι του (λαμπραντορ) να τα κανει μπροστα στο γκαραζ μου, επαιρνα το φαρασακι, φορτωνα το σταφ και το ξεφορτωνα στην εισοδο του σπιτιου του. Οχι κρυφα, μουλωχτα κλπ, μερα μεσημερι κι ας με εβλεπε. Σιχαθηκα αρκετες φορες τη ζωη μου με τη σκατιλα, αλλα μετα απο καμια 10αρια επαναληψεις, σταματησε. Οχι οτι τα μαζευει, απλα δεν αφηνει το σκυλι να λερωνει σε μενα μπροστα. (ο αιωνιος μαλακας κοινως) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το θέμα είναι ότι δεν είναι μόνο μια, 4 διαφορετική είναι για αυτό σκέφτηκα τίποτα με υπερήχους η να γεμίσω το τόπο ναφθαλίνη που ξέρω ότι ενοχλεί τα ζώα αλλά δεν είναι μόνιμη λύση. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2015 από τον nikos_pc Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Αν είναι σε κοινόχρηστο μέρος η μηχανή σου,πχ χύμα στο δρόμο,απλά έχεις πέσει σε ηλίθιους γείτονες.Δύσκολα θα βγάλετε άκρη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Γνωρίζει κανένας αν τα ΧR250R 00"+ τα κόκκινα με πλαστικό τεποζιτο+μανιβέλα μόνο είχαν κοντέρ/χιλιομετρητή η ωρομετρο; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Σκέφτομαι να βαλω πανω την εξατμιση παλι αλλα σκεφτομαι οτι θα πεσει σε επιδόσεις το σκουτερ αλλα μαρεσει ο ηχος.Να τη βαλω ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Απορω γτ ειναι ωραιος ο ηχος απο εξατμιση σκουτερ :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Είναι μέχρι να ακούσεις Runner 180/172 malossi, με σαλιγκάρι! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Απο κει που με το cbf 250 carb εκαιγα σταθερα στα 3.5-4 litra τωρα έχει ανεβει στα 5,4 ...μηπως ξερει κανεις τι θα πρεπει να προσεξω ?(πάντα μονος , με παρόμοιο στυλ οδήγησης ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Πρωτες σκεψεις που κανω:Βαζεις την ιδια βενζινη? Ειναι ποιοτικη?Εχει διαφορα στην αποδοση το μοτερ?Εχεις καιρο να κανεις σερβις σε καρμπ και ρυθμιση?Μεγαλη η διαφορα παντως. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 βενζινη βάζω πάντα τυχαια αλλα πλεον αποτελει σταθερη τιμη κατανάλωσης .Το μοτέρ μου φαινεται πανω κατω ιδιο αλλα δεν ειμαι και κανα τιμονι να καταλαβαινω μικρες διαφορες.Σερβις δεν περασε καιρος που εκανα , πριν περιπου 4000 κμ αλλα αλλαξα το λαδι που βαζω στη μηχανη και γενικοτερα η μηχανη καιει πολυ λαδι οποτε μηπως ο συνδιασμος πλεον εγινε χειροτερος? δε ξερω αλλα μιλαμε για μια αυξηση 44% περιπου η οποια ειναι αρκετα μεγαλη. Να ψαξω μηπως εχω καποια αδηλη φθορα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 μηπως θελει ρυθμιση το καρμπ?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ρυθμιση δεν εχω κανει ποτε αλλα μου παρουσιαζει προβλημα τους τελευταιους 2 μηνες γιατι κανω 30 κμ τη μερα...θα το τσεκαρω σε μαστορα. Μηπως ξερεις τιμες? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 τωρα λογικα που ψιλοπιασαν τα κρυα, θα εχει γινει αρρυθμιστο το καρμπ, για αυτο κι η διαφορα στη καταναλωση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 εχει καποιος υποψιν του προβολακια για το 950 χωρις να μας τον ακουμπισουν? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ξερει κανεις κανενα μαγαζι στην Θεσσαλονικη, με βίδες σε ιντσες? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Παιδια μια βοηθεια.Υπαρχει καπου λιστα με τυπους βιδών?βλεπω στο μανουαλ απο το παπί κατι βιδες για τα πλαστικα στο τιμονι και στην αναζητηση βρισκω οτι 4 απο αυτες ειναι 1gy και αλλες δυο 56j.Καμια φωτο απο το τί ειδους βιδες ειναι? πως τις ζηταω σε μαγαζι που ισως δεν ξερει απο τετοιους τυπους? δειγμα δεν εχω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Γράψε λεπτομέριες για τη βίδα (που είναι η θέση της) και για το παπί,μπας και κανένας κοντινός σου έχει ίδιο να σου δώσει δίγμα,ή να ξέρει κάτι παραπάνω να σε βοηθήσει.Αλλιώς σε αντιπρόσωπο να του πεις τι και που για να σου φέρει(λογικά μιλάς για το service manual και κωδικό αναφοράς για τη βίδα. Αν ναι : με αυτόν τον κωδικό την παραγκέλνεις από αντιπρόσωπο αλλά κι αν το κάνεις ξεκαθάρισε του για πια βίδα μιλάς μην γίνει λάθος και παραλάβεις.....καμιά σέλα αντί για βίδα) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Παιδια μια βοηθεια.Υπαρχει καπου λιστα με τυπους βιδών?βλεπω στο μανουαλ απο το παπί κατι βιδες για τα πλαστικα στο τιμονι και στην αναζητηση βρισκω οτι 4 απο αυτες ειναι 1gy και αλλες δυο 56j.Καμια φωτο απο το τί ειδους βιδες ειναι? πως τις ζηταω σε μαγαζι που ισως δεν ξερει απο τετοιους τυπους? δειγμα δεν εχω.http://www.damigosbros.gr/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Γράψε λεπτομέριες για τη βίδα (που είναι η θέση της) και για το παπί,μπας και κανένας κοντινός σου έχει ίδιο να σου δώσει δίγμα,ή να ξέρει κάτι παραπάνω να σε βοηθήσει.Αλλιώς σε αντιπρόσωπο να του πεις τι και που για να σου φέρει(λογικά μιλάς για το service manual και κωδικό αναφοράς για τη βίδα. Αν ναι : με αυτόν τον κωδικό την παραγκέλνεις από αντιπρόσωπο αλλά κι αν το κάνεις ξεκαθάρισε του για πια βίδα μιλάς μην γίνει λάθος και παραλάβεις.....καμιά σέλα αντί για βίδα)οχι δεν ειναι το part number, καθε τυπος απο τους 2 που ανεφερα εχει δικο του.Τους τυπους βιδας μου τους εβγαλε στο cmsnl site ανταλλακτικων.Τετοιο παπί εχουν ελαχιστοι και κανενας κοντα μου.Πιανουν το πανω και κατω πλαστικο του τιμονιου, λογικα οπτικα θα ειναι σαν ξυλοβιδες. http://www.damigosbros.gr/Ηταν απο τα πρωτα αποτελεσματα στο google, το εχω δει το site, ομως δεν εχω δειγμα, δεν βλεπω να εχει αυτα τα 2 που ανεφερα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες