Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

πάντως όσο στράβωσε μάλλον απο την κλειδαρά και τη φόρα της άρπαξε, δε νομίζω να τον ζημιωσαν τα τακάκια. αλλα τεσπά, τέλος καλό, όλα καλά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδια θελω να καθαρισω τον κινητηρα στο μηχανακι απο λαδια γρασα δεν ξερω τι σκατα εχει πανω .Αυτο κανει?

image.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προχώρα άφοβα.

Καθάρισε και την κακομοίρα την αλυσίδα και τα γρανάζια να ξανανιώσουν!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η παρε καθαρη βενζινη, καθαριζει και εξατμιζεται κατευθειαν χωρις να αφηνει λεκεδες και καταλοιπα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι είναι οι "Ακτινικές Δαγκάνες", τι διαφορά έχουν με τις "Συμβατικές" σε επίπεδα πέδησης και γιατί θεωρείται τόσο μεγάλο προσόν σε μια μοτοσυκλέτα?

Το TDM τι φοράει?

Τροποποιήθηκε από τον Φρανκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακτινικές Φρατζέσκο λέγονται αυτές που βιδώνουν στο πηρούνι και απ' τις δύο μεριές,σε ειδικά διαμορφωμένη βάση.

Οι συμβατικές πιάνουν μόνο από τη μια μεριά,συνήθως την 'επάνω'.

Συμβατική

09_Yamaha_FZ6R_brakes.jpg

και ακτινική

IMG_2019.jpg

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υποτίθεται ότι με την ακτινική εξαλείφεις και την παραμικρή πιθανότητα στρέβλωσης της δαγκάνας λόγω της 'ανοδικής πίεσης' κατά το έντονο φρενάρισμα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υποτίθεται ότι με την ακτινική εξαλείφεις και την παραμικρή πιθανότητα στρέβλωσης της δαγκάνας λόγω της 'ανοδικής πίεσης' κατά το έντονο φρενάρισμα.

Προσθέτω στην κουβέντα, πως οι ακτινικές είναι ιδιαιτέρως βολικές αν θέλει ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας να βάλει over sized δισκόπλακες.

Οπότε με την προσθήκη δακτυλιδιών ανάμεσα στη δαγκάνα και την βάση τους στο πιρούνι, έχει γρήγορη και σωστή λύση με ελάχιστη αύξηση μάζας.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που μπορώ να βρω φθηνά ανταλλακτικά για yamaha xt660 ?

Συγκεκριμένα ψάχνω μπροστινό φανάρι με το μασκάκι που έχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηση... Είναι δυνατόν στην αίσθηση που αποκομίζω από τα λάστιχα μου (Pilot road 2) στην αίσθηση και στο αίσθημα ασφάλειας να είναι τόσο μεγάλη; ξέρω είμαι νέο κουλάδι μην βαράτε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηση... Είναι δυνατόν στην αίσθηση που αποκομίζω από τα λάστιχα μου (Pilot road 2) στην αίσθηση και στο αίσθημα ασφάλειας να είναι τόσο μεγάλη; ξέρω είμαι νέο κουλάδι μην βαράτε

Εμεις ειπαμε οτι στην αισθηση δε θελουμε αισθηση,μετα αυτοι ειπαν οτι δε θελουν,αλλα εμεις

μετα ειπαμε αν θελουν αυτοι εμεις δε θελουμε,αλλα αυτοι ειπανε τοτε οτι αφου δε θελουμε εμεις δε θελουνε ουτε αυτοι

και τοτε εμεις ειπαμε θελουμε..... :D

Καπου τα μπερδεψες μαλλον

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάει αποκτάω δυσλεξία χαχα το θέμα αφορά την διαφορά στην αίσθηση που αποκομίζω από ζεστά Και κρύα ελαστικά.

Διαχείριση το παραπάνω δικό μου ποστ θέλει διόρθωση ή σβήσιμο θα με περάσουν για τρελό

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγο δυσκολη η ερωτηση σου.Το τι εννοει μεγαλη διαφορα και τι μικρη ο καθενας ειναι λιγο

σχετικο.Προσωπικα θα σου πω οτι ειναι φυσιολογικο να εχουν διαφορα στην αποδοση

απο κρυα σε ζεστα,και οτι ειναι πιο αισθητη η διαφορα σε ελαστικα που θελουν λιγο παραπανω χρονο

να ζεσταθουν.Αλλα οταν μιλαμε για αισθηση στα λαστιχα ειναι πολλοι παραγοντες που πρεπει

να λαβουμε υπ οψην.Πιεση ελαστικων,παλαιοτητα,πελμα,θερμοκρασια οδοστρωματος,ποιοτητα και αλλα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα ρωτήσει λίγο καιρό πριν για εύρεση σελίδας στο φόρουμ μέσω mobile έκδοσης στο κινητό. Η απάντηση ήταν tapatalk αλλά δοκιμάζοντας βρήκα πως μπορείς να μεταβεις στη τελευταία σελίδα. Πατάς το thread που θες από την αριστερή πλευρά της οθόνης. Εκεί που έχει αστερισκο ή βούλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω το εξής θέμα: στον controller του Oxford Hot Grips, ξεκόλλησε το ταμπελάκι που λέει τι πατάς και τι ειναι η κάθε ένδειξη. Εκτός αυτού φαίνεται να σφραγίζει τον controller, οπότε πρέπει να ξαναμπεί.

Τι κόλλα μπορώ να χρησιμοποιήσω; Ένα κομμάτι του controller παίζει να ειναι ABS αλλά τα πλήκτρα ειναι κάποιο μαλακό πλαστικό σαν γόμα, ενώ το ταμπελάκι είναι κάποιο εύκαμπτο πλαστικό. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε κόλλα καθώς μπορεί να τα λίωσει...

Εποξικη κολλα bison των 5 λεπτων. Απλα για τοσο λιγο ειναι κριμα να παρεις σωληναριο, εχει 8€ κοντα

Σκέφτομαι ότι θα είναι καλύτερα να μπει κάποια ταινία διπλής όψεως, διάφανη, αντοχής για εξ. χώρο... Καμιά ιδέα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κουτακι που ειναι διπλα στο δεξι γκριπ δεν ειναι τα υγρα των φρενων? Εμενα εχει ενα κυκλακι κακ βλεπεις μεσα υγρο. Οταν η μηχανη ειναι σβηστη νομιζω το ειδα γεματο σχεδον το κυκλακι ενω οταν ηταν αναμενη ηταν σχεδον αδειο! Τι παιζει??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν μας πατινάρει, αλλάζουμε τα δισκάκια με το υλικό τριβής, ή και τα ενδιάμεσα μεταλλικά;

μόνο τα φιμπερένια

και τα ελατήρια αν έχουν πέσει κάτω από το όριο που δίνει ο κατασκευαστής, (αν και εγώ θα τα άλλαζα όπως και να ΄χει αφού θα ανοιχτεί)

τα μεταλλικά είναι πολύ δύσκολο να πάθουν ζημιά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κουτακι που ειναι διπλα στο δεξι γκριπ δεν ειναι τα υγρα των φρενων? Εμενα εχει ενα κυκλακι κακ βλεπεις μεσα υγρο. Οταν η μηχανη ειναι σβηστη νομιζω το ειδα γεματο σχεδον το κυκλακι ενω οταν ηταν αναμενη ηταν σχεδον αδειο! Τι παιζει??

υγρά φρένων είναι, και η στάθμη δεν εξαρτάται με το αν δουλεύει η μηχανή ή όχι. περισσότερο επηρεάζεται από την κίνηση και την κλίση της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δοχειάκι έχει ένα μιν και ίσως ένα μαξ. ποτέ κάτω από το μιν, και επίσης ποτέ πάνω από το μαξ. και ναι εξαρτάται απο τη μηχανή, αλλά κάθε μηχανή το λέει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...