Jump to content
LaCatascopa

Βανδαλισμός μηχανής..

Recommended Posts

να τους κοπουν τα χερια του παλιοπουστηδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολύ κρίμα... Άσχημο συναίσθημα βιώνεις και ελπίζω να βρεις άκρη και να ήταν η τελευταία κακοτυχία στη ζωή σου.

Καθαρό μυαλό,ψυχραιμία και ανέφερε το στην αστυνομία να καταγραφεί το γεγονός για αρχή.

Υπομονή και θα την φτιάξεις την κούκλα και πάλι! :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι γιατί διακρίνω ερασιτέχνες μέχρις κακομοιριάς;

Πάω να κάνω τη μαλακία μου, κουνάω λίγο παραπάνω το μοτό και αρχίζει ο συναγερμός να σκούζει. Στον πανικό, κόβω ότι καλώδιο βρίσκω μπροστά μου... Βλέπω ότι δεν κάνω δουλειά έτσι, υποθέτω (ωσάν βλάκας που είμαι) ότι ο συναγιαρμός είναι εκεί που αναβοσβήνει το λαμπάκι, π@π@ρια σταματάει και την κάνω τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση με κουκούλα αγορασμένη με τα λεφτά του μπαμπάκα...

Γενικά άλλαξε μέρος, κουλούρα-κλειδαριά στον δίσκο, Συναγιαρμό με gps και σιμ...

Δε ξέρω, θα το βρει μπροστα του, σίγουρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι γιατί διακρίνω ερασιτέχνες μέχρις κακομοιριάς;

Πάω να κάνω τη μαλακία μου, κουνάω λίγο παραπάνω το μοτό και αρχίζει ο συναγερμός να σκούζει. Στον πανικό, κόβω ότι καλώδιο βρίσκω μπροστά μου... Βλέπω ότι δεν κάνω δουλειά έτσι, υποθέτω (ωσάν βλάκας που είμαι) ότι ο συναγιαρμός είναι εκεί που αναβοσβήνει το λαμπάκι, π@π@ρια σταματάει και την κάνω τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση με κουκούλα αγορασμένη με τα λεφτά του μπαμπάκα...

Γενικά άλλαξε μέρος, κουλούρα-κλειδαριά στον δίσκο, Συναγιαρμό με gps και σιμ...

Δε ξέρω, θα το βρει μπροστα του, σίγουρα...

Για να σκεφτεί έτσι ένας επίδοξος κλέφτης δεν πρέπει να ναι μόνο αρχάριος ή ερασιτέχνης, αλλα πρέπει να ναι και ΧΑΖΟΣ. Για να υποθέσεις ότι ο συναγερμός βαράει από το καντράν, μόνο χαζός πρέπει να σαι, αν είσαι κλεφτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχην οι ζημιες εγιναν με οδοντοτο μαχαιρακι.Δεν προκειται για χαζο ουτε για ηλιθιο αφου φαινεται ξεκαθαρα πολυ καλα τι ηθελε να κοψει.Ετσι αποκλειουμε το σεναριο γκομενας και επικεντρονομαστε στο οτι στο εκανε αντρας.Ψαξου για πρωην καποιας γκομενας σου καταρχην και για ατομα που δεν τα πηγαινεις τοσο καλα.Αποτι καταλαβα απο αυτα που γραφεις μαλλον μενεις σε κεντρικη περιοχη.Ψαξου μηπως υπαρχει καποια καμερα μαγαζιου που να κοιταει εκει που αφηνεις το μηχανακι κ πιασε τον ιδιοκτητη να σου δειξει τα βιντεο και καλου κακου κανε και μια καταθεση ετσι για το γαμωτο.Μην περιμενεις να βγαλεις ακρη απλα μονο κ μονο να καταγραφει σα συμβαν.

Τσεκαρε το καλωδιο του φρενου ΧΤΕΣ.Φτιαξε μονος σου τα καλωδια της μιζας και αν το τσαμακι του κοντερ ειναι φλατ πηγαινε σε ενα μαστορα που φτιαχνει πλεξιγκλας να σου κοψει ενα στις ιδιες διαστασεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω κι εγώ να περάσεις απο το αστυνομικό τμήμα και να τους το πεις. Ζήτησε τη γνώμη τους για το περιστατικό. Ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω να σου πουν.

Κάτσε με ηρεμία και σκέψου πιθανούς δράστες εκδίκησης. Το σενάριο κλοπής παίζει κατά τη γνώμη μου. Φυσικά ο βανδαλισμός είναι το πιθανότερο. Αν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αυτό θα στο πουν στο τμήμα, τότε παίζει πολύ ο δράστης να είναι από τη γειτονιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα πιθανότερο είναι να είναι κάποιος γείτονας.

Είχαμε και εμείς έναν τέτοιο.Είχε κάνει ζημιές σε όλα τα αυτοκίνητα της γειτονιάς γιατί δεν έβρισκε να παρκάρει και επειδή είχε μεγάλο σπίτι το έπαιζε νταής.

Για παρακολούθα ύποπτες κινήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρκαρισμένο κολλητά σε τοίχο χωρίς να ενοχλεί τίποτα και κανέναν..

Αλλά μάλλον με μισούν σε αυτή τη γειτονιά, χωρίς λόγο, απλά ζήλια πιστεύω..

Δε νομίζω να μπορώ να κάνω μήνυση από τη στιγμή που δεν έχει κλαπεί κάτι..

Αλλά και να μπορώ ποιο το νόημα;;

Τι να πω..

Μπορείς κατ'αγνώστων και η σήμανση να πάρει αποτυπώματα!!! Τι να πω πάντως...και σε περίοδο φτώχειας!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σωληνάκι του μπροστινού πρέπει να αλλαχθεί σίγουρα..

Δε χάνει, αλλά είναι στα όρια του..

Το καπάκι του κοντέρ βγαίνει ακριβά και θα ακολουθήσω τη προσωρινή λύση του πλεξιγκλάς..

Αν μπορεί να καταλάβει κανείς και τι έγινε εδώ να το προσθέσω στα έξοδά του μήνα!!

08fUlXG.jpg

Κάτι αρπάξανε από εδώ νομίζω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η φίσα για τον ψεκασμό είναι Κωστή!

Έχουν κλέψει το αρσενικό της.......

Πόσο κοστίζει το πάνω καπάκι στα όργανα?

Το σωληνάκι στα φρένα, θεωρώ ως πιθανότερο σενάριο, δε θα έχει πρόβλημα.

Μη σε τρομάζει το εξωτερικό περίβλημα....

Το εσωτερικό να δεις αν έχει τραυματιστεί!

Και σαφώς, ΑΝ έχει τραυματιστεί, πας για μεταλλικό σωληνάκι και όχι της Kawa.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η φίσα για τον ψεκασμό είναι Κωστή!

Έχουν κλέψει το αρσενικό της.......

Πόσο κοστίζει το πάνω καπάκι στα όργανα?

Το σωληνάκι στα φρένα, θεωρώ ως πιθανότερο σενάριο, δε θα έχει πρόβλημα.

Μη σε τρομάζει το εξωτερικό περίβλημα....

Το εσωτερικό να δεις αν έχει τραυματιστεί!

Και σαφώς, ΑΝ έχει τραυματιστεί, πας για μεταλλικό σωληνάκι και όχι της Kawa.

Φίσα ψεκασμού, τσάμπα πράγμα!!

Το καπάκι κατόπιν παραγγελίας μου είπε στα 110, τα οποία μου φάνηκαν πολλά..

Γι αυτό και προσωρινά(όσο κι αν είναι αυτό) θα το μοντάρω..

Το εσωτερικό τραυματίστηκε επίσης δυστυχώς και θα μπει υψηλής..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Γιάννη, και γενικά όλους για το ενδιαφέρον.. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίσα ψεκασμού, τσάμπα πράγμα!!

Το καπάκι κατόπιν παραγγελίας μου είπε στα 110, τα οποία μου φάνηκαν πολλά..

Γι αυτό και προσωρινά(όσο κι αν είναι αυτό) θα το μοντάρω..

Το εσωτερικό τραυματίστηκε επίσης δυστυχώς και θα μπει υψηλής..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Γιάννη, και γενικά όλους για το ενδιαφέρον.. :grin:

Κωστή, δεν είναι ακριβή η φίσα.

Και πιθανότατα σε κάποια συνεργεία να την βρεις από μεταχειρισμένα σχεδόν τσάμπα.

Από την άλλη, θα συμβούλευα να μη πας σε λύση πατέντας για αυτήν, αν δεν είσαι βέβαιος πως ο μάστορας / ηλεκτρολόγος είναι γάτος!!

Για το κοντέρ, μη κάνεις πατέντα.

Είναι βέβαιο πως θα μπάσει νερά και θα προβληματιστείς.

Τι θα έκανα στη θέση σου?

Θα κολλούσα μονοκόμματη διάφανη αυτοκόλλητη μεμβράνη στην εξωτερική επιφάνεια και θα αναζητούσα στα μεταχειρισμένα για το καπάκι που χρειάζεσαι.

Δες οπωσδήποτε και στο ebay!

Κάνε και ένα παζάρι εδώ και εδώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα ρε φιλε,το εχω περασει και τον ξερω τον πονο....πιο δυνατος και απο κλοτσια στα @ρχιdι@.Περνα απο το ΑΤ της περιοχης σου για καταγραφη και ψαρεψε για τυχον περιστατικα στις γυρο περιοχες.Δεν νομιζω να βρεις κατι που ευχομαι να βρεις.Τη να πω ειναι πειραγμενος ο κοσμος :uglystupid2: ,μην σκας τα σιδερα φτιαχνονται...εσυ να εισαι καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκει που μένω, ερχότανε και ενας αλλος με μηχανή και εκλεινε την είσοδο ενος παρκιν. Το μονο κοινό που εχουν οι μηχανές ειναι το χρώμα, κατα τα αλλα ον οφφ η μια, στριτ η αλλη.

Αυτος που εχει το παρκιν μου ειχε πει 2 φορες να μην βαζω την μηχανή μπροστά. Έκανα αμαν να τον πείσω οτι δεν ειναι η δικιά μου.

Την άλλη φορά ερχότανε κατι κανγκουρια με παπια και έκαναν φασαρία. Μαντέψτε τι μου έλεγαν οι γείτονες...

Θέλω να σου πω πως παίζουν και παρεξηγήσεις, οχι οτι τους δικαιολογώ.

Ανταλλακτικα σου ειπα. Εχει κυκλοφορήσει παρα πολύ το μηχανάκι και θα βρεις άνετα. Εμένα μου έδωσαν ανταλλακτικό εντελώς τζάμπα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστή, δεν είναι ακριβή η φίσα.

Και πιθανότατα σε κάποια συνεργεία να την βρεις από μεταχειρισμένα σχεδόν τσάμπα.

Από την άλλη, θα συμβούλευα να μη πας σε λύση πατέντας για αυτήν, αν δεν είσαι βέβαιος πως ο μάστορας / ηλεκτρολόγος είναι γάτος!!

Για το κοντέρ, μη κάνεις πατέντα.

Είναι βέβαιο πως θα μπάσει νερά και θα προβληματιστείς.

Τι θα έκανα στη θέση σου?

Θα κολλούσα μονοκόμματη διάφανη αυτοκόλλητη μεμβράνη στην εξωτερική επιφάνεια και θα αναζητούσα στα μεταχειρισμένα για το καπάκι που χρειάζεσαι.

Δες οπωσδήποτε και στο ebay!

Κάνε και ένα παζάρι εδώ και εδώ

Αν λείπει μόνο η φίσα(μακάρι) θα μπει ξανά δεν πάω για πατέντα..

Όσο για το κοντέρ, θα τηλεφωνήσω να δω αν μπορώ να τους το πάρω φθηνά..

Ευχαριστώ και πάλι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως ενοχλεί ο συναγερμός σου?

Χθές το βράδυ έμεινα ξάγρυπνος γιατι κάποιου κόπανου ο συναγερμός δε σταμάταγε. ΌΛΟ. ΤΟ. ΒΡΑΔΥ. ήταν σα να τον έχω μέσα στη κρεβατοκάμαρα.

Φαντασιωνόμουν οτι κατεβαίνω κάτω με λοστό, του ανοίγω το καπό, του κόβω τα καλώδια της μπαταρίας, και του σκίζω και τα 4 λάστιχα.

Φυσικά δε θα το έκανα, αλλά το φαντασιωνόμουν έντονα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε αν μπορεις να την βαλεις σε κλειστο γκαραζ καντο. Πριν 20 μερες φαγανε το αμαξι του πατρα μου και ακουσαμε πααρα πολλα σκηνικα για κλοπες. Ας πουμε ενας φιλος με ενα jimni του κουτιου. Αρχικα του κανανε ψιλοζημια στον αφαλο της κλειδαρια. χτυπαγε συναγερμος εβγαινε αυτος εξω δεν εβλεπε τιποτα. εν τελει του το φαγανε. Στο αμαξι ενος γειτονα ενας πουστης που χ φτιχ να χαρακωνει τα αμαξια της γειτονιας,μαζι και το δικο μας,του το χαρακωσε,το βαφει ο φιλος και καπακι το ξαναχαρακωνει. Τον καναμε να μετακομισει αφου του ξεσκισαμε τααμαξια. και εφυγε ζητωντας απλα συγγνωμη. Αρα μπορει να το φτιαξεις και να χεις ξαανα επιθεση απο τους ιδιους. Εχετον νου σου. Πιο πολυ για βανδαλισμς μοιαζει αλλα μεινε λιγο stand by.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πεις όταν βλέπεις τέτοια. Αν είναι απόπειρα κλοπής είσαι τυχερός αλλά μάλλον για βανδαλισμός μου κάνει. Αιτία δεν χρειάζεται απαραίτητα.

Ελπίζω να αντικαταστήσεις τις ζημιές με το λιγότερο δυνατό κόστος. Ποτέ ξανά σου εύχομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλιστα...

Τι να πω τα εχουν πεί τα παιδια πριν απο εμένα.

Ειναι μονο να τον πιασεις εκεινη την ωρα....

Εμένα ανεβηκαν στο καπώ καινουργιου αυτοκινητου και χοροπηδούσαν...ευτυχως ειχα ασφάλεια γιατι το 1000αρικο θα το εκλαιγα ακομα..

Τροποποιήθηκε από τον chmavr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εφόσον δεν έχεις προσωπικά με κανένα, προφανώς κάποια απο τα πολλά όπως λες πάρκινγκ κοντά στο σπίτι σου, είπαν να κάνουν μια ΄΄δήλωση΄΄ σε πόσο σκατά κόσμο ζούμε και τί απαίσιοι άνθρωποι υπαρχουν και να σε υποχρεώσουν να δίνεις ένα 50ρικό μηνιάτικο για να στη φυλάνε.

Μην το παίρνεις προσωπικά, προφανώς το κάθε σκουλήκι-σκουπίδι θα σκεφτόταν ακόμα και αυτόν τον τρόπο να βγάλει μεροκάμματο στη θλιβερή ζωή του..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα φίλε.. Απο τη μια λίγο το κακό, από την άλλη τζάμπα λεφτά! Τέσπα, αφου έχεις τη μηχανή σου στα χέρια σου δες το θετικά :)

Δύο σενάρια για μένα, ή κάποιος με παρόμοια μηχανή έχει προηγούμενα στη γειτονιά ή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε 2-3 που πήρα μέχρι στιγμής δεν το δίνουν σκέτο το καπάκι του κοντέρ..(αλητεία)

Θέλει ψάξιμο.. :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα