innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Ο αδερφός Ι.Μ. Φλωρίνης + Εορδαίας, σκέφτεται για pole-dancing.... Ευτυχως όμως, τον προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα, ο Μητρ. Μεσσηνίας, Νικόλαος. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΛΕΜΕ ! Αλάρμιε βάλε και τις δικές σου να φτιάξουμε το ρημαδοβίντεο άντε ρε χάλασες? Και αύριο είναι Τρίτη ρε φούστη μου και σίγουρα θάσαι..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Λευκαδα για καφέ. Φαγητό, στη Πάλαιρο. Και η 2η μερα πλέον, αρχίζει να φθανει στη δυση της... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 11 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 ομορφα περασαμε, εγω τουλαχιστον την ευχαριστηθηκα, σε μερη που μου αρεσουν προφανως η τελευταια "διακοπη" του φετινου καλοκαιριου οι 3 σωματοφυλακες στο support car ριξαμε πολυ γελιο, πολυ πειραγμα και ευχαριστηθηκαμε την διαδρομη και στο πηγαινε και στο ελα στον τοπο της διαοργανωσης ο χρονος περνουσε πολυ γρηγορα και σιγουρα χρειαζοταν να ειχαμε παει απο Παρασκευη για καλυτερα πολλα γελια παντου, ευθυμο κλιμα και χαρηκα πολυ που περασα χρονο με καποια ατομα που συμπαθω και εκτιμω ιδιαιτερως αλλα δεν εχω την δυνατοτητα να βλεπω συχνα. Υ.Γ. αυτος ο πρωην μαλλιας και ο Λιακος πολυ κωλοπαιδα λεμε, μην αφησουν ενας ανθρωπο να ησυχασει...δεν μπορω δηλαδη να ριξω καποιον στην πισινα πρεπει να ερθουν αμεσως για αντιποινα...ωχου..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 ηλια εκλαψα με τη μουσικη υποκρουση χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 :rotfl: :rotfl: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Έχω στα χέρια μου σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο που θα ταράξει συνθέμελα ολόκληρο το myBike! Προς το παρόν βρίσκεται στον εξωτ. σκληρό με 128 κρυπτογράφηση. Να το ρίξω? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Να το ρίξω? εχεις ηδη αργησει 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Έχω στα χέρια μου σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο που θα ταράξει συνθέμελα ολόκληρο το myBike! Προς το παρόν βρίσκεται στον εξωτ. σκληρό με 128 κρυπτογράφηση. Να το ρίξω? ειναι παρομοιο με αυτο που εχω και εγω? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 εξαρτάται ποιον αφορά! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Να το ρίξω? 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Ω ρε πστ, ω ρε πστ...έχασα τέτοια παιδική χαρά? Ω ρε πστ, μαμώ την αφραγκία μου μέσα, του χρόνου τώρα πια...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Να το ρίξω? ΝαιιιΙΙΙΙΙιιιιΙΙιΙιιιιΙιιΙι!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 ΡΙΞΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ και το βιντεάκι που θα γίνει θάχει δικιά μας μουσική σειρούλα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 μεχρι να επιστρεψει ο άγιος Μεσσηνίας, ας κανουμε ενα κουιζ.... Βρειτε τον κάτοχο της......πατέντας-ξυλόβιδας για τα ανακλινόμενα φλάς.... :pray: :pray: ΠΩΣ τη βιδωσε ο κ@ριόλης ? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Τι κουίζ? Αυτά ε΄ναι πασιφανή και πανεύκολα γιατί ένας είναι Ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ ! :rotfl: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χα! Ξερω! Βασικα οποιος ξερει απο μηχανακια θα το καταλαβει απο το φλας. Ωπ τον εδωσε στεγνα ο Λουτσος Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 από τον peterpan Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 καλά μέχρι να σκάσει η βόμβα ας βάλω και γω τις ελάχιστες φωτό που τράβηξα... Φτάνοντας στο ξενοδοχείο...πάμε στο δωμάτιο και βγαίνουμε στο μπαλκόνι... ζέστη αρκετή! η πισίνα που έχετε δει ήδη: ερωτικά προκαταρκτικά... θαλάσσια σπορ... και μέχρι εκεί... το τι έγινε στο ξενοδοχείο είναι αυστηρώς ακατάλληλο δια ανηλίκους... ότι αποθανατίστηκε χρησιμοποιώντας ψηφιακά μέσα έχει καταστραφεί! ο γυρισμός ήταν .... μακρύς! τα μηχανάκια της παρέας στα διόδια της θήβας (σε αύξουσα σειρά σβελτάδας :P που σημαίνει από τον πιο αργό στον πιο γρήγορο ): Τυχερό το ΚΤΜ που δεν έμεινε στο δρόμο... βέβαια οι πιθανότητες ήταν με το μερος του καθώς δεν μεσολάβησε τρίτη ή τετάρτη! Ο παναγιώτης (πίτερπαν, πρώην πανδεμάν) Δημήτρης nsr κάγκουρας (αχ δύο χόνδα) μικρός νικόλας στρατηγός ναύαρχος ναυτίλος!! μούτσος13 χρήστος ακα νικελωμένη κάμπια και ο ένας, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος, για λίγες και μόνο παραστάσεις... εεε όχι μπερδεύτηκα! o ιππότης της ασφάλτου, ο ghostrider SHάββας_σχεδόν_300_κυβικά_μόλις_900_κάτι_λιγότερα_από_το_ΚΤΜ_αντβέντσουρ!!!!!!!!!!! κυρίες και κύριοιιιιιιιιι................... απομακρυνθείτε από τις οθόνες σας... :P 3 πισινά λάστιχα και 1 μπροστινό θυσιάστηκαν για να δαμάσουν την δύναμη του χόνδα... ένα έκανε μπαμ στην εκκίνηση από πάλαιρο γιατί δεν είχαν μπει κουβέρτες στα λάστιχα....!!! προσοχή σε όσους κινούνται από γαλαξίδι προς ιτέα... κομμάτια ασφάλτου λείπουν από το οδόστρωμα...!! τελικά τα ΚΤΜ χάνουν λάδια... τι τριμπο*ρδελα είναι αυτά! και η τελευταία προσθήκη στον κατάλογο της touratech: μια στάση περιμένοντας εμένα να φτάσω και να αναχωρήσουμε: 9 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οχι δεν ειναι τιποτα, απλα ειναι ενας μινι αραβας πανω στο τιμονι ή μηπως ειναι κανα βαζο με μαρμελαδα ......bon maman κιετσ που πηρε απο το ξενοδοχειο για να εχει να τσιμπαει?! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 από τον peterpan 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Λάθος κάδος. Σε μπλέ να πας να το βαλεις δίπλα, να φύγει 1ο το πρωί στην ανακύκλωση..... :mB_faskelo: :mB_faskelo: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 σιγά μη το ρίξω σε κάδο! για παλιοσίδερα θα το δώσω να πάρω και κανα 20ευρο!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Ετοιμάζω και εγώ το δικό μου φωτο-υλικό, μένει μόνο να προσθέσω λεζάνται σε καίριες φωτό... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 έχω και ένα βίντεο πηγαίνοντας στη λευκάδα αλλά βαριέμαι να το κάνω edit! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Ωραία κόλπα παιδιά!! Λίγο αγώνα ξιφασκίας θυμίζει η κατάσταση αλλά κατά τα άλλα πολύ όμορφα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες