Jump to content
Ταξιδευτής

Aυτο δεν ειναι ενα ακομα ταξιδιωτικο...

Recommended Posts

Λυπάμαι γι ' αυτό που σας έτυχε.

Εύχομαι να έχει αίσιο τέλος ( όσο είναι δυνατόν ) η ιστορία και του χρόνου να πραγματοποιήσεις το ταξίδι σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τέτοια μαχαιριά στην καρδιά είχα πολύ καιρό να νιώσω. τον Νικόλα δυστυχώς δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα απο κοντά αλλά τον νιώθω τόσο δικό μου άνθρωπο που καλύτερα να είχε συμβεί σε μένα αυτό και να είχα την στεναχώρια μου παρά αυτό που έγινε! ίσως ακουγεται υπερβολικό αλλά δεν είναι. Δεν έχει να κάνει με τα σίδερα αυτά όπως έχουμε ξαναπεί γίνονται ή και να μήν γίνονται εμείς να είμαστε καλά.

Αλλά στον Νικόλα ρε κωλόπαιδα???άντε και στο γεροδιάβολο στην τελική τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ δεν τους πειράζουμε ρε. οποιος έχει την τύχει να διαβάσει τα γραπτά του ή να μιλήσει μαζί του καταλαβαίνει τι θέλω να πώ.

Νίκο θα στο πώ στεγνά για την μηχανή δεν με νοιάζει τόσο όσο το να μήν σου αφήσει σημάδι στην ψυχή και να μήν σου στέρησε χρόνια απο την ζωή σου αυτή η πίκρα. γιατί είναι μερικές πίκρες που λές και αδειάζουν δηλητήριο μέσα μας ένα πράγμα.

Εύχομαι τα καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοκ!!!

Δεν νομιζω οτι μπορουσα να φανταστω κατι τετοιο απο τον τιτλο.

Ευχομαι 100% αποκατασταση των υλικων το συ τομοτερο ετσι ωστε να σβησει και η ταραχη που πηρες.

Απειρο σεβασμο επισης στους Ιρλανδους για την αντιμετωπιση του προβληματος σου και την βοηθεια που παρεχουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τέτοια μαχαιριά στην καρδιά είχα πολύ καιρό να νιώσω. τον Νικόλα δυστυχώς δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα απο κοντά αλλά τον νιώθω τόσο δικό μου άνθρωπο που καλύτερα να είχε συμβεί σε μένα αυτό και να είχα την στεναχώρια μου παρά αυτό που έγινε! ίσως ακουγεται υπερβολικό αλλά δεν είναι. Δεν έχει να κάνει με τα σίδερα αυτά όπως έχουμε ξαναπεί γίνονται ή και να μήν γίνονται εμείς να είμαστε καλά.

Αλλά στον Νικόλα ρε κωλόπαιδα???άντε και στο γεροδιάβολο στην τελική τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ δεν τους πειράζουμε ρε. οποιος έχει την τύχει να διαβάσει τα γραπτά του ή να μιλήσει μαζί του καταλαβαίνει τι θέλω να πώ.

Νίκο θα στο πώ στεγνά για την μηχανή δεν με νοιάζει τόσο όσο το να μήν σου αφήσει σημάδι στην ψυχή και να μήν σου στέρησε χρόνια απο την ζωή σου αυτή η πίκρα. γιατί είναι μερικές πίκρες που λές και αδειάζουν δηλητήριο μέσα μας ένα πράγμα.

Εύχομαι τα καλύτερα.

Στο μυαλο μου εισαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο είχα στο μυαλό μου αλλά πως τι?

Ανοίγουμε ένα θέμα με Αγγλόφωνο και Ελληνόφωνο τίτλο και περιεχόμενο όπου θα εκφράζονται οι ευχαριστίες όλων, από κάτω ο καθένας ποστάρει το nickname του και το κοινοποιούμε στην σελίδα τους. http://www.vfrdiscussion.com/forum/index.php/topic/79036-refurbishing-a-stolen-river-found-vfr-750/

............και στο καπάκι τους στέλνουμε και μερικά special Ιρλανδέζικα ουίσκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραια ιδεα. ΟΜΩΣ!.....

Θα στειλουμε Ιρλανδεζικο ουισκι στους Ιρλανδους?!?!

Προτεινω κατι τοπικο. Ακομα και ας μην ειναι μονο ποτο, ας ειναι και φαγωσιμο.

Ισως απο τον τοπο καταγωγης του Νικου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραια ιδεα. ΟΜΩΣ!.....

Θα στειλουμε Ιρλανδεζικο ουισκι στους Ιρλανδους?!?!

Προτεινω κατι τοπικο. Ακομα και ας μην ειναι μονο ποτο, ας ειναι και φαγωσιμο.

Ισως απο τον τοπο καταγωγης του Νικου?

Να στείλουμε αλκοόλ, δύσκολα.

Στέλνοντάς τους το δικό τους ουΐσκι:

1. Τους δείχνεις πως τους εκτιμάς
  2. Σίγουρα θα το "εκτιμήσουν" και εκείνοι
  3. Η αποστολή κανονίζεται εύκολα με φίλο στην Αγγλία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να στείλουμε αλκοόλ, δύσκολα.

Στέλνοντάς τους το δικό τους ουΐσκι:

1. Τους δείχνεις πως τους εκτιμάς
  2. Σίγουρα θα το "εκτιμήσουν" και εκείνοι
  3. Η αποστολή κανονίζεται εύκολα με φίλο στην Αγγλία.

Συμμετοχή σε κόστος ουισκιων αν αποφασιστεί μια τέτοια ενέργεια, μέσα το δίχως άλλο. Για τα άλλα περί ελληνοαγλοφωνων θεμάτων, τίτλων, καταχωρίσεων, και τα ρέστα, λυπούμεθα αλλά δεν θα ημπορέσουμε, πλην της ελληνικής, δεν ομιλούμε γράφουμε η κατανοούμε καμία άλλη γλώσσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμμετοχή σε κόστος ουισκιων αν αποφασιστεί μια τέτοια ενέργεια, μέσα το δίχως άλλο. Για τα άλλα περί ελληνοαγλοφωνων θεμάτων, τίτλων, καταχωρίσεων, και τα ρέστα, λυπούμεθα αλλά δεν θα ημπορέσουμε, πλην της ελληνικής, δεν ομιλούμε γράφουμε η κατανοούμε καμία άλλη γλώσσα.

Don't worry, there will be one post only (bilingual) and all you have to do is to quote and put your nick name underneath......

μτφ: Ντοντ γουόρυ, δερ γουίλ μπη ουάν ποστ (μπαϊλίνγκουαλ) εντ ωλ γιου χεβ το ντο ιζ του κουώουτ εντ πουτ ................ δε κοτ ντάουν σλόουλυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικο νομιζω πως σταθηκες τυχερος μεσα στην ατυχια σου γιατι τουλαχιστον την ξαναβρηκες την μηχανη σου .. Τωρα για το αν θα φτιαχτει δεν χρειαζεται να θυμηθουμε το bmw που περασε απο τα χερια σου ... Οποτε σου ευχομαι ποτε ξανα και με το καλο να τελειωσεις καποια στιγμη το ταξιδι που ξεκινησες ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ ρε Νικολα....Ευχομαι τα καλυτερα....

Παναγιωτη οπωσδηποτε πρεπει να γινει αυτο με το θρεντ και με το ουισκι. Count me in

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλα μπραβο σε ολους αυτους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ... Παναγιωτη και εγω μεσα σε αυτο που ειπες .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο το πρωτο ποστ, δεν περιμενα με τιποτα τετοια εξελιξη!!

Νικολη, ευχομαι την καλυτερη δυνατη εκβαση της ιστοριας σου.

Δεν μπορω, ακομα, με τιποτα να διανοηθω οτι τοσοι ανθρωποι, οχι απλα προθυμοποιηθηκαν να βοηθησουν, αλλα βοηθησαν λες και ησουν χρονια γνωστος τους!!

Πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε κατι, να ανταποδωσουμε. Αρχικα, και τα ευχαριστηρια, αλλα και να στειλουμε κατι χειροπιαστο σε αυτους!

Η ιδεα του Παναγιωτη μου φαινεται ιδανικη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο ,με το που διάβασα το αρχικό πόστ της περιπέτειάς σου ,στεναχωρήθηκα απίστευτα γι'αυτό που σου συνέβη.

Μετά την καταγραφή των εξελίξεων όμως ,αρχικά συγκινήθηκα ,στα μισά του κειμένου σου ανατρίχιασα ,κ στο τέλος χάρηκα.

Είναι τόσο δυνατή η θετική ενέργεια τόσων ανθρώπων ,που πιστεύω ότι μπορεί να υπερκαλύψει την όποια δικαιολογημένη στεναχώρια σου από το αρχικό συμβάν.

Κι επειδή όπως αποδείχτηκε: "Ουδέν κακόν αμιγές καλού" ,κράτα τα καλά που αποκόμισες από τούτη την περιπέτεια (κι είναι πάρα πολλά κ δυνατά) ,και άσε το ένα κ μοναδικό κακό να σβήσει από το μυαλό σου.

Και προσυπογράφω στα λεγόμενα σου ,ότι: "Bikers. Proud to be one of them." :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:grin: :grin: :grin:

Μα καλά, δεν εντρέπεσαι να με υποβάλεις γέροντα άνθρωπο στη διαδικασία να βάζω την αλλοδαπή πρόταση στο μεταφραστικό (που και αυτό μεταφράζει μέσες άκρες ότι θέλει και όταν θέλει) για να καταλάβω τι μου τσαμπουνάς στα ερτζιανά?

Πάει δεν υπάρχει πια σέβας για τους γεροντότερους σε αυτο το φορουμ, άλλοι καιροί αλλά ήθη αλλά έθιμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν έχει λοιπόν αντίρρηση ο Νίκος, ας μας δώσει την διεύθυνση από το forum για να το προχωρήσουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι δυνατον....

Θα συμφωνησω με τα λεγομενα του el-Gatto παραπανω.Τρελη περιπετεια που σιγουρα σε εκανε να παρεις χαρα και συγκινηση απο τοση καλοσυνη ξενων ανθρωπων,μαλλον τυχερος εισαι.

Καλη συνεχεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oτι γινει μεσα και εγω τι τα χουμε τα λοουερσ φορ φαν?

Αγαπαμε Ιρλανδια :grin:

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απίστευτη ιστορία!

Με τον ίδιο τρόπο που διάφοροι, άγνωστοι απλά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, πιστεύω ότι και όλοι εμείς, διάφοροι, άγνωστοι πρέπει να ευχαριστήσουμε και επίσης να τονίσουμε ότι όποτε βρεθούν Ελλάδα και χρειαστούν βοήθεια, κάποιος mybiker θα είναι εκεί.

Faith in humanity restored.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ιστορία απλά απίστευτη ούτε σε σενάρια ταινίας τέτοια πράγματα. Ένα μπράβο θα ήταν πολύ λίγο για αυτούς τους ανθρώπους, εύχομαι να μην βρεθεί κανένας σύντροφος σε παρόμοια κατάσταση και πιστεύω αν πότε έρθει η ώρα να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ όπως μπορώ σε οποιαδήποτε κατάσταση. Τα συναισθήματα μου μόνο που το διαβάζω αυτό το θέμα είναι απερίγραπτα δεν μπορώ καν να φανταστώ και πως είναι να τα ζεις κι ολας.

Σύντροχε Νίκο εύχομαι σε μια καλή και ευχάριστη έκβαση της όλης ιστορίας σου. Πιστεύω αυτά που έζησες λόγο της ατυχίας που σου έτυχε να σε γέμισαν αναμνήσεις καλές, από καλούς ανθρώπους και ελπίδες που από κάτι άσχημο συνέβησαν τόσο θετικές καταστάσεις και πράγματα που δύσκολα θα της έχει ζήσει άλλος η θα της ζήσει πότε. Μακάρι να ξεπεραστούν τα οποία προβλήματα και να ξαναβρεθείς σύντομα σε εκείνα τα μέρη για να ξαναδείς και να ξανά ευχαριστήσης αυτούς τους ανθρώπους από κοντά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα