Jump to content
Ταξιδευτής

Aυτο δεν ειναι ενα ακομα ταξιδιωτικο...

Recommended Posts

Μόλις πριν λίγο είδα ότι το λίνκαρε στο fb ο Yamahakias, μπήκα να διαβάσω και μου έπεσε το σαγόνι στο πατωμα. Περαστικά κι αγύριστα, αλλά νομίζω ότι αν εξαιρέσεις την ταλαιπωρία και το άγχος, σε βάθος χρόνου θα μπορείς να θεωρείσαι και τυχερός. Και για την ιστορία (που είναι πραγματικά απίστευτη) και για τις διασυνδέσεις/γνωριμίες που κάνεις με ανθρώπους που μετράνε. Για να μη πω τι αξία θα έχει μετά η μηχανή.

Πάντως είναι τρελό αυτό που συμβαίνει εκεί. Φαίνεται ότι χτυπάνε συνέχεια μηχανάκια που κάνουν μπαμ ότι είναι σε μεγάλο ταξίδι (βαρυφορτωμένα, με βαλίτσες, after-market fairing, κλπ).

Από την άλλη έχουν τέτοιο επίπεδο και κινητοποίηση στο biker community, που στο τέλος μένεις απλά με το χαμένο χρόνο και την ταλαιπωρία, αλλά το μηχανάκι θα το πάρεις πίσω. (πάντως φαίνεται αρκετά συχνό το φαινόμενο, οπότε όποιος έχει εκείνα τα μέρη στα σχέδια για μελλοντικό ταξίδι, ας επενδύσει σε heavy duty κλειδαριές και κουλούρες)

Δείτε κι εδώ, το νταβαντούρι ξεκινάει στο προτελευταίο post της σελίδας:

http://advrider.com/...=781893&page=29

Round the world με KTM 690 Enduro R, ο τύπος ίσα ίσα κατέβηκε από το αεροπλάνο, παρκαρε, κοιμήθηκε 2 ώρες και η μηχανή είχε κάνει φτερά. Μαντέψτε τι έγινε μετά.

Αμολύθηκαν οι τρελοί, forum, ειδήσεις και ξαφνικά όλη η χώρα έψαχνε το μηχανάκι του. Στο ενδιάμεσο ο τύπος αγόρασε μεταχειρισμένο ένα 690 Enduro απλό, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει άλλο μέλος του advrider για να κάνει το cape town - nordkapp. Στο τέλος βρήκαν και το κλεμμένο και ο τύπος από εκεί που δεν είχε μηχανάκι, βρέθηκε με...2 ΚΤΜ :D

Πούλησε το αρχικό του σε κάποιο ντόπιο (σε μειωμένη τιμή, λόγω μικροζημιών και σαν αντάλλαγμα για τη βοήθεια) και συνέχισε με το άλλο.

Μόλις διάβασα το θέμα αυτό θυμήθηκα, και αν δεν απατώμαι το ψευδώνυμο Fledermaus που ανέφερες κάτι μου θυμίζει από advrider, ίσως να είχε εμπλοκή και σε εκείνη την ιστορία. Αν είναι ο ίδιος τι να πούμε, ο τύπος είναι ο άρχοντας των lost and found μοτοσυκλετών, 2 στα 2.

Εφόσον τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, εύχομαι καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα.

Υ.Γ. Αφήστε το whiskey και πείτε τους να έρθουν για κανένα barbeque στο πλαγιάρι, να τους μάθουμε να ξύνουν σκεμπέ :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι και και αν σταματησες το ταξιδι σου ετσι ασχημα,καθε εμποδιο για καλο λενε κ τελικα κατεληξε σε κατι ομορφο....κατι τετοιο δεν θα σου ξανατυχει!

Δεν μπορω να σε αποκαλεσω ατυχο αφου διαβασα και το τελος τις ιστορια και εχει happy end!

Παντα τετοια Νικολα ...(για τα καλα εννοω) ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.... ΤΙ ΝΑ ΠΩ..  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΛΑΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΟΥ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑ ΤΗΝ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον ΑΝΔΡΕΑΣ-ΧΤΖ750

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοβερή ιστορία Νίκο! Όλα όσα σου συνέβησαν κάνουν το αρχικό γεγονός "λιγοστό" μπροστά στην αλληλεγγύη που έλαβες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απιθανα γεγονοτα κ απιστευτες συμπεριφορες...τελικα η ρηση που λεει οτι..

''οσο υπαρχουν ανθρωποι ολα ειναι πιθανα'' ταιριαζει απολυτα σε αυτην εδω την ιστορια.

Νικολα ευχομαι συντομα να αποτελουν ολα εναν μοναδικο εφιαλτη κ του χρονου να κινησεις ξανα για να δεις/ευχαριστησεις απο κοντα τους εκει πλεον πραγματικους φιλους!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι μοτοσυκλετιστικό πνεύμα ΕΥΓΕ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ! :cheers: :cheers: :cheers:

Αφιερωμένο του αγαπημένου μας Ιρλανδού στους Ιρλανδούς μοτοσυκλετιστές και στους ταξιδιάριδες όλου του κόσμου :

This hotel bar is full of people,

The piano man is really laying it down,

The old bartender is as high as a steeple,

So why tonight should I wear a frown?

The joint is jumpin' all around me,

And my mood is really not in style,

Right now the blues flock to surround me,

But I'll break out after a while.

Yes I'm a million miles away,

I'm a million miles away,

I'm sailing like a driftwood,

On a windy bay,

On a windy bay.

But I'm sailing like a driftwood,

On a windy bay,

On a windy bay.

Why ask how I feel,

Well, how does it look to you?

I fell hook, line and sinker,

Lost my captain and my crew.

I'm standing on the landing,

There's no one there but me,

That's where you'll find me,

Looking out on the deep blue sea.

There's a song on the lips of everybody,

There's a smile all around the room,

There's conversation overflowing,

But I sit here with the blues.

This hotel bar has lost all its people,

The piano man has caught the last bus home,

The old bartender just collapsed in the corner,

Why I'm still here, I just don't know,

I don't know.

A million miles away,

I'm sailing like a driftwood on a windy bay,

On a windy bay.

A million miles away,

I'm sailing like a driftwood on a windy bay,

Send me away...

Αν όμως έχω φίλους σύντροχους, όλα πάνε καλά και ας είμαι ένα εκατομμύριο μίλια μακρυά....... :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα την τύχη να ακούσω αυτήν την ιστορία από τον ίδιο τον Νικόλα...Λίγες μέρες πριν, ο Νίκος στο τηλέφωνο: "Μπίλυ είμαι στα μέρη σου, έλα να βρεθούμε"..."τι? δεν τα'μαθες?" Χμ, φανταστείτε το Νικόλα να λέει αυτή την ιστορία, λίγο λίγο... να του βγάζω επί μιάμιση ώρα με το τσιγκέλι την επόμενη φάση..."και μετά Νικόλα?"..." Άναψε τσιγαράκι Μπίλυ, δε θα το πιστέψεις"...Οκ αυτή τη φορά ρε Νικόλα υπερέβην εαυτόν λέμε!!! :mB_kalo_e:

Εν τω μεταξύ με βρίσκει απολύτως σύμφωνο να στείλουμε το κατιτίς σε αυτούς τους ανθρώπους αλλά σκέφτηκα και κάτι άλλο....Ας πούμε, με την ευκαιρία της Πανελλήνιας, να φτιαχτεί ένα βιντεάκι μικρής διάρκειας που να λέει ο καθένας 2-3 λόγια...πιστεύω ότι αν ασχοληθεί κάποιος που ξέρει από αυτά, θα γίνει ένα ωραίο δώρο για να σταλεί στους αδερφούς Irish bikers... :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ψυχη που δωσανε αυτοι οι ανθρωποι είναι τεραστια και αξίζουνε πολλα! Η ταπεινωση που αισθανθήκανε με αυτό που συνεβη στη χωρα τους δειχνει υψηλο επιπεδο αξιοπρεπειας. Νικολα εισαι τυχερος που τους γνωρισες!!!

(καποιος ειπε κατι για πανελληνια στην Ιρλανια??

Τροποποιήθηκε από τον pablo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.... ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΛΑΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΟΥ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑ ΤΗΝ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!!!!

Εγώ πάλι νομίζω πως μόλις την ξαναπάρει στα χέρια του, ανανεωμένη και φρεσκαρισμένη, θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος.....ταξιδίων για κείνον και την Αύρα.

Δεν έγινε/θα γίνει τόσος ντόρος για να μείνει στο σαλόνι η μηχανή. Όλοι θα ήθελαν να την δουν να περνάει σύνορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α !!! Τελος καλο ολα καλα. Αν και αφησε μια πληγη, με τον καιρο θα γιανει κι' αυτη. Ιρλανδια λοιπον το επομενο ταξιδι (αν και επαιζε γι' φετος μαζι με την Ισλανδια)!! Στο σπιτι των αδερφων μοτοσυκλετιστων και του Rory Gallagher!

Τροποποιήθηκε από τον dimitris777

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκπληκτική ιστορία πραγματικά...

Τα λόγια για τους απίστευτους αυτούς Ιρλανδούς είναι λίγα..

Νομίζω πως με βάση αυτή την ιστορία απίστευτης μοτοσυκλετιστικής και ανθρώπινης αλληλεγγύης οφείλουν τα δύο φόρουμ (ιρλανδικό-Ελληνικό) να βαφτιστούν αδελφά φόρουμ καθότι αυτά αρχικά είναι η ηλεκτρονική έκφραση αυτής της φιλίας και ενημέρωσης μας.

Οφείλουμε να εκφράσουμε όλοι αυτά που νιώθουμε, με θέμα απο εδώ, με ομαδική εγγραφή στο φόρουμ τους, με δώρα, δεν ξέρω πως.

Αλλά πάνω απ όλα οφείλουμε να τους πούμε πως έχουν πολλούς φίλους στην Ελλάδα που τους περιμένουν να ανταποδώσουν αυτά που προσέφεραν στον δικό μας φίλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα δηλώσω ότι ξαφνιάστηκα, αφού το ξέρω εδώ και μέρες, πριν ακόμα γυρίσεις Νικόλα.

Εννοείται ότι έμεινα άναυδος και κάγκελου γωνία, τέτοια πράγματα δεν γίνονται.

Ευτυχώς η εξέλιξη ήταν απρόσμενα τυχερή και πλέον όχι μόνο θα ξαναπάρεις την Αύρα σου πίσω και τσίλικη, αλλά θα είναι και διάσημη ανά τον κόσμο και συλλεκτικότερη του συλλεκτικού..... η πρώτη καταδυτική Honda και να σκάσει ο Yamahakias απ' το κακό του. :lol: :P

Εκτός των εννοούμενων ευχαριστιών μου προς τους Ιρλανδούς και όσους άλλους σε βοήθησαν να σταθείς πάλι στα πόδια σου και στην ψυχή σου μετά από τέτοια περιπέτεια, θα σου πω με όση ειλικρίνεια διαθέτω ότι πραγματικά βούρκωσα διαβάζοντας τα ευχάριστα - ρεζίλι έχω γίνει στη δουλειά αλλά όλοι νομίζουν για άλλο λόγο -, γιατί είχα μείνει στο ότι έψαχνες τρόπο να την φέρεις πίσω και θα πέταγες μόνος για Ελλάδα και άγνωστες προοπτικές πέραν του ότι η Αύρα είχε μείνει απλά πίσω, έξω απ' το ποτάμι μεν αλλά σε κακό χάλι δε.

Πιστεύω πλέον θα είσαι υπέρ του δέοντος ανακουφισμένος. Η προσφορά όλων αυτών των ανθρώπων είναι πέρα από κάθε φαντασία (παλιοκουφάλα, ρες μπας και τό 'κανες επίτηδες για να κάνεις διεθνή καρριέρα στα media? Άκου εκεί συνέντευξη στο ραδιόφωνο) :lol:

Κι αν ακόμα στενοχωριέσαι, θα σου πω ότι αν και η ιστορία σου ξεκίνησε με τις δυσμενέστερες συνθήκες, γρήγορα ήρθε η ανατροπή και τα καλύτερα. Και αυτό πίστεψέ με είναι ευλογία Θεού, σε σχέση με πράγματα / δράματα που δεν μπορούν να έχουν ανατροπές....

Όσο για το πώς θα ξεπληρωθεί το καλό που σου έκαναν, είμαστε όλοι αλληλέγγυοι σε ό,τι αποφασιστεί πλειοψηφικά, και θα βρεθεί άξιος τρόπος πιστεύω να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας ως συμφορουμίτες σου αλλά και ως Έλληνες πάνω απ' όλα, γιατί η υπόθεση έχει πάρει εθνικές διαστάσεις και όχι προσωπικές.

Και τα απαραίτητα σχόλια..... :plaf: :lol:

Οντως απιστευτη ιστορια.............

Αναμενουμε τη συνεχεια....

Γιατι να κλεψει καποιος ενα μηχανακι Honda φορτωμενο με ολα τα υπαρχοντα και να το πεταξει την ιδια νυχτα σε ενα ποταμι?

Μα καλά, δεν κατάλαβες ότι όλο αυτό ήταν δάχτυλος του Yamahakia? :ph34r:

Δε λέει συνέχεια "βάψτε μπλε τα Χόνδα σας και ρίξτε τα στη θάλασσα?" Ε, μόνο τη βαφή δεν έκανε. :tooth:

http://www.irishbike...ng-refurbished/

Τη βλέπω τη δουλειά του χρόνου, να γινει καμμιά Πανελλήνια Ιρλανδία....

Συμφωνώ ανυπερθέτως.

Νικόλα Karellen, ετοίμαζε βίντεα από τώρα!

Σαν εγχείρημα είναι σίγουρα δύσκολο (από άποψη συμμετοχών), αλλά αν μη τί άλλο θα ήταν η καλύτερη επιβράβευση όλων αυτών των Ανθρώπων εκεί και μια γιορτή του μοτοσυκλετισμού και της αλληλεγγύης.

Η δε δημοσιότητα που θα έπαιρνε, μόνο καλό μάθημα θα ήταν για όλους τους λαούς.

Κι αν το θεωρείτε ανέφικτο, θα έλεγα αφήστε για μια χρονιά τους Δολομίτες και τα στροφιλίκια και ας ροβολάρουμε Ιρλανδία.

Προσωπικά, μπορεί μια Πανελλήνια εντός Ελλάδος στην παρούσα φάση να μου φαίνεται δύσκολο εγχείρημα, αλλά μια Πανελλήνια για ευχαριστώ στους Ιρλανδούς θα την έβλεπα με άλλο μάτι.

...........................

Αναμένω την εξέλιξη της περιγραφής απο τον Νίκο και πρέπει στην πορεία να βρούμε ένα τρόπο και εμείς απο εδώ να εκφράσουμε όλοι μαζί προς τους ανθρώπους αυτούς αυτό που πιστεύω όλοι νιώθουμε για τις όμορφες πράξεις τους που απαλύνουν κάπως τον πόνο του Νίκου για αυτά που πέρασε.

Κλέφτες και κλεφτοκοτάδες παντού υπάρχουν αλλά άνθρωποι όχι.

Εκτός της ιδέας του Θανάση για Πανελλήνια στην..... Ιρλανδία, προτείνω και μια διακαναλική επικοινωνία του φόρουμ με τα παιδιά εκεί. Θα ήταν μια αμεσότατη και ωραία κίνηση πιστεύω, μια και η εικόνα και η επαφή μέσω αυτής δίνει ταυτότητα στα nicknames και θα ήταν διεθνές μάθημα ανθρωπιάς.

Και μη μου πείτε ότι κανένας δεν έχει τα κονέ για κάτι τέτοιο, γιατί δεν θα πιστέψω ότι δεν υπάρχει ανάμεσά μας ένας τουλάχιστον ανεψιός του γνωστού μπάρμπα απ' την Κορώνη. :tooth:

Εγώ ήδη ξέρω έναν με μεγάλα κονέ.

Ρίξτε κι άλλες προτάσεις και είδωμεν.

Πολυ ωραια ιδεα. ΟΜΩΣ!.....

Θα στειλουμε Ιρλανδεζικο ουισκι στους Ιρλανδους?!?!

Προτεινω κατι τοπικο. Ακομα και ας μην ειναι μονο ποτο, ας ειναι και φαγωσιμο.

Ισως απο τον τοπο καταγωγης του Νικου?

Μάναααααα, φτιάξε ρε συ εκείνη την ωραία σπανακόπιτα να στείλω ένα ταψί στην Ιρλανδία. :tooth:

Συμμετοχή σε κόστος ουισκιων αν αποφασιστεί μια τέτοια ενέργεια, μέσα το δίχως άλλο. Για τα άλλα περί ελληνοαγλοφωνων θεμάτων, τίτλων, καταχωρίσεων, και τα ρέστα, λυπούμεθα αλλά δεν θα ημπορέσουμε, πλην της ελληνικής, δεν ομιλούμε γράφουμε η κατανοούμε καμία άλλη γλώσσα.

Με σένα έχουμε πρόβλημα ρε φίλε.

Εσύ δε μιλάς καν την Ελληνικήν, αλλά........ την Εκκλησιαστικήν διάλεκτον. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μας σκάσεις ρε μπαγάσα!ουυυυυυυφφφφφφ! τις μισές να είχα ζήσει απο τις ιστορίες τις δικές σου και του φρουκουμπίκου θα είχα να λέω ιστορίες και στα τρισέγγονα μου!

Για μένα καλώς έπραξες και δέχτηκες την βοήθεια απο τα παιδιά και προσωπικά θα το θεωρήσω τιμή μου να μας επιτρέψεις να συμβάλουμε και εμείς με κάθε τρόπο στην όλη ιστορία. Μην βιαστείς να αρνηθείς πριν σκεφτείς το γεγογός ότι όταν μια χαρά μοιράζεται διπλασιάζεται όπως και μια λύπη μειώνεται.

Και εσύ με όλα σου τα ταξιδιωτικά έχεις προσφέρει πολύ χαρά σε πολλούς απο μάς μοιραζόμενος την χαρά σου. επέτρεψε μας λοιπόν να μοιραστούμε και αυτή την περίεργη ιστορία όλοι μαζί. Απο το να σε κεράσω ένα ποτο κάποια στιμγή προτιμώ να βάλω έστω και ένα μικρό λιθαράκι πάνω στην Αυρά που πίστεψε με δεν αποτελεί μόνο για σένα καμάρι! Ξέρεις πόσες φορές έχω ρωτήσει άλλον biker "ξέρεις ρε συ τα ταξίδια του Νικόλα είναι ο τύπος που έχει ένα κόκκινο vfr γραναζωτό που έφτασε μόνος στο Ακρωτήρι.."

Ένα κομμάτι πλαστικό μπορεί για σένα να κάνει π.χ 700 ευρώ αλλά για όλους μαζί θα κάνει 5-10-20 ευρω.

Θα πρότεινα μαζί με τις ευχαριστίες να γίνει και απο μάς μια αντίστοιχή κίνηση να βοηθήσουμε ΚΑΙ οικονομικά στην αποκατάσταση της αύρας. βιβλίο να αγοράζαμε με τέτοιου επιπέδου ταξιδιωτικά πιο ακριβά θα μας έβγαινε.

Αν δεν έχεις αντίρρηση (πρόσεξε τι θα πείς) και αν συμφωνουν και τα μέλη του φόρουμ θα ήθελα να το προχωρήσουμε.

Πιστεύω είναι απλά θέμα χρόνου η Αυρα να ξαναπατήσει περήφανη σε εκείνα τα χώματα με τον ιδιοκτήτη της παρέα χαμογελαστό!

Υ.Γ και μήν ξαναπείς κανένα χαζό του στύλ "πωω γιατί με βοηθάνε τον μαντράχαλο δεν το αξίζω και τέτοια! γιατί θα σε βαρέσω και είμαι και 2 μέτρα! (καλά καλά παρα 10 πόντους!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..................Ας πούμε, με την ευκαιρία της Πανελλήνιας, να φτιαχτεί ένα βιντεάκι μικρής διάρκειας που να λέει ο καθένας 2-3 λόγια...πιστεύω ότι αν ασχοληθεί κάποιος που ξέρει από αυτά, θα γίνει ένα ωραίο δώρο για να σταλεί στους αδερφούς Irish bikers... :punk:

Καλή σκέψη Μπίλυζα, αλλά αποκλείει αυτόματα όσους δεν μπορούμε να έρθουμε..................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..

Όποιος έχει κάποιον γνωστό δημοσιογράφο ή ξέρει πως δουλεύουν τα μέσα αυτά προτείνω να γίνει μια επικοινωνία με την σύμφωνη γνώμη βέβαια του Νίκου.

Η ιστορία αυτή νομίζω περιγραμματικά πρέπει να αποτυπωθεί και στον δικό μας ηλεκτρονικό τύπο

mototriti.gr , mrbike.gr, λοιπά φόρουμ, site γενικώ ειδήσεων.

Να αποτυπωθεί και τα link να τα δουν οι φίλοι Ιρλανδοί να νιώσουν μια ηθική ικανοποίηση και πως διαφήμισαν την χώρα τους με τις καταπληκτικές πράξεις τους.

Αυτό πιστευω είναι καλύτερο απο οποιοδήποτε δώρο.

+1110 !!!!

Πολυ σωστο.

Σε ενα αλλο θρεντ ειχε μπει και μιλαγε ο Θανος Φελουκας του ΜΟΤΟ.

Ας τον ενημερωσει ενας διαχειρηστης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

............................

Για καλη μου τυχη γυριζοντας πισω το ηλικιωμενο ζευγαρι ερχοταν προς το παρκο και οταν μαθανε τι πηγαινα να κανω μου προσεφεραν οχι απλα μια πετσετα αλλα μια παλια στολη καταδυσεων που ειχαν στο σπιτι!

Ντυμενος με τη στολη και ζωσμενος με τους τεραστιους ιμαντες βουτηξα στο ποταμι και τα βρωμονερα, αναμεσα σε νεροκισσους, αγκαθια και διαφορα σκουπιδια για να πιασω τη μηχανη.

Ηταν πιο ευκολο να το λες παρα να το κανεις. Το ποταμι ειχε δυνατα ρευματα που με επαιρναν μακρυα απο τη μηχανη σε καθε προσπαθεια να την φτασω. Τελικα καταφερα και πατησα πανω στο πλαινο fairing και με τα ποδια πιανομουν στο τιμονι για να μην με παρασυρει το νερο.

Κρατησα αναπνοη, βουτηξα μεσα και με το ενα χερι κρατιωμουν απ' τη δισκοπλακα ενω με το αλλο προσπαθουσα να περασω τον ιμαντα απο το μπροστινο τροχο. Τελικα τα καταφερα και εριξα εξω την ακρη του ιμαντα για να συνεχισω με τον αλλον.

Βουτηξα ακομα βαθυτερα για το πισω μερος της μηχανης και ευτυχως που υπηρχε το τριβαλιτσο και μπορεσα να τον περασω απο εκει.

Ασφαλισα τους ιμαντες στο γαντζο του γερανου και βγηκα εξω.

Το θεαμα της μηχανης να αναδυεται απο τα νερα ηταν εντυπωσιακο αλλα οχι κατι που ηθελα να αποθανατισω εκεινη την ωρα...

(Αν και ειμαι σιγουρος οτι οι διαφοροι περαστικοι και τουριστες που ηταν εκει και τραβουσαν φωτο ολη αυτη την ωρα ειχαν χαρει με το θεαμα που τους ειχαμε χαρισει...)

...........................

Νίκο, τώρα που τα πράγματα έχουν πάρει ωραία τροπή, θα μου επιτρέψεις πλακίτσα, έτσι? :mB_kalo_e:

Διότι ξέρεις..... βρήκα στο net φωτογραφία σου μετά τη βουτιά στο ποτάμι..... :spiteful:

602148_562594817092233_453181883_n.jpg

:rotfl::tease::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την υπεραλληλεγγυα συμπαράσταση των Ιρλανδών, απο την μια μαθΑινω και χαίρομαι για την θετική έκβαση του περιστατικού απο την αλλη στεναχωριέμαι....

Στεναχωριέμαι διότι η κουλτούρα μας σε αυτή τη άμοιρη χωρα ειναι τέτοια η οποία δεν επιτρέπει να σκεφθείς καν ολα αυτά που τόλμησαν αλληλέγγυοι οι Ιρλανδοί..

Δηλαδή κάνοντας την αυτοκριτική μας εαν είμασταν στην θέση τους εκτός απο μεμονομενες προσπάθειες δεν θα είχαμε σκεφθεί καν να πράξουμε αυτό που έκαναν πράξη οι Ιρλανδοί

Οι κοινωνίες με τους πολίτες αυτοδιοργανώνονται μαθαίνουν, σέβονται, συμπαραστέκονται, βοηθάνε.Στην κοινωνία των πολιτών αυτής της χώρας πρέπει να περάσουν πολλές γενναίες για να συμβεί κάτι προσεγγισημο και αυτό ειναι το λυπηρό

Νικόλα θα διαφημίσω το θέμα ως πρότυπο παράδειγμα προς μίμηση!

P.s. λέξεις τύπου "απίστευτο" κλπ...εκεί πάνω το θεωρουν καθήκον

Τροποποιήθηκε από τον doctoras9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορούμε να κανονίσουμε ένα πολύ μεγάλο καφέ όπως στο κοπί το πίτα σε αθήνα και θεσσαλονίκη και μέσω skype στην εκεί λέσχη μια μέρα που μαζεύονται και να κάνουμε τηλεπαρτούζα ευχαριστήριων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία ακόμη πρόταση.

Να μαζέψουμε κι εδώ κάποια χρήματα, όσα μπορεί ο καθένας. Ο Νίκος να χρησιμοποιήσει όσο μέρος αυτών χρειάζεται και επιθυμεί για την επισκευή της αύρας και τα υπόλοιπα να χρησιμοποιηθούν για το εξής:

Να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά εκεί και να δούμε αν ένας τοπικός καλλιτέχνης μπορεί να φτιάξει κάτι, μια πινακίδα, ενα μνημείο φιλίας με τις σημαίες των δύο χωρών και μια μοτοσυκλέτα στο σημείο που έριξαν την αύρα στο ποτάμι και ένα σημείο που όποιος Έλληνας περνάει και ξέρει την ιστορία να βάζει μια υπογραφή, ένα όνομα, μια ημερομηνία, να μείνει εκεί να θυμίζει αυτό το γεγονός που έφερε τόσο κοντά ανθρώπους που είναι τόσο μακρυά για χρόνια.

Μόνο που όποιος το δει και πριν καταλάβει (αν καταλάβει) τί συμβολίζει, θα νομίζει ότι πνίγηκαν κάποιοι μοτοσυκλετιστές στο ποτάμι. :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία ακόμη πρόταση.

Να μαζέψουμε κι εδώ κάποια χρήματα, όσα μπορεί ο καθένας. Ο Νίκος να χρησιμοποιήσει όσο μέρος αυτών χρειάζεται και επιθυμεί για την επισκευή της αύρας και τα υπόλοιπα να χρησιμοποιηθούν για το εξής:

Να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά εκεί και να δούμε αν ένας τοπικός καλλιτέχνης μπορεί να φτιάξει κάτι, μια πινακίδα, ενα μνημείο φιλίας με τις σημαίες των δύο χωρών και μια μοτοσυκλέτα στο σημείο που έριξαν την αύρα στο ποτάμι και ένα σημείο που όποιος Έλληνας περνάει και ξέρει την ιστορία να βάζει μια υπογραφή, ένα όνομα, μια ημερομηνία, να μείνει εκεί να θυμίζει για χρόνια αυτό το γεγονός που έφερε τόσο κοντά ανθρώπους που είναι τόσο μακρυά.

+ 1ας για την πρόταση του από πάνω... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον el-Gatto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την υπεραλληλεγγυα συμπαράσταση των Ιρλανδών, απο την μια μαθΑινω και χαίρομαι για την θετική έκβαση του περιστατικού απο την αλλη στεναχωριέμαι....

Στεναχωριέμαι διότι η κουλτούρα μας σε αυτή τη άμοιρη χωρα ειναι τέτοια η οποία δεν επιτρέπει να σκεφθείς καν ολα αυτά που τόλμησαν αλληλέγγυοι οι Ιρλανδοί..

Δηλαδή κάνοντας την αυτοκριτική μας εαν είμασταν στην θέση τους εκτός απο μεμονομενες προσπάθειες δεν θα είχαμε σκεφθεί καν να πράξουμε αυτό που έκαναν πράξη οι Ιρλανδοί

Οι κοινωνίες με τους πολίτες αυτοδιοργανώνονται μαθαίνουν, σέβονται, συμπαραστέκονται, βοηθάνε.Στην κοινωνία των πολιτών αυτής της χώρας πρέπει να περάσουν πολλές γενναίες για να συμβεί κάτι προσεγγισημο και αυτό ειναι το λυπηρό

Νικόλα θα διαφημίσω το θέμα ως πρότυπο παράδειγμα προς μίμηση!

P.s. λέξεις τύπου "απίστευτο" κλπ...εκεί πάνω το θεωρουν καθήκον

Για να μην αδικούμε εαυτούς, δεν ξέρω τί θα γινόταν στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη ή αντίστοιχα στο Δουβλίνο λόγω απρόσωπων κοινωνιών αλλά αν γινόταν στην επαρχία π.χ. στο Λεωνίδιο με τα παιδιά εκεί, στη Κρήτη σε κάποιο χωριό, σε άλλο μέρος της Ελληνικης επαρχίας πολύ πιθανό να κάναμε τα ίδια κι εμείς. ΘΕΛΩ να το πιστεύω..

Μόνο που όποιος το δει και πριν καταλάβει (αν καταλάβει) τί συμβολίζει, θα νομίζει ότι πνίγηκαν κάποιοι μοτοσυκλετιστές στο ποτάμι. :huh:

Να γράφει ρε Κωστή επάνω. Monument of friendship ή κάτι τέτοιο και μια μικρή περιγραφή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιδη οι πράξεις ανακνυονται από τα media τόσοι δημοςιογραφοι απο περιοδικά μπαίνουν και εδώ μέσα ας έρθουν σε συννενοηση για να αναδειχθεί η ιστορία ανθρωπιάς ως ελάχιστo φόρο τιμής για τα παλικαρια αυτά

Εννοείται ότι οποίος εχει κάποιον γνωστό σε blog, site, ράδιο να ανάδειχθει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα