Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το όνειρό μου είναι τα ταξίδια. Οι εξερευνήσεις τόπων με ιστορία, και η γνωριμία με τους ανθρώπους που κατοικούν εκεί. Το πρόβλημα μου είναι η επιλογή της πρώτης μου καινούριας μοτοσυκλέτας, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός. Το πάθος μου είναι οι κλασικές μοτοσυκλέτες και οι τσόπερ. (κοιτάξτε το avatar!) Η λογική μου όμως με συμβουλεύει να αγοράσω κάποια σύγχρονη, ήπιου χαρακτήρα μοτοσυκλέτα ,δικύλινδρη, με βάρος το πολύ 220 κιλά, κατανάλωση περίπου 4-4.5/100χλμ, με 45-60 άλογα ιπποδύναμη, γραμμική λειτουργία κινητήρα και καλά φρένα. Τα μοντέλα που διαθέτουν όσα ζητώ και μου αρέσουν οπτικά, δυστυχώς δεν κάνουν για το ύψος μου (1,63) όπως τα Honda CB500X, NC700X (750X), ή καίνε αρκετά (Yamaha Diversion F) ψάχνω κάποια μοτοσυκλέτα με ύψος σέλας αυστηρά μέχρι 790mm. Για ακόμη μια φορά ζητώ τη βοήθειά σας, επειδή πλέον πλησιάζει επικίνδυνα ο καιρός για την αγορά της. Ποιος ξέρει, ίσως τελικά το πάθος, νικήσει τη λογική! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2014 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 ψηφίζω πάθος, γιατί αφήνει απωθημένα. σε φάση αν μπορείς να το αποκτήσεις, μην το σκέφτεσαι. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanos_V 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Θα έλεγα λογική αλλα αφου μιλάς για καινούρια καλύτερα πάρε πάθος για να μπορείς να παίξεις μετά με τη λογική και το καινούριο να το κρατήσεις...καλα να είσαι και να μπορείς να πηγαίνεις μια ζωή ταξίδια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Παρε το μηχανακι που γουσταρεις αν μπορεις,ολα τ αλλα γινονται.. (Ετσι λεω εγω...) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Στη μηχανή πρέπει να πας με το πάθος αντί της λογικής. Γιατί δεν βλέπεις κάτι σε στυλ W800.Καινούργιο και παλιό μαζί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Δεν σου αρεσει το er6 ή το f800r? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Κανεις αυτο που σου λεει καρδια για να γουσταρεις ακομε περισσοτερο τον δρομο προς τον στοχο σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Πάθος με λίγη λογική! W800 δαγκωτό!!! Οι δύο ρόδες ταξιδεύουν την ψυχή, μην το ξεχνάς, αυτής τα γούστα θα κάνεις! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 +1000 costas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Two wheels traveller 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Επειδή ο αναβάτης κάνει το μηχανάκι και όχι το μηχανακι τον αναβάτη (ΑΚΑ ταξιδιάρη στην περίπτωση σου )...πάρε αυτό που ποθείς...για να έχεις και κάποιον να μιλάς και να χαϊδεύεις στις βόλτες σου....και ξέρεις...εκείνη την ώρα που καβαλάς ταξιδεύεις την ψυχή σου...ρουφάς τα πάντα στο διάβα σου και την τροφοδοτείς...όταν σταματάς και την κοιτάς όμως...δίνεις τέρψη στην καρδιά σου και στο σώμα σου να συνεχίσει.... Ποιός από εμάς θα έπαιρνε μια μέτρια γυναίκα που θα ήταν βαθύπλουτη και δεν θα λιγουρευώνταν τα ''μεζεδάκια'' που περνούν μέσα στην ίδια τη ζωή του μαζί της? Οπότε λέω ναι στα μεζεδάκια γιατί εκτονώνουν τη γεύση...και όχι στην πεπατημένη ... γιατί μπορεί να χορταίνω...αλλά πάντα κάτι θα μου λείπει... Και το να είσαι ευλογημένος δίτροχος είναι κρίμα να μην είσαι και καβαλάρης αυτού που γουστάρεις !!!!!!!!! Εν κατακλείδι...One life live it !!!! ( ψήφο στο πάθος + λιιιγη λογική ) !! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2014 από τον Two wheels traveller 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν σου αρεσει το er6 ή το f800r? Όσον αφορά το BMW, είναι όμορφο αλλά πληρώνεις φίρμα, με ότι αυτό συνεπάγεται, και επίσης ξεφεύγει σε κυβικά (798cc) αλλά και σε ιπποδύναμη σε σχέση με αυτά που ζητάω από μια μοτοσυκλέτα. Επίσης είναι ψηλό για μένα. Το ER6 απλώς δεν μου αρέσει, μου θυμίζει το ΜΤ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2014 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Πάρε μωρέ τα ριβάιβαλ Bonneville, T100, W800 ή τσίμπα ένα παλιό R80GS που ρετρο-φέρνει, βάλτου λίγα χρήματα και είσαι άρχοντας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Ειμαι κι εγω στην ιδια φαση με σενα, απλα βαλε "γυμνα" street αντι για κλασικα/τσοπερ (που δε θα τα χαρακτηριζε κανεις ταξιδιαρικα....). Ψηφιζω "παθος" οπως εκανα και στη δικη μου περιπτωση. ;-) Ελπιζω συντομα να γραψω στα ευχαριστα και το ιδιο ευχομαι και για σενα ο,τι κι αν επιλεξεις. :-) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mararn 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 πάθος δαγκωτό!!! αυτή που σε κάνει να την σκέφτεσαι συνέχεια! αν πάμε με λογική θα πέρναμε αμάξι όλοι!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Two wheels traveller 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2014 + 1000 στον απο πανω !!!!!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2014 Πάντως, μην είσαι άκαμπτος στις (πολύ συγκεκριμένες) προδιαγραφές που έθεσες. Τι θέλω να πω; Το βάρος δεν είναι παρά ένα στατικό μέγεθος, όχι απαραίτητα ενδεικτικό της προσπάθειας εν κινήσει χειρισμού της μοτοσυκλέτας. Το ύψος σέλας, αν δε ληφθεί υπ όψιν το πλάτος της και πόσο αυτό σου ανοίγει τα πόδια, δεν είναι καθοριστικό του πόσο καλά πατούν τα πόδια σου. Ομοίως, η μέγιστη ισχύς αφορά ένα σημείο μόνο. Η συνολική μορφή της καμπύλης θα επηρεάσει την οδηγήσιμότητα πολύ περισσότερο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κανά Monsterάκι έχεις σκεφτεί; 620 -696 για μεταχειρισμένα φυσικά (ειδικά το πρώτο). Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2014 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lockust 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 Κι εγώ ψηφίζω πάθος. Όλα ταξιδεύουνε. Χάνεις ταχύτητα, χάνεις άνεση αλλά το ταξίδι δεν το χάνεις. Προσωπικά μου αρέσει να μην είναι και όλα εύκολα στο ταξίδι. Δεν ξέρω αν είναι μέσα στο μπάτζετ σου, αλλά θα πρότεινα Moto Guzzi V7. Κλασσικό design, ιδιαίτερη διάταξη κινητήρα με άξονα πίσω, χαμηλό και πολύ ξεχωριστό για Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κανά Monsterάκι έχεις σκεφτεί; 620 -696 για μεταχειρισμένα φυσικά (ειδικά το πρώτο). Μακριά από τα Ιταλικά!Έχω γνωστό μου που πήρε καινούρια Monster, και την έχει ακίνητη στο γκαράζ λόγω πανάκριβων ανταλλακτικών και σέρβις. Κι εγώ ψηφίζω πάθος. Όλα ταξιδεύουνε. Χάνεις ταχύτητα, χάνεις άνεση αλλά το ταξίδι δεν το χάνεις. Προσωπικά μου αρέσει να μην είναι και όλα εύκολα στο ταξίδι. Δεν ξέρω αν είναι μέσα στο μπάτζετ σου, αλλά θα πρότεινα Moto Guzzi V7. Κλασσικό design, ιδιαίτερη διάταξη κινητήρα με άξονα πίσω, χαμηλό και πολύ ξεχωριστό για Ελλάδα. Τα μόνα κλασικά που μου κάνουν είναι τα V7 και W800. Αλλά έχω πάρει από φόβο την V7 λόγω ποιότητας κατασκευής, (Piaggio Group) σκληρού σασμάν και κόστους σέρβις και ανταλλακτικών. Αυτό όμως που με χαλάει πάρα πολύ στην V7 είναι η πραγματική απόδοσή του κινητήρα, από 50 ονομαστικά άλογα βγάζει τροχό μόλις 35, ενώ η W800 από 48 βγάζει 46! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2014 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το όνειρό μου είναι τα ταξίδια. Οι εξερευνήσεις τόπων με ιστορία, και η γνωριμία με τους ανθρώπους που κατοικούν εκεί. Το πρόβλημα μου είναι η επιλογή της πρώτης μου καινούριας μοτοσυκλέτας, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός. Το πάθος μου είναι οι κλασικές μοτοσυκλέτες και οι τσόπερ. (κοιτάξτε το avatar!) Φιλε μου, νομιζω το διλλημα που βαζεις ειναι λαθος. Λάθος, διοτί πάθος είναι και οι κλασσικες μοτοσυκλετες, πάθος είναι και τα ταξίδια. Όταν διαβάζω "Το όνειρό μου είναι τα ταξίδια", εγώ αυτό καταλαβαίνω. Οπότε το δίλλημα που μπαίνει είναι Πάθος vs Πάθος. Κι όχι πάθος vs λογική. Το θέμα είναι τι γουσταρεις εσυ πιο πολυ. Κι αυτό πρέπει εσυ να το απαντήσεις. Θέλεις άνεση στα ταξιδια αλλά όχι τη μηχανη της καρδιας σου; Ή τη μηχανή της καρδιας σου, αλλά όμως δεν θα φχαριστιεσαι τα ταξίδια τόσο όσο με μια πιο άνετη μηχανή! Εγώ θα πήγαινα για τη πρωτη επιλογή. Άνεση στα ταξίδια! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2014 από τον comrade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5289569/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/cl...s/view/5289569/ Την έχω δει φίλε μου, (κάθε μέρα ψάχνω στο car) αλλά τη δίνει πολλή ακριβά για μοντέλο που έχει κλείσει 11ετία! Για μοντέλο του 2006-7, δεν θα έλεγα όχι. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2014 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) To retro πληρώνεται δυστυχώς. Υπάρχει και η λύση "παίρνεις ένα παλιό και το φέρνεις όπως θες" πχ Yamaha SR, Virago, παλαιά CB κλπ αλλά αυτό είναι project όχι αγορά. Θα σου έλεγα τσέκαρε και BMW 75/80/100 αλλά και αυτές στο θεό τις δίνουν. Όπα κάτσε σε έχω, πιο κλασσικοκάλτ πεθαίνεις: http://www.car.gr/cl...offer_type=sale Ή μια Enfield Bullet? Ή μια τσιμπημένη Bonnie Καφεδιασμένο cb750 τι σου λέει? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2014 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 πολυ καλη βαση ειναι αυτο.. και δεν κυκλοφορανε και πολλα..τουλαχιστον εγω ενα δυο εχω δει.. και φτηνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 To Posted Image ήταν πράγματι από τα καλύτερα μοντέλα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες