gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 ...αυτό τον μήνα. Θα έγραφα στα δυσάρεστα σήμερα εάν καβαλούσα αυτοκίνητο και όχι μηχανή. Ο λόγος? Πολύ απλά με έσωσε (για 2η φορά αυτόν τον μήνα) η λεπτή σιλουέτα της μηχανής σε σχέση με τα 1,8 μέτρα πλάτος του κουτιού. Οδηγούσα τον δρόμο Ηρακλείου-Μοιρών. Ανάμεσα στα χωριά έχει πολλές στροφές και λίγες μικρές ευθείες με μια στενή λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση. Μπαίνοντας σε μια τέτοια ευθεία με 90-100χαω συναντώ μπροστά μου ένα τζιπ kia sorento (γεμάτο επιβάτες και με γυναίκα οδηγό) να βρίσκεται στο ρεύμα μου και να προσπερνάει (με το πάσο της) το 3ο αυτοκίνητο στη σειρά από τα 5! Που σημαίνει ότι είχε 2 αυτοκίνητα πίσω της και τρία μπροστά της. Δηλαδή και να ήθελε δεν μπορούσε να πάει πουθενά εκτός... καταπάνω μου. Με τον που τη βλέπω μπροστά μου μας χώριζαν λιγότερα από 30 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι και να είχα κοκκαλώσει στα φρένα δεν προλάβαινα τη σύγκρουση με την καμία. Και εδώ έρχεται το ευχάριστο γεγονός ότι ήμουν με τη μηχανή και όχι με το κουτί. Θα είχαμε στραπατσαριστεί άσχημα κάμποσα αυτοκίνητα, από τη μαλακία ενός. Ευτυχώς μου είχε αφήσει κάπου ένα μέτρο (το έρεισμα) και βρήκα χώρο να περάσω. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό το πράγμα. Την μια στιγμή την είδα μπροστά μου και την επόμενη πέρασα ξυστά δίπλα της. Δεν πρόλαβα ούτε να τη μουτζώσω... 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 επρεπε να γυρισεις κ να την προλαβεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 Και τι να κερδίσω? Εάν δεν κατάλαβε την μαλακία της, τη στιγμή που έγινε, εγώ θα της την εξηγήσω?? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θα έριχνες το βρισίδι για να εκτονωθείς και να συνεχίσεις την οδήγηση ήρεμος. Γιατί τα νεύρα λογικά τα είχες αρκετή ώρα μετά και δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος... Πάντως τέλος καλό, όλα καλά. Και προφανώς, εφόσον έκανε κάτι τέτοιο χωρίς να σκεφτεί δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει τη μαλακία της και δυστυχώς κυκλοφορούν πάρα πολλοί τέτοιοι... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2014 από τον ritchie 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 Δεν ειχα νευρα (δυσκολα νευριαζω). Ουτε καν την εβρισα απο μεσα μου. Απορουσα ωρα με την μαλακια της και σκεφτομουν το θα συνεβαινε εαν οδηγουσα κουτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ένα μόνο θα σου ευχηθώ να μην τριτώσει το κακό και πάντα ορθιος. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2014 από τον nikos_pc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 καποιος πρεπει καπως να της το εξηγησει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 Τέρας καλό όλα καλά μην το πεις ούτε του παπα. Καιρός είναι να κόψεις τα πολλά σουρτα φερτα Μοίρες Ηράκλειο και να περιοριστείς εις τον τρύγον σου γιατί προκαλείς την τύχη σου Θεούλα η συντέκνισσα, στ @ρχιδι@ της όλα, να φυλαχτούν οι άλλοι οι δειλοί, αυτή οδηγεί σορεντο, θα περνάει από όπου και όπως γουστάρει παλικαρίσια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 Που σαι Γιωργη, αφου τη σκαπουλαρες, κι αφου θα συνεχισεις να πηγαινοερχεσαι Βορρα-Νοτο, αμα την Παρασκη το απογευμα εισαι στη χωρα, κρατα και την "καλη" φωτογραφικη να μας κανεις μια φωτογραφιση στην ομαδα, μιας και εχεις εμπειρια στις "καλες" φωτογραφιες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 Το ότι λειτούργησες ψύχραιμα και έμπειρα, γλύτωσες τα χειρότερα. Το έχουμε γράψει χιλιάδες φορές, τις μηχανές δεν τις υπολογίζουν καθόλου......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 Δεν υπολογισε κανεναν η συγκεκριμενη. Ειχε τελειωσει η ευθεια και ακομα 2 αυτοκινητα που επρεπε να προσπερασει για να παρει στο ρευμα της. Που σαι Γιωργη, αφου τη σκαπουλαρες, κι αφου θα συνεχισεις να πηγαινοερχεσαι Βορρα-Νοτο, αμα την Παρασκη το απογευμα εισαι στη χωρα, κρατα και την "καλη" φωτογραφικη να μας κανεις μια φωτογραφιση στην ομαδα, μιας και εχεις εμπειρια στις "καλες" φωτογραφιες... Αμα ειναι ομαδα απο χορευτριες ή ομαδα δοκιμαστων οφτου αρνιου θα ερθω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 το κακό τριτώνει συνήθως μέχρι να φύγει η ρετσινιά λέγανε οι παλιοί τα μάτια σου 14! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 Μου εχει τυχει να βρισκομαι σε αμαξι οπως τα 5 σε σειρα και να δω παρομοιο σκηνικο στον επαρχιακο λαρισας-βολου. Αφου δεν εγινε τιποτα κακο, ολα καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 Θα εστιάσω σε κάτι άλλο με αφορμή το ποστ του Γιώργη. Έχω προσέξει - με μεγάλη μου λύπη δυστυχώς - ότι τα τελευταία χρόνια κυρίως οι γυναίκες οδηγοί έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και κάνουν απίστευτα επικίνδυνα πράγματα, που ένας κασκαντέρ θα χρυσοπληρωνότανε να κάνει. Μιλάμε για θράσος, όχι αστεία. Να τραβάς τα β^ζιά σου τελείως. Το τί αναστροφές πάνω σε λεωφόρους ταχείας κυκλοφορίας βλέπω καθημερινά και χωρίς ίχνος συναίσθησης του τί κάνουν και πόσο επικίνδυνο είναι, τι προσπεράσεις σε άκυρα σημεία, τί ξεπαρκαρίσματα χωρίς να κοιτάνε και να παίρνουνε σβάρνα ό,τι υπάρχει γύρω, δε λέγεται..... Αφού δεν τό 'χουνε (συνήθως) με το τιμόνι, τί το παλεύουνε? Πραγματικά δηλαδή, βλέπω ενέργειες που και πανηλίθιος να είσαι, είναι σίγουρο ότι θα αντιληφθείς τη βλακεία. Φοβάμαι ότι πηγάζει απ' το ηλίθιο σκεπτικό "είμαι γυναίκα και οφείλουν όλοι να μου παραχωρούν προτεραιότητα με κάθε κόστος". Γιατί συμπεραίνω αυτό? Μα το βλέπω στο ύφος τους, ακόμα κι όταν τις κράξεις που πήγαν να σε σκοτώσουν....... Δεν διανοούνται πώς είναι δυνατόν να αντιστάθηκες στο γεγονός ότι είναι γυναίκες και δεν υποκλίθηκες στο φύλο τους. Κατά τ' άλλα Γιώργη, θα συμφωνήσω με τον πάνσοφο γέροντα Ναυτίλο...... κόψε τα πολλά πολλά εκεί και μείωσε ρυθμούς. Είναι γνωστό τοις πάσει τί γίνεται στους Κρητικούς δρόμους...... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 Ε όχι να γυρνάμε και να κυνηγάμε τον κάθε μ@λ@κ@ οδηγό. Σύντεκνε gkourmoul1@ την επόμενη φορά μπαλόταρετηνε μωρέ γιατί η αναστροφή αποτελεί αδίκημα του κοκ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 τρέμω και μόνο στην σκέψη του δρόμου που ανέφερες... έχω ξεσυνηθίσει τόσο που δύσκολα θα με έπειθε κάποιος να ξαναοδηγήσω σε κείνα τα μέρη με όλα τα τέρατα (τζιπ με φιμέ τζάμια, αγροτικά βουβάλια, κλπ) που κυκλοφορούν έτοιμα να σε κατασπαράξουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 Γιωργη ευτηχως...ευχομαι ποτε ξανα τετοιες εμπειριες, παιδες η εποχη ειναι δυσκολη,ζεστη,μπανια,γεροι,λεωμενοι κτλ συνθετουν ενα επικυνδινο κοκτειλ..προσοχη κ φαντασια,μονο αυτα θα μας γλιτωσουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 Δεν υπολογισε κανεναν η συγκεκριμενη. Ειχε τελειωσει η ευθεια και ακομα 2 αυτοκινητα που επρεπε να προσπερασει για να παρει στο ρευμα της. Αχαχαχαχα!!! Ένα έχω να πω. Η θεούλα η κυρούλα με τα μεγάλα @ρχδ@ το υπεροπτικό βλέμμα και τη νοοτροπία μέριασε βράχε να διαβώ γιατί οδηγώ σορεντο, απλά ηταν και αυτή με τη σειρά της τυχερή. Έως πάρα πολύ τυχερή θα έλεγα που από την άλλη πλευρά ερχόσουν εσύ. Διότι αν από τη στροφή που ξεπρόβαλες εσύ, ξεπρόβαλε ο τρακτορας με το επικαθήμενο των 20 τόνων τον προφυλακτήρα των 60 πόντων φάρδος και 3ων μέτρων πλάτος που πιάνει τη λωρίδα κυκλοφορίας απ άκρη σε άκρη, θα την σκούπιζε και θα την γύρναγε πίσω στις Μοίρες σαν μυγάκι κολλημένο στον προφυλακτήρα. Εκεί να δεις μετά συγκίνηση η θεούλα κυρούλα αν ήθελε γλιτώσει, που μέχρι εχτές έβοσκε πρόβατα και σήμερα απελευθερώθηκε πίσω από το τιμόνι της τζιπαρας. Αν κατάφερνε να τη γλιτώσει την ίδια μέρα θα πήγαινε για επέμβαση αλλαγής φύλου να της κόψουν τα @ρχιδ@ και να της ράψουν δυο επιπλέον χέρια και να της δώσουν ένα τριαξονικο πατάτες και μια 12αδα μαχαίρια και να χωθεί μέσα στην κουζίνα της και να μην ξαναβγεί από εκεί αν δεν βγάλει πρώτα ο ήλιος κέρατα. Αλλά είπαμε ηταν τυχερή, από την άλλη ήσουν εσύ που μπορεί και να μην σε είδε καν, και όχι το τριαξονικο το ανατρεπόμενο με τον αεροτενορο των 9 Ρίχτερ να της παίξει μια να τη χτυπήσει το ωστικό κύμα ταβάνι πάτωμα, πάτωμα ταβάνι να τρανταχτούν τα εσώψυχα της μέσα έξω και να ασπρίσει ολάκερη λίγα δευτερόλεπτα πριν την πατήσει σαν κατσαρίδα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gasrun 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 εσυ εζησες,,,,αυτη δεν θα αλλαξει....καποιος αλλος ατυχος θα την πληρωσει ελεος με τους δολοφονους που οδηγανε αμαξια.....τροφη για τα πιρανχας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 Πόσο θα'θελα να ήμουν στο μυαλό όλων αυτών των παραλίγο δολοφόνων(αρσενικού ή θηλυκού γένους)μετά από τέτοια περιστατικά που για λίγα δευτερόλεπτα ή μέτρα,γλιτώνει κάποιος από τα δόντια τα δικά τους και του χάρου...έχουν καταλάβει άραγε τι έκαναν ή την επόμενη φορά(που μπορεί να είναι και μετά από λίγα λεπτά,αν βιάζονται) πάλι τα ίδια θα κάνουν;Κάποιοι σίγουρα ναι,κάποιοι άλλοι ελπίζω πως όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hulk21 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 φιλε μου προσφατα ειχαμε φιλικο με την ομαδα ποδοσφαιρου μου Αετος Ανωγειων με τον ΠΑΝΟΜ στα Μαλια.. και κατεβηκαμε με λεωφοριακι απο το χωριο.. με το που μπαινουμε στην εθνικη (απο το γαζι) και πηγαιναμε κανονικα.. στην γιοφυρο βλεπουμε ενα αμαξι με γυναικα να πηγαινει με 80 στην αριστερη λωριδα...στην οποια απαγορευεται να κινεισαι συνεχομενα.. και απο την γιοφυρο μεχρι ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ,ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ,(αποσταση 2περιπου χιλιομετρων αν δεν κανω λαθος)ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ!! την παιζαμε κορνες ολη την ωρα και αυτη ουτε που ενιωθε!!!!! αναβοσβηναμε φωτα, φωνες κακο.. ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!! λιγο μετα την γεφυρα την περασαμε και της παιζαμε παλαμακια.. και στα 100 μετρα που ειχαμε φυγει μπροστα γυρναω πισω ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΣΤΗΝ αριστερη λωριδα!!! ελεοσ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Τυπικά, το όριο στην δεξιά λωρίδα είναι 70 και για την αριστερή είναι 90. Συνηθίζεται βέβαια να πηγαίνουν δεξιά οι αργοί. Τις πιο πολλές φορές οι τουρίστες κολλάνε στην αριστερή λωρίδα με τα 60 και δεν κουνάνε ούτε με σεισμό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΑΝΩΛΗΣΛ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Παλι καλα που τη γλυτωσες αλλα είναι σιγουρο ότι καποια στιγμη αυτή θα χτυπησει καποιον άλλο...Παντως Γιωργη μπραβο για την ψυχραιμια σου...εγω θα ειχα γυρισει να ριξω τα καντηλια μου να ξεθυμανω ρε φιλε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geo99rge 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 φιλε μου κανε εναν αγιασμο,βεβαια οι συνθηκες μπορει να ηταν διαφορετικα με το κουτι για διαφορους λογους μπορει να καθυστερουσες εστω και 5 λεπτα και να μην ησουν παρον στο σκηνικο, να ειχε *προσπερασει* αυτη και δεν θα γινοταν τιποτα. επιπλεον σε επαρχιακους το καλοκαιρι που εχει πολυ τουριστα χαλαει τις συνηθειες τον ντοπιων που εχουν μαθει να οδηγουν συγκεκριμενα οποτε κανουν οτι θελουν γιατι ειναι τα μεροι τους, γιατι αυτοι ξερουν ενω οι αλλοι οχι. και γω που δεν ειμαι επαρχια αλλα κοντα στην αθηνα αλλα γινεται χαμος το καλοκαιρι απο κοσμο τρεμη το φιλοκαρδη μου γιατι δεν ξερουν που πανε και γενικα η καταστασεις ειναι δυσκολες. ετσι με εχουν τρακαρει στο ασχετο σταματημενο δεν ηξερε που να παει και επεσε πανω μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Τελευταία διαβάζω πολλά μαζεμένα θανατηφόρα, και όλα στην Κρήτη. Τι να πω... Και εγώ που κατέβηκα πρόσφατα στα Χανιά, πείρα μια γεύση έξω απο ενα χωριό... Μια κυρία με τζιπ ερχόταν με φούρια πάνω στη στροφή, με μεγάλο μέρος του τζιπ στη λωρίδα μου. Λίγο πιο σβέλτα να είχα πάρει τη στροφή μάλλον θα είχα αγοράσει μερικά στρεμματάκια στην καλύτερη... Πάντως και στα υπόλοιπα νησιά τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Δρόμοι και οδηγοί τρισάθλιοι. Πάνε πολύ οριακά για αυτούς τους δρόμους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες