Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ή έστω για όσους δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αγοράσουν το απωθημένο τους δίτροχο, όπως εγώ, και έχουν μόνο παπάκια και σκουτεράκια, ποιο τραγούδι ή μουσική φαντάζονται πως θα ταίριαζε στην μοτοσυκλέτα που γουστάρουν με 1000; Για παράδειγμα, στις αγαπημένες μου Harley Davidson Sportster Iron/Superlow, Yamaha Dragstar, Triumph T100, και Kawasaki W800, πιστεύω πως θα τους ταίριαζε το παρακάτω κομμάτι: ή αυτό Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον Chris1981 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) εγω εχω φτιαξει κι ενα μικρο videoclip με το τραγουδι για το μηχανακι μου BLINDVIEW-Silver Machines ------------------------------------------- I feel the heat, i'm in the wind, going fast my only sin. Fifth gear and i'm drawing near to a place of shear abandon, coz i'm only here for the ride, for the ride. Took a look at my bike today, they like the look, it's here to stay, chrome and steel on a set of wheels. Venture forth in the midst of concrete, leaning into a curve after which i arrive, right on time. Thinking to myself it's good to be alive, on a silver machine, rolling like thunder on an open sea, on a silver machine. No one ahead of me, no one... Don't care what people say, as long as they 're not in my way, chrome and steel on a set of wheels. Venture forth even though there 's peril, throttle back as i reach top speed, top speed. Thinking to myself it's good to be alive, on a silver machine, rolling like thunder on an open sea, on a silver machine. You 'll see what i mean... I feel the heat, i'm in the wind, going fast my only sin. Fifth gear and i'm drawing near to a place of shear abandon, coz i'm only here for the ride, for the ride. On a silver machine, rolling like thunder on an open sea, on a silver machine. On a silver machine, no one ahead of me, no one ahead of me, no one on my silver machine, on my silver machine, on my silver, my silver machine!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον ghostkon 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 χαχαχαχαχαχα αφιερωμενο στο Βαρκαdero μου! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγώ ως κλασικός ρετρολάγνος θα συμπλήρωνα το δικό σου κομμάτι με αυτό! Από την πολλή ψυχεδέλεια, μόνο το δρόμο δεν θα βλέπεις μπροστά σου!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) 2 απο εμενα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον spiros!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Μεγάλο όνειρο, Husqvarna Nuda 900 http://youtu.be/IlgC1ASu2B0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Για το Tenere θα έβαζα αυτό που είναι εξίσου παλιό με το μοτόρι έχει μια δόση νοσταλγίας που ταιριάζει με τα χρόνια, την ιστορία και το σουλούπι της μηχανής 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) μεχρι στιγμης αυτο το κομματι πιστευω οτι της ταιριαζει : Love when the sound is crashing in on me Love how the lights awake the night Love where we stand before eternity Love what I'm feelin' deep inside The sun is fading now I feel that this could be the moment And all the stars align up in the sky I've waited for tonight I know that this can be the moment The night goes on, tonight we'll never die [2x] The sun is fading now I feel that this could be the moment And all the stars align up in the sky I've waited for tonight I know that this can be the moment The night goes on, tonight we'll never die Αλλα ποιος ξερει. Οταν με το καλο την αγορασω μπορει να εχω βρει αλλο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 χαχαχαχαχαχα αφιερωμενο στο Βαρκαdero μου! fixed!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos93 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 απο τα αγαπημενα μου τραγουδια,απο εναν εκ των αγαπημενων μου καλλιτεχνων.. κ επισης,ενα ελληνικο που μου φτιαχνει την διαθεση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 http://youtu.be/dlQpn_OVOmY 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Εύκολο, κάθε φορά που ακούω το τραγούδι σκέφτομαι κλασσικά βόλτα με την μηχανή στο ηλιοβασίλεμα σαν άλλος Tom Cruise με την Kawasaki του τότε: Berlin και Take my Breath Away 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Από Ελληνικό ρεπερτόριο: Από Αγγλικό ρεπερτόριο: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Πάντα αυτό σκεφτόμουν για το CB μου. Είναι λίγο Terminator/Transformer σε εμφάνιση και το τραγούδι τα σπάει για βιντεάκι γρήγορης οδήγησης :) Επιπλέον now she is mine 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Στην δικιά μου ταιριάζει αυτό: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfi-ka 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Δεν ξέρω αν του ταιριάζει ή όχι, αλλά όποιο μηχανάκι και να είχα, νομίζω το ίδιο θα μου τραγούδαγε: lyrics: http://www.azlyrics....hatyouwant.html :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Metall 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οταν παταω τη μιζα... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2014 από τον Metall Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Δεν είμαι fan του Καζαντζίδη αλλά αυτό είναι το soundtrack των χωματοπεριπετειών μας.... http://youtu.be/vMLFc8xeCpI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 πωλείται όπως είναι διπλωμένο,με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 http://www.youtube.com/watch?v=u0fDikjpSkk 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Δεν ξέρω αν του ταιριάζει ή όχι, αλλά όποιο μηχανάκι και να είχα, νομίζω το ίδιο θα μου τραγούδαγε: :P Α γεια σου. Και αυτό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 smoke on the.........(thunderace) DEEP PURPLE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες