GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος. :) (Ηλία βαλτός είναι αυτός ρε... :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον ναούμ, να το χαίρεσαι αγορίνα, σου πάει πολύ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Γιαυτό τον κάνω παρέα, επειδή κάνει όλο μαλακίες και γελάμε (στο χρώσταγα noodlομάλλη :-P ) Καλορίζικο το Aventure (που δεν έχει d) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Είναι τρολλάρισμα 100% σας λέω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλορίζικο ρε Στέφανε και μπράβο ρε φίλε που έκανες το όνειρο πραγματικότητα. Άντε, σταμάτα να διαβάζεις τώρα για το 1190 και άρχισε να καβαλάς το 1190. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Επιτέλους!!! :D καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!! να το χαρείς όσο δεν πάει και να κάνεις ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάϊκα!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον xourafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλοριζικο και καλοταξιδο το Κατεμι σου....Πρωτο thread χωρις καμπανες? :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλορίζικο, καλόστριφτο και καλοτάξιδο αγορίνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλοτάξιδο το όπλο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 κοιτα κατι ανθρωποι που πανε κ παιρνουν μηχανακια με καταναλωση πανω απο 3.789334753385353 Λ/ΧΜ, αν ειναι δυνατον !!!! παλικαρι να το χαιρεσαι το εργαλειο σου πολλα πολλα χλμ απροβληματιστα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλοτάξιδος αλάρμιε!!! Επιτέλους δεν θα σε βλέπω πανω στο ss με εκείνα τα μικροσκοπικά πλαϊνά βαλιτσάκια. Να το χαρείς Πόλυ εσύ και λίγο οι μηχανικοί! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλοταξιδο και καλοστριφτο Στεφανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλορίζικο το καγκουροταξιδιάρικο!!! Στη πένα το πέτυχες... Πολύ καλοσυντηρημένο :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Χάλια μηχανάκι, σπάει, χαλάει, καίει λάδια, καίει ανορθωτές και τους δικούς του αλλά και όλων των άλλων που είναι μαζί στη βόλτα. Δεν κάνει για Ελλάδα, για Ευρώπη ούτε για Ασία. Και γενικά δεν κάνει. Δώστο σε μένα να σου δώσω το TDM Να ξενοιάσεις. Είδες τι φίλος είμαι? Στέφανε καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! Είσαι από αυτούς που θα το χρησιμοποιήσουν σωστά. Γιατί έχω έναν εδώ στη γειτονιά μου που αμφιβάλλω αν έχει βάλει 4η στο μηχανάκι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Ρε εχει βγει καλο αυτο? Δεν εχω δει πολλα να κυκλοφορουν. Ευτυχως που το πηρες και θα σταματησεις να μας τα κανεις τσουρεκια.... τωρα εχει σειρα ο μαστορας .... ε ρε τι εχει να περασει. Καλοριζικο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Φιλαρακι ψηλο σου ευχομαι καλοριζικο το Εργαλειο, καλοσουζο, καλογκαζωτο και να γραψεις πολλα χιλιομετρα μαζι του με εκεινο το τεραστιο ηλιθιο χαμογελο χαρας. Πηρες τουμπανο, να το χαιρεσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Ρε εχει βγει καλο αυτο? Δεν εχω δει πολλα να κυκλοφορουν. Ε λογικο ειναι. Αφου βγηκε το νεο vstrom σε πορτοκαλι και κανει τα μισα λεφτα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλά ρε νταχρα, άφησες την μπύρα για να ανοίξεις θέμα? Είσαι καμένος :P να σαι καλά αιφε μου :D Ρε κιαρατα αλλόθρησκε δεν εντρέπεσαι? πήρες μηχανή και το μανθάνω από τα ΜΜΕ? Καλορίζικο μαρή τρελοκοτσιδου και πολλές καλές απροβληματιστες βολτάρες εντός και εκτός 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλοταξιδο & παντα ορθιοι & 2 σας!!! Αντε και στα δικα μας οι υπολοιποι..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 με γειές και χαρές! πάντα καλοτάξιδος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Μούφα μου μυρίζει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 ... πωωω!...αυτα ειναι φιλε!...ο ασσος στο μανικι σου που ελεγες φανταζομαι! .... τωρα δεν εχει δικαιολογια πλεον ...καβαλα το αργαλειο και ελα να το στρωσεις μεχρι το Solingen!...να φας και πιτσουλα απ τα χερακια μου !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλοτάξιδη και καλόστριφτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Μούφα μου μυρίζει! αμα εχουν κανει καμμιά κουτουραδα οι ντενεκεδες, τους.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 καλοριζικο κ καλοταξιδο,ευχομαι να σου χαρισει πολλα απροβληματιστα ταξιδια κ εσυ με τη σειρα σου να χαρισεις σε εμας,μεσω των εξαιρετικων φωτογραφιων σου,λιγες απο τις ταξιδιωτικες εμπειριες!! :_thumbsup: :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες