Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Πάλι καλά που έχεις μόνο 6 ταχύτητες τότε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geo600 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Tο γεγονός πως μηχανη του 05 είναι μοντέλο του '92 με ψηφιακό κοντέρ..οικονομική πολιτική γ'αυτούς,περισσότερο κακό για εμάς! θερμοκρασία! φρένα.. καρμπιρατέρ..έλεος πια!το βάζεις μπρός χειμώνα και παλευεις με το τσόκ..mercy ρε!αυτα έκανα κ με μοντέλα του 94! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Αντιπαθώ το ότι δε μου δίνει αφορμές να το αντιπαθήσω, και άρα να το αλλάξω.... :lol: :P (V-Strom 650) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Ανεβαίνει μωρό σε gilera?! Φυσικά, δεν είναι GLX νίκελο με sebring :P Από τα πιο όμορφα Scooter κατά τη γνώμη μου. Αν και τα Scooter γενικά είναι για πέταμα :P χαχαχα! φανταζομαι το ποστ του telephoner μετα απο καιρο και να εχει παρει κανα ducati η κανα ktm ξερω γω :P Θα πεσει πολυ τρολλ! Καλά αν έχω πάρει Ducati δεν θα είναι και παράλογο το post, αφού είναι λαδιέρες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Το μόνο που έχω αντιπαθήσει είναι η εγκληματικά λαθεμένη θέση του μπουτόν της κόρνας. Απαράδεκτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Αντιπάθεια δεν θα το έλεγα αλλά η έλλειψη ένδειξης ταχυτήτων και το βολτόμετρο είναι μειονέκτημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αντιπαθώ το ότι δε μου δίνει αφορμές να το αντιπαθήσω, και άρα να το αλλάξω.... :lol: :P (V-Strom 650) Εντάξει, αυτό το like το είχες στανταράκι, απόδοση 1.01 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2015 από τον MyMike 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 εμφανισιακα ειχα καποια θεματα οπως 1)καθρεπτες 2)φλας 3)βαση πινακιδας αλλα το extreme makeover μου εδωσε φοβερες ιδεες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mιχαλης 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) 1) Που μου χει βγαλει την πιστη με τα χαζοθεματακια που εχει κατα καιρους 2) Τα λαστιχα της που ειναι ακαταληλα για χωμα (πολυ γλιστρα τα sahara) 3) Φωτα. Εχει απλως φωτα! 4) Δεν εχει μανιβελα. Πολλες φορες παρακαλαω να ειχε μια. 5) Τον οδηγο της διοτι ειναι φρεσκος και ασχετος!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2015 από τον Mιχαλης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 1) Που μου χει βγαλει την πιστη με τα χαζοθεματακια που εχει κατα καιρους 2) Τα λαστιχα της που ειναι ακαταληλα για χωμα (πολυ γλιστρα τα sahara) 3) Φωτα. Εχει απλως φωτα! 4) Δεν εχει μανιβελα. Πολλες φορες παρακαλαω να ειχε μια. 5) Τον οδηγο της διοτι ειναι φρεσκος και ασχετος!! βαλε τα φωτα και σε εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mιχαλης 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 βαλε τα φωτα και σε εμενα Πρεπει να εχουν θεμα οι γειτονες με τα φωτα, κι ενας φιλος πιο παλια με cagiva navigator ειχε απλα φωτα... Το μηχανακι καλο χρυσο και του βαλανε 2 σποτακια να φεγγουν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Όσα έχουν στρογγυλά φανάρια φωτίζουν,επίσης φωτίζουν όσα έχουν projectορες αλλά τα υπόλοιπα άστα να πάνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thenietzschelegacy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Φίλε thenietzschelegacy, έχεις Ducati GT 1000; σορυ μαϊ φρέντ , τώρα είδα το ποστ... Ναι, εδώ και κανα χρόνο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Είναι το μεγάάάάάάάάλο μου απωθημένο! Εύχομαι καλοτάξιδη και πολλά και καλά χιλιόμετρα! Πώς είναι; Είσαι ευχαριστημένος; Βέβαια, δε γίνεται να μην είσαι! Βάλε καμιά φωτό να τη χαζέψουμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thenietzschelegacy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Δεν έχω παράπονο ακόμα να πω την αλήθεια. Έχω αλλάξει κανα δυο πραματάκια που με χαλούσαν και περιμένω να βρώ χρήμα για να κάνω τα υπόλοιπα Πάντως είναι πολύ πιο στριφτερό απο το προηγούμενο ντουκάτι (monster 620) που είχα το 2003-2008 Νταξ και εμένα μου είχε γίνει ψύχωση, σε καταλαβαίνω. Αφού να φανταστείς συνέχισα να το βλέπω στον ύπνο μου για κανα δυο μήνες ακόμη και μετά που το αγόρασα :_zeppelin: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Τα κινέζικα ιμιτασιόν φλας γιατί άρχισε να βγάζει καπνούς από το φανάρι την ώρα που ήμουν στον δρόμο. Ένα μάτσο βιόλες έγιναν τα καλώδια. Στο τσακ γλίτωσα σήμερα το Ghost rider at Patras. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Τα κινέζικα ιμιτασιόν φλας γιατί άρχισε να βγάζει καπνούς από το φανάρι την ώρα που ήμουν στον δρόμο. Ένα μάτσο βιόλες έγιναν τα καλώδια. Στο τσακ γλίτωσα σήμερα το Ghost rider at Patras. αου!!! τοσο καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 1. Δεν υπάρχει τιποτα aftermarket 2.Το συστημα τροφοδοσιας της ειναι αθλιο ( καρμπυρατερ keihin ncv24 , ελαστικο κολαρο που μεγαλωνει πολυ την αποσταση μεχρι τον λεμο που ειναι και αυτος μεγαλος ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Τα κυβικά της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 1. Δεν υπάρχει τιποτα aftermarket 2.Το συστημα τροφοδοσιας της ειναι αθλιο ( καρμπυρατερ keihin ncv24 , ελαστικο κολαρο που μεγαλωνει πολυ την αποσταση μεχρι τον λεμο που ειναι και αυτος μεγαλος ) φιλτρο ελευθερο της pipercross υπαρχει..........αλλαξε καρμπ...δεν θελω να το βλεπω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............εγω το κανα 180 κυβικα και ησυχασα απο πλευρας δυναμης........παιδευτικα βεβαια πολυ αλλα αξιζε τον κοπο τον χρονο και την υπομονη..........και στα κρυπτον που υπαρχουν αφτερμαρκετ τα περισσοτερα ειναι αθλιας ποιοτητας.........αν θες κατι συγκεκριμενο ρωτας στο αντιστοιχο θρεντ..........και θα απαντηθει το αιτημα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Για το Tiger που πήρα τώρα, ελάχιστα πράγματα. Μπορεί στην συνέχεια να μου βγουν κι άλλα, αλλά μέχρι στιγμής είμαι κομπλέ με την επιλογή μου. Α) Δεν έχει alarm. Β) Δεν έχει ένδειξη ταχυτήτων. Γ) Δεν έχει immobilizer. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Α) Δεν έχει alarm. Κατάντια :-D 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Γάμ@τα... Νταξ, κανένα από τα 3 δεν θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη, ΑΛΛΑ... Ρε Triumph, 2015 έχουμε... Δηλαδή, γ@μώ το φελέκι μου... Άιντε εντάξει, το 2007 το βγάλανε... Αλλά και πάλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 όταν λές δεν έχει imobilizer εκείνο το κόκκινο λαμπάκι που αναβοσβήνει στο κοντερ? και που παίρνει κλειδί που θέλει προγραμματισμό? γιατί τέτοιο έχει και το δικό μου που είναι 2006 μοντέλο και παίζει να κόστιζε τα μισά λεφτά! χαχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 όταν λές δεν έχει imobilizer εκείνο το κόκκινο λαμπάκι που αναβοσβήνει στο κοντερ? και που παίρνει κλειδί που θέλει προγραμματισμό? γιατί τέτοιο έχει και το δικό μου που είναι 2006 μοντέλο και παίζει να κόστιζε τα μισά λεφτά! χαχαχαχα! Τι συγκρίνεις ρε συ, εσύ έχεις aprilia! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες