GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 To καρμπυρατερ του βασικα.. τα υπολοιπα τα αγαπαω κι ας ειναι κουρασμενα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Φίλε thenietzschelegacy, έχεις Ducati GT 1000; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Τα ηλεκτρικα της, που μου 'χουν σπασει τα νευρα τελευταια και δε μπορω να βρω και κανα μαστορα εμπιστοσυνης!!!!!!!!!!!!!!!! :ranting: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Εμένα δεν Έχει 6η.... :-( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 τη μουρη της ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maiko 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Εννοειται το μπροστινο συστημα(φρενο,αλλα και το πιρουνι-ψευτοαναρτηση). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 τα φρενατα λαστιχατα παλια πλαστικαγια τον πο@σο δουλεμακαιει οσο μια hayabusaτην τελικητον γαμημενο διακπτη φλας που κολαει γιατι καλυπτεται απο τα πλασιτκατο χαλασμενο κοντερτις παλιες αναρτησειςτο χαλασμενο chokeδεν περνει ευκολα μπροστα και δεν κραταει ρελαντιτο φθαρμενο συστημα μεταδοση Τι μου αρεσει?θα παρω αλλο γιατι αυτο ειναι του παππου μου :Pειναι και enduroτο τιμονι στριβει παρα πολυνα υπερυφανευομαι πως ειναι 30 χρονων και χωρις σερβις παρολα αυτα δουλευει ακοματην φασαρια γιατι εχει "ανοιχτη" εξατμισητο σημα της HONDA που εχει στα πλαγια :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Εμένα δεν Έχει 6η.... :-( σοβαρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!! ουαο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ουδείς τέλειος :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Α ολα κ ολα... εμενα οι γκομενες που εχουν τελεια φατσα δε μου αρεσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsakhs 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 ότι κάθε μέρα έχει διαφορετικό γκάζι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τον κατασκευαστη της, ειναι μεγαλος αλητης και ληστης.....τοσο μεγαλος που εδωσε το ονομα του σε μοντελο....Bandit Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2015 από τον Bretsos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George3000 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Μία 6η ρε παιδιά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 τπτ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 τπτ Ναι, αυτο ελειπε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Την λαδίλα όταν σταματάω σε φανάρι δικάβαλος με μωράκι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Την λαδίλα όταν σταματάω σε φανάρι δικάβαλος με μωράκι.... Ανεβαίνει μωρό σε gilera?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 τον τεντωτήρα της μη γ@μησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 τπτ Μην βιάζεσαι εσύ να δηλώσεις τίποτα....................η ΤΡΙΤΗ πλησιάζει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Καλημέρα παιδιά ! απλά μία παρατήρηση να κάνω , ότι ίσως θα έπρεπε δίπλα να γράφατε και τη μηχανή , γιατί μόλις αλλάξει μηχανή αυτός που έχει γράψει δεν έχει νόημα. Πχ. "Που δεν έχει ζελατίνα" - και μετά βλέπεις ότι έχει v-strom. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Καλημέρα παιδιά ! απλά μία παρατήρηση να κάνω , ότι ίσως θα έπρεπε δίπλα να γράφατε και τη μηχανή , γιατί μόλις αλλάξει μηχανή αυτός που έχει γράψει δεν έχει νόημα. Πχ. "Που δεν έχει ζελατίνα" - και μετά βλέπεις ότι έχει v-strom. χαχαχα! φανταζομαι το ποστ του telephoner μετα απο καιρο και να εχει παρει κανα ducati η κανα ktm ξερω γω :P Θα πεσει πολυ τρολλ! Την λαδίλα όταν σταματάω σε φανάρι δικάβαλος με μωράκι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Μην βιάζεσαι εσύ να δηλώσεις τίποτα....................η ΤΡΙΤΗ πλησιάζει εισαι μεγαλος αλητης τελικα :ranting3: ΥΓ εχω αγνοια ακομα, κοιτα τι παω και κανω τις μερες που δεν πρεπει (βλ. Τριτη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Εσείς που σας λείπει η έκτη, όταν θα αποκτήσετε έκτη θα ψάχνετε την έβδομη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Τις χαμηλές στροφές! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Εμένα δε θα πηγαίνει ρούπι με 7η :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες