Jump to content
jimeta

Επίδομα ανεργίας και μηχανάκια

Recommended Posts

Σε τι ξεφτιλοχώρα ζούμε και τι κλέφτες μας κυβερνάνε.Αξιοι της μοίρας μας είμαστε τελικά.

http://www.bikeit.gr/newsfromworld/175-newsfromworld/5367-nea-kosmou-2014-epidoma-anergias-dikikla.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δε γίνεται.....

Πλάκα μας κάνουν......

Όλα τα επιδόματα/500ευρα κλπ θα τα παίρνουν καμιά 10αριά σε όλη την Ελλάδα.

Τα υπόλοιπα οι πονηροί ρομά......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξεφτίλα, δεν με εκπλήσει τίποτα πια. Σε λίγο θα φορολογείται ο "χοντρός" πιο πολύ απο τον "λεπτό" με τα κίλά ως ένδειξη πλούτου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξηγήστε γιατί εγώ δε κατάλαβα,

για το επίδομα πλέον υπάρχει κριτίριο που λέει εάν είσαι ιδιοκτήτης κάτι απο auto-moto δεν θα το δικαιούσαι??

εννοώντας οτι εάν θέλεις χρήματα μπορείς να πουλήσεις για να βγάλεις κάποιο εισόδημα, η να το διαγράψεις και να πληρωθείς απο τον οαεδ για ένα χρόνο??

Αυτό θέλουν να πουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό θέλουν να πουν?

Ναι, αυτό συζητιέται.

Και δεν ειναι καθολου απίθανο να περάσει κιόλας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχουν όρια, φραγμούς, τίποτα.. τελείωσε.. μέχρι και το τελευταίο κομματόσκυλο πλέον πρέπει να το έχει αντιληφθεί.

Το επίδομα της ελπίδας για κα΄ποιον ταλαίπωρο που χάνει την δουλειά του και βασίζεται σε αυτό για τις πρώτες ανάγκες και για να μην νιώθει άχρηστος και πάθει και κατάθλιψη στο κωλοκράτος που του έτυχε να ζήσει..

ΟΧΙ... πρέπει να είσαι εξαθλιωμένος, να μην ε΄χεις σπίτι, να μην έχεις αμάξι, να μην έχεις ούτε ένα μηχανάκι να ψάχνεις για κανα μεροκάμματο για να αξίζεις αυτό το επίδομα για το οποίο σου έκαναν κρατήσεις όλα τα χρόνια που δούλευες..

Εγώ προσωπικά αν περάσει και αυτό το μέτρο της απόλυτης ανθρώπινης ξεφτύλας θα γίνω ο μεγαλύτερος πολέμιος του κράτους, θα ψωνίζω μόνο απο όποιον μπορεί να ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ και θα κάνω συμφωνία μεχρι και εμ τον τελευταίο περιπτερά να μου κόβει το ΦΠΑ αντί απόδειξης.

Δεν μένει τίποτα ποια να περιμένουμε απο αυτό το κράτος, ούτε στην υγεία, ούτε στην παιδεία, ούτε στην αξιοπρέπεια, είμαστε μόνοι μας.

Απατεώνες-κλέφτες. Ψηφίστε τους και πάλι στις επόμενες εκλογές κομματόσκυλα και ηλιθιοβλακες και τα λέμε στον κάδο έξω απο τα χαμόσπιτα της Κηφισιάς και της Εκάλης όταν όντως δεν θα έχει μείνει ούτε μηχανάκι, ένα ποδηλατάκι μοναχά απο τα Jumbo και βόλτα στους κάδους στα Β.Π..

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μούρχεται να βγάλω τα άντερά μου................... :puke:

Τότε γιατί λέγεται <<Επίδομα ΑΝΕΡΓΙΑΣ>> το φελέκι μου μέσα? :plaf:

Δηλαδή αν κάποιος έχει ένα παπί σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ? :mB_faskelo:

Σταματάω.......... :pray:

To κειμενο δεν φερει υπογραφη και μου κανει για τρισμεγιστη παπαρια..

Με τόσα πούχουμε δεί εμένα καθόλου......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι μπορει να ακουστω μαλακας αλλα καλα κανουν εκει να φορολογησουν τα παντα να μας παρουν τα παντα μεχρι και το χεσμενο βρακι να μαθουμε να ψηφιζουμε να μην μας αφησουν τιποτα... και μην ακουσω μα μου κτλπ 30% πηραν οι συνκυβερνοντες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι μπορει να ακουστω μαλακας αλλα καλα κανουν εκει να φορολογησουν τα παντα να μας παρουν τα παντα μεχρι και το χεσμενο βρακι να μαθουμε να ψηφιζουμε να μην μας αφησουν τιποτα... και μην ακουσω μα μου κτλπ 30% πηραν οι συνκυβερνοντες..

Μα τι λές τώρα φίλε μου πού βρέθηκε το 30%, αφού ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους ψήφισε ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Γελάω γιατί είμαι πολύ μεγάλος για να κλάψω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα ειναι προπαγανδα κατα πασα πιθανοτητα δεν θα γινει τιποτα απο αυτα αλλα θα γινει κατι σε πιο light και θα λεμε :αχ τι καλα την γλυτωσαμε! και οτι μας εκαναν και χαρη...

Ειναι τακτικη της κυβερνησης αυτο να διαδιδει τις πιο κακες φημες και μετα να το εφαρμοζει μετρο και να μας φενεται φυσιολογικο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν την χωρα την κυβερνουν πιονια αλλων μεγαλυτερων κ ισχυροτερων οικονομιων αυτα συμβαινουν... Μας εχωσαν μεσα στα σκατα (σορρυ κιολας) κ απο τοτε κανουν οτιδηποτε περνα απο το χερι τους (που να τους κοπει Παναγια μου!!!) για να μας ξεφτυλισουν κ να μας εξαθλιοσουν σαν λαο.... Κατα τα αλλα ο νυν προθυπουργος εχει κανει κ success story τρομαρα του...

Μ'αυτα κ μ'αυτα δεν θα αργησει να ερθει η ωρα που οχι μηχανακι ή ποδηλατο δεν θα χουμε επειδη θα μας εχουν φορολογησει μεχρι κ την τελευταια βιδα αλλα θα φτασει κ η ωρα που ακομα κ τον αερα που αναπνεουμε θα μας τον φορολογησουν!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε ευρωπαιοι τρομαρα μας....

Ε ρε που να παρει, γιατι δεν βρισκεται ενας χριστιανος να πα να βαλει ενα δυναμιτη στη κωλοβουλη κ να τους τιναξει στον αερα ΟΛΟΥΣ!!!

Ας βρεθει ενας τετοιος να ισυχασουμε απο δαυτους κ θα του κανουμε αδριαντα αυτου που θα μας απαλλαξει απο τους κλεφτες που μας κυβερνουν!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ρε που να παρει, γιατι δεν βρισκεται ενας χριστιανος να πα να βαλει ενα δυναμιτη στη κωλοβουλη

Δεν μπορει κανεις βλεπουνε μπαλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμεις οι ελληνες ειμαστε ο καλυτερος λαος στο να δινουμε τις καταλληλοτερες συμβουλες κ οδηγιες,στους αλλους κ οχι στον εαυτο μας..

ετσι κ η φραση του σεβαστιανου(χωρις παρεξηγηση),επιβεβαιωνει αυτο που λεω..αν θελουμε να γινει κατι,δεν το περιμενουμε απο αλλους,το κανουμε οι ιδιοι..

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το συγκεκριμένο αρχείο εμένα δεν μου το άνοιγε, :plaf::wallbash: οπότε καταλάβαινα μόνο απ' όσα γράψατε.

Τρόμαξα είναι η αλήθεια..... :scared:

Το βρήκα λοιπόν από αλλού και το διάβασα.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δίνουμε σημασία και στην τελευταία λέξη, αν φυσικά αυτή δεν έχει γραφτεί τυχαία....

στην καταβολή των κοινωνικών παροχών θα λαμβάνονται, υπ’ όψιν όχι μόνο τα εισοδήματα που απέκτησε ο ενδιαφερόμενος κατά το εκάστοτε προηγούμενο έτος αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει. Δηλαδή τα ακίνητα, τα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα δίκυκλα, τα σκάφη αναψυχής και τα λοιπά κινητά αντικείμενα μεγάλη αξίας που έχει στην κατοχή του.

Απ' αυτό λοιπόν συμπεραίνω ότι όλα εξαρτώνται απ' τον ακριβή προσδιορισμό της έννοιας "μεγάλη αξία".

Ως γνωστόν, οι δημοσιογράφοι κάνουν την τρίχα τριχιά και υπερβάλλουν (συνήθως στους τίτλους για να τραβήξουν την προσοχή), ενώ τα κείμενα μέσα είναι πιο "προσγειωμένα", ακριβώς επειδή συχνά είναι "δελτία τύπου" ή "οδηγίες" ενός Υπουργείου / Φορέα και αντιγράφονται αυτούσια.

Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με το όποιο παρόμοιο μέτρο τυχόν θεσπιστεί, ειδικά αφού ένας νυν άνεργος κάλλιστα ήταν πρώην εργαζόμενος και τότε μπορούσε και πήρε ένα μηχανάκι ή κάτι άλλο που τον ευχαριστούσε ή χρειαζόταν.

Και πάλι όμως, υπάρχουν πράγματα προς διερεύνηση. πχ άλλο είναι να είσαι άνεργος και να κατέχεις μια μηχανή 7ετίας 600cc και αξίας 3.000 ευρώ, την οποία μάλιστα χρησιμοποιείς προς εύρεση εργασίας, και άλλο είναι να διαθέτεις 10μετρο ταχύπλοο σκάφος με δύο 200άρες μηχανές Tohatsu πίσω και ν' αρμενίζεις στο Αιγαίο με 10 γκομενάκια το καλοκαίρι, να τα ταϊζεις, να τα ποτίζεις και να τα ντύνεις.......

Άλλο είναι να κατέχεις ένα παπάκι κι άλλο 12 αγωνιστικές Ducati και 35 συλλεκτικές Honda (μόνο ως συλλεκτικές έχουν αξία αυτές) :tooth: :P και νά ΄χεις και ειδικό γκαράζ 150τμ να τις θαυμάζεις ακίνητες.

Όλα αυτά προκαλούνται διότι οι Τροϊκανοί έχουν διαπιστώσει ένα σωρό ευτράπελα στο Elladistan, όπου βλέπουν άνεργους να ζουν άνετα, προκλητικά και ανέμελα, μη αναζητώντας δουλειά και να διακοπάρουν και στη Μύκονο με τις τσέπες γεμάτες. Και κάποια στιγμή εν μέσω κραιπάλης και οργίων, να πηγαίνουν μεσοβδόμαδα και "ξημερώματα" (άντε να σηκωθούνε μέχρι τις 14:00... καμμία λύπηση πια) :crazy: στην ΕΤΕ Μυκόνου να πάρουν το επίδομα.... για τα σουβλάκια της νύχτας (για ποτά δε φτάνουν). Και μη μου πείτε όχι....... μεταξύ μας είμαστε κι έχουμε δει πολλά και ξέρουμε κι άλλα τόσα.......

Από κει και πέρα, αν και εφόσον προχωρήσει κάτι τέτοιο, θα κριθεί το πόσο δίκαιο είναι απ' τον ακριβή προσδιορισμό των κριτηρίων του τί θεωρείται περιττός πλούτος και μπορεί να εκποιηθεί για σκοπό επιβίωσης, καθώς και απ' τον αμερόληπτο ή μη τρόπο με τον οποίο θα διακριβώνονται οι αλήθειες του καθενός.

Τί πιστεύω προσωπικά?

- Στο εξωτερικό εφαρμόζονται τέτοια αυστηρά κριτήρια, αλλά εφαρμόζονται ΔΙΚΑΙΑ.

- Εδώ? Ο μπάρμπας στην Κορώνη θα έχει πάλι πολλή δουλειά......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σενάριο αυτό παίζει πολύ στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση από προχθές...

Ως γνωστόν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά,οπότε δε μου φαίνεται παράξενο να γίνει και αυτό στην χώρα μας.

Στην χώρα μας που το επίδομα ανεργίας είναι 360 με μέγιστο όριο τους 12 μήνες,την στιγμή που στην Μερκελοχώρα είναι γύρω στο χιλιάρικο...

Βέβαια όπως λέει ο Μοτο Αγάπιος θα πάει βάση της αξίας και καλά.

Πως θα καθορίσουν τα τσακάλια την αξία,απο την στιγμή που οι μισοί που έχουν αγοράσει μεταχειρισμένα μηχανάκια δεν έχουν καν χαρτί αγοράς;και όσοι έχουν έχουν κάτι εξευτελιστικά ποσά 100-200 ευρώ κλπ;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σενάριο αυτό παίζει πολύ στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση από προχθές...

Ως γνωστόν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά,οπότε δε μου φαίνεται παράξενο να γίνει και αυτό στην χώρα μας.

Είναι στη διαδικασία "ρίχτε το με το χειρότερο σενάριο ν' αρχίζουν να προετοιμάζονται ψυχολογικά και θα τους το ελαφρύνουμε να το φχαριστηθούνε κιόλας". Αυτό που είπε ο ....... <δε θυμάμαι ποιός> <ahttp://www.mybike.gr/uploads/emoticons/blush.png' alt=':blush:'> τονε βρήκα στην 1η σελίδα.

Στην χώρα μας που το επίδομα ανεργίας είναι 360 με μέγιστο όριο τους 12 μήνες,την στιγμή που στην Μερκελοχώρα είναι γύρω στο χιλιάρικο...

Αναλόγως των επιπέδων μισθών πάει και το επίδομα.

Βέβαια όπως λέει ο Μοτο Αγάπιος θα πάει βάση της αξίας και καλά.

Πως θα καθορίσουν τα τσακάλια την αξία,απο την στιγμή που οι μισοί που έχουν αγοράσει μεταχειρισμένα μηχανάκια δεν έχουν καν χαρτί αγοράς;και όσοι έχουν έχουν κάτι εξευτελιστικά ποσά 100-200 ευρώ κλπ;;;

Φαντάζομαι με τη μέθοδο "απαξίωσης" που εφαρμόζουν με τα τεκμήρια διαβίωσης για τα αμάξια.

Βέβαια, και εδώ υπάρχουν ανισότητες μεταξύ ιδίων κυβικών, αλλά τεράστιας διαφοράς εργοστασιακής αξίας.... για όλα υπάρχουν λύσεις και δη αποτίμησης ενός υλικού αγαθού, αρκεί να θέλουν πραγματικά να επιβάλλουν το σωστό (εδώ αμφιβάλλω).

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ξέρω βρε Κώστα αυτά.

Απλά δες λίγο πως το βλέπω εγώ.

Κάθε τόσο βρίσκομαι στο κατώφλι του ΟΑΕΔ.

Εντάξει δεν παίρνω κάθε φορά επίδομα,αλλά φαντάσου το σκηνικό:

Είμαι στην φάση να πάρω το επίδομα έστω και για 3 μήνες.

Έχω στην Κατοχή μου ένα Hornet και ένα Crypton.όπως και πολλοί έχουμε στην κατοχή μας 2 μοτό.

Επειδή προφανώς δεν θα υπολογιστεί το γεγονός πως όταν τα απέκτησα είχα την άνεση να το κάνω,θα κάνει φτερά το επίδομα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ξέρω βρε Κώστα αυτά.

Απλά δες λίγο πως το βλέπω εγώ.

Κάθε τόσο βρίσκομαι στο κατώφλι του ΟΑΕΔ.

Εντάξει δεν παίρνω κάθε φορά επίδομα,αλλά φαντάσου το σκηνικό:

Είμαι στην φάση να πάρω το επίδομα έστω και για 3 μήνες.

Έχω στην Κατοχή μου ένα Hornet και ένα Crypton.όπως και πολλοί έχουμε στην κατοχή μας 2 μοτό.

Επειδή προφανώς δεν θα υπολογιστεί το γεγονός πως όταν τα απέκτησα είχα την άνεση να το κάνω,θα κάνει φτερά το επίδομα...

........................

Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με το όποιο παρόμοιο μέτρο τυχόν θεσπιστεί, ειδικά αφού ένας νυν άνεργος κάλλιστα ήταν πρώην εργαζόμενος και τότε μπορούσε και πήρε ένα μηχανάκι ή κάτι άλλο που τον ευχαριστούσε ή χρειαζόταν.

.......................

Τελικά μου φαίνεται, οι περισσότερες "ασυμφωνίες" μας εδώ μέσα προκαλούνται απ' τη μη σωστή ανάγνωση των γραφομένων.... :rolleyes: B)

Δε σε κάλυψα πριν βρε αγορίνα? Τί διαφορετικό έγραψα? :unsure::blink: :D

Στα χάπια θα με ρίξετε όπως πάτε. :lol: :P

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί ρε Τουίτη είπα εγώ πως συμφωνείς με το "μέτρο";

Μα μου λες "απλά δες το όπως εγώ.......Επειδή προφανώς δεν θα υπολογιστεί το γεγονός πως όταν τα απέκτησα είχα την άνεση να το κάνω,θα κάνει φτερά το επίδομα..."

Εγώ τί είπα δηλαδή?

........................

.......................

Τελικά μου φαίνεται, οι περισσότερες "ασυμφωνίες" μας εδώ μέσα προκαλούνται απ' τη μη σωστή ανάγνωση των γραφομένων.... :rolleyes: B)

Δε σε κάλυψα πριν βρε αγορίνα? Τί διαφορετικό έγραψα? :unsure::blink: :D

Στα χάπια θα με ρίξετε όπως πάτε. :lol: :P

Έλα, πες..... επίτηδες το κάνεις...... θες να με ξεκάνεις..... :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα