Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 μαγκες σας εχω ολους... Παρτικοφ στα τρακτερια "να βαλω λιγη logolight στις βιδες" "να ριξουμε λιγο σπραιτ(σπρευ)" και φυσικα το αθανατο, ελληνικο, κλασσικο τουοτα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 μαγκες σας εχω ολους... Παρτικοφ στα τρακτερια Παρτικόφ στα τρακτέρ, ναι ναι!!! Τί μου θύμισες τώρα! Από το power take off. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 «Μάστορα, θα μου αλλάξεις τα μπουζιά?» [το μπουζί, τα μπουζί]«Χάλασαν τα ρολόγια αφεντικό» [τα ρολόγια = τα όργανα, ταχύμετρο/στροφόμετρο κοκ]«Κωστάκη, βάλε βαλβολίνες στο σασμάν» [βαλβολίνες έχουν προκύψει επειδή κάτι αιώνες πριν, η Valvoline είχε κυκλοφορήσει ευρέως τα λάδια (και όχι μόνο) σασμάν]«Γιωργάκη, άλλαξε τα γλαμπιόνια στην πάπια» [γλαμπιόνια = λαμπάκια ψείρες] Θα βάλω κι άλλα μετά 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Αυτά τα καρπυλατέρ, μπουζιά κτλ. τ'ακούω κι από μάστορες και θέλω να καρφώσω παγοκόφτη στο μάτι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Μπαίνω σε ταξι και να λεει ο τυπας.. Κατι έπαθε ρε φιλαρακι το ταξι θα θελουν αλλαγμα τα μπουζια! Στο ταξί μπουζια! 2 σε 1 που λεμε.. Ποια μπουζια ήθελα να τον πω ρε ασχετε αλλα κρατήθηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Έχω καταφέρει δημόσια, εντός mybike, να μετατρέψω το tie wrap σε tire up Γιατι εγω πως νομιζεις οτι το εγραφαν ? Ετσι ακριβως Τα Κυλινδρομπίστονα... Το Καρμπυλατέρ... Τα Σινεμπλόκ... Το Μπομπέ μπιστόνι... Η Βενζίνα... Οι Κεντροφόροι Η "ροική εξέλιξη" (για άλλους λόγους όμως...) Άμα θυμηθώ τίποτα άλλο,θα βάλω Βετζινα ειναι το σωστο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 «Μάστορα, θα μου αλλάξεις τα μπουζιά?» [το μπουζί, τα μπουζί] τα μπουζά«Χάλασαν τα ρολόγια αφεντικό» [τα ρολόγια = τα όργανα, ταχύμετρο/στροφόμετρο κοκ]«Κωστάκη, βάλε βαρβολίνες στο σασμάν» [βαλβολίνες έχουν προκύψει επειδή κάτι αιώνες πριν, η Valvoline είχε κυκλοφορήσει ευρέως τα λάδια (και όχι μόνο) σασμάν]«Γιωργάκη, άλλαξε τα γλαμπιόνια στην πάπια» [γλαμπιόνια = λαμπάκια ψείρες] φίξντ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γιατι εγω πως νομιζεις οτι το εγραφαν ? Ετσι ακριβως Βετζινα ειναι το σωστο Μπιτζινα που λεει και ο Ζηκος http://youtu.be/obJtuEwpae8?t=10m1s Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2014 από τον jimbakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazzax 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Το καλύτερο κ πιο συνηθησμένο..... Φορτ-μπαγκάζ..Επειδή το Φορτώνεις... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Το καλύτερο κ πιο συνηθησμένο..... Φορτ-μπαγκάζ..Επειδή το Φορτώνεις... Χαζουλη, το λενε ετσι επειδη ηταν Ford το αμαξι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Εχμ.. Τα σινεμπλοκ κανονικά πώς λέγονται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Εχμ.. Τα σινεμπλοκ κανονικά πώς λέγονται? Silent block. Με Βρετανική προφορά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 για αυτοκινητο έχω ακούσει και τον όρο KPOMΠAΛA (αντί για ακρόμπαρα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Όχι ακριβώς τεχνικός όρος, αλλά συνεχώς ακούω το R1, να το λενε "Ρο ένα". Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2014 από τον matzis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Καλπουλατερ παπουτσες (τακακια) στοπερ (φρενα) μπεζίνα (γκάζι) κράγκο (στρόφαλος) φλάντζες (δισκόπλακες) μαρκούτζια (σωληνάκια) βιδες (μπουλονια) ιτζέξιο (injection) κόντρα σούστες-σασπένσιο-καραόλους (ανάρτηση) εξόστ (εξάτμιση) πίντομα=σπόιλερ. Αν θυμηθώ και άλλα που έχω μάθει στην Κυπρο θα τα βάλω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το τερμάτισες, δεν χρειάζεται να ποστάρει κανένας άλλος εδώ.. :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2014 από τον Alex2T Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 εγώ έχω ακούσει για . . . πατήθρες ! ! ! :shoot: και μετά το σοκ ( αφού κατάλαβα τι εννοεί ) ρωτάω . . . αυτά στο τιμόνι πως τα λέμε ; ; ; κρατήθρες ; ; ; και παρεξηγήθηκε ο ανίκητος :crazy: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 κορώνα (διαφορικό) αποσιωπιστήρας (σιγαστήρας) "κομπρεσόρος" aircondition πιέλα κίαρμποξ απο το gearbox για το κυβώτιο ταχυτήτων φανάρκα (τα φανάρια) λαμπούες (οι λάμπες) οχταπόδια τέλια (η ζώνη του ελαστικού) βαρελάκι (τελικό εξατμισης) προς το παρών αυτά πάλι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Μπαίνω σε ταξι και να λεει ο τυπας.. Κατι έπαθε ρε φιλαρακι το ταξι θα θελουν αλλαγμα τα μπουζια! Στο ταξί μπουζια! 2 σε 1 που λεμε.. Ποια μπουζια ήθελα να τον πω ρε ασχετε αλλα κρατήθηκα μπορει να ειναι υγραεριο το ταξι, οποτε να εχει μπουζιΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Έλα ρε τι φοράω ΄΄διπλά διαφορετικά... ηρωικές εξελίξεις κι έτς΄΄ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Όχι ακριβώς τεχνικός όρος, αλλά συνεχώς ακούω το R1, να το λενε "Ρο ένα". Εντάξει κάποια μοντέλα (καλώς κατ' εμέ) τα εξελλενίζουμε ώστε να μπορούμε να συνεννοούμαστε και καλύτερα/ευκολότερα. Και καμιά φορά έχει και την "πλάκα" του... Δηλαδή πως θα έπρεπε να το λέμε "Αρ Ουάν-Σιξ" ή "Αρ Ένα-Έξι"; Εγώ ας πουμε έχω το Κέι ουαν θάουσαντ θρι χάντρεντ αρ; Όχι, έχω το Κάππα το 1300 το άρ Αντίστοιχα έχουμε "εμ τρία" η "μι τρία", "αρ εξ οκτώ" ή "ρο χι οκτώ" (αλλά "αρ εξ σέβεν" ) και πάει λέγοντας ανάλογα με το μοντέλο. Σχεδόν on topic: Νταϊνίζ 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Απο οικογενεια ακρανοβιτς. καπελο : κρανος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 μπουκα-τελικο εξατμησης μπουρι-της γιαγιας? σαιγκαρος-η διαστολη στα διχρονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πέδεσ το μοτόρι έχι Ηρωική Εξέλιξι, Καρβιλατερ FSR, πολυαστερικό κοστούμι, ρυθμιζόμενους μασαπιάδες και εμπλοκέ διαφορικό. Όχι χασομέρηδες και άσκοπα τηλέφωνα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2014 από τον ax_ena_honda 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Παρεμφερές: Θέλω να πάρω ένα χατς πριτς να φοράω μέσα από το κράνος στο μηχανάκι. (από το hands free!) True story 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες