Jump to content
makisr

Μετά το RR τι;

Recommended Posts

Πλησιάζει καλοκαιράκι, η γυναίκα συνεχίζει να γκρινιάζει, το κράνος και καμιά σακούλα από το σουπερμάρκετ δεν χωράει πουθενά, ταξιδάκια σε δύο ρόδες πλέον δεν βλέπω ούυτε με κυάλια....

επομένως η κούκλα μου είναι ώρα να αλλάξει χέρια σιγα σιγά....

την απόλαυσα όσο μπορούσα για *μηχανάκι πόλης* (τα χουμε ξαναπεί αυτά...), αλλά οι 3-4 βασικοί προαναφερόμενοι λόγοι με οδηγούν σε κάτι άλλο.

βασικές προϋποθέσεις:

να έχει σέλα για τον πίσω (όχι δείγμα από σέλα)...

να πέρνει βαλίτσα για 2 κράνη.

να έχει μπόλικη δύναμη.

δεν με ενδιαφέρουν τα ψηλά on off.

ψάχνουμε λοιπόν για μοντέλο γύρω στα 1000 κυβικά, πάνω από 100 άλογα, υποχρεωτικά να έχει ζελατίνα έστω και μικρή, μοντέλο 7-8 και μετά, τιμή έως 6-6,5.

επιπλέον, μιας και πάντα επιλέγω τα καλύτερα περιφερειακά για τις μηχανές μου (αναρτήσεις, εξάτμιση, παράλληλους εγκεφάλους κλπ), θα προτιμήσω κάποια που τα έχει εξ αρχής αυτά...

Όλες οι προτάσεις δεκτές.

Η πρώτη μου σκέψη βεβαίως, είναι ένα 990 super duke (το μοντέλο θέλει ψάξιμο γιατί είμαι άσχετος από ktm για την ώρα), αλλά υπάρχει πρόβλημα μέχρι ώρας με την προϋπόθεση νούμερο 2!

Τι άλλο υπάρχει σχετικό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

fjr, gsf, blackbird είναι τουριστομηχανές, θηρία, και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.

το fazer είναι το δεύτερο που κοιτάζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Duke, fazer κτλ. πάλι έχουν μια σέλα ένα κλικ καλύτερη μόνο απ'το τωρινό σου μηχανάκι και πάλι θα ακούς παράπονα. Οι sport touring μηχανές είναι σ'αυτά που ψάχνεις, με σωστούς χώρους συνεπιβάτη και άνετο φόρτωμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς κάπου πρέπει να συμβιβαστείς, ή εσύ ή η γυναίκα. Some you win...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, βάλε εσύ βαλίτσα σε Duke που τρέμει ολόκληρο όσο δουλεύει, και για δύο κράνη μάλιστα, ε καμιά βδομάδα θα αντέξει η βάση πριν κοπεί, και μέχρι το Γαλαξίδι να πας σου έχει βγάλει την μπαναγία στον κραδασμό (πόσο μάλλον του πίσω, να είναι και άμαχος πληθυσμός, ουχουυυυυυ), και έλα σε κανά 6μηνο που θα το έχεις δώσει, να μας ξαναρωτήσεις...

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, βάλε εσύ βαλίτσα σε Duke που τρέμει ολόκληρο όσο δουλεύει, και για δύο κράνη μάλιστα, ε καμιά βδομάδα θα αντέξει η βάση πριν κοπεί, και μέχρι το Γαλαξίδι να πας σου έχει βγάλει την μπαναγία στον κραδασμό (πόσο μάλλον του πίσω, να είναι και άμαχος πληθυσμός, ουχουυυυυυ), και έλα σε κανά 6μηνο που θα το έχεις δώσει, να μας ξαναρωτήσεις...

επειδή δεν γνωρίζω από αυτού του είδους μηχανές γι αυτό και ρωτάω άλλωστε.

το duke το είπα ότι το κοιτάζω πρώτο επειδή είναι όμορφο εμφανισιακά, όπως και τα fazer/tiger επίσης.

για το duke συγκεκριμένα δεν έχω δει φωτό ακόμα με βαλίτσες κανονικές, μόνο με μαλακές/tankbags, αλλά για το θέμα του κραδασμού ευχαριστώ για το tip.

να επαναλάβω οτι δεν κάνω ταξίδια και επομένως sport touring δεν κοιτάζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από συμβίωση με ss1000 θες γκάζια, συμπεριφορά, χώρους για συνεπιβάτη και πράγματα. Θες hypersport (Busa/ZZR/Κ) αβλεπί αλλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. Η μόνη κατηγορία που θα σε καλύψει απόλυτα ._

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tiger 1050 μου μυρίζει,σαν μέση λύση σε όλα όσα ζητάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τις τσάντες του σούπερ μάρκετ μια χαρά κρεμιούνται στους καθρέπτες (αν δεν τους έχεις βγάλει). Στο δικό μου gsxr μέχρι 4 τσάντες ο κάθε καθρέπτης την παλεύει. Το κράνος πάντα ανα χείρας, το θεωρώ φετίχ πλέον :P

Βέβαια είμαι υπέρ των αλλαγών οπότε εγκρίνω κι επαυξάνω. Για τουρστικό-καγκούρικο μηχανάκι θα διάλεγα το Gs 1200. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή θες ένα fun, σπορ μηχανάκι με 52άρα μπαγκαζιέρα και καλή θέση για συνεπιβάτη για εντός πόλης;

Ακριβώς. Για να μην παρεξηγιέμαι με το θέμα της δύναμης που αναφέρω παραπάνω, απλά πιστεύω ότι ακόμα και αν βρω όλα τα υπόλοιπα θα ξενερώσω με τα λίγα άλογα όταν βγαίνω πχ μια περιμετρική (πηγαίνω για δουλειά από περιμετρική κάθε μέρα...), γιαυτό και θέλω να χει τουλάχιστον 100...

Κατά τα λοιπά, fun σπορ μηχανάκι με 52άρα μπαγκαζιέρα και καλή θέση συνεπιβάτη για εντός πόλης... SPOT ON!

Μετά από συμβίωση με ss1000 θες γκάζια, συμπεριφορά, χώρους για συνεπιβάτη και πράγματα. Θες hypersport (Busa/ZZR/Κ) αβλεπί αλλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. Η μόνη κατηγορία που θα σε καλύψει απόλυτα ._

Δεν τρέχω παρόλα αυτά (τελικές κλπ), δεν κάνω ταξίδια, αλλά θέλω συμπεριφορά και χώρο για συνεπιβάτη. Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να με καλύψει εκτός από τα υπερμηχανάκια αυτά... xx, zzr, busa κλπ.

Για τις τσάντες του σούπερ μάρκετ μια χαρά κρεμιούνται στους καθρέπτες (αν δεν τους έχεις βγάλει). Στο δικό μου gsxr μέχρι 4 τσάντες ο κάθε καθρέπτης την παλεύει. Το κράνος πάντα ανα χείρας, το θεωρώ φετίχ πλέον :P

Βέβαια είμαι υπέρ των αλλαγών οπότε εγκρίνω κι επαυξάνω. Για τουρστικό-καγκούρικο μηχανάκι θα διάλεγα το Gs 1200. :)

φυσικά και δεν έχω βγάλει τους καθρέπτες, αλλά η βαλίτσα είναι must έτσι κι αλλιώς....

Ευτυχώς με καταλαβαίνεις!

Τροποποιήθηκε από τον makisr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μulti 1000/1100

Tiger 1050

Δεν ειναι ον-οφ, αλλα ειναι ψηλα, πρακτικα, ανετα και βολικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ενα THUNDERACE ρε φιλε και θα με θυμηθεις :crazy: Τωρα περα απο την πλακα, ετσι σαν εσενα σκεφτομουν και κατεληξα το ACE.Σπορ-τουρινκ με ολη τη σημασια της λεξης.Εσενα παντως μαλλον με FAZER 1000 σε βλεπω. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ενα THUNDERACE ρε φιλε και θα με θυμηθεις :crazy: Τωρα περα απο την πλακα, ετσι σαν εσενα σκεφτομουν και κατεληξα το ACE.Σπορ-τουρινκ με ολη τη σημασια της λεξης.Εσενα παντως μαλλον με FAZER 1000 σε βλεπω. :D

Off topic, αλλά δεν είναι thunder Race; Έτσι το είχα το λογοπαίγνιο με τ'όνομα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τρέχω παρόλα αυτά (τελικές κλπ), δεν κάνω ταξίδια, αλλά θέλω συμπεριφορά και χώρο για συνεπιβάτη. Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να με καλύψει εκτός από τα υπερμηχανάκια αυτά... xx, zzr, busa κλπ.

Δε σε γνωρίζω προσωπικά. Από τον τίτλο, το ποστ σου (γκάζια, όχι σουμιέδες, χώρους, -αναρτήσεις!, παράλληλος!- κλπ) και το χρήμα που θες να διαθέσεις, η λύση είναι μονόδρομος αν δεν θες να μείνεις ποτέ ανικανοποίητος. Τα υπόλοιπα με μπερδεύουν πολύ και δεν μπορώ να παρακολουθήσω και περισσότερο μπερδεύουν εσένα πιστεύω.

ΥΓ: Mακριά από sd, δεν είναι για σένα σε καμία περίπτωση.

Τροποποιήθηκε από τον Stray

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Off topic, αλλά δεν είναι thunder Race; Έτσι το είχα το λογοπαίγνιο με τ'όνομα.

Nομιζω οτι η yamaha το μετεφραζε ο ΑΣΣΟΣ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποιος ρωταει "τι μηχανακι να παρω που να κανει ενα σωρο εκ διαμέτρου αντιθετα μεταξυ τους πραγματα και ταυτοχρονα να εχει και 100 αλογα το λιγοτερο"....

Ακομα οπως ορθως δεν γινεται να ικανοποιησει κανεναν συνεπιβατη η σελα του RRRRRR ....... κοιτας σε SD? :wacko:

Δεν θελω να γινω κακος ρε γμτ δεν το ξερω και το παιδι αλλα... που κυκλοφορουν ολοι αυτοι? Τι σπανια πουλια εισθε?

Εστω οτι υπαρχει το μηχανακι που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου και κυκλοφορει αναμεσα μας και σου πει καποιος "παρε το τάδε γιατι το εχω και τα κανει ολα" θα πας να το παρεις?

oh mon dieu..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα