ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Καλορίζικο,καλοτάξιδο, πάντα όρθιο και αγρατζούνιστο φίλε μου και μια μεγάλη παράκληση......πάρτο και φύγε για χιλιάδες χιλιόμετρα φίλε μου,μη το πνίγεις εδώ γύρω γύρω ...φύγε και μη κοιτάς πίσω, γιαυτό είναι αυτά τα εργαλεία ! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Πανεμορφο και στυλατο μηχανακι!Απο τα ελαχιστα BMW που αξιζουν τα λεφτα τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Να το χαίρεσαι και να σας χαίρεται :) Πολλά κι ευχάριστα χιλιόμετρα σας εύχομαι!!! Πολύ ωραίο εργαλείο!!! Ήμουν κι εγώ στο τσακ να το πάρω αλλά κάτι μου έλεγε να μην πάρω γυμνό και κατέληξα στον έρωτα μου. Κάτι ήξερε η εσωτερική φωνή :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Καλα μωρε,την παλευεις να παρεις νεο μοτορι.....και δεν παιρνεις το τιτανομεγιστο nc750DCT με στανταρ aircondition? Καλοβολτο το τερας,εχω δει του Μητσου σε δραση και η αληθεια ειναι οτι το χιλιογουσταρω!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Καλά χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Σας ευχαριστω πολυ αλλα σημερα επεσα ΧαΧαΧαΧαΧαΧα. Με εριξε μια κοπελιτσα που ξεπαρκαρε χωρις φλας χωρις τιποτα!! Η μηχανη δεν επαθε τιποτα το σοβαρο παρα μονο εξατμιση, μανιταρια και ακρομπαρα. Ευκαιρια για ακραποβιτς λοιπον!! Φορουσα δερματινο, κρανος, γαντια, μποτακι. Σαν αποτελεσμα σηκωθηκα ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟΣ εκτος απ τα ποδια που φορουσα τζην. Επεσα με την μουρη btw και σερνομουν για καποια μετρα. Ημουν με 40-50 χλμ. Τωρα ειμαι στην δουλεια οποτε μικρο το κακο. Σας ικετευω ρε παιδια, παντα κρανος και τα σχετικα. Απο τωρα και στο εξης δεν ξανακαβαλαω χωρις παντελονι. Αυτο αποκομισα απο την τουμπα. Αυτο και το γεγονος πως δεν σταματησε κανενα ζωο εκτος απο ενα παλικαρι με ενα στρομ που ειδε αν ειμαι καλα και σηκωσαμε την κιουρια ορθια. Τα υπολοιπα το βραδακι!! Υγ: υπαιτιο για την τουμπα θεωρω τον konagera που εκανε το ατοπημα να αναφερει σε αυτο το ιερο θρεντ μηχανακι της χοντα και ειδικα το nc!!!! 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Ποιός σε μάτιαξε αγόρι μου;;; Αχ αυτός ο Konagera... Θκατα στη Χόντα, ρε!!! Υ.Γ.: Περαστικά στο τούμπανο σου μιας κι εσύ είσαι ΟΚ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Σε ευχαριστω πολυ αδερφε. Shit happens που λενε και στο χωριο μου. Ειμαι καλα, αυτο μετραει. Επισης η μηχανη ειναι κι αυτη καλα οποτε ολα κομπλε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Aν ειναι δυνατον ρε γαμωτο...παλι καλα που εισαι οκ και εσυ και το μηχανακι Με γεια και την akrapovic, του παει πιο πολυ απο τον θερμοσιφωνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Ωωωωω ρε φίλε...... Και εκεί που γούσταρα να διαβάζω για το εργαλείο, τσουππππ, να η κοπελίτσα μας τα έκανε σκ@τα...... Ευτυχώς ήσουν τυπικότατος και σωστός (ήμουν βέβαιος) και ολα θα στρώσουν και θα ξεκινήσεις τις βόλτες και πάλι. (Αλήθεια, όταν λες ακρόμπαρα, τι εννοείς ρε Γιάννο?) Πολύ ωραία παρουσίαση Αλήθεια θεωρείς το GS την καλύτερη που είχες έχεις και θα έχεις (το θα δε μου κάθεται καλά, όπως και το τώρα)? Είμαι βέβαιος πως η κατανάλωση θα πέσει 15 με 20% κάτω όταν μάθεις τα χούια της. Δε μου φαίνεται άσχημη πάντως, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως είναι γυμνό με έναν Γιάννη ......κ@υλωμένο πάνω της. Και κάτι τελευταίο. Δεν έχεις δικαιολογία πια. Σε περιμένω Πάτρα. Ούτε 1.5 ώρα δρόμος δεν είναι πλέον :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Τα αντιβαρα εννοει μαλλον! Περαστικα στο εργαλείο συγγαυρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 H κοπελίτσα έλεγε τίποτα; Προφιλ στο FB έχουμε ή ακόμα; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Το πιο σημαντικο ειναι οτι εισαι καλα και οτι το μηχανακι δεν επαθε κατι σοβαρο.... Καλα χιλιομετρα να εχετε.......παντα ορθιοι και πολλα χαμογελα να σου χαρισει. Το μηχανακι αυτο εκπεμπει μια κυριλε αλητεια που ελαχιστα εχουν...... Κατα ριπας γυρνα το διακοπτη (asc off)......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Περαστικά βαζελάκι...στην προπελίτσα πιο πολύ γιατί εσύ είσαι υγιέστατος! Παρακαλείται ο κύριος Γεράσιμος Μητσοτάκης να μη λέει κακές κουβεντούλες και γρουσουζεύει τον κόσμο :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Καλοριζικο φιλε!!! Να το χαιρεσαι το θεριο οσο δεν παει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Ωωωωω ρε φίλε...... Και εκεί που γούσταρα να διαβάζω για το εργαλείο, τσουππππ, να η κοπελίτσα μας τα έκανε σκ@τα...... Ευτυχώς ήσουν τυπικότατος και σωστός (ήμουν βέβαιος) και ολα θα στρώσουν και θα ξεκινήσεις τις βόλτες και πάλι. (Αλήθεια, όταν λες ακρόμπαρα, τι εννοείς ρε Γιάννο?) Πολύ ωραία παρουσίαση Αλήθεια θεωρείς το GS την καλύτερη που είχες έχεις και θα έχεις (το θα δε μου κάθεται καλά, όπως και το τώρα)? Είμαι βέβαιος πως η κατανάλωση θα πέσει 15 με 20% κάτω όταν μάθεις τα χούια της. Δε μου φαίνεται άσχημη πάντως, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως είναι γυμνό με έναν Γιάννη ......κ@υλωμένο πάνω της. Και κάτι τελευταίο. Δεν έχεις δικαιολογία πια. Σε περιμένω Πάτρα. Ούτε 1.5 ώρα δρόμος δεν είναι πλέον :D Ας το μεταφέρει κάποιος στις επικές ατάκες. Ρε μπας κι έχω χτυπήσει στο κεφάλι τελικά; Αντίβαρα ήθελα να γράψω ρε Γιάννο. Είτε το πιστεύεις είτε όχι , όπως γυρνούσα με το αμάξι από το συνεργείο σκεφτόμουν πως η πρώτη βόλτα θέλω να είναι Πάτρα με το που την πάραλάβω. H κοπελίτσα έλεγε τίποτα; Προφιλ στο FB έχουμε ή ακόμα; Επειδή το συμβάν έγινε 100 μέτρα από το σπίτι μου και η κοπέλα μου είχε κοιμηθεί μαζί μου ήταν η πρώτη που έφτασε στο σημείο της τράκας και καταλαβαίνεις πως ακόμα κι εκεί άτυχος ήμουν. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Το πιο σημαντικο ειναι οτι εισαι καλα και οτι το μηχανακι δεν επαθε κατι σοβαρο.... Καλα χιλιομετρα να εχετε.......παντα ορθιοι και πολλα χαμογελα να σου χαρισει. Το μηχανακι αυτο εκπεμπει μια κυριλε αλητεια που ελαχιστα εχουν...... Κατα ριπας γυρνα το διακοπτη (asc off)......... Ακριβώς αυτό.Τώρα που πέρασε το πρώτο σοκ και τα βλέπω πιο ψύχραιμα τα πράγματα σκέφτομαι πως αυτό που πραγματικά με ενόχλησε ήταν η απάθεια του κόσμου. Η κοπελίτσα έκανε μια χαζομάρα και έπαθε τέτοιο σοκ που έκλαιγε για 1 ώρα αρνούμενη να πιστέψει πως εγώ είμαι καλά. Η μαλακία μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας και την ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που έδειξε Δεν ήταν στούκος της πλάκας , έφερα αρκετές τούμπες στο έδαφος. Το οτι σηκώθηκα αμέσως δεν αποτελεί δικαιολογία. Ειλικρινά σας μιλάω , δεν σταμάτησε ούτε ένας εκτός από το παιδί με την μηχανή. Αν ήταν βράδυ και είχα τρακάρει με έναν από όλους αυτούς τους αναίσθητους και εγώ δεν σηκωνόμουν τι θα γινόταν; Θα σταματούσαν ή θα ψοφολογούσα σαν το σκυλί στο δρόμο μέχρι να με μαζέψει ο καλός Σαμαρείτης; Τέλοσπάντων θέλω να πιστεύω πως όταν με το καλό ξανακαβαλήσω όλες αυτές οι δεύτερες σκέψεις θα φύγουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Πώ ρε φίλε....τι διαβάζω τώρα ? Τι να πώ? Αισθάνομαι σιχασιά για την γκαντεμιά αλλά πάνω από όλα για την αδιαφορία ............. Ποτέ ξανά φίλε μου και περάστικά ! :( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Ευχαριστω Σαββινιο. Και μη χειροτερα να λες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Ποιος γκαντεμοσαυρος τρικιμειωδης σε ματιαξε ωρε? Πανω που τελειωνα το διαβασμα και παω να γραψω ορθιοι και οι 2 σας αμολησες το ... Αντε καρφωσε την φραπεδοβιτς να σε ακουνε ;) (πριν κανουν την μ.....α) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Κάτι ήξερα και δεν άνοιγα θέμα με τους γκαντέμηδες που κυκλοφορούν!!! Περαστικά ρε Γιάννη! Ευτυχώς μικρό το κακό! Για πες τώρα, μανιτάρια είχε τα μαμά επάνω γιατί δεν μου γεμίζουν το μάτι και το σκεφτόμουν να τα αλλάξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Τα μαμά ναι. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως έκαναν αρκετά καλή δουλειά. Για ό,τι νεότερο θα ενημερώσω. Η κουφάλα που θα ψάξει πληροφορίες για Κ1300 θα βρει μέχρι και κόστος ανταλλακτικών+εργατικών από πτώση. Που τέτοιες ανέσεις εμείς Δημήτρη χαχαχαχα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Πολύ καλόγραμμένη επισκόπηση Gouky7! Η μηχανή για τα γούστα μου είναι από τα ενδιαφέροντα κτήνη, με ιδιαίτερη ομορφιά!! Να την χαίρεσαι! Υ.Σ. Περαστικά και ελπίζω να είναι η τελευταία ατυχία σου!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Η πρώτη ήταν σίγουρα πάντως :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Η κουφάλα που θα ψάξει πληροφορίες για Κ1300 θα βρει μέχρι και κόστος ανταλλακτικών+εργατικών από πτώση. Που τέτοιες ανέσεις εμείς Δημήτρη χαχαχαχα. Σιγά μην ψάξει κανείς... Τόσα χρόνια που κυκλοφορεί 3-4 έχω πετύχει στον δρόμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες