Jump to content

Recommended Posts

Καλορίζικο,καλοτάξιδο, πάντα όρθιο και αγρατζούνιστο φίλε μου και μια μεγάλη παράκληση......πάρτο και φύγε για χιλιάδες χιλιόμετρα φίλε μου,μη το πνίγεις εδώ γύρω γύρω ...φύγε και μη κοιτάς πίσω, γιαυτό είναι αυτά τα εργαλεία ! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να το χαίρεσαι και να σας χαίρεται :) Πολλά κι ευχάριστα χιλιόμετρα σας εύχομαι!!!

Πολύ ωραίο εργαλείο!!! Ήμουν κι εγώ στο τσακ να το πάρω αλλά κάτι μου έλεγε να μην πάρω γυμνό και κατέληξα στον έρωτα μου. Κάτι ήξερε η εσωτερική φωνή :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα μωρε,την παλευεις να παρεις νεο μοτορι.....και δεν παιρνεις το τιτανομεγιστο nc750DCT με στανταρ aircondition?

Καλοβολτο το τερας,εχω δει του Μητσου σε δραση και η αληθεια ειναι οτι το χιλιογουσταρω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιός σε μάτιαξε αγόρι μου;;; Αχ αυτός ο Konagera... Θκατα στη Χόντα, ρε!!!

:tooth:

Υ.Γ.: Περαστικά στο τούμπανο σου μιας κι εσύ είσαι ΟΚ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ αδερφε. Shit happens που λενε και στο χωριο μου. Ειμαι καλα, αυτο μετραει. Επισης η μηχανη ειναι κι αυτη καλα οποτε ολα κομπλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν ειναι δυνατον ρε γαμωτο...παλι καλα που εισαι οκ και εσυ και το μηχανακι

Με γεια και την akrapovic, του παει πιο πολυ απο τον θερμοσιφωνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωωωωω ρε φίλε......

Και εκεί που γούσταρα να διαβάζω για το εργαλείο, τσουππππ, να η κοπελίτσα μας τα έκανε σκ@τα......

Ευτυχώς ήσουν τυπικότατος και σωστός (ήμουν βέβαιος) και ολα θα στρώσουν και θα ξεκινήσεις τις βόλτες και πάλι.

(Αλήθεια, όταν λες ακρόμπαρα, τι εννοείς ρε Γιάννο?)

Πολύ ωραία παρουσίαση :_thumbsup:

Αλήθεια θεωρείς το GS την καλύτερη που είχες έχεις και θα έχεις (το θα δε μου κάθεται καλά, όπως και το τώρα)?

Είμαι βέβαιος πως η κατανάλωση θα πέσει 15 με 20% κάτω όταν μάθεις τα χούια της.

Δε μου φαίνεται άσχημη πάντως, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως είναι γυμνό με έναν Γιάννη ......κ@υλωμένο πάνω της. :tooth:

Και κάτι τελευταίο.

Δεν έχεις δικαιολογία πια.

Σε περιμένω Πάτρα.

Ούτε 1.5 ώρα δρόμος δεν είναι πλέον :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο σημαντικο ειναι οτι εισαι καλα και οτι το μηχανακι δεν επαθε κατι σοβαρο....

Καλα χιλιομετρα να εχετε.......παντα ορθιοι και πολλα χαμογελα να σου χαρισει.

Το μηχανακι αυτο εκπεμπει μια κυριλε αλητεια που ελαχιστα εχουν......

Κατα ριπας γυρνα το διακοπτη (asc off)......... :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά βαζελάκι...στην προπελίτσα πιο πολύ γιατί εσύ είσαι υγιέστατος!

Παρακαλείται ο κύριος Γεράσιμος Μητσοτάκης να μη λέει κακές κουβεντούλες και γρουσουζεύει τον κόσμο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωωωωω ρε φίλε......

Και εκεί που γούσταρα να διαβάζω για το εργαλείο, τσουππππ, να η κοπελίτσα μας τα έκανε σκ@τα......

Ευτυχώς ήσουν τυπικότατος και σωστός (ήμουν βέβαιος) και ολα θα στρώσουν και θα ξεκινήσεις τις βόλτες και πάλι.

(Αλήθεια, όταν λες ακρόμπαρα, τι εννοείς ρε Γιάννο?)

Πολύ ωραία παρουσίαση :_thumbsup:

Αλήθεια θεωρείς το GS την καλύτερη που είχες έχεις και θα έχεις (το θα δε μου κάθεται καλά, όπως και το τώρα)?

Είμαι βέβαιος πως η κατανάλωση θα πέσει 15 με 20% κάτω όταν μάθεις τα χούια της.

Δε μου φαίνεται άσχημη πάντως, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως είναι γυμνό με έναν Γιάννη ......κ@υλωμένο πάνω της. :tooth:

Και κάτι τελευταίο.

Δεν έχεις δικαιολογία πια.

Σε περιμένω Πάτρα.

Ούτε 1.5 ώρα δρόμος δεν είναι πλέον :D

Ας το μεταφέρει κάποιος στις επικές ατάκες. Ρε μπας κι έχω χτυπήσει στο κεφάλι τελικά; Αντίβαρα ήθελα να γράψω ρε Γιάννο. Είτε το πιστεύεις είτε όχι , όπως γυρνούσα με το αμάξι από το συνεργείο σκεφτόμουν πως η πρώτη βόλτα θέλω να είναι Πάτρα με το που την πάραλάβω.

H κοπελίτσα έλεγε τίποτα; Προφιλ στο FB έχουμε ή ακόμα;

Επειδή το συμβάν έγινε 100 μέτρα από το σπίτι μου και η κοπέλα μου είχε κοιμηθεί μαζί μου ήταν η πρώτη που έφτασε στο σημείο της τράκας και καταλαβαίνεις πως ακόμα κι εκεί άτυχος ήμουν. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο σημαντικο ειναι οτι εισαι καλα και οτι το μηχανακι δεν επαθε κατι σοβαρο....

Καλα χιλιομετρα να εχετε.......παντα ορθιοι και πολλα χαμογελα να σου χαρισει.

Το μηχανακι αυτο εκπεμπει μια κυριλε αλητεια που ελαχιστα εχουν......

Κατα ριπας γυρνα το διακοπτη (asc off)......... :shoot:

Ακριβώς αυτό.Τώρα που πέρασε το πρώτο σοκ και τα βλέπω πιο ψύχραιμα τα πράγματα σκέφτομαι πως αυτό που πραγματικά με ενόχλησε ήταν η απάθεια του κόσμου. Η κοπελίτσα έκανε μια χαζομάρα και έπαθε τέτοιο σοκ που έκλαιγε για 1 ώρα αρνούμενη να πιστέψει πως εγώ είμαι καλά. Η μαλακία μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας και την ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που έδειξε Δεν ήταν στούκος της πλάκας , έφερα αρκετές τούμπες στο έδαφος. Το οτι σηκώθηκα αμέσως δεν αποτελεί δικαιολογία. Ειλικρινά σας μιλάω , δεν σταμάτησε ούτε ένας εκτός από το παιδί με την μηχανή. Αν ήταν βράδυ και είχα τρακάρει με έναν από όλους αυτούς τους αναίσθητους και εγώ δεν σηκωνόμουν τι θα γινόταν; Θα σταματούσαν ή θα ψοφολογούσα σαν το σκυλί στο δρόμο μέχρι να με μαζέψει ο καλός Σαμαρείτης; Τέλοσπάντων θέλω να πιστεύω πως όταν με το καλό ξανακαβαλήσω όλες αυτές οι δεύτερες σκέψεις θα φύγουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώ ρε φίλε....τι διαβάζω τώρα ? :shock:

Τι να πώ?

Αισθάνομαι σιχασιά για την γκαντεμιά αλλά πάνω από όλα για την αδιαφορία .............

Ποτέ ξανά φίλε μου και περάστικά ! :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος γκαντεμοσαυρος τρικιμειωδης σε ματιαξε ωρε?

Πανω που τελειωνα το διαβασμα και παω να γραψω ορθιοι και οι 2 σας αμολησες το ...

Αντε καρφωσε την φραπεδοβιτς να σε ακουνε ;) (πριν κανουν την μ.....α)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι ήξερα και δεν άνοιγα θέμα με τους γκαντέμηδες που κυκλοφορούν!!! :tooth:

Περαστικά ρε Γιάννη! Ευτυχώς μικρό το κακό!

Για πες τώρα, μανιτάρια είχε τα μαμά επάνω γιατί δεν μου γεμίζουν το μάτι και το σκεφτόμουν να τα αλλάξω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μαμά ναι. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως έκαναν αρκετά καλή δουλειά. Για ό,τι νεότερο θα ενημερώσω. Η κουφάλα που θα ψάξει πληροφορίες για Κ1300 θα βρει μέχρι και κόστος ανταλλακτικών+εργατικών από πτώση. Που τέτοιες ανέσεις εμείς Δημήτρη χαχαχαχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλόγραμμένη επισκόπηση Gouky7!

Η μηχανή για τα γούστα μου είναι από τα ενδιαφέροντα κτήνη, με ιδιαίτερη ομορφιά!!

Να την χαίρεσαι!

Υ.Σ. Περαστικά και ελπίζω να είναι η τελευταία ατυχία σου!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κουφάλα που θα ψάξει πληροφορίες για Κ1300 θα βρει μέχρι και κόστος ανταλλακτικών+εργατικών από πτώση. Που τέτοιες ανέσεις εμείς Δημήτρη χαχαχαχα.

Σιγά μην ψάξει κανείς... Τόσα χρόνια που κυκλοφορεί 3-4 έχω πετύχει στον δρόμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα