Jump to content
uncle ben

Χωρις καμπανες, σημαντρα και κωδωνοκρουστες...

Recommended Posts

Καλοτάξιδο το εργαλείο, περιμένουμε φωτογραφίες!

Παρεμπιπτόντως, αν σκέφτεσαι ήδη το επόμενο, δύσκολα τα πράγματα. Θα κάνω club εδώ μέσα μου φαίνεται! :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλοταξιδο.....παντα ορθιος και εσυ και αυτο.

Καλα χιλιομετρα να γραψετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καυλορίζικο το μοτόρε!!!

φωτό και τα 4 σε παράταξη με το yamaha μπροστά τους

φλεγόμενο

Τροποποιήθηκε από τον ax_ena_honda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως ειναι "κάπως" κάθε φορά να γράφονται 5-10 σελίδες για να αποκαλυφθεί η αγορά μιας μηχανής.

Καλορίζικο και από εμένα!Κανε μια αναφορά στα υπόλοιπα που δε σου άρεσαν, δεν είναι κακό νομίζω.Άλλωστε οι κάτοχοί τους έχουν δικαίωμα να διαφωνήσουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανε μια αναφορά στα υπόλοιπα που δε σου άρεσαν, δεν είναι κακό νομίζω.Άλλωστε οι κάτοχοί τους έχουν δικαίωμα να διαφωνήσουν!

Fazer, Hornet, ER καιαιαιαιαιαι...;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στα περισσότερα thread με τις καμπάνες τελικά δεν έμαθα ποτέ τι πήρε ποιός,γιατί βαριέμαι να κάθομαι να διαβάζω 15 σελίδες άσκοπα.

καλοταξιδο και να το χαρεις με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα...

η παραθεση απο πανω ειναι η πιο σωστη κουβεντα που εχει ειπωθει σ' αυτη την κατηγορια :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοταξιδο και να το χαρεις με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα...

η παραθεση απο πανω ειναι η πιο σωστη κουβεντα που εχει ειπωθει σ' αυτη την κατηγορια :thumbsup1:

γιατί ρε,δεν σου αρέσει να διαβάζεις 46 σελίδες και απλά να το μαθαίνεις στο τέλος και άσχετη φάση;;; :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως ειναι "κάπως" κάθε φορά να γράφονται 5-10 σελίδες για να αποκαλυφθεί η αγορά μιας μηχανής.

Καλορίζικο και από εμένα!Κανε μια αναφορά στα υπόλοιπα που δε σου άρεσαν, δεν είναι κακό νομίζω.Άλλωστε οι κάτοχοί τους έχουν δικαίωμα να διαφωνήσουν!

Θα μου επιτρεψεις να μην μπω σε αυτο το τριπακι, μιας και εχω δει πως καταληγουν ΟΛΑ τα θεματα με τετειου ειδους αντιπαραθεσεις.

Αλλωστε δεν το ειπα για να δειξω και καλα οτι "η μηχαναρα μου εχει ροπαρες!!" και αλλα τετεια αστεια. Ειμαι σιγουρος οτι και οι υπολοιπες 3 εταιρειες που δοκιμασα (το ενα μοντελο το δοκιμασα σε δυο διαφορετικα μοτο, γιατι γιαυτο πηγαινα εξ΄αρχης) εχουν καποιες λεπτομερειες καλυτερες απο το σου(τ)ζουκι. Απλα αυτο μου εκανε εντυπωση στο gsr.

Ευχριστω ολους για τις ευχες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδος...:)

ΥΓ1:Mα ουτε ενα "ντιν-νταν" ρε γμτ... :grin:

ΥΓ2:

Κανε μια αναφορά στα υπόλοιπα που δε σου άρεσαν, δεν είναι κακό νομίζω.

ε τι...ολοι καταλαβαμε τι εννοουσε...multistrada 1200s,ktm RC8 και hayabusa :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο και καλόβολτο φίλε. Να το χαρείς, να το "πιείς" και να πας στο επόμενο............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισως το πρωτο θεμα που λεει απο την αρχη :mB_kalo_e:τι αγορασε!!!!!!!!! Μπραβο :ok: φιλε!!! Καλοταξιδη :clapping2: η νεα σου κουκλα!!!!!! Να τη χαιρεσε για πολλα πολλα :chopper:χιλιομετρα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο φιλε μου και παντα ορθιος.. Ειναι λιγο βενζινοβορο το σκουζουκι, αλλα χαλαλι του γιατι οπως λες ειναι ζωντανο απο χαμηλα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άααααντε μπράβο επιτέλος να θυμηθούμε το πως πρέπει να γράφονται τα τόπικ...

καλορίζικο, καλοτάξιδο, άπεφτο και καλά χιλιόμετρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο το μοτορι..

Δυνατο εργαλειο πηρες και πολυ μπανικο..

Να το ευχαριστηθεις στο επακρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο φιλε!Τρομερο μηχανακι το ειχα στην κατοχη μου για 3.5 χρονια,απο προβληματα δεν μου παρουσιασε απολυτως τιποτα ,το μονο που θα προσεξεις ειναι οι μαρσπιεδες οδηγου-συνεπιβατη,ειναι λιγο ευαισθητοι κατα τα αλλα ειναι μια μοτοσυκλετα all around εκτος απο χωμα βεβαια :D ειναι λιγο βενζινορουφηχτρα αλλα και ποιο πολυστροφο δεν ειναι?Απο οτι καταλαβα δεν εχει abs το μοντελο σου αλλα καλυτερα μιας και αυτο που ειχα εγω του 2008 και που ειχε abs μαπα ηταν :D Και βεβαια τα διαμαντια σε αυτη τη μοτοσυκλετα ειναι ο κινητηρας και η ψαλιδαρα πισω :_rock-on: Γενικα φιλε σε αυτα τα λεφτα (φανταζομαι εδωσες 2500-2800) να ξερεις οτι πηρες ΠΟΛΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ .Να την χαιρεσε και οτι πληροφοριες θες εδω ειμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τελευταιο 3ημερο δοκιμασα και ειδα 4 μοτοσακα. Τετειο προθυμο ανοιγμα απο τις 2000 με 3η δεν συναντησα σε κανενα!!

Μου είχε κάνει κιεμένα τρομερή εντύπωση όταν το είχα κάνει test-ride το 2007. Μάλιστα το διαφήμιζε και ο αντιπρόσωπος suzuki ο οποίος με προέτρεψε να ξεκινήσω με 3η. "Ξεχνάς ν'αλλαξεις ταχύτητα" είπε.

Τελικά δε το πήρα επειδή δεν κάνει το τιμόνι πολυ δεξια-αριστερά και στο παρκάρισμα έκανα ενα σωρό μπρος-πίσω για να το ευθυγραμμίσω.

Προτίμησα το pegaso strada. Υπάρχουν μέρες που το μετανιώνω.

Πολύ ωραίος κινητήρας, τέλειο κιβώτιο ταχυτήτων με ωραία αίσθηση αλλαγών και sexy οπίσθια και εξατμίσεις.

Ίσως το επομενό μου να είναι GSR600.

Μεγεία!!

Πάντως εάν ενδιαφέρεσαι, πουλάω ένα σέτ μανιτάρια.

(Την έκανα και τη διαφήμισή μου.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα