Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 πολυ καλο βιντεο με βοηθησε αρκετα Βρες τον 8ο θωρακικό πρώτα, και μετά...... Βρηκα και εσπασα τον 1ο και 2ο στην επομενη θα βρω και τον 8ο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Ένα σεμινάριο εκπαίδευσης αποκλειστικά γυναικών στο παρκάρισμα δεν μπορεί να υπάρξει? Έλεος πια....... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Πόσο δύσκολο θα ήταν να έκαναν μια τέτοια εκπομπή τουλάχιστον 60' διάρκειας εφ' όσον γνωρίζουν ότι πολλαπλασιάστηκε το πλήθος των μοτοσυκλετιστών και άλλο τόσο τα ατυχήματα.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkls 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Έχω παρακολουθήσει και εγώ το συγκεκριμένο σχολείο αλλά όχι το CSS και θα ήθελα να θέσω το εξής θέμα:αν επιχειρούσαμε μια σύγκριση μεταξύ CSS και του Riding school του Θ.Χούντρα,θεωρείτε ότι υπάρχουν διαφορές όσον αφορά το επίπεδο κατάρτισης και πληροφοριών που παρέχουν στους αναβάτες-πελάτες τους και αν ναι,ποιες; Στο level 1 CSS που παρακολουθησα εγω, πριν καιρο, θεωρεια εκανε ο Χουντρας...και ηταν και πολυ καλος... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Το σχολείο του Χούντρα το έχω παρακολουθήσει και εγώ πριν γίνει Riding School Academy. Ο Θανάσης είναι εξαιρετικός όπως και τα άλλα παιδιά που έκαναν το μάθημα στην πίστα! Πριν το περάσω δεν είχα ιδέα τι θα πει να στρίβεις. Μετά απο 8 ωρες με τον Θανάση βγήκα άλλος οδηγός! Μέχρι και το 1ο βραβείο κέρδισα! Κλασική περίπτωση "πριν" & "μετά"! Όπως έχω ξαναπεί πολλάκις εδώ μέσα, μόνο η θεωρεία, το διάβασμα δεν φτάνει. Αν μαζί με τη θεωρεία δεν τα δοκιμάσεις στην πίστα με τον δάσκαλο απο πίσω να σε διορθώνει δεν γίνεται δουλειά! Βουρ για σχολείο, όλοι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΡΗΤΗ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Πολύ καλό το βίντεο! Τόσο απλά και κατανοητά βασικά πράματα. Μήπως θέλει κάποιος να μου στείλει σε πμ μερικές πληροφορίες για αυτά τα σχολεία, γιατί με ενδιαφέρει πραγματικά να συμμετέχω και εγώ σε τέτοια μαθήματα. Και αν είναι να συγκεντρωθεί γκρούπ εντός του καλοκαιριού για να μας πάει πακέτο και η τιμή, εγώ μέσα είμαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 εγώ την επανάληψή μου την έκανα ... Twistof.the.Wrist.II 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Το σχολείο του Χούντρα το έχω παρακολουθήσει και εγώ...Μετά απο 8 ωρες βγήκα άλλος οδηγός! Μέχρι και το 1ο βραβείο κέρδισα! Κι απορω πραγματικα...ΠΩΣ μετα απο CSS και άλλος οδηγος...πηρες Honda :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Το σχολείο του Χούντρα το έχω παρακολουθήσει και εγώ πριν γίνει Riding School Academy. Ο Θανάσης είναι εξαιρετικός όπως και τα άλλα παιδιά που έκαναν το μάθημα στην πίστα! Πριν το περάσω δεν είχα ιδέα τι θα πει να στρίβεις. Μετά απο 8 ωρες με τον Θανάση βγήκα άλλος οδηγός! Μέχρι και το 1ο βραβείο κέρδισα! Κλασική περίπτωση "πριν" & "μετά"! Όπως έχω ξαναπεί πολλάκις εδώ μέσα, μόνο η θεωρεία, το διάβασμα δεν φτάνει. Αν μαζί με τη θεωρεία δεν τα δοκιμάσεις στην πίστα με τον δάσκαλο απο πίσω να σε διορθώνει δεν γίνεται δουλειά! Βουρ για σχολείο, όλοι! + Απειρα .. Μια απαραιτητη προσθηκη. ..απαραιτητες οι πολλαπλες επαναληψεις σε βραχυ χρονικο διαστημα μεταξυ τους ,ουτως ωστε να αυτοματοποιηθει στην πραξη η θεωρια.Μαθηματα χωρις επιμονες επαναληψεις ,επι επαναληψεων ,γρηγορα τα ξεχναει ο εγκεφαλος.Επισης το ενα level να ακολουθει το αλλο σε λογικη αποσταση και οχι μετα απο αρκετο χρονο ,για να υπαρχει συνεχεια στην συνδεση των θεωριων/πρακτικων εφαρμογων και στο τελος σουμα ολα μαζι και συνεχεια ελευθερες προπονησεις εξασκησης. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πολύ ωραίος ο Θανάσης!! Λιτός, περιεκτικός και πάνω απ'όλα κατανοητός. Εύγε! Και στο traction που φιλοξένησε ένα αντιτηλεοπτικό θέμα έστω και 4 λεπτών. Πάντως είναι τραγικό αυτό που (δεν) κάνουν οι σχολές οδηγών. Ανάθεμα κι αν έμαθε ποτέ κανένας πως διάολο στρίβει και φρενάρει σωστά αυτό το πράγμα που λέγεται μοτοσυκλέτα μέχρι να πάρει δίπλωμα. Τα καλύτερα 200-300 ευρώ που μπορεί να ξοδέψει στη ζωή του ένας μοτοσυκλετιστής είναι αυτά του σχολείου. Ελπίζω μες το καλοκαίρι να χω ξανακαβαλήσει επιτέλους (γ@μημενα φραγκα...) και να κάνω το lvl.1. Και twist of the wrist II, διάρκειας 1μιση ώρας?? Το βράδυ έχει μελέτη! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2014 από τον basstard 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Μηπως πρεπει να δει τα βιντεο ο βαλεντινο μηπως και σταματησει να τρωει τα λάστιχα πολύ ωραια βιντεο μπραβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Πάντως είναι τραγικό αυτό που (δεν) κάνουν οι σχολές οδηγών. Ανάθεμα κι αν έμαθε ποτέ κανένας πως διάολο στρίβει και φρενάρει σωστά αυτό το πράγμα που λέγεται μοτοσυκλέτα μέχρι να πάρει δίπλωμα. Και πως και ποιος και που να τους ελεγξει εαν κατεχουν το αντικειμενο που υποτιθεται οτι περιλαμβανεται στις πρωτευουσες δεξιοτητες που πρεπει σαν σχολες να μεταδωσουν στους υποψηφιους;Και εν τελει ..το γνωριζουν για να το διδαξουν ;Η ΜΟΤΟΕ τι προτασεις εχει καταθεσει στο Υπ.συγκοινωνιων για την καταρτηση εκπαιδευτικου προγραμματος μαθητων και διδασκαλων;Τις κορινες ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Ενταξει ρε παιδια ελεος μετα από ένα οχταρι και δυο ευθείες 10 μετρων δεν μαθατε τιποτα μωρε καλα λεω ότι τους μισούς στην Ελλαδα πρεπει να τους παρουν τα διπλώματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μεγάλε χρησιμοποιούμε και κανα σημείο στίξης για να βγαίνει και λίγο νόημα απ'αυτά που γράφουμε. Έτσι πως το έγραψες μοιάζει σαν να μας λες "καλά με 2 ευθείες 10 μέτρων και ένα 8αρι δεν μάθατε πως χειρίζεται η μοτοσυκλέτα?" αλλά μάλλον εννοείς το αντίθετο. Εκτός κι αν εσύ έμαθες πως να στρίβεις και να φρενάρεις μια μοτό μέσα από ένα κύκλο 10 γτπ μαθημάτων. Το τελευταίο το αντιπαρέρχομαι γιατί αν δεν έχεις κάνει σχολείο, είμαι σίγουρος ότι και συ, όπως και σχεδόν όλοι, κάνεις βασικά λάθη που δεν αντιλαμβάνεσαι και τελοσπάντων μην θεωρούμε τους εαυτούς μας καλύτερους απ'τους άλλους γιατί έτσι την πατάμε στο τέλος. Και πως και ποιος και που να τους ελεγξει εαν κατεχουν το αντικειμενο που υποτιθεται οτι περιλαμβανεται στις πρωτευουσες δεξιοτητες που πρεπει σαν σχολες να μεταδωσουν στους υποψηφιους;Και εν τελει ..το γνωριζουν για να το διδαξουν ;Η ΜΟΤΟΕ τι προτασεις εχει καταθεσει στο Υπ.συγκοινωνιων για την καταρτηση εκπαιδευτικου προγραμματος μαθητων και διδασκαλων;Τις κορινες ; Ακόμα και αν έκανε κάτι τέτοιο η ΜΟΤΟΕ, πιστεύεις η πολιτεία (ποια?? χαχαχαχα...) θα καθόταν να ασχοληθεί? Ή ότι έχει δείξει δείγματα γραφής ότι τους νοιάζει η οδηγική παιδεία των ανθρώπων που κυκλοφορούν στο δρόμο με 2, 3, 4 ή 14 ρόδες? Μπανανία με το όλα της, ή είσαι ή δεν είσαι, είναι το μόνο πράγμα που δεν υπάρχουν ημίμετρα σ'αυτή τη χώρα. Υπανάπτυκτοι σε όλα. Πάντως συμφωνώ ότι ακόμα κι αν αγνοηθεί, η ΜΟΤΟΕ πρέπει να κάνει κάτι. Γιατί αν πρωτίστως δεν κάνουμε κάτι εμείς οι μοτοσυκλετιστές γι'αυτό μέσω του επίσημου οργάνου μας, ποιος περιμένουμε να ασχοληθεί μετά? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2014 από τον basstard 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 10 γτπ μαθημάτων. 10 καλά θα ήταν. Πέρυσι που έδωσα κατευθείαν για απεριόριστο έκανα 5 για να προλάβω πριν αλλάξει το σύστημα. Πρώτη φορά οδηγούσα με συμπλέκτη και ενώ στα μαθήματα έκοβα στην αργή πορεία με συμπλεκτάρισμα, την ημέρα της εξέτασης ο ''δάσκαλος'' μου είπε να τσιμπάω το πίσω φρένο. Ο μ@λ@κας τον άκουσα, το τσίμπησα λίγο παραπάνω, μου έσβησε και κόπηκα... και άντε πάλι από βδομάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Κι απορω πραγματικα...ΠΩΣ μετα απο CSS και άλλος οδηγος...πηρες Honda :P Περί ορέξεως... :P CSS level 1 δεν ήταν, αλλά είχε πολλά στοιχεία απο αυτό. Βασικά μάθημα ασφαλούς οδήγησης με sponsor τη Piaggio. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Κι απορω πραγματικα...ΠΩΣ μετα απο CSS και άλλος οδηγος...πηρες Honda :P Τι νάπαιρνε? ΜΟΤΟΣΑΚΟ ήθελε ο άνθρωπος όχι ΜΑΟΥΝΑ ! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Ρε Σαββα εγώ προσπάθησα να είμαι ουδέτερος μπας και τη γλυτώσει αυτό το θέμα αλλά ρίχνεις λαδι στη φωτιά! :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Ρε Σαββα εγώ προσπάθησα να είμαι ουδέτερος μπας και τη γλυτώσει αυτό το θέμα αλλά ρίχνεις λαδι στη φωτιά! :lol: Μα έχω καιρό να πειράξω το φιλαράκι μου τον ΜΕΡΚΕΛΟΠΡΟΠΕΛΑΚΙΑ, τώρα που βρήκα ευκαιρία θα τον αφήσω ? :rotfl: Α μπά ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 basstard αν δεν καταλαβες ότι το ειπα ειρωνικα για τον τροπο που γινονται οι εξετασεις τι να σου πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Καλο το βιντεο στο traction αλλά πολύ fast forward μου φάνηκε. Δεν γίνονται οι 8 ώρες - που περιλαμβάνουν κάπου 5 sessions x20' = 100' θεωρητικό μάθημα - 4 λεπτά Για επανάληψη ή για να ανοίξει η όρεξη μάλλον καλό είναι. Το ίδιο λίγο πολύ ισχύει και για του Keith Code. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Ειναι το πρωτο πραγμα που θελω να κανω τωρα που ανοιγει ο καιρος. Απο βδομαδα θα επικοινωνησω με την Ιωαννα. Αν ενδιαφερεται καποιος για το riding school ας στειλει πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Ειναι το πρωτο πραγμα που θελω να κανω τωρα που ανοιγει ο καιρος. Απο βδομαδα θα επικοινωνησω με την Ιωαννα. Αν ενδιαφερεται καποιος για το riding school ας στειλει πμ. κάντε κάνα θέμα να μαζευτείτε πολλοί να σας κάνουν και καλή τιμή (και δυο να είναι η τιμή είναι καλύτερη) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manitu 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Να πω και εγώ την άποψη μου. Το σχολείο του Θανάση Χούντρα το παρακολούθησα και εγω το lvl 1 . Πήγα και εγώ κλασσικός , έχοντας δει twist of The Wrist , καφετεριοσυζητήσεις με καλούς οδηγούς και με « και καλά » καλούς οδηγούς . Έχει έναν τρόπο μετάδοσης και γνώσης λόγου που σε παρασέρνει να τον ακούσεις και ας τα έχεις ξανακούσει από αλλού ( όχι όλα … ) , με το πλεονέκτημα των ερωτήσεων και της περαιτέρω εξήγησης σε κάτι που πιθανός να θες μια εκτενέστερη ανάλυση . Εκεί που όλα γίνονται ξεκάθαρα στο τι θα μου προσφέρει το σχολείο οδήγησης είναι η συνεχόμενη εναλλαγή θεωρίας/πίστας που σου προσφέρει και την κατάλληλη συγκέντρωση για αυτό που κάνεις και τον ασφαλή χώρο για να τα εκτελέσεις , δεν περιμένεις να χαλαρώσει η κίνηση στον δρόμο για να δεις το Counter steering ούτε την ώρα που θα είσαι συγκεντρωμένος θα έρθει ο Μπάρμπας από το αντίθετο κάνοντας ότι λαλακία του κατέβει . Ακριβώς τα ίδια πρέπει να γίνονται και στα άλλα σχολεία . Το σημαντικότερο όμως που αποκόμισα από εκείνο το μάθημα είναι το ότι έγινα καλύτερος οδηγός ! Όχι με την έννοια του Ρόσσι αλλά με την έννοια ότι είχα μεγαλύτερη επίγνωση στο τι κάνω και τι πρέπει να κάνω ! Αυτό μου έδωσε μια αίσθηση άνεσης και ελευθερίας και πάνω από όλα ευχαρίστησης !!! Αργότερα έχοντας όλα αυτά στο μυαλό μου τα κάνω πλέον μηχανικά και έχω ακόμα ποιο ελεύθερη την βόλτα μου από άγχος και μεγαλύτερη άνεση στο διάβασμα του δρόμου ! Συγνώμη για το σεντόνι αλλά πριν πάω θα μου άρεσε να είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο για αυτό και το άπλωσα εδώ μέσα χαχαχαχ 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Καλο το βιντεο στο traction αλλά πολύ fast forward μου φάνηκε. Δεν γίνονται οι 8 ώρες - που περιλαμβάνουν κάπου 5 sessions x20' = 100' θεωρητικό μάθημα - 4 λεπτά Για επανάληψη ή για να ανοίξει η όρεξη μάλλον καλό είναι. Το ίδιο λίγο πολύ ισχύει και για του Keith Code. Με τον συμπιεσμένο τηλεοπτικό χρόνο και μια εκπομπή με ποικίλη θεματολογία ειναι υπερβολικό να περιμένουμε κάτι περισσότερο. Αυτό που θα ήθελα είναι σε κάθε επεισόδιο να έδινε ο Θανάσης τέτοιες συμβουλές. Η αξία τους είναι μεγάλη και θέλω να πιστεύω οτι θα πιάσουν τόπο και θα οδηγήσουν περισσότερους στις σχολές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες