Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εδώ και 2+ χρόνια, παίρνουν τηλέφωνο κάποιες κοπέλες (που φυσικά δε λένε το όνομά τους καθ' υπόδειξιν) και ζητάνε έναν τύπο "για μια ενημέρωση". Προφανώς λοιπόν είναι από εισπρακτική εταιρεία και ψάχνουν τον τύπο που έχει φεσώσει κάποια/ες Τράπεζα/ες και έχει "εξαφανιστεί". Τους έλεγα λοιπόν με ευγένεια για πολύυυυυυυυ καιρό ότι τέτοιο όνομα ΔΕΝ υπάρχει εδώ και προφανώς τους έχει δώσει ψεύτικο τηλέφωνο για να τη γλιτώσει. Αυτό συνεχίστηκε, συνεχίστηκε ώσπου είπα ν' αλλάξω τακτική γιατί άρχισε να γίνεται εκνευριστικό. Τους είπα λοιπόν: "Μα καλά, τί επιμένετε κάθε τόσο να τον ψάχνετε σ' ένα τηλέφωνο που δεν ξέρετε καν πού χτυπάει? Εδώ είναι η εταιρεία τάδε, ξέρετε ότι δουλεύει σ' αυτήν? Και να ήταν σωστό το τηλέφωνο, δε θα μπορούσα κάλλιστα να απαντάω εγώ και να τον κρύβω? Ήθελα νά 'ξερα, κανείς δεν τσεκάρει όταν δίνει δάνειο αν τα τηλέφωνα που δίνει ο δανειολήπτης είναι υπαρκτά και ακριβή? Εν πάσει περιπτώσει, αν θέλετε, ελάτε κάποιος από δω και με το κινητό του να τσεκάρει πού χτυπάει αυτό το διαολονούμερο. Να δείτε ότι σας λέμε αλήθεια να γλιτώσουμε από σας, γιατί σκέφτομαι να σας κάνω καταγγελία μέσω της Νομικής Υπηρεσίας μας για άσκοπη παρενόχληση (εδώ κόμπιασε λίγο, το ένοιωσα). Και επειδή ξέρω ότι εσείς εντολές εκτελείτε να επιμένετε, πείτε σας παρακαλώ σ' έναν υπεύθυνο εκεί να με πάρει τηλέφωνο να του εξηγήσω. Μεταφέρετέ του τα λόγια μου μπας και βρούμε άκρη και ησυχάσουμε από σας"..... (ευγενέστατος πάντα). :lol: Λέω ρε φούστη μου, δεν μπορεί, θα ψαρώσουνε λίγο με το τελευταίο και θα το κόψουνε το βιολί. Μπααα, τα ίδια μετά από λίγες μέρες. Εντωμεταξύ, έχω μάθει πλέον και τις φωνές τους, αφού με την καθεμιά έχω μιλήσει ουκ ολίγες φορές τόσο καιρό..... Τους λέω λοιπόν ότι "μας τά 'χουνε ζαλίσει" και δεν έχουν δικαίωμα να ενοχλούνε άσχετους και ότι την επόμενη φορά, αφού δεν καταλαβαίνουνε με το καλό, θα τους πω όταν τον ζητήσουνε ότι πέθανε! Αυτοί ακάθεκτοι. Ξαναπαίρνουνε μετά από μέρες και τους λέω με περίλυπο ύφος: "Αααααχ κυρία μου, πέθανε ο *****. Τον χάσαμε μέσα απ' τα χέρια μας. Πολύ καλό παιδί ο μακαρίτης, αν και χρωστούσε παντού! (σπόντα ) Ζωή σε σας". Παγώνει αυτή και δε λέει τίποτα, το κλείνει. Εντωμεταξύ, εδώ να γίνεται χαμός απ' τους συναδέλφους. Με ακούγανε με έκπληξη στην αρχή και πέσανε κάτω απ' τα γέλια μετά (δε με είχανε πάρει στα σοβαρά ότι θα το έκανα, αλλά είμαι παλάβρας άμα τα πάρω κρανίο). Κι εκεί που πιστεύω ότι ησύχασα, χτυπάει σήμερα πριν λίγο το τηλέφωνο: - Καλημέρα, τον κύριο ***** θα ήθελα (η γνωστή φωνή που έχω μιλήσει τις περισσότερες φορές). - Τον χάσαμε κυρία μου. - ............ Δε σας άκουσα. - Λέω, τον χάσαμε κυρία μου, νά 'ταν κι άλλος. - Τί εννοείτε? - Πέθανε κυρία μου, τον χάσαμε τον άνθρωπο. - Πολύ καιρό? - Πρόσφατα, κανά 2μηνο. Σε λίγο καιρό θα του κάνουμε τα 3μηνα....... - Τουουουουουτ.... Προφανώς ρώτησε για να τσεκάρει αυτό που είχα πει την προηγούμενη φορά ότι πέθανε. Έτσι γίνονται οι δουλείες sto Ellada...... Και που υπάρχουμε ως Κράτος, πολύ είναι...... Βοήθειά μας. Καλή Ανάσταση σε όλους σας και Καλά Μυαλά στους Παν-ηλίθιους. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2014 από τον Kostas-MotoLover 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Άμα σε πάρουνε την επόμενη βδομάδα πες ότι αναστήθηκε και πήγε στο πατρικό του. 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Άμα σε πάρουνε την επόμενη βδομάδα πες ότι αναστήθηκε και πήγε στο πατρικό του. Σωστόοοοοος!!!! Να εκμεταλλευτούμε και την Ανάσταση. Ερε mb.... ξέρω εγώ γιατί τα γράφω εδώ. Όλο και κάποια καλή ιδέα θα πάρω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το καλύτερο είναι το εξής: Ρώτα τους αν καταγράφεται η συνομιλία. Λογικά θα στο λένε στην αρχή. Πες τους, οτι δεν θέλεις να καταγραφεί η συνομιλία και δεν έχουν την άδειά σου. Θα στο κλείσουν αμέσως. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2014 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Το καλύτερο είναι το εξής: Ρώτα τους αν καταγράφεται η συνομιλία. Λογικά θα στο λένε στην αρχή. Πες τους, οτι δεν θέλεις να καταγραφεί η συνομιλία και δεν έχουν την άδειά σου. Θα στο κλείσουν αμέσως. Ακόμη πιο αποτελεσματικό είναι να τους ενημερώνεις πως εσύ καταγράφεις την συνομιλία, και αν έχεις όρεξη ακολουθούν απείρου κάλους διάλογοι με τις "ξανθιές". Σας ενημερώνω κυρία μου πως και εγώ καταγράφω την συνομιλία μας...........Γιατί;Γιατί έτσι θέλω..........Μα δεν μπορείτε.Γιατί δεν μπορώ;Τουουτ - τουουουουουτ.............. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Το καλύτερο είναι το εξής: Ρώτα τους αν καταγράφεται η συνομιλία. Λογικά θα στο λένε στην αρχή. Πες τους, οτι δεν θέλεις να καταγραφεί η συνομιλία και δεν έχουν την άδειά σου. Θα στο κλείσουν αμέσως. Τα έχω πει όλα αυτά και άλλα τόσα. ΔΕΝ καταλαβαίνουν οι άνθρωποι λέμε. Μίλησα και με την ΕΕΤΤ και επειδή δεν έχω αναγνώριση να τους πω από ποιόν αριθμό με παίρνουνε (αν και κατά 101% είναι με απόκρυψη οπότε ούτως ή άλλως δε θα ήξερα να τους πω), μου είπαν ότι δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Ε, μετά απ' αυτό γεννήθηκε στο μυαλό μου η ιδέα του να τον πεθάνω να ησυχάσω. Βασικά, μπορώ κάλλιστα να ζητήσω απ' την Νομική Υπηρεσία να ζητήσει παρακολούθηση ή άρση απορρήτου, αλλά βαριέμαι τα μάλλα και έχει μπελά και τρέξιμο το θέμα και δεν ξέρω και αν θα προχωρήσει, αφού υπάρχουν κάποιες αυστηρές προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Δε θα τους κάνω τη χάρη να ταλαιπωρηθώ για τη βλακεία τους. Άλλωστε, τώρα ρε φίλε το διασκεδάζω. Έχω λιώσει στο γέλιο κι εγώ και οι άλλοι εδώ μέσα. Αφού δεν καταλαβαίνουνε με το καλό τόσο καιρό, ας φάνε το δούλεμα της αρκούδας. Ακόμη πιο αποτελεσματικό είναι να τους ενημερώνεις πως εσύ καταγράφεις την συνομιλία, και αν έχεις όρεξη ακολουθούν απείρου κάλους διάλογοι με τις "ξανθιές".Σας ενημερώνω κυρία μου πως και εγώ καταγράφω την συνομιλία μας...........Γιατί;Γιατί έτσι θέλω..........Μα δεν μπορείτε.Γιατί δεν μπορώ;Τουουτ - τουουουουουτ.............. Μα θα ξαναπάρουνε Παναγιώτη. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι ΔΕΝ καταλαβαίνουνε οι στόκοι. Εντωμεταξύ, έφαγα φλασιά. Ξέρω γιατί πήρανε σήμερα.... ίσως είχαν πάρει και χτες και δεν ήμουν εδώ. Διότι εχτές γιόρταζε και σου λέει θα το σηκώσει για ευχές..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Τί μου βάζεις βίντεο ρε συ..... αφού δεν γλέπω youtube κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) παντως εμενα μια φορα που με περνανε δε θυμαμα για ποιο λογο , συνεχεια ομως , μια μερα τα ειχα σκατοπαρει με ασχετο λογο σε φαση χριστοπαναγιδια μονος μου , βαραει το τηλεφωνο για ενα ασφαλιστικο προγραμα της citybank που ΗΔΗ τους ειχα πει οτι δε το θελω μη ξαναπαρουν καμια 20αρια φορες , και τις λεω "καταγραφεται η συνομιλια?" μου λεει ναι ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΜΩΡΗ "##&&&&ΥΦΔ&Υ&ΦΥΥ#**ΡΘ(Θ(Θ(#%Σ%%#"...Αφου ελεγα ελεγα και μολις σταματισα να παρω ανασα ακουσα το χαρακτιριστικο τουτ τουτ τουτ... καλα εννοειται οτι αργησαν αλλα ξανα πηραν ερε το θυμαμαι και τα περνω τωρα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2014 από τον cloud_constructor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κοίταξε, μπορώ κι εγώ κάλλιστα να θυμώσω (δεν τό 'χω και δύσκολο άλλωστε) και ν' αρχίσω να τους στολίζω..... Αλλά τί θα καταφέρω? Να εκνευριστώ χωρίς λόγο (σάμπως εγώ είμαι ο **** Λεωνίδας που ψάχνουνε?) και να κινδυνεύω να μού 'ρθει ντουβρουτζάς για χρέη άλλου. Και στη χειρότερη να με τραβάει κανάς βλαμμένος για εξύβριση κι από θύμα να γίνω θύτης (δε λέει). Οπότε το έχω ρίξει στην τρελίτσα - αφού είναι ζώα και δεν νοιώθουνε τί τους λες - και περνάω ζάχαρη. Κάνω την πλάκα μου με τους ηλίθιους και διασκεδάζω και τους γύρω. Ακόμα γελάμε με το πρωϊνό τηλέφωνο. :lol: Υ.Γ. Α, μην ξεχάσω. Σε περίπτωση που βρεθεί βλαμμένος από κει μέσα να με κατηγορήσει για εξαπάτηση, το παρόν θρέντ θα χρησιμοποιηθεί προς υπεράσπισή μου....... αχαχαχα έχουν γνώσιν οι φύλακες. :lol: Φαντάζομαι και οι δικαστές ένα χιούμορ θα το διαθέτουνε. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2014 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Σίγουρα ειναι ενοχλητικό όλο αυτό αλλά δείξτε λίγο επιείκια καθότι το συγκεκριμένο άτομο που καλεί δεν φταίει σε τίποτα να τα ακούει. Το πιο πιθανό ειναι στην άλλη άκρη του ακουστικού να βρίσκεται κάποιος που κάνει αυτή τη μίζερη δουλειά απο μεγάλη ανάγκη και σε έλλειψη κάτι καλύτερου. Όχι δεν δουλεύω σε call center η κάτι τέτοιο και ναι έχετε άπειρα δίκια για τον εκνευρισμό αλλά το άτομο που καλεί είναι το τελευταίο στο οποιο θα έπρεπε να διοχετεύσουμε την αγανάκτηση μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Φυσικά και φταίει φίλε. Όταν τους λες να ενημερώσουν το σύστημά τους ότι είναι λάθος τηλέφωνο και δεν το κάνουν, τότε φταίνε και με το παραπάνω. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ για 1 χρόνο. Με πέρνανε στην δουλειά, και μάλιστα σε γραμμή υποστήριξης, και μου έπρηζαν τα @@. Τελικά απαίτησα να μιλήσω με προϊστάμενο, να του εξηγήσω οτι δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στο νούμερο αυτό ώστε να με βγάλουν απο την λίστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Α χα χα χα χα χα χα χα ...........ΠΕΘΑΝΕ ! Ζωή σε μάς...........! +άπειρα κρέντιτ ρε σύ ψόφησα ! :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Σίγουρα ειναι ενοχλητικό όλο αυτό αλλά δείξτε λίγο επιείκια καθότι το συγκεκριμένο άτομο που καλεί δεν φταίει σε τίποτα να τα ακούει. Το πιο πιθανό ειναι στην άλλη άκρη του ακουστικού να βρίσκεται κάποιος που κάνει αυτή τη μίζερη δουλειά απο μεγάλη ανάγκη και σε έλλειψη κάτι καλύτερου. Όχι δεν δουλεύω σε call center η κάτι τέτοιο και ναι έχετε άπειρα δίκια για τον εκνευρισμό αλλά το άτομο που καλεί είναι το τελευταίο στο οποιο θα έπρεπε να διοχετεύσουμε την αγανάκτηση μας. Μα αν διάβασες καλά όλο το ποστ μου, έκανα άπειρες προσπάθειες να τους δείξω ότι δεν έχει αποτέλεσμα όλο αυτό και αν θέλουν να το ελέγξουν πού χτυπάει το τηλέφωνο και ποιός είμαι εγώ που απαντάω και αν κρύβω κανάν Λεωνίδα εδώ στον όροφο. Ζήτησα να μιλήσω και με τον προϊστάμενό τους, αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς. Ε, δε φταίω εγώ λοιπόν για το δούλεμα. Τα θέλει ο λώκος τους. Και στην τελική, ας μάθουνε να δουλεύουνε αυτές οι εταιρείες πιο σωστά. Αυτοί είναι ικανοί να τον ψάχνουνε και μετά από 150 χρόνια.... να βάλουνε τα εγγόνια τους να παίρνουνε τηλέφωνο εδώ μπας και τον βρούνε. Λοιπόν, το σενάριο για τη συνέχεια έχει ως εξής: - Αν Όταν ξαναπάρουνε, θα τους πω ότι Αναστήθηκε! (γειά σου ρε Slow απίθανε) και πήγε στο πατρικό του (δεν ξέρω πού φυσικά) να το γιορτάσει. Θα τους πω ότι βουίξανε οι εφημερίδες απ' την είδηση της Ανάστασης! κι άστους να ψάχνουν τις φυλλάδες της Espresso. - Επειδή όμως τους έχω ικανούς να καταγράψουνε στα πισιά τους ότι αναστήθηκε (άρα να ξαναενοχλήσουνε), στο επόμενο τηλέφωνο θα αναγκαστώ να τον "ξαναπεθάνω", λέγοντας ότι δεν άντεξε την επιστροφή του στην Ελλάδα του Μνημονίου και να τον κυνηγάνε οι δοσατζήδες και οι Τράπεζες και πήγε πάλι "εις τόπον χλοερό". Και το καλύτερο θα είναι το τέλος της φράσης.....: "πάρτε πάλι του χρόνου μετά την Ανάσταση, μήπως ξανααναστηθεί. Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν έχει το Θεό του ο μακαρίτης". :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Εγω έδινα την γιαγια μου ( οταν ζουσε ) που τα ειχε χαμενα, οταν με περναν για διάφορες ενημερώσεις... - Μισο λεπτο να σας δωσω τον υπεύθυνο έλεγα Τρελό γέλιο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Έλα Κώστα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Μοτοαγαπουλη, σε παιρνουν τηλ μονο κοπελες?? Ειχα ακουσει παλια στο ραδιοφωνο ιδεα για αυτες. Τυπος γυρισε σπιτι σουρωμενος κατα τις 6 το πρωι, και στις 8 χτυπησε τηλ απο τραπεζα. Τον πηρε μια κοπελα για ενημερωση και αυτος (οντας σουρα) της ελεγε "ελα μωρακι μου", "ναι καυλα μου" και τετοια... Το κλεισιμο του τηλ απο την κοπελα που σκαλωνε καθε φορα, ηταν αστραπιαιο :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Υπάρχει κόλπο να το κλείνουν ακαριαία ή ζητώντας συγνώμη χωρίς να μπεις σε κόπο. Βέβαια έτσι δεν γλυτώνεις το να σε ξαναπάρουν, αλλά το άμεσο κλείσιμο του τηλεφώνου είναι ψυχοθεραπευτικό Μόνο 3 λέξεις λες και καθάρισες χωρίς μπινελίκια, δράκους κλπ αλλά δεν σας τις λέω γιατί είστε κωλόπαιδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μοτοαγαπουλη, σε παιρνουν τηλ μονο κοπελες?? Ειχα ακουσει παλια στο ραδιοφωνο ιδεα για αυτες. Τυπος γυρισε σπιτι σουρωμενος κατα τις 6 το πρωι, και στις 8 χτυπησε τηλ απο τραπεζα. Τον πηρε μια κοπελα για ενημερωση και αυτος (οντας σουρα) της ελεγε "ελα μωρακι μου", "ναι καυλα μου" και τετοια... Το κλεισιμο του τηλ απο την κοπελα που σκαλωνε καθε φορα, ηταν αστραπιαιο :tooth: Ναι, μέχρι στιγμής μόνο κοπέλες έχουν πάρει...... μ' αρέσει που γκρινιάζουν για ανεργία οι γυναίκες και παντού μέσα είναι. ^_^ :P Ε καλά, τέτοιο πράγμα δε βλέπω να μπορώ να το κάνω. Θα εκτεθώ υπηρεσιακά. Αν ήμουν σπίτι Α-ΝΕ-ΤΑ. Υπάρχει κόλπο να το κλείνουν ακαριαία ή ζητώντας συγνώμη χωρίς να μπεις σε κόπο. Βέβαια έτσι δεν γλυτώνεις το να σε ξαναπάρουν, αλλά το άμεσο κλείσιμο του τηλεφώνου είναι ψυχοθεραπευτικό Μόνο 3 λέξεις λες και καθάρισες χωρίς μπινελίκια, δράκους κλπ αλλά δεν σας τις λέω γιατί είστε κωλόπαιδα. Και ποιός σου είπε ρε κεφτέ ότι δε θέλω πλέον να με ξαναπάρουν? Ή να το κλείνουν αστραπιαία? Ίσα-ίσα που προσπαθώ να μην το κλείνουν για να πω αυτά που θέλω και να λιώσω στο γέλιο. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δε βλέπω την ώρα να ξαναπάρουν και παρακαλάω τον συνάδελφο να απαντάω εγώ στην εξωτερική (ντούμπλεξ) γραμμή μη χαθεί η συνέχεια....... :lol: αυτός δεν είναι πλακατζής και θα μου τη χαλάσει τη δουλειά..... που έστησα με τόσο κόπο και μεράκι ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2014 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μα αν διάβασες καλά όλο το ποστ μου, έκανα άπειρες προσπάθειες να τους δείξω ότι δεν έχει αποτέλεσμα όλο αυτό και αν θέλουν να το ελέγξουν πού χτυπάει το τηλέφωνο και ποιός είμαι εγώ που απαντάω και αν κρύβω κανάν Λεωνίδα εδώ στον όροφο. Ζήτησα να μιλήσω και με τον προϊστάμενό τους, αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς. Δεν αναφερόμουν σε εσένα προσωπικά. Γενικά το είπα και κυρίως αναφερόμενος στον cloud_constructor. Φυσικά και φταίει φίλε. Όταν τους λες να ενημερώσουν το σύστημά τους ότι είναι λάθος τηλέφωνο και δεν το κάνουν, τότε φταίνε και με το παραπάνω. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ για 1 χρόνο. Με πέρνανε στην δουλειά, και μάλιστα σε γραμμή υποστήριξης, και μου έπρηζαν τα @@. Τελικά απαίτησα να μιλήσω με προϊστάμενο, να του εξηγήσω οτι δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στο νούμερο αυτό ώστε να με βγάλουν απο την λίστα. Πολύ σπάνια θα φταίει ο υπάλληλος. Στο κάτω κάτω η δουλειά του εν λόγω υπαλλήλου ειναι η ενημέρωση. Το τι θα γίνει απο εκεί και πέρα δεν ειναι ούτε δική του ευθύνη αλλά ούτε και αρμοδιότητα. Δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλία πχ να μην ξανακαλέσει το τάδε άτομο. Αν του έχουν πει πχ να το κρατήσει σε εκκρεμότητα ειναι υποχρεωμένος να το κρατήσει και να ξανακαλέσει. Το να rageαρουμε σε αυτον επειδή έτσι του είπαν να κάνει οι ανώτεροι του δεν θα βοηθήσει σε τίποτα. Επειδή ανέφερες πως δουλεύεις σε γραμμή υποστήριξης.... έχω εργαστεί στον τομέα λιανικής πώλησης στο παρελθόν και θα έλεγα πως ισχύει το ίδιο. Το θεωρώ το λιγότερο αγενεια το να βγάζει κάποιος τα απωθημένα του για το οποιοδήποτε παράπονο έχει για την εταιρεία στον υπάλληλο που έχει μπροστά του ή και στο τηλέφωνο. Άσε που πολλές φορές δεν υπάρχει και διαδικασία μέσω της οποίας μπορεί να αξιοποιήσει το παράπονο σου ακριβώς γιατι δεν ειναι δική του αρμοδιότητα. Αν κάποιος πχ έχει παράπονο απο μια εταιρεία ειναι ανώφελο να πάει να παραπονεθεί στον πωλητή, γιατί δεν υπάρχει διαδικασία μέσω της οποίας ο πωλητής θα ενημερώσει το αντίστοιχο τμήμα. Γιαυτό υπάρχουν άλλα αρμόδια τμήματα. Οπότε στην περίτπωση με τις οφειλές... πες οτι εσύ κράζεις τον υπαλληλο που σε πήρε τηλέφωνο.. και πες οτι αυτός ενημερώνει τον ανώτερο του πως το τάδε άτομο ανέφερε το τάδε πράγμα. Μπορεί να κάνει κάτι άλλο ο υπάλληλος? οχι... ειναι δουλειά του υπευθύνου του. Οπότε την επόμενη φορά που θα πάρει ξανά τηλέφωνο (το ίδιο άτομο ή άλλο) εσύ (ακόμα πιο εκνευρισμένος) θα του σούρεις πάλι γιατι δεν έκαναν τίποτα την προηγούμενη φορά κλπκλπκλπ... δεν ειναι ευθύνη του τελικού υπαλλήλου. Και πάλι δεν μιλάω προσωπικά ούτε για εσένα ούτε για κανέναν γιατί δεν σας ξέρω και στο κάτω κάτω το "του τα σούρνω" το δικό μου μπορεί να ειναι ογκόλιθος μπροστά στο δικο σου κλπκλπ.... μιλάω γενικά Τι κάνω εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις? χαβαλέ και κανένα αστειάκι αν έχω όρεξη, ή απλά το κλείνω ξερά αν δεν έχω. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2014 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 αφου τον αναστησεις πες τους οτι πηγε εκδρομη στις αλπεις για καμια βδομαδα και θα επιστρεψει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγω παντως με το Iphone εχω βρει την υγεια μου, που λενε. Οποιοσδηποτε με καλεσει η στειλει μηνυμα για το ταδε πακετο,προσφορα,υπερουαου ευκαιρια (δοξα το θεο δε χρωσταω πουθενα), δεν εχει δευτερη ευκαιρια. Τρωει εναν αποκλεισμο καλουντος...και ασε τον να καλει μετα. Υπαρχουν και αντιστοιχες εφαρμογες για Android τηλεφωνα απ' οτι ξερω. Τηλεφωνα μηνυματα τελος. υ.γ. Moto lover...keep trolling!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2014 από τον Iraklis Krhth Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Για προσφορές πάντως όταν παίρνουν εγώ σπάω πλάκα. -Ξέρετε ότι στην τάδε έχετε όοολα αυτά τα ωραία; -Καλέ αυτήν έχω, κι εγώ κι όλο το σόι, τι να σου πω, κατευχαριστημένος είμαι το'χω βγάλει και στο φεήσμπουκ και περηφανεύομαι! Ο ίδιος διάλογος σε όλες τις εταιρίες και δεν μ'έχουν ξαναπάρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Και ποιός σου είπε ρε κεφτέ ότι δε θέλω πλέον να με ξαναπάρουν? Κεφτέ; :D Με είπε κεφτέ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Πολύ σπάνια θα φταίει ο υπάλληλος. Στο κάτω κάτω η δουλειά του εν λόγω υπαλλήλου ειναι η ενημέρωση. Το τι θα γίνει απο εκεί και πέρα δεν ειναι ούτε δική του ευθύνη αλλά ούτε και αρμοδιότητα. Δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλία πχ να μην ξανακαλέσει το τάδε άτομο. Αν του έχουν πει πχ να το κρατήσει σε εκκρεμότητα ειναι υποχρεωμένος να το κρατήσει και να ξανακαλέσει. Το να rageαρουμε σε αυτον επειδή έτσι του είπαν να κάνει οι ανώτεροι του δεν θα βοηθήσει σε τίποτα. Επειδή ανέφερες πως δουλεύεις σε γραμμή υποστήριξης.... έχω εργαστεί στον τομέα λιανικής πώλησης στο παρελθόν και θα έλεγα πως ισχύει το ίδιο. Το θεωρώ το λιγότερο αγενεια το να βγάζει κάποιος τα απωθημένα του για το οποιοδήποτε παράπονο έχει για την εταιρεία στον υπάλληλο που έχει μπροστά του ή και στο τηλέφωνο. Άσε που πολλές φορές δεν υπάρχει και διαδικασία μέσω της οποίας μπορεί να αξιοποιήσει το παράπονο σου ακριβώς γιατι δεν ειναι δική του αρμοδιότητα. Αν κάποιος πχ έχει παράπονο απο μια εταιρεία ειναι ανώφελο να πάει να παραπονεθεί στον πωλητή, γιατί δεν υπάρχει διαδικασία μέσω της οποίας ο πωλητής θα ενημερώσει το αντίστοιχο τμήμα. Γιαυτό υπάρχουν άλλα αρμόδια τμήματα. Οπότε στην περίτπωση με τις οφειλές... πες οτι εσύ κράζεις τον υπαλληλο που σε πήρε τηλέφωνο.. και πες οτι αυτός ενημερώνει τον ανώτερο του πως το τάδε άτομο ανέφερε το τάδε πράγμα. Μπορεί να κάνει κάτι άλλο ο υπάλληλος? οχι... ειναι δουλειά του υπευθύνου του. Οπότε την επόμενη φορά που θα πάρει ξανά τηλέφωνο (το ίδιο άτομο ή άλλο) εσύ (ακόμα πιο εκνευρισμένος) θα του σούρεις πάλι γιατι δεν έκαναν τίποτα την προηγούμενη φορά κλπκλπκλπ... δεν ειναι ευθύνη του τελικού υπαλλήλου. Και πάλι δεν μιλάω προσωπικά ούτε για εσένα ούτε για κανέναν γιατί δεν σας ξέρω και στο κάτω κάτω το "του τα σούρνω" το δικό μου μπορεί να ειναι ογκόλιθος μπροστά στο δικο σου κλπκλπ.... μιλάω γενικά Τι κάνω εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις? χαβαλέ και κανένα αστειάκι αν έχω όρεξη, ή απλά το κλείνω ξερά αν δεν έχω. Έχεις δίκιο. Έτσι είναι / γίνεται. Γι' αυτό ακριβώς όμως έγραψα το: …………………. Έτσι γίνονται οι δουλειές sto Ellada...... Και που υπάρχουμε ως Κράτος, πολύ είναι...... …………….. ..................... υ.γ. Moto lover...keep trolling!!! Αυτό κάνω και το απολαμβάνω απίστευτα..... Το γέλιο κάνει καλό. Για προσφορές πάντως όταν παίρνουν εγώ σπάω πλάκα. -Ξέρετε ότι στην τάδε έχετε όοολα αυτά τα ωραία; -Καλέ αυτήν έχω, κι εγώ κι όλο το σόι, τι να σου πω, κατευχαριστημένος είμαι το'χω βγάλει και στο φεήσμπουκ και περηφανεύομαι! Ο ίδιος διάλογος σε όλες τις εταιρίες και δεν μ'έχουν ξαναπάρει. Ρε φίλε, με δαύτους έχω Πρωταπριλιά τόσες φορές το χρόνο.... και θα την αφήσω έτσι να περάσει τέτοια ευκαιρία? :lol: Πού να ξέρανε σε τί φαρσέρ πέσανε...... Τί δε θά 'δινα για νά 'βλεπα τί σημειώνουνε στο πισί μετά από κάθε τηλέφωνο στον συγκεκριμένο Λεωνίδα. Κεφτέ; :D Με είπε κεφτέ; Καλά. Κολοκυθοκεφτέ που είναι και νηστίσιμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες