Jump to content
vaelsod

Ψάχνω ρυθμιζόμενες μανέτες για Pegaso ή XTX, XT, Shiver, κλπ

Recommended Posts

ο dant3 αν θυμαμαι καλα γνωριζει ενα σαιτ με φθηνα οεμ ανταλλακτικα, αν το δει ας το ξαναγραψει γιατι κι εγω δεν το θυμαμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε παιδιά έπαιζε και μια αμερικάνικη μανέτα με δαχτυλίδι μεσα της για πιο εύκολη χρήση. δεν μπορώ να βρώ το site με τίποτα! κάπου εδώ μέσα το συζητούσαμε! ήταν ένας τύπος που έτρεχε σε αγώνες mx νομίζω και είχε φτιάξει μια δικιά του πατέντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια και γω στην αναζητηση ειμαι

Θελω να παταω συμπλεκτη με το ενα δαχτυλο , πραγμα που θα πει οτι δεν βολευει να τερματιζει στο τιμονι αλλα πιο μπροστα , οπως η μανετα του φρενου . Υπαρχει κατι τετοιο γενικα και αν ναι συγκεκριμενα για το trail ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια και γω στην αναζητηση ειμαι

Θελω να παταω συμπλεκτη με το ενα δαχτυλο , πραγμα που θα πει οτι δεν βολευει να τερματιζει στο τιμονι αλλα πιο μπροστα , οπως η μανετα του φρενου . Υπαρχει κατι τετοιο γενικα και αν ναι συγκεκριμενα για το trail ?

Υπάρχει αυτό το ιντερνετομάγαζο: http://www.evolutionitaly.com/oh-my-shop/dettaglio.asp?LYT=0&ID_GRUPPO=1

με μανέτες σε όλα τα χρώματα και όλα τα μήκη για όλα τα γούστα.

Αλλά είναι ψιλοπακέτο η διαδικασία της παραγγελίας... εμένα ακόμα στο περίμενε με έχουν ενώ τα φράγκα τα έχουν ήδη πάρει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως είναι μούφα? Έχουν για όλα τα μοντέλα και είναι πάντα στην ίδια τιμή?

Ακούγεται too good to be true...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει αυτό το ιντερνετομάγαζο: http://www.evolution...T=0&ID_GRUPPO=1

με μανέτες σε όλα τα χρώματα και όλα τα μήκη για όλα τα γούστα.

Αλλά είναι ψιλοπακέτο η διαδικασία της παραγγελίας... εμένα ακόμα στο περίμενε με έχουν ενώ τα φράγκα τα έχουν ήδη πάρει!

πιστεύω πως το πακέτο θα έρθει ... εγκαίρως ... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εάν πιστέψουμε αυτόν εδώ τον κυριούλη, (τελευταία μανέτα κάτω-κάτω), τότε το pegaso strada, το Breva 750 και το Moto Guzzi 1100 έχουν ανταλλάξιμες μανέτες μεταξύ τους, οπότε υπάρχει πληθώρα επιλογών και καλές τιμές

Τροποποιήθηκε από τον sunblock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εάν πιστέψουμε αυτόν εδώ τον κυριούλη, (τελευταία μανέτα κάτω-κάτω) τότε το pegaso strada, το Breva 750 και το Moto Guzzi 1100 έχουν ανταλλάξιμες μανέτες μεταξύ τους

κάτι δεν μου ταιριάζει...

Fits Moto Guzzi 1100 Sport Carb, Daytona, Cali 1100 (1994-1997), Cali EV, Cali Vintage, Nevada ALL, Quota 1100, V75 (4 Valve), Breva 750, V7 Classic, V7 Racer, V7 Cafe, V7 Stone, Strada 750, 750 Targa, 750T

Μιλάει για motoguzzi και ξαφνικά πετάει ένα strada 750.

και όχι aprilia pegaso 660 strada/trail...

κάτι δεν ταιριάζει...

ααα το βρήκα!!! υπάρχει moto guzzi strada 750!!!

http://www.motorcycl...strada%2088.htm

καμία σχέση με απρίλια Πήγασο δλδ! :(

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

also_fits-e1398847115935.jpg

Moto Guzzi και Aprilia είναι ίδια εταιρεία. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν μοιράζονται καλούδια.

Το θέμα είναι ποιος θα θυσιαστεί να αγοράσει ένα σετ να μας πεί αν ταιριάζουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα!!! ψάχνουμε το θύμα δλδ!!!

εγώ θυσιάστηκα πάντως για το από πάνω ιταλικό μαγαζί... και περιμένω να δω αν και πόσο θα τρέχω!!!

δεύτερη θυσία παράλληλα δεν κάνω. Οπότε αναζητώ κι εγώ τον ριψοκίνδυνο να μου πει τα αποτελέσματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μανέτα του συμπλέκτη οπτικά μου φαίνεται οτι ταιριάζει. Του φρένου όχι και τόσο...

compare.jpg

Θα ήταν πάρα πολύ καλή φάση πάντως. Κάνουν 18 ευρώ και οι δύο, μαζί με μεταφορικά!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όντως πολύ καλή τιμή, αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να ρισκάρω παραγγελία σε προιόν που λέει ότι ταιριάζει σε απρίλια καπονορντ αλλά όχι πήγασο.

Οπως και να χει είμαι ήδη στο ψάξιμο κατόχου breva 750 για να τις δοκιμάσω..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το ριψοκινδυνέψεις πάντως να πάρεις οπωσδήποτε ρυθμιζόμενες... ώστε αν κάνουν να πάρω κι εγώ μετά!!! :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν άντεξα, παράγγειλα αυτές εδώ με 22 ευρώ. Ειναι ρυθμιζόμενες, και διπλώνουν κιόλας για να φχαριστιέμαι πεσίματα.

Σε 20 με 25 μέρες που θα μου έρθουν θα σας πω αν ταιριάζουν ή όχι. Μέχρι τότε... θα κρατήσω την αναπνοή μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όντως πολύ καλή τιμή, αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να ρισκάρω παραγγελία σε προιόν που λέει ότι ταιριάζει σε απρίλια καπονορντ αλλά όχι πήγασο.

Οπως και να χει είμαι ήδη στο ψάξιμο κατόχου breva 750 για να τις δοκιμάσω..!

Όταν με το καλό τις παραλάβεις αν θέλεις τις δοκιμάζουμε στην δικιά μου. ^_^

Καλορίζικες κιόλας, πολύ ξεχωριστές, με βάζεις σε σκέψεις..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ είναι πολύ ωραίες!!! εγώ από τον ιταλό παρήγγειλα πολύ παρόμοιες με 85 ευρώ (άουτς) και σχεδόν πάω στοίχημα ότι οι δικιές σου θα φτάσουν πρώτες! μακάρι να κάνουν!!! Κρατάω κι εγώ την ανάσα μου για συμπαράσταση!

Όταν με το καλό τις παραλάβεις αν θέλεις τις δοκιμάζουμε στην δικιά μου. ^_^

Καλορίζικες κιόλας, πολύ ξεχωριστές, με βάζεις σε σκέψεις..!

που μένεις?????????????

να πεταχτώ μια στιγμή να δούμε αν η μανέτα του συμπλέκτη σου μπαίνει στο δικό μου?!

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον. Μου ήρθε η παραγγελία.

Συγκεκριμένα πήρα απο ebay σετ μανέτες (φρένο και συμπλέκτη) για Moto Guzzi Breva 1100.

Οι κωδικοί μοντέλων είναι F-16 (φρένο) και DC-80 (συμπλέκτης).

Τα καλά νέα είναι οτι του φρένου ταιριάζει μια χαρά. Ταιριάζει και στο caponord, σε όλα σχεδόν τα Moto Guzzi, στη Super Tenere, FZ6, FZ8, MT-07, MT-09, FZ1, FJR, XJ6, και άλλα πολλά.

- Παραθέτω - Ρυθμιζόμενη αναδιπλούμενη μανέτα φρένου Pazzo F-16 για Breva 1100:

2014-05-26-20.23.32-e1401133265934.jpg

Τα :shit: νέα είναι οτι δε ταιριάζει η μανέτα του συμπλέκτη.

Συμπλέκτης: (κάτω η αυθεντική, πάνω η κινεζιά για Breva 1100):

2014-05-26-20.16.10-e1401133112519.jpg

Ο κινέζος έλεγε στο ebay Moto Guzzi Breva 1100, και στην περιγραφή έλεγε οτι ταιριάζει και σε Breva 750.

Εν τέλη το Breva 1100 φοράει τη μανέτα DC-80 ενώ το Breva 750 την D-37. :(

Λέω να ξαναδοκιμάσω, αυτή τη φορά αγοράζοντας για Breva 750.

Κάτι άλλο που παρατήρησα που ίσως να ενδιαφέρει κάποιους, είναι οτι έχουν μεγάλη διαφορά στο βάρος. Οι αυθεντικές μανέτες είναι πανάλαφρες στα 75g,

2014-05-26-20.42.24-e1401133500293.jpg

ενώ η ρυθμιζόμενη αναδιπλούμενη λόγω των έξτρα ζυγίζει σχεδόν τα διπλάσια

2014-05-26-20.42.42-e1401133616590.jpg

Κάποιος παρατηρητικός θα παρατηρήσει οτι συγκρίνω φρένου με συμπλέκτη, και θα έχει δίκιο, αλλα του φρένου την τοποθέτησα ήδη και δεν σκέφτηκα να τη ζυγίσω πριν τη βάλω.

Vaelsod είχες καμια τύχη με τη δική σου παραγγελία?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα