Jump to content
Στέργιος Βήχος

Μια ζωή Ολυμπιακός vol 2.

Recommended Posts

και του χρονου να μαστε καλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε αποκλείει η Manchester United και νιώθεις απογοήτευση. Αυτό και μόνο του είναι ικανό να είσαι περήφανος για τη φετινή πορεία της ομάδας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον!

καλως τον φιλο μου τον βαζελο τον Πειραιωτη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σου και σε σενα!

κ αργησες μπορω να πω για την βαρυσημαντη τοποθετηση σου...

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ θα ντρεπόμουν να κράζω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,επειδή έχασε από την Μan.United την ώρα που έχω χάσει απο τον ΟΦΗ......

Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο...ανοιξε ενα λεξικο φιλε να δεις τι σημαινει...εγω παντως δεν τον κραζω...καλα πηγε....απλα δεν το πιστεψε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγχαρητηρια στον ολυμπιακο για την πορεια που εκανε,να φτασει 1 τερμα πριν την προκριση στους 8.αν δεν ηταν ατυχος με τους τραυματισμους,εχω την εντυπωση πως θα ειχε περασει..

το 3-0 τον αδικει σαν εμφανιση,αλλα η,κατ'εμε,ασχημη βραδια του ροβερτου δεν μπορουσε να αφησει κατι περισσοτερο.

ο διαιτητης εξαιρετικοτατος κ ακριβοδικαιος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν ξέρω;και που κολλάει αυτό με το σχόλιο που έκανα; είδες να σε κάνω παράθεση;οχι οπότε ακυρος πάλι....

ίσα ίσα,για καλό το είπα!!

Και τι θες???οταν τρως 3 γκολ να μην σε πειραζει κανενας?.....ελεος....αμα δεν καταλαβαινεις οτι απλα καποιοι κανουν χαβαλε.....δεν νομιζω να εκραξε κανενας....τεσπα ο ολυμπιακος εκανε το καλυτερο που μπορουσε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πτνα μπάλα.

Αμα δεν θελει, δεν θελει.

Ωραίος ο γαυρος, και εξαιρετική κομπίνα το 3ο της Μαντσεστερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητηρια στα παιδια οτι μπορουσαν το δωσανε.Φανηκε η ελλειψη ενος κιλλερ περιοχης οπως ηταν ο μητρογλου.Η μαντσεστερ σημερα δεν ηταν πολυ χαλια και επισης προσκυνω το ινδαλμα μου και προτυπο ποδοσφαιριστη τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΑΙΑΝ ΓΚΙΓΚΣ,τι να λεμε τωρα...40 χρονων ειναι ο ανθρωπος και ειδαμε ολοι πως σηκωσε την μαντσεστερ στην πλατη του.Ο Ολυμπιακος ηδη εχει ανεβει επιπεδο στην Ευρωπη και θα ειναι μεγαλο λαθος του μαρινακη να κοιταξει την ομαδα μονο ως κερδοφορα επιχειρηση.Κοιτωντας τα υπολοιπα μεγαθηρια που προκριθηκαν θεωρω οτι δεν ειχαμε ελπιδες για τη συνεχεια οποτε η πικρα μετριαζεται.Η μαντσεστερ πιστευω οτι δεν εχει καμμια τυχη περα απο τους 8 με την φετινη της εικονα, ακομα και στο σημερινο παιχνιδι φανηκαν χτυπητες αδυναμιες,του χρονου παλι να ειμαστε καλα και να εχουμε μια αναλογη πορεια και γιατι οχι κατι καλυτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ενας λογος που το οφη - παο ειχε πιο πολυ σημασια :tooth: :tooth:

http://www.sport-fm.gr/article/i-nea-neraida-tou-ofi-pics/756711

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγχαρητηρια στον ολυμπιακο για την πορεια που εκανε,να φτασει 1 τερμα πριν την προκριση στους 8.αν δεν ηταν ατυχος με τους τραυματισμους,εχω την εντυπωση πως θα ειχε περασει..

το 3-0 τον αδικει σαν εμφανιση,αλλα η,κατ'εμε,ασχημη βραδια του ροβερτου δεν μπορουσε να αφησει κατι περισσοτερο.

ο διαιτητης εξαιρετικοτατος κ ακριβοδικαιος.

Σας στέρησε 3 - 4 πολύτιμα λεπτά στον τραυματισμό ( ? ) του Φαν Πέρσι στο 87΄

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν υποστηριζω τον οσφπ.υποστηριζω τον παοκ(σε καμια περιπτωση δεν ειμαι οπαδος βεβαιως).αλλα οταν μια ελληνικη ομαδα παιζει με μια αλλοδαπη,τοτε υποστηριζω φυσικα την ελληνικη ομαδα.

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας στέρησε 3 - 4 πολύτιμα λεπτά στον τραυματισμό ( ? ) του Φαν Πέρσι στο 87΄

Το οτι γενικότερα τους πήρε απο το χεράκι ο Ολλανδός δε το είδε κανείς;

Ήταν φάουλ το 3ο γκολ;

Οι τόσες αδικαιολόγητες κάρτες ήταν σωστές μήπως;

Οτι δε μας έδινε φάουλ ούτε με υπεύθυνη δήλωση;

Ούτε αυτό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο τραγικο ειναι οι βαζελοι να εχετε τα περισσοτερα ποστ στα θεματα του Ολυμπιακου....και να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι εχετε και δικιο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του και μακάρι όλες οι ελληνικές ομάδες να είχαν έστω και την μισή πορεία στην Ευρώπη που είχε φέτος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άκομψος αποκλεισμός, αλλά μάλλον δίκαιος.

Τροποποιήθηκε από τον h.a.balafoutre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως ξαναείπα, δεν χάρηκα αλλά ούτε θα τα βάψω και μαύρα που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός. Η Μάντσεστερ έκανε το παιχνίδι της. Μέχρι εκεί μπορούσε. Ο Ολυμπιακός έκανε καλό παιχνίδι εδώ κι εκεί η άμυνα τα θαλάσσωσε. Η μπάλα δεν τον ήθελε, ειδικά στην διπλή εκείνη ευκαιρία με τον Ντομίνγκεζ και δεν ξέρω ποιος ήταν ο άλλος. Ο Πέρεζ έκανε 2-3 προσπάθειες αλλά τέτοια αστοχία... Ούτε καν ήξερα ότι έχει παίχτη ο γάβρος που τον λένε Βέργο... :P

Έκανε ευκαιρίες λοιπόν ο Ολυμπιακός αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Πάντως άδικο-ξεάδικο με κάτι τέτοια γελάει ο κόσμος...:

19002198.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακο το εξοφυλλο,δινει τροφη για σχολια.βεβαια εκανε και ο διαιτητης το χατιρι της Μαντσεστερ,αλλα δεν στεκομαι εκει.Μια χαρα ο Ολυμπιακος,λιγο τυχη να ειχε θα ηταν αλλιως.

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά η φυλλάδα μπορεί να γράφει ότι θέλει. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που την πιστεύουν με κλειστά μάτια και αύριο θα βγουν και θα σε πουν ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη διαιτησία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα ουτε χτες μου αρεσε ο ολυμπιακος...καμια σχεση με τον καλο του εαυτο...Τωρα,η διαιτησια επαιξε πολυ την εδρα,ειχε λαθη(ειδικα το φαουλ για το 3ο τερμα που δεχτηκαμε...αλλά και 2-3 καρτες που δεν εδωσε εις βαρος των άγγλων...) αλλά νομιζω οτι η ευθυνη βαραινει τους παικτες που εκαναν παιδαριωθη λαθη (στο 3-0 ευθυνεται περισσοτερο ο ρομπερτο,παρά το τειχος...)ειδικα στα ατομικά μαρκαρισματα (βαν περσι & ρουνεη) αλλά και στα τελειωματα καποιων φασεων.Οταν χανεις 3 κλασικες ευκαιριες για γκολ και παιζεις με τη Μαντσεστερ στην Αγγλια,τι θελεις να γινει δλδ?.../Δεν πειραζει παμε παρακατω...Στο χερι τους ειναι να μην απογοητευσουν άλλο τους φιλαθλους και οπαδούς...στο κυπελλο Ελλαδας...Αν χαθει ο τιτλος,για μενα το μοντελο...που λεγεται Μιτσελ (ο κυριος Μοντελο όπως τον αποκαλεσε ο Βάις...) πρεπει να επιστρεψει στην Ισπανια οπου θα τρωει με ανεση την αγαπημενη του παεγια...Να θυμισω τα λαθη του μεχρι στιγμης?Αστο καλυτερα...Ενα μονο θα πω...αφησε ή παροπλισε παιχτες οπως ο φετφα,ο βλαχοδημος,ο ντε - βινσεντι και άλλους και μας φορτωσε με κρεατα διαλογής (μασαντο,γιαταμπαρε,μεντζανι,εντινγκα,περεζ και δε συμμαζευεται...Μήπως εχουμε ξεχασει το συνολικο αριθμο παιχτων που εχει ο θρυλος στην κατοχη του?Γυρω στους 45 μαζι με τους δανεικους απο δω και απο κει.Αν αυτο λεγεται μεταγραφικος σχεδιασμος και οχι εμποριο σαρκας ,εγω ειμαι χορευτης στα μπολσόι...).Τέλος,χτες θυμηθηκε να βαλει τον απειρο νεανια Βεργο στη 18αδα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλάτε κι εσείς για μεταγραφικό σχεδιασμό; Τι να πούμε κι εμείς που πέρσι πήραμε παίχτες από την λαική αγορά εδώ στην Καλαμαριά; Και που πάλι το καλοκαίρι θα το κάνουμε χωρίς προπονητή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα