Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Τι να λέμε τώρα... Το Er-6n είναι μηχανάρα για τα λεφτά του!!!!!!!!!! :_rock-on: Το μόνο που με χαλάει (όχι και τόσο ώστε να μην το έπαιρνα) είναι το μπροστινό φανάρι... Μήπως γίνεται να αλλάξει κανείς το μπροστινό φανάρι, με φανάρι από Ζ750/Ζ1000;;; Αν ναι θα ήταν όλα τα λεφτά!!!!!!! :devil: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Τι να λέμε τώρα... Το Er-6n είναι μηχανάρα για τα λεφτά του!!!!!!!!!! :_rock-on: Το μόνο που με χαλάει (όχι και τόσο ώστε να μην το έπαιρνα) είναι το μπροστινό φανάρι... Μήπως γίνεται να αλλάξει κανείς το μπροστινό φανάρι, με φανάρι από Ζ750/Ζ1000;;; Αν ναι θα ήταν όλα τα λεφτά!!!!!!! :devil: θελω στο ER μου το φαναρι και το οργανο απο το ER του 09. Καποια στιγμη που θα το βαρεθω θα μπω στο κοπο να τη ψαξω, :D δεν πρεπει να ειναι και πολυ δυσκολο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) υπάρχουν σημαντικές διαφορές από το 2008 με το 2009 ? σκέφτομαι και εγώ για το Er αλλά και τα λεφτά είναι ένα θέμα αν πάρω του 2008 μπορώ να το πάρω με το ABS ενώ του 2009 δεν βγαίνω που λένε :P είναι ένα χιλιάρικο σχεδόν η διαφορά :( Η αλήθεια είναι πως το 09 έχει κάποιες χτυπητές διαφορές. -Το μπροστά φανάρι είναι διαφορετικό -Το πολυόργανο είναι διαφορετικό, έχει και δεικτη βενζίνης όπως είπε ο steven_04 -Το πίσω ψαλίδι είναι νέο,αρκετά πιο περιποιημένο στο φινίρισμα -Το φινίρισμα γενικά του πλαισίου είναι βελτιωμένο (κολλήσεις κλπ) -Διαφορετικοί ρεγουλατόροι αλυσίδας (πιο ευχρηστοι σαφώς) -Άλλοι καθρέπτες (μέχρι του του 08 ήταν απαίσιοι) -πίσω Hugger (φτεράκι για τα νερά στη πίσω ρόδα). Μέχρι το 08 δεν είχε και το πληρώνεις extra σαν aftermarket (minimum 100€) +κάποιες ακόμη μικροαλλαγές. Η αλήθεια είναι πως αν έχεις τα λεφτά το μοντέλο 09 είναι αρκετά βελτιωμένο στα σημεία. Βέβαια με τα λεφτά που παίρνεις κάποια τελευταία κομμάτια του 08 είναι επίσης τρελή ευκαιρία και αξίζει. Δυστυχώς καμιά φορά παίζει ρόλο και το πορτοφόλι, εσύ ξέρεις καλύτερα.. Πάντως όσο αφορά το μοτέρ δεν ανακοινώθηκε κάποια αλλαγή. Το ίδιο απ όσο ξέρω και για τις αναρτήσεις και τα φρένα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2009 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 ............................................................... ................................................. .............................. ................... ........ .... Κατατοπιστικοτατος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Thanks παιδιά τότε θα πάρω το 09 αλλά χωρίς το Abs τί να κάνουμε μέχρι εκεί φτάνω με το ζόρι και όντως σε άσπρο το ψήνω και εγώ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Thanks παιδιά τότε θα πάρω το 09 αλλά χωρίς το Abs τί να κάνουμε μέχρι εκεί φτάνω με το ζόρι και όντως σε άσπρο το ψήνω και εγώ :P αν το παρεις θα εισαι ο πρωτος σ'αυτο το forum οποτε θελουμε μια ντουζινα φωτος τουλαχιστον!!!!! Αντε με το καλο φιλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Είδα ένα σήμερα σε ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα και πραγματικά το χάζεψα... Πανέμορφο το άτιμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 steven_04 μόλις με το καλό τα καταφέρω θα το βγάλω όσες θέλετε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Παίδες το ER-6F είναι η ίδια μοτοσυκλέτα (πλαίσιο-κινητήρας-στήσιμο) απλώς όμως έχει και το φέρινγκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Vatos το kawasaki ειναι το πιο ολοκληρωμενο στιν κατιγορια που παιζει, και σε πολυ καλη τιμή. Το μονο που με χαλαει οχι αρκετα γ να το απορριψω όμως είναι το μπροστινό φανάρι του. Ακόμη, απ'οτι έχω δει σε μερικά video δεν είναι τόσο ευανάγνωστα τα όργανα και ειδκά το ταχύμετρο. Αλλά σου εύχομαι και σε παροτρέινς να το κάνεις το βήμα και να το πάρεισ. Πιστεύω αξίζει. Αντε και προκαταβολκά καλόταξιδο... [α ρε και να μουν 21....] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) σίγουρα το 2009 πιο ολοκληρωμενό αλλά στη θέση σου θα προτιμούσα 2008 με abs, οποίο θεωρώ βασικότερο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Παίδες το ER-6F είναι η ίδια μοτοσυκλέτα (πλαίσιο-κινητήρας-στήσιμο) απλώς όμως έχει και το φέρινγκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 HondaC50 δεν είναι τα 21 είναι τα φράγκα το θέμα δυστυχώς :/ στο μεροκάματο είμαστε οι πιο πολλοί και τα μαζεύουμε σαν στραγάλια να κάνουμε κάτι που γουστάρουμε οπότε υπομονή σε όλους μας :P nexxon όντος αν και δεν έχω εμπειρία σε abs σε μηχανή υπάρχει και η περίπτωση να βρω το 08 αλλά με abs αναλόγως τα οικονομικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ray 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ το καινούργιο ER6n μέσα στους επόμενους δυο μήνες. Μια ερώτηση μόνο. Θεωρείται πολύ σημαντικό το θέμα ABS; Μου προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια ώστε να δικαιολογεί το παραπάνω κόστος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Πιστευω(αν και δεν εχω μηχανη μεγαλου κυβισμου)οτι σε μοτοσυκλετες με αρκετη δυναμη οπως η ER ειναι απαραιτητο το ABS γιατι οταν σου σημβει κατι ξαφνικα, ενστινκτωδος θα λιωσεις τα φρενα με αποτελεσμα μαλλον να μπλοκαρουν οι τροχοι. Επισης θα σε βοηθισουν σε δυσκολες συνθηκες οπως βροχη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 αν δεν εχεις εμπειρια με τις μηχανες και εισαι νεος οδηγος καλο θα ηταν να το παρεις ΜΕ abs γιατι θα σε σωσει σε φρεναρισματα πανικου, εκει που δεν εχεις εμπειρια ν'αφισεις την μανεττα στη σωστη στιγμη. Ειναι ζητημα κλασματων του δευτερολεπτου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Δείτε αυτό και αυτό Και αποφασίστε ποιο είναι καλύτερο!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Ωραίος καλά τα video κατατοπιστικά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zafx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Το ER-6n του 2008 ήταν η εκπαιδευτική μηχανή στη σχολή οδηγών που πήγα. Ήταν η πρώτη μου επαφή με μηχανές, μέχρι τότε δεν είχα οδηγήσει ούτε μοτοποδήλατο. Πολλοί λένε ότι είναι εύκολη για αρχάριους. Η δική μου εμπειρία δε συνάδει με αυτή την άποψη. Εντάξει έμαθα να την ξεκινάω και να τη σταματάω σε αυτό ήταν σχετικά εύκολη. Αυτό που με δυσκόλεψε πάρα πολύ ήταν η συμπεριφορά του κινητήρα της. Το γκάζι ήταν πάρα πολύ απότομο και ο κινητήρας πολύ νευρικός. Αν άλλαζες ταχύτητα και ήσουν κάτω από τις 2.500 στροφές, ιδίως στη 2α, η μηχανή ταρακουνούσε τόσο πολύ που σε κάποιες φάσεις δεν έβλεπα τα όργανα. 'Ισως για αυτό να ευθυνόταν το ότι η μηχανή ήταν ολοκαίνουρια, είχε μόλις 90 χιλιόμετρα πάνω. Μου άρεσε ο ήχος της, ο σχεδιασμός της δεξαμενής καυσίμων έτσι ώστε οι μηροί και τα γόνατα σχεδόν να μπαίνουν μέσα της και ο σχεδιασμός της από πλάγια και από πίσω. Από μπροστά δεν άντεχα να τη βλέπω. Παρότι έχω κάνει απίστευτες ώρες προπόνησης σε αυτό το μηχανάκι, πολύ περισσότερες από τις προβλεπόμενες (χωρίς να πληρώσω τίποτα, η σχολή οδηγών είναι θείου μου) το φοβόμουν μέχρι την τελευταία στιγμή των εξετάσεων και ακόμα το φοβάμαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Του 09 ειτανε??? Που να οδηγησεις Street triple με κοντη διαδρομη γκαζιου, εκει να δεις αποτομο ανοιγμα.... Ισως σε τρομαξε η ροπη του που εμφανιζεται απο τις 2500 σαλ και μετα σε σχεση με τα τετρακυλινρα γιαπωνεζικα (fazer, hornet κτλ) που αποδιδουν την ισχυ τους πιο ψηλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Εντάξει, λέμε για αρχάριους αλλά όταν δεν έχεις εμπειρία ούτε από μοτοποδήλατο, λογικό είναι να σου φανεί κάπως, εδώ σκουτεράκι, 50άρι δίχρονο και αν δεν έχεις ιδέα, μπορεί να σου φανεί απότομο το γκάζι του. Το er πάντως άμα το οδηγήσεις κάμποσους μήνες, θα το κάνεις ότι θές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Σταυρο(steven04) που εισαι να μας πεις κατι για το καινουργιο? Που υστερει, που υπερτερει σε σχεση με το παλιο? Οποτε βρεις χρονο γραψε μια κριτικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
REPT1L3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μία (χαζή ίσως) ερώτηση: Λέτε ότι στα όργανα του '09 προσθέσανε (από το '08) το δείκτη βενζίνης... Ρε παίδες δηλ. στο '08 φανταζόσουν πότε θα πας για γέμισμα;! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μία (χαζή ίσως) ερώτηση: Λέτε ότι στα όργανα του '09 προσθέσανε (από το '08) το δείκτη βενζίνης... Ρε παίδες δηλ. στο '08 φανταζόσουν πότε θα πας για γέμισμα;! μαλλον ειχε λαμπακι για τη ρεζερβα μεχρι το 08 κ απ το 09 βαλανε δεικτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Στο ΧΤ παντως "φανταζεσαι" οπως λες και εσυ..Απλα γυρνας τον μερικο χιλιομετριτη στο 000 καθε φορα που γεμιζεις και οταν φτανει σε ενα σημειο που ξερεις οτι ειναι κοντα στο τερμα γεμιζεις...Τωρα το πως το ξερεις, ε απλα μενεις μια δυο φορες και ξερεις!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες