Jump to content

Recommended Posts

Προφανως,εκτος απο καταναλωση δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο. Απλα αν εσυ το φανταζεσαι να εχει μια αποσταση 100 μοναδων,απλα σου λεω να ριξεις την διαφορα στα 60.

Και τωρα που εφυγε και μπορω να ειμαι πιο αντικειμενικος,να σου πω πχ οτι μαμα χορνετ οποιασδηποτε χρονολογιας δεν εστριβε και δεν φρεναρε καλυτερα. Το γκαζι βεβαια ειναι γκαζι,και το Ερ σαν 2κ δεν ειχε το αναλογο με τα 4κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απίθανο είναι αρχικά και μόνο απο την διαφορά στην φιλοσοφία,και στη χρήση που προορίζεται κάθε μηχανάκι.

είπαμε να λέμε σκατά στη χόντα αλλά όχι κ έτσι...

Προφανως,εκτος απο καταναλωση δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο. Απλα αν εσυ το φανταζεσαι να εχει μια αποσταση 100 μοναδων,απλα σου λεω να ριξεις την διαφορα στα 60.

Και τωρα που εφυγε και μπορω να ειμαι πιο αντικειμενικος,να σου πω πχ οτι μαμα χορνετ οποιασδηποτε χρονολογιας δεν εστριβε και δεν φρεναρε καλυτερα. Το γκαζι βεβαια ειναι γκαζι,και το Ερ σαν 2κ δεν ειχε το αναλογο με τα 4κ.

μιλας για μαμά χορνετ με μαμά Ερ;;

και το πιστεύεις αυτό;

έλα βρε Γεράσιμε,αν ήταν τόσο καλό,δε θα άλλαζες τόσα πράγματα πάνω του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:blush2:

Μιλαμε για το δικο μου Ερ βρε.... :shoot:

Α........Μακη.....Μην ξεχασωωωωω.......

Σκ@τα στη Χοντα :hunter: :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:blush2:

Μιλαμε για το δικο μου Ερ βρε.... :shoot:

Α........Μακη.....Μην ξεχασωωωωω.......

Σκ@τα στη Χοντα :hunter: :hunter:

για το δικό σου να το δεχτώ,αλλα όχι και για μαμά μη τρελαθούμε!

ρε τώρα πρέπει να αλλάξεις σύνθημα!!πάμε μαζί μέχρι να συνηθίσεις:ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΜΑΠΑ!!!! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες εγω σας χαιρετω απο εδω μεσα. Καλα περασαμε 4 χρονια, πολλα ειπαμε, πολλα αναλυσαμε, αμετρητες αναμνησεις και μοναδικες συγκινησεις αλλα...

the-end.jpeg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα περιμένουμε πολύ για θέμα στα ευχάριστα ή είναι ''ζεστό'' το θέμα...???

Ο χρονος αναμονης καθοριζεται απο αυτο το συμβολο:

infinityjh.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o Σταυρακης οταν ξαναπαρει μοτο θα ειναι DUCATI . Επιτελους πρεπει να παρει ενα σοβαρο μοτοσακο, τον βλεπω επανω σε κανενα

6183915285_b4cf5dfb6c_z.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παει αλλος ενας Ερ-ας.... Σταυρο αδερφε καλως να σου ερθει το επομενο. Ποσο το εδωσες τελικα αν επιτρεπεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παει αλλος ενας Ερ-ας.... Σταυρο αδερφε καλως να σου ερθει το επομενο. Ποσο το εδωσες τελικα αν επιτρεπεις?

Εφυγε για 3 χηνες οπως ηταν επιπλομενο. Μεταξυ "σκοτωματος" και "Just ok". Καταθλιψη φιλε, μαχαιρι στη καρδια και κομπος στο στομαχι...

Για το επομενο 8μηνο τουλαχιστον δεν θα υπαρχει "επομενο"...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταύρο, βάλε άλλο 1 χιλιαρικάκι και εδώ είσαι!!!

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3463213/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω ρε μάγκες ένας ένας εγκαταλείπει το βαπόρι που λέγεται ER..

Ο τελευταίος να κλείσει και τα φώτα να μην πληρώνουμε τσάμπα ΔΕΗ.. :crazy:

Αφού εγκατέλειψαν και ο Σταύρος και ο Γεράσιμος ας κλειδώσει το θεματάκι που με τόση αγάπη είχα ανοίξει το μακρυνό 2006 παρακαλώ.. :pray:

Πάντως κάνοντας μια αναδρομή απο το 2005 και το υπέροχο τεύχος τότε του ΜΟΤΟ που παρουσίαζε το καινούργιο ER6 και με οδήγησε να αγαπήσω και να αγοράσω το ER6 τό 2006, κούτα και απο τα πρώτα κομμάτια στην Ελλάδα έχω να πω πως χαίρομαι που τελικά αποδείχτηκε ένα αξιοπιστο και καλό μηχανάκι. Αγαπήθηκε και αποδείχτηκε ένα πολύ καλό μηχανάκι με ένα μοτέρ τεχνολογικά σύγχρονο. Αποδειξη 7 χρόνια μετά συνεχίζει ακάθεκτο στα καινούργια ER με ελάχιστες αλλαγές.

Τα σημερινά ER του 2013 είναι πολύ μπροστά σε εμφάνιση και είναι κρίμα που με την κρίση και την έλλειψη χρημάτων βλέπουμε ελάχιστες καινούργιες μηχανές στους δρόμους και σαφώς ελάχιστα καινούργια ER.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω ρε μάγκες ένας ένας εγκαταλείπει το βαπόρι που λέγεται ER..

Ο τελευταίος να κλείσει και τα φώτα να μην πληρώνουμε τσάμπα ΔΕΗ.. :crazy:

Αφού εγκατέλειψαν και ο Σταύρος και ο Γεράσιμος ας κλειδώσει το θεματάκι που με τόση αγάπη είχα ανοίξει το μακρυνό 2006 παρακαλώ.. :pray:

Πάντως κάνοντας μια αναδρομή απο το 2005 και το υπέροχο τεύχος τότε του ΜΟΤΟ που παρουσίαζε το καινούργιο ER6 και με οδήγησε να αγαπήσω και να αγοράσω το ER6 τό 2006, κούτα και απο τα πρώτα κομμάτια στην Ελλάδα έχω να πω πως χαίρομαι που τελικά αποδείχτηκε ένα αξιοπιστο και καλό μηχανάκι. Αγαπήθηκε και αποδείχτηκε ένα πολύ καλό μηχανάκι με ένα μοτέρ τεχνολογικά σύγχρονο. Αποδειξη 7 χρόνια μετά συνεχίζει ακάθεκτο στα καινούργια ER με ελάχιστες αλλαγές.

Τα σημερινά ER του 2013 είναι πολύ μπροστά σε εμφάνιση και είναι κρίμα που με την κρίση και την έλλειψη χρημάτων βλέπουμε ελάχιστες καινούργιες μηχανές στους δρόμους και σαφώς ελάχιστα καινούργια ER.

Σωστος ο Βαγγελης. Φιλε αν δεν ηταν οι σπουδες στο εξωτερικο στη μεση δεν θα το εδινα το ER, δεν υπηρχε λογος. Απο τη στιγμη που εχω και τον αδερφο Χαμπο να το πρεσεχει, θα ηταν μια τελεια καβατζα για οταν ερχομαι Ελλαδα. Δυστηχως για μας τους αυτοδημιουργητους επιβαλλεται να κανουμε θυσιες και πολλες φορες θυσιαζουμε πραγματα που εχουμε δεθει, κρατοντας μονο τις αναμνησεις και ενα καρο φωτογραφιες να μας θυμιζουν απο που ξεκινησαμε...

Τους αγωνιστηκους μου χαιρετισμους σε ολους οσους αγαπησαν και συνεχιζουν να γραφουν χιλιομετρα με το ERγαλειο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι γινεται ρε παιδια, ολοι πουλατε το ρολοι για να παρετε κομπολοι?

Στα κανει ολα και συμφερει το καημενο, και το αγαπας γι αυτο! Απλα ρε συντροχε konagera -η μονη μου ενσταση-

το χες κανει τουμπανο και μετα εχασε πολυ σε μεταπωληση. Παντως πρεπει να ειναι ενα μακραν το

πιο καλοστημενο στην Ελλαδα! Αν πουλαγες κομματια πριν το δωσεις θα χα μπει σε τρελο τριπακι!!!!

Προσωπικα το χω βολευτει, ακομα με μαθαινει πραγματα και το αγαπω -πρωτη μεγαλη αλλωστε! Ομολογω ομως πως

δεν με καλυπτει σε ενα και μονο τομεα και ισως επηρεασει τη σχεση μας..... Αναφερομαι στην ανεμοκαλυψη η μαλλον στην

ελλειψη αυτης!

Ναι ηξερα οτι αγοραζα γυμνο και μπλα μπλα και ΔΕΝ το μετανοιωνω! Προς το παρων ειναι οκ αλλα θελω σιγα σιγα να βγαινω

παραεξω....πολυ παραεξω και δεν θα με καλυψει σιγουρα!

Επειδη ομως δεν θλω να το δωσω για καποιο ντυμενο σκεφτομαι μηπως παρω ενα κουστουμακι απο er6-f 2009 και να το φοραω

οταν θα βγαινω παραεξω.!!! Τι λετε αξιζςι? ειναι εφικτο? και κυριως οχι πανω απο 1000ρικο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμένα θα με ενδιέφερε αν κούμπωνε πάνω το κουστούμι από το F να ήξερα.. Αν και το N του '07 είναι πιο ωραίο από το F..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H κουβέντα αν κουμπώνει το fairing του F πάνω στο Ν έχει γίνει απο το 2006 σας διαβεβαιώ. Δυστυχώς μια τέτοια μετατροπή, εκτός απο τις εργοστασιακές δυσκολίες (βάσεις βιδώματος που δεν υπάρχουν στο N) έχει και οικονομικό θέμα που είναι η αγορά του κουστουμιού με την ζελατίνα αλλά και τα όργανα του F (κι εδώ προφανώς μας λείπουν οι βάσεις των οργάνων οι οποίες και αν αγοραστουν δεν ξέρουμε αν κουμπώνουν στο πλαίσιο του N.

Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό που λένε αν κάποιος έχει χρήμα και δια΄θεση να το ψάξει, να παντεντάρει ΄΄ισως βάσεις.

Πιο εύκολο βέβαια είναι να πατεντάρεις μια μεγάλη ζελατίνα παρά ολόκληρο φέρινγκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με μια ζελατινα παντως θα κανετε δουλεια.

Φερινγκ ειναι τοσο μεγαλο το κοστος που καλυτερα πουληστε το και παρτε το ντυμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To F ειναι 1,000 φορες ομορφότερο .... ( ειδικά το δικο μου ) :blush2:

Καλο χρυσό το Ν αλλα πολυ ασχήμια ρε... έψαχνα μονο για F.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεκεμβριος 2009 - Δεκεμβριος 2013

IMG372.jpg

4 Χρονια, 50.000χλμ, 3 Road Trips, 10 χωρες, αμετρητες αναμνησεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζηλεψα ρε Σταυροο!!

Er6n 07. 2010-2013. 40000χλμ,ολη την Ελλαδα γυρω γυρω,σχεδον ολα εκδρομικα,ενα σχολειο,3 τρακ ντευ-το ενα στα Μεγαρα.

1006033_10201705029890499_953050462_n.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα