giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 στην γειτονια μου εχουν μαζευτει γυρω στα 14 μεγαλοσωμα(20-25 κιλα) σκυλια κ 3-4 μικροσωμα.μεχρι τωρα δεν ενοχλουσαν.μερικες εβδομαδες εμφανιστικε ενας καινουριος αρχηγος τους κ εχουν αγριεψει.. επιτεθικαν σε ενα παππου κ τον δαγκωσαν στο χερι που ειχε βγαλει βολτα σκυλο κ εγγονι συνοδεια την γιαγια . το οτι κανουν φασαρια,ζωα ειναι "συμμοριες" εχουν κανει ειναι στη φυση τους. σημερα λοιπον εχει λυσει η λυκα του γειτονα μου γιατι χθες τον πηγαν στο νοσοκομειο απ οτι εμαθα νυχτα κ εκτακτα κ εκει που εκανε την ααγκη της κ επεστρεψε στην πορτα του σπιτιου της ορμησανε οι αδεσποτοι να την φανε!εννοειτε οτι η λυκα δεν μασησε αν κ 1 ετους. σε 2 επιθεσεις ετυχα μπροστα κ εδιωξα του αδεσποτους κ ανοιξα την αυλη να μπει μεσα! εννοειτε οτι αν ορμησουν σε παιδι μου ή σε μενα με σοβαρες διαθεσεις κ οχι τα γαβγισματα που μου κανουν συνηθως,γιατι δεν γουσταρουν την μηχανη θα παρω το τσεκουρι που εχω για τα ξυλα κ θα τα κανω χοτ ντογκ. επειδη εχω σκυλο ομως προβληματιζομαι αν του επιτεθουν τι θα κανα....αν θα τα αφηνα... για να τα μαζεψουν απο το κυνοκομειο θενε αιτηση να κοινοποιηθει να πρωτοκοληθει κ μπλα μπλα μπλα!(το χει αναλαβει η γυναικα μου κ θα κανει εννοειτε..) εχει τυχει να παω σε συνεργειο κοντα στο κυνοκομειο εκτος πολης κ χωριου.εχει ενα χωριο με βοσκους εκει κοντα βεβαια.... το τι γινεται με τα αδεσποτα δεν λεγεται!!!επειδη εχουν μαζευτει παααρα πολλα ανοιγουν την πορτα κ τα αφηνουν να φυγουν.. τα σκυλια αγριευουν κ δημιουργουν προβληματα σε προβατα κατσικια κοτε κλπ κλπ κλπ!! τα αδεσποτα εχουν δικαιωμα στην ζωη εχουν ομως κ τα κατοικιδια! θεωρω ακομα περισσοτερο να μπορρει η γυναικα μου να κανει βολτα στη λιακαδα την 2,5 ετων κορη μου κ 6 μηνων γιο μου ΑΦΟΒΑ!ειδικα μιας κ ειμαστε λιγο αποκεντρα απο την πολη.. σ.σ.(η σκυλα μου αδεσποτο κουταβι ηταν που πηγαν να την φανε με τον ιδιο τροπο τα ιδια σκυλια κ την εσωσα οταν την ειχαν στριμωξει κατω απο τον καδο στην γειτονια μου,πριν 2 χρονια) αλλοι γειτονες παραπονιουνται χροοονια,με αιτησεις κλπ!!κ κατοικιδια εχουμε ολοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Δυστυχως φιλε στην χωρα μας τα μονα ζωα που εχουν δικαιωματα ειναι τα κομματο σκυλα γνωστα με την επιστημονικη ονομασια και ως koproskylous grande :vv: :vv: sorry for the spamming αλλα δεν κρατηθηκα... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρεις απάντηση στο πρόβλημα σου ακομη και απο εδώ, εαν και λίγο δύσκολο. Θα με ενδιέφερε να μάθω στο τέλος πως κατέληξε η ιστορία σας μιας και δεν περιμένω τπτ απο το κράτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Κάτι μηχανήματα με υπέρηχους κάνουν δουλειά; Για αυτό το λόγο ακριβώς υπάρχουν. Εναλλακτικά, κινείσαι με ένα παλούκι στο χέρι και όποιο πλησιάσει με άγριες διαθέσεις το τσάκισες. Δεν θέλει πολύ, μια δυο φορές θα μάθουν. Εγώ περπατούσα με την κοπελιά στον δρόμο και ξαφνικά από την ανοιχτή πορτα του σπιτιου ενος γειτονα βλεπω ενα λυκόσκυλο να ερχεται σφαίρα καταπάνω μας γαυγίζοντας. Η ενστικτώδης αντίδρασή μου ήταν να μπω μπροστά από το κορίτσι και να του φωνάξω άναρθρα πράγματα σαν να γαυγίζω κι εγώ ενω ήμουν έτοιμος να το πιάσω από το λαιμό σε περίπτωση που έκανε επίθεση. Εκείνη την ώρα ετσι και δεν το προλάβαινε ο γείτονας θα παίζαμε πολύ ξυλο χωρίς κανένα έλεος τύπου "καημένο σκυλάκι"... ο θάνατός σου η ζωή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 μηχανημαμε υπερηχους δεν θα πειραζε κ το δικο μου σκυλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 ακομα δεν προταθηκε η γνωστη λυση? περιεργο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 ακομα δεν προταθηκε η γνωστη λυση? περιεργο... μη το πεις...αυτό δεν είναι λύση... εύχομαι να τα μαζέψουν,πριν γίνουν πρόβλημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πιάστε τον αρχηγό. Χωρίς ηγεσία θα πέσουν στο χάος και θα φαγωθούν μεταξύ τους. (Συγγνώμη για τον αστεϊσμό αλλά δεν μου'ρχεται κάποια λύση πέραν από σφυρίχτρες, υπέρηχους, τηλεφωνήματα στον δήμο/ζωοφιλικές κτλ.) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2014 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 το Α.Τ της περιοχης σου.Ειναι υποχρεωμενοι να βρουν λυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 α.τ.?? μπα εδω δεν περνουν τους ληστες στα σοβαρα κ τους ξαναφηνουν...τον διπλανο μου τον εχουν διαρηξει 4 φορες κ εχει 2 σκυλια στην αυλη του!!κανανε περιπολιες για 15 μερες κ στοπ ξαφνικα,ειχαν φαινετε κ αλλου να πανε! μαλλον καποιος θα βρει το κουραγιο κ θα κανει την γνωστη λυση τωρα το πρωι ορμουσαν σε αυτοκινητα κ μηχανακια....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Πιάστε τον αρχηγό. Χωρίς ηγεσία θα πέσουν στο χάος και θα φαγωθούν μεταξύ τους. ................ Φοβάμαι ότι μετά όλο και κάποιος φιλόδοξος για εξουσία θα γίνει Μονάρχης στη θέση του Μονάρχη και θα είναι και βασιλικότερος του βασιλέως..... αν σου θυμίζουν τίποτα αυτά σε άλλη κοινωνία ζώων. :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πιάστε τον αρχηγό. Χωρίς ηγεσία θα πέσουν στο χάος και θα φαγωθούν μεταξύ τους. (Συγγνώμη για τον αστεϊσμό αλλά δεν μου'ρχεται κάποια λύση πέραν από σφυρίχτρες, υπέρηχους, τηλεφωνήματα στον δήμο/ζωοφιλικές κτλ.) Μέχρι τώρα πάντως, είναι η μόνη ουσιαστική και αποτελεσματική λύση. Χωρίς τον συγκεκριμένο αρχηγό, θα ηρεμίσουν πάλι. Και θα πρέπει ο Δήμος να αναλάβει να τα στειρώσει αλλά και να εμβολιάσει και να τα ταΐζει σε τακτικό μέρος. Με αυτό τον τρόπο 1. δεν θα πολλαπλασιαστούν 2. δεν θα κινδυνεύουν οι άνθρωποι και τα κατοικίδια από ασθένειες 3. δεν θα είναι επιθετικά, μιας και δεν θα είναι πεινασμένα. Τα παραπάνω προϋποθέτουν την απομάκρυνση ενός επιθετικού αρχηγού αγέλης - εκτός αν κάποιος προτίθεται να τον αναλάβει και να τον πάρει σπίτι του. 'Οσα γράφω είναι επειδή μένω σε Δήμο της Αθήνας που είχε και έχει αντίστοιχα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίσθηκαν με τους παραπάνω τρόπους. Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι "γραφικοί" φιλόζωοι έχουν και τα δίκια τους μερικές φορές. Η στείρωση αδέσποτων ζώων είναι το πρώτο βήμα προστασίας μας και προστασίας τους. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2014 από τον dirty_girl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Πάρε καμιά λιχουδιά μαζί, κανα ζαμπονάκι κανα λουκανικάκι και γίνε φίλος τους παρά εχθρός τους. Αν όχι, καλύτερα ένα μπουκάλι ξύδι στο χέρι σου παρά λοστάρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 τα σκυλια ποιοι τα εχουν παρατησει δε ξερετε? αυτοι θελουν να τους ταισεις στην αγελη.... λυση δε ξερω περα απο το να τους παρουν σε κανα κυνοκομειο μεσω του δημου που ειναι ολα γεματα.... η αστυνομια θα ασχοληθει(?) μονο σε περιπτωση επιθεσης με το σκυλο που επιτεθηκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Και θα πρέπει ο Δήμος να αναλάβει να τα στειρώσει αλλά και να εμβολιάσει και να τα ταΐζει σε τακτικό μέρος. Με αυτό τον τρόπο 1. δεν θα πολλαπλασιαστούν 2. δεν θα κινδυνεύουν οι άνθρωποι και τα κατοικίδια από ασθένειες 3. δεν θα είναι επιθετικά, μιας και δεν θα είναι πεινασμένα. Τα παραπάνω προϋποθέτουν την απομάκρυνση ενός επιθετικού αρχηγού αγέλης - εκτός αν κάποιος προτίθεται να τον αναλάβει και να τον πάρει σπίτι του. 'Οσα γράφω είναι επειδή μένω σε Δήμο της Αθήνας που είχε και έχει αντίστοιχα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίσθηκαν με τους παραπάνω τρόπους. Κάνω παράθεση επειδή δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία... Το ζητούμενο, αφού αποτελούν πρόβλημα γενικά στους συμπολίτες, είναι να πιέσετε το Δημοτικό συμβούλιο να δραστηριοποιηθεί, αντί να το συζητάτε μεταξύ σας όσοι έχετε το πρόβλημα. Και είναι υποχρέωση του Δήμου να σας προστατεύσει με νόμιμο τρόπο - κοινώς όχι φόλες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 φολα θενε αυτοι που τα αφησανε! ηρθε αλλος ενας πιο μεγαλος κ τον ακολουθει ο μεχρι τωρα "αρχηγος" αυτο που παρατηρησα σημερα ειναι οτι τα καινουρια σκυλια εχουν λουρια κ αλυσιδα!στο λαιμο!φαινεται μολις βγαλανε το νομο με τισπακια κλπ τα αφησανε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 σημερα λοιπον εχει λυσει η λυκα του γειτονα μου γιατι χθες τον πηγαν στο νοσοκομειο απ οτι εμαθα νυχτα κ εκτακτα κ εκει που εκανε την ααγκη της κ επεστρεψε στην πορτα του σπιτιου της ορμησανε οι αδεσποτοι να την φανε!εννοειτε οτι η λυκα δεν μασησε αν κ 1 ετους. Αν η...λύκα του γείτονα έχει λύσει και τριγυρνάει στην γειτονιά μόνη της χωρίς συνοδό μάλλον τους επόμενους μήνες θα έχετε και άλλα αδέσποτα! Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αν θέλουμε να εξαλείψουμε τα αδέσποτα ως κατάσταση θα πρέπει να βρούμε την αιτία! Και η αιτία είναι οι ανεξέλεγκτες και οι ανεπιθύμητες γέννες! Αν λοιπόν η σκύλα τριγυρνάει σε λίγο καιρό θα ξανανεβάσεις topic με τα αδέσποτα στην γειτονιά σου! Τέλος, με τα αδέσποτα δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα!Οι Φιλοζωικές είναι τνγκαρισμένες και οι μόνοι που κάνου δουλειά είναι οι εθελοντές που προθυμοποιούνται για να βρίσκουν σπίτι για υιοθεσία! Και στον δήμο να πάρετε ο δήμος συνεργάζεται με φιλοζωική, οπότε ισχύει αυτό που είπα πιο πάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Παιρνοντας αφορμη απο τον τιτλο σου εγω θα το προχωρησω λιγο παραπερα κ θα κανω την εξης ερωτηση... Γιατι ειναι κακο να ριξεις φολα σ αυτα τα σκυλια τα οποια απ οτι καταλαβα θετουν σε κινδυνο την σωματικη ακεραιοτητα πολλων πολιτων αλλα κ κατοικιδιων τους, ενω δεν ειναι κακο το να σκοτωσεις ενα ποντικι στην αποθηκη, η ενα φιδι που θα δεις κοντα στο εξοχικο σου, η τις κατσαριδες, μυρμιγκια, κουνουπια που θα μπουν στο σπιτι κλπ κλπ κλπ... Τι κανει τα σκυλια αυτα πχ περισσοτερο ζωντανους οργανισμους απο τα υπολοιπα που ανεφερα? Μ αυτο το ποστ δεν υποστηριζω την φολα αλλα απλα παραθετω σκεψεις που κανω κ συνηθως τις κανω οταν βλεπω γενικα φιλοζωους να βγαζουν κυρηγματα κλπ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιρνοντας αφορμη απο τον τιτλο σου εγω θα το προχωρησω λιγο παραπερα κ θα κανω την εξης ερωτηση... Γιατι ειναι κακο να ριξεις φολα σ αυτα τα σκυλια τα οποια απ οτι καταλαβα θετουν σε κινδυνο την σωματικη ακεραιοτητα πολλων πολιτων αλλα κ κατοικιδιων τους, ενω δεν ειναι κακο το να σκοτωσεις ενα ποντικι στην αποθηκη, η ενα φιδι που θα δεις κοντα στο εξοχικο σου, η τις κατσαριδες, μυρμιγκια, κουνουπια που θα μπουν στο σπιτι κλπ κλπ κλπ... Τι κανει τα σκυλια αυτα πχ περισσοτερο ζωντανους οργανισμους απο τα υπολοιπα που ανεφερα? Μ αυτο το ποστ δεν υποστηριζω την φολα αλλα απλα παραθετω σκεψεις που κανω κ συνηθως τις κανω οταν βλεπω γενικα φιλοζωους να βγαζουν κυρηγματα κλπ.... Γιατί μπορείς να λύσεις αλλιώς την κατάσταση των αδέσποτων χωρίς να αφαιρείς ζωές! Να πας να χώσεις την φόλα στον λαιμό αυτού που τα δημιούργησε και όχι σε αυτά που κάνουν ότι τους επιτάσσει η φύση! Αν πότε έρθεις σε άμυνα λόγω ενός ζώου που σε απειλεί τότε έχεις το δικαίωμα να αμυνθείς!Έως τότε η φόλα ως σκέψη είναι αρρωστημένη και φυσικά την σκέφτονται μόνο οι ημιμαθείς και οι προβληματικοί άνθρωποι! Υ.Γ.: Τα ποντίκια κτλ που εξοντώνεις το κάνεις γιατί σου προξενούν πρόβλημα υγείας με αρρώστιες τις οποίες αν το καλοσκεφτείς εσύ πάλι δημιούργησες!Αν σου δημιουργήσουν και τα σκυλιά και έρθουν και σε δαγκώσουν τότε αμύνσου!Μην βγεις όμως παγανιά λόγω του αρρωστημένου μυαλού σου και μοιράζεις φόλες! Υ.Γ.2: Δεν είναι όλο αυτό αρρωστημένο?Ο άνθρωπος δημιουργεί προβλήματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και αυτός είναι που θέλει να εξοντώσει τα πάντα! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2014 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Τελος παντων αν αναλυσω παραπανω τις σκεψεις μου θα ξεφυγουμε πολυ απο το θεμα.. Αν δεν ερθει καποιος απο αυτους στους οποιους στραφηκες να τα μαζεψει δεν βλεπω εγω καποια λυση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Τέλος, με τα αδέσποτα δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα!Οι Φιλοζωικές είναι τνγκαρισμένες και οι μόνοι που κάνου δουλειά είναι οι εθελοντές που προθυμοποιούνται για να βρίσκουν σπίτι για υιοθεσία! Και στον δήμο να πάρετε ο δήμος συνεργάζεται με φιλοζωική, οπότε ισχύει αυτό που είπα πιο πάνω! Υπάρχουν περιπτώσεις που αναλαμβάνει ο Δήμος, όχι την στέγαση (που μπουκώνει τις Φιλοζωικές) αλλά την ιατρική φροντίδα (στείρωση/εμβολιασμό κατά της λύσσας) και την σίτιση των αδέσποτων. Πιστέψτε με, ζω σε Δήμο που παρατάει ο κάθε άχρηστος το ζώο του και αυτός ο τρόπος ΕΧΕΙ αποτέλεσμα και ο Δήμος έχει υποχρέωση, αν το απαιτήσετε. Ας κάνει μια σύμβαση με κτηνιάτρους της περιοχής, για 3 μήνες, μέχρι να μαζευτούν και στειρωθούν όλα. Ας μην κάνει κιτς διακόσμηση για το Πάσχα, μικρή η θυσία... Παιρνοντας αφορμη απο τον τιτλο σου εγω θα το προχωρησω λιγο παραπερα κ θα κανω την εξης ερωτηση... Γιατι ειναι κακο να ριξεις φολα [...] Τι κανει τα σκυλια αυτα πχ περισσοτερο ζωντανους οργανισμους απο τα υπολοιπα που ανεφερα? Τίποτα, εξ ίσου ζωντανοί οργανισμοί είναι όλα. Τα ποντίκια και οι μύγες όμως δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με άλλον τρόπο ΚΑΙ αποτελούν κίνδυνο για την υγεία της περιοχής. Επίσης, θα πρέπει είσαι εντάξει στην σκέψη του αργού και εξαιρετικά βασανιστικού θανάτου της φόλας. Αλλιώς, αν πρέπει να θανατωθεί ένα ζώο υπάρχει ο ιατρικός τρόπος, με σεβασμό προς κάθε ζωντανό πλάσμα. Ο οποίος κοστίζει, δεν είναι πάντα εφικτός αν δεν μπορείς να το πλησιάσεις. Οπότε γιατί να μην επιχειρήσεις σαν πολίτης το αυτονόητο? Να πιέσεις την αρχή της περιοχής σου να λύσει ένα πρόβλημα που δεν αφορά εσένα προσωπικά, αλλά όλη την περιοχή. Και σκέψου κι αυτό... Αυτός που ρίχνει φόλα, σε τι διαφέρει από ένα λυσσασμένο ζώο που θα σε δαγκώσει και θα σου προκαλέσει αργό και οδυνηρό θάνατο? Στην πρόθεση. Το ζώο θα το κάνει ακούσια, ο άνθρωπος από πρόθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 εγραψα οτι οποιος βαζει φολες ειναι πουτανας γιος? 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 εγραψα οτι οποιος βαζει φολες ειναι πουτανας γιος? Δε καταλαβα Bandy για ξαναπες το πιο δυνατα γιατι εχω ενα προβλημα στο αριστερο αυτι και δεν ακουω καλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 εγραψα οτι οποιος βαζει φολες ειναι πουτανας γιος? σωστοςςςςςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ακόμα και εάν δεχτείς πως ο θάνατος του ζώου είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος αντιμετώπισης ενός προβλήματος, η φόλα είναι και πάλι λάθος επειδή δεν είναι στοχευμένη. Μπορεί να την φάει ένα ακίνδυνο αδέσποτο, μπορεί να την φάει ένα σκυλάκι που το έβγαλαν για βόλτα, μπορεί να την φάει ο δικός σου σκύλος στην τελική. Είναι ξεκάθαρη ανευθυνότητα και καρα-μαλακία. Όχι φόλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες