Jump to content
mallias4

Υπερβολική ταχύτητα μπορστά σε ραντάρ

Recommended Posts

Μόλις έχω φουλαρει το ντεπόζιτο και παω σε έναν φιλο λίγο εξω απο την ξάνθη... Καλή μέρα μετα απο καμια βδομάδα, ψιλοάδειος ο δρόμος, ευθεία και λεω κι εγω δώστου λίγο να ξεμπουκώσει... Προς το τέλος της ευθειας βλέπω ενα μαυρο αμαξι σταματημένο στην άκρη με ανοιχτή την πόρτα και καθώς το πλησιάζω βλέπω εναν καραφλα κρυμμενο πίσω απο την πορτα να με σημαδευει με ενα ρανταρ και να με κοιταει με υφος και μη ξέροντας τι να κάνω απλα συνέχισα.

Το όριο ήταν 50χμ/ω κι εγω πήγαινα με 110+.

Ο ΚΟΚ λεει 350ευρω και 2 μηνες δίπλωμα...

Τι με περιμένει; Θα μου ερθει γράμμα; Θα με παρουν τηλεφωνο; τι;

Γενικα υπαρχει κάτι που μπορω να κάνω εγω;

Να σημειώσω οτι πριν δω το φίλο μας έκανα και 2-3 προσπερασεις (παράνομες).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αφού δεν σε σταμάτησε άλλο περιπολικό πιο πέρα για να σε γράψει τίποτα.

Φωτογραφίες βγάζουν μόνο τα σταθερά ραντάρ που σε χτυπάν απο πίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο αυτα που λες σημαονει οτι το ρανταρ δεν ηταν φωτογραφικο ΑΛΛΑ

αν θελει μπορει να στην στειλει πακετο σπιτι την κληση στην οποια ομως θα υπογραφει και ο αλλος αστυνομικος που ηταν μαζι σαν μαρτυρας επειδη δεν υπαρχει η φωτο στην συγκεκριμενη περιπτωση. τωρα κατα ποσο θα το κανει να στην στειλει πακετο ειναι στο χερι του.συνηθως απο ρανταρ εαν δεν σε σταματησουν για να σου βεβαιωσουν επι τοπου την παραβαση δυσκολα στην στελνουν σπιτι (αλλα ομως να ξερετε οτι μπορουν)

εαν σε εκοψε για προκλητικο κλπ και προλαβε να δει την πινακιδα σου μπορει να στην στειλει.παντως εχω θα πονταρα στο οτι δεν θα στην στειλει.εαν μιλαμε για ρανταρ χειρος παντα.αν ηταν φωτογραφικο να την περιμενεις σιγουρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρις φωτογραφια δεν σου κανουν και δεν σου στελνουν τιποτα.

φωτογραφικο ρανταρ ή να σε σταματησουν...τιποτε αλλο... :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(Εγω είμαι αυτος που έκανε το ποστ. καταλαθως μπηκα στον αλλο λογαριασμο που δε θυμάμαι να εχω κανει ποτε)

Αυτα που λέτε είναι πολύ καλά νέα!

Κι εγω μολις τον είδα σκεφτηκα οτι θα με σταματήσουν πιο κατω αλλα μετα αρχησα να σκέφτομαι τη συμφορά μου και το ξέχασα...

Εδώ που το λέμε τι θα μπορουσε να κανει μονος του χωρις το περιπολικό πιο περα;

Πω μακάρι να ήταν κανένας ΜΑΛΑΑΣ φωτογραφος!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρις φωτογραφια δεν σου κανουν και δεν σου στελνουν τιποτα.

φωτογραφικο ρανταρ ή να σε σταματησουν...τιποτε αλλο... :secret:

συγνωμη φιλε αλλα οπως ειπα και πιο πανω αν θελουν στην στελνουν και χωρις φωτογραφια.οπως επισης μπορουν να σου στειλουν και κληση για κινητο τηλεφωνο,αντικανονικο προσπερασμα και για πολλες παραβασεις. και δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου προβλεπονται ολα αυτα. απλα οπως ειπα στην περιπτωση που δεν υπαρχει φωτογραφικο ρανταρ για να σου στειλουν φωτο συνηθως υπογραφει σαν μαρτυρας και δευτερος αστυνομικος

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιθανότερο είναι να μη μπόρεσε καν να σε μετρήσει με το ραντάρ.

Λόγω μικρής μετωπικής επιφάνειας, τα 2κυκλα είναι πολύ δύσκολο να δώσουν σωστή ένδειξη στα ραντάρ χειρός.

Βέβαια η ταχύτητα σου ήταν μικρή (στα 110χαω είναι έστω κ λίγο πιθανό να μετρήσει. Στα 240χαω αδύνατο) αλλά ποντάρω στο ότι δε θα υπάρξει θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
υπογραφει σαν μαρτυρας και δευτερος αστυνομικος

χωρις αποδεικτικο στοιχειο δεν γινεται αυτο που λες...πηγαινω κι εγω στο δικαστηριο με πεντε φιλους, και ισχυριζομαστε οτι πιναμε καφε

την συγκεκριμενη ωρα, 650 χιλιομετρα μακρυα απο εκει...ειναι ο λογος μας εναντιων των λογων τους...πιστεψε με, υπαρχει δεδικασμενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιθανότερο είναι να μη μπόρεσε καν να σε μετρήσει με το ραντάρ.

Λόγω μικρής μετωπικής επιφάνειας, τα 2κυκλα είναι πολύ δύσκολο να δώσουν σωστή ένδειξη στα ραντάρ χειρός.

Βέβαια η ταχύτητα σου ήταν μικρή (στα 110χαω είναι έστω κ λίγο πιθανό να μετρήσει. Στα 240χαω αδύνατο) αλλά ποντάρω στο ότι δε θα υπάρξει θέμα.

ναι οντως φιλε τα δικυκλα δεν τα πετυχαινει ευκολα το ρανταρ.πρεπει ο αλλος να εχει χερι τρελο και πολυ σταθερο και επισης αν εσυ επιβραδυνες την ωρα που σε χτυπαγε δυσκολα θαα βγαλει ταχυτητα το ρανταρ μιας και δεν θα μπορει να <<κλειδωσει>> σε μια συγκεκριμενη ταχυτητα. μην αγχωνεσαι

χωρις αποδεικτικο στοιχειο δεν γινεται αυτο που λες...πηγαινω κι εγω στο δικαστηριο με πεντε φιλους, και ισχυριζομαστε οτι πιναμε καφε

την συγκεκριμενη ωρα, 650 χιλιομετρα μακρυα απο εκει...ειναι ο λογος μας εναντιων των λογων τους...πιστεψε με, υπαρχει δεδικασμενο.

να σου πω , δηλαδη μου λες τωρα πως εαν σου κανει σημα ο αστυνομικος να σταματησεις και εσυ τον γραψεις δεν μπορει να σου κανει τιποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολύ παιδια, μπορώ να πω οτι ήταν πολύ ευχαριστα αυτα που μου είπατε.. :cheers:

Ηθικό δίδαγμα: Οταν βλέπουμε μπάτσους με ρανταρ γκαζώνουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη αν ο αστυνομικος ειδε το ρανταρ να γραφει 110 και ειδε και την πινακιδα του, δεν μπορει να τον κανει τιποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δηλαδη μου λες τωρα πως εαν σου κανει σημα ο αστυνομικος να σταματησεις και εσυ τον γραψεις δεν μπορει να σου κανει τιποτα?

σε εθνικη οδο, εμενα προσωπικα τιποτα... :lipssealed:

κανε ενα πειραμα (το εχω κανει) κατσε δεξια σε καποιον δρομο και προσπαθησε να διαβασεις την πινακιδα απο μοτο που περναει με τουλαχιστον 100km/h

edit...ακομη και σε αυτοκινητο ισως να μην μπορεσεις να την διαβασεις που γραμματα και αριθμοι ειναι σε μια γραμμη :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη αν ο αστυνομικος ειδε το ρανταρ να γραφει 110 και ειδε και την πινακιδα του, δεν μπορει να τον κανει τιποτα?

μπορει 100%..με το ιδιο σκεπτικο θα τα γαμ%με ολα δεν θα σταματαμε σε κανενα σημα και ολα κομπλε αφου δεν μπορουν να μας την στειλουν σπιτι.οποτε αν βλεπουμε ρανταρ χειρος οταν μας κανουνε νοημα τους χαιρεταμε και εμεις και προχωραμε κανονικα.

σε εθνικη οδο, εμενα προσωπικα τιποτα... :lipssealed:

κανε ενα πειραμα (το εχω κανει) κατσε δεξια σε καποιον δρομο και προσπαθησε να διαβασεις την πινακιδα απο μοτο που περναει με τουλαχιστον 100km/h

διαβαζεις ανετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο λόγος ενός οργάνου της τάξης εναντίον του δικού σου μη ξεχνιόμαστε.

φιλικά πάντα ghost.... (το γραφω σπανια το φιλικα,οταν το γραφω το εννοω ομως!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολύ παιδια, μπορώ να πω οτι ήταν πολύ ευχαριστα αυτα που μου είπατε.. :cheers:

Ηθικό δίδαγμα: Οταν βλέπουμε μπάτσους με ρανταρ γκαζώνουμε!

καλο θα ειναι αν σου κανουν νοημα να σταματας γιατι αν σταματησεις μπορει και να καταφερεις να σωσεις κατι.και καλο θα ειναι οταν βλεπεις να σε σημαδευουν με ρανταρ να κοβεις και ας πηγαινεις γρηγορα.αν πατας αποτομα φρενο δυσκολα βγαζει αποτελεσμα το ρανταρ

αν το ψαξετε παντως στο google για κλησεις ταχυτητας χωρις φωτο θα βγαλει παρομοιες περιπτωσεις που εχουν παει κλησεις και γραφουν παιδια σε αλλα φορουμς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο λόγος ενός οργάνου της τάξης εναντίον του δικού σου μη ξεχνιόμαστε.

φιλικά πάντα ghost.... (το γραφω σπανια το φιλικα,οταν το γραφω το εννοω ομως!)

με τη μονη διαφορα οτι ειναι ο λογος ενος ή δυο οργανων εναντιων τουλαχιστον πεντε ή δεκα ατομων και οχι εναντιον του δικου μου λογου.

αν δεν σε φωτογραφησουν, δεν ασχολουνται επειδη περασες με μεγαλη ταχυτητα...αν σφαξεις κοκκινο και γινεις αιτια τροχαιου με τραυματιες,

ναι θ' ασχοληθουν...μιλαω για τη συγκεκριμενη περιπτωση που απο τα γραφομενα, ηταν μονος του ο τροχαιος. στο ενα χερι το ρανταρ, στο αλλο την καμερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το ψαξετε παντως στο google για κλησεις ταχυτητας χωρις φωτο θα βγαλει παρομοιες περιπτωσεις που εχουν παει κλησεις και γραφουν παιδια σε αλλα φορουμς

Μου το χαλάς...

Σε περίπτωση τέλος πάντων που μου έρθει κλήση (να ξερω και για το μέλλον) ύπρχει κατι που μπορώ να κανω για να τη σκαπουλάρω ή να πέσω σε πιο μαλακά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τη μονη διαφορα οτι ειναι ο λογος ενος ή δυο οργανων εναντιων τουλαχιστον πεντε ή δεκα ατομων και οχι εναντιον του δικου μου λογου.

αν δεν σε φωτογραφησουν, δεν ασχολουνται επειδη περασες με μεγαλη ταχυτητα...αν σφαξεις κοκκινο και γινεις αιτια τροχαιου με τραυματιες,

ναι θ' ασχοληθουν...μιλαω για τη συγκεκριμενη περιπτωση που απο τα γραφομενα, ηταν και μονος του ο τροχαιος...

δεν εχει σημασια το ποσοι θα ειναι μαρτυρες που θα παρουσιασεις.μπορεις να παρουσιασεις και εκατο ατομα και να πεις ειμασταν σε γλεντι.

εγω σου λεω οτι μπορει να στην στειλει αν θελει να ασχοληθει.και επισης εσυ πως θα αποδειξεις οτι ο τροχαιος ηταν μονος του αφου εσυ θα ισχυριστεις οτι δεν περασες απο εκεινο το σημειο?αρα το ενα αναιρει το αλλο.

Μου το χαλάς...

Σε περίπτωση τέλος πάντων που μου έρθει κλήση (να ξερω και για το μέλλον) ύπρχει κατι που μπορώ να κανω για να τη σκαπουλάρω ή να πέσω σε πιο μαλακά;

αν σου ερθει οχι δυστυχως.βασικα δεν θα σου ερθει μην αγχωνεσαι (υπαρχει μια περιπτωση να πεσεις σε παρα πολυ τυπικο και σχολαστικο αστυνομικο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχει σημασια το ποσοι θα ειναι μαρτυρες που θα παρουσιασεις.μπορεις να παρουσιασεις και εκατο ατομα και να πεις ειμασταν σε γλεντι.

εγω σου λεω οτι μπορει να στην στειλει αν θελει να ασχοληθει.και επισης εσυ πως θα αποδειξης οτι ο τροχαιος ηταν μονος του αφου εσυ θα ισχυριστεις οτι δεν περασες απο εκεινο το σημειο?αρα το ενα αναιρει το αλλο.

μα δεν θα ισχυριστω οτι ο τροχαιος ηταν μονος...θα ισχυριστω οτι δεν ημουν εκει...μπορει να εκανε ενα λαθος σε καποιο γραμμα

ή σε καποιον αριθμο και γι' αυτο με φερατε εδω κυριε προεδρε...εγω ημουν σε γλεντι. με ποιο τροπο αποδυκνειεται οτι ημουν εγω

και οχι καποιος αλλος? εδω εχουν αθωωθει δολοφονοι επειδη λειπουν αποδεικτικα στοιχεια...στο ξαναλεω: χωρις φωτο, δεν ασχολουνται

οι τροχαιοι...ξερεις ποσες φορες εχω περασει απο ρανταρ (με κρυμενη πινακιδα) και δεν εχω σταματησει σε σημα και μολις τους περναω

κοιταζω πισω και ουτε που γυριζουν κεφαλι για να με κοιταξουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια δεν ησουν εκει.

ο αστυνομικος δηλαδη διαλεξε μια τυχαια πινακιδα ενος οχηματος και εβαλε ετσι χυμα μια παραβαση και την εστειλε και περαν αυτου εβαλε και δευτερο να υπογραψει σαν μαρτυρα την ψευτικη κληση.....

μαλιστα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ωραια δεν ησουν εκει. ο αστυνομικος δηλαδη διαλεξε μια τυχαια πινακιδα ενος οχηματος μαλιστα..

το οργανο εκανε λαθος στην απομνημονευση ή δεν ειδε καλα...χωρις φωτο, παπαλα στο δικαστηριο...το ξερουν και οι ιδιοι και δεν ασχολουνται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορω να σου πω και ενα αλλο παραδειγμα.

πες οτι π.χ εγω συναντω καποιον και του λεω να τα στεισουμε.και εκει που τρεχουμε βλεπουμε τροχονομο να μας κανει νοημα να σταματησουμε.εγω σταματαω και ο αλλος φευγει.

εγω θα φαω το προστιμο και ο αλλος ειναι μαγκας που εφυγε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες οτι π.χ εγω συναντω καποιον και του λεω να τα στεισουμε.και εκει που τρεχουμε βλεπουμε τροχονομο να μας κανει νοημα να σταματησουμε.εγω σταματαω και ο αλλος φευγει.

ωπα, ωπα...αυτο ειναι αλλο θεμα, εντελως ασχετο με αυτο που λεμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οργανο εκανε λαθος στην απομνημονευση ή δεν ειδε καλα...χωρις φωτο, παπαλα στο δικαστηριο...το ξερουν και οι ιδιοι και δεν ασχολουνται

α και επισης για ποιο λογο να γινει δικαστηριο για κληση που σου ηρθε στο σπιτι?δικαστηριο θα γινει αν σου κανει νοημα να σταματησεις και εσυ φυγεις (ειναι πταισμα).

σε ποιον θα παρουσιασεις 5 μαρτυρες?στον διοικητη της τροχαιας?ε και?

αν θες μπορεις εσυ μετα να πας δικαστικως να αποδειξεις δηλαδη οτι δεν περασες απο εκει αλλα για να το κανεις αυτο θα χαλασεις αρκετα λεφτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν τον δώσεις μάλλον ναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα