frikadelas 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Μια που το 'χει η μέρα σήμερα... Στην αρχή ήμουν εντελώς μπερδεμένος. Γρήγορα όμως φάνηκε προς τα που πάει το πράγμα. Είπα για λίγο να κάνω υπομονή και καλύτερη έρευνα αγοράς. Αλλά λίγο ο μαλακός φετινός χειμώνας που με μπρίζωνε, λίγο το ότι εδέησε επιτέλους να εμφανιστεί μια αγγελία για μεταχειρισμένο τιγράκι, έκανα το "λάθος" να το κάνω τεστ ράιντ. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα (ελάχιστου) χρόνου... 34 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλορίζικο φίλε !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
protlouk 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩ. Καλορίζικο, καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Ωραιο μοτορι, καλοριζικο, να το χαρεις οσο φανταζεσαι κι ακομη περισσοτερο! Καλα χιλιομετρα :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καταπληκτική επιλογή!! Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι~! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλορίζικο. :vv: Επιτέλους και χρωματιστό, όχι όλο μαύρα πια..... :vv: (Κι ότι ετοιμαζόμουνα να σε ρωτήσω από πού το πήρες κι έχεις πίσω σου 2 αμάξια με ξένες πινακίδες.... μετά με φώτισε ο Θεός και είδα που μένεις). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 καλοριζικο! πανεμορφο ειναι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Τι ωραια που ειναι! Καλοριζικη και καλα και πολλα χιλιομετρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλορίζικο και αγρατζούνιστο! Πολύ όμορφη μηχανή! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Πολύ καλό μηχανάκι, καλά χιλιόμετρα, άπεφτο κλπ. ΥΓ Μην βάλεις κάγκελα. Φίλος έπεσε και το κάγκελο τρύπησε τον κινητήρα. Τotaled......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλοριζικο, καλοταξιδο και αγρατζουνιστο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 μιάου καλορίζικο ! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλορίζικο, αγρατζούνιστο και καλά χιλιόμετρα!!! Πολύ καλό μηχανάκι, καλά χιλιόμετρα, άπεφτο κλπ. ΥΓ Μην βάλεις κάγκελα. Φίλος έπεσε και το κάγκελο τρύπησε τον κινητήρα. Τotaled......... Αυτό μπορεί να γίνει με οτιδήποτε αν είσαι άτυχος. Κάγκελα, μανιτάρια, stand bobbins στο ψαλίδι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 πωωωω τι κουκλαρα ειναι αυτη;;;; πειρες απο τα καλυτερα μηχανακια στην κατηγορια τους να ξερεις, με εναν γαματο και ιδιετερο χαρακτηρα και κινητηρα!!!! καλα χιλιομετρα και ο δρομος σου βαμβακι! να την χαρεις οσο δεν παει!!!! καλοταξιδη!! ΥΓ: πλεον συναδελφος ε; χαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλοταξιδο και να το χαρεις οπως θες..... Πολυ ωραιο χρωμα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slalom 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 me gusta!!!! σωραιος... παντα ορθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisxios 169 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλούς δρόμους φιλαράκο !!! Να το χαρείς και να το ξελυγώσεις στα χιλιόμετρα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλοριζικο φιλε μου!! Ευχομαι να το σκισεις συις βολτες και στα ταξιδια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλοτάξιδο & αγρατσούνιστος ο Τίγρης! Venom Green βλέπω ε, πολύ ιδιαίτερο χρώμα Επίσης βλέπω έχει την gel σέλα, για δώσε info Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Ωραιότατο εργαλείο για το οποίο μόνο θετικά ακούγονται από τους κατόχους..καλές βόλτες! Εσείς που ζείτε στο εξωτερικό,γράψτε όποτε έχετε χρόνο και διάθεση τις εντυπώσεις σας από τη μοτο-ζωή/συμπεριφορά/φιλοσοφία εκεί...έχει πολύ ενδιαφέρον ως θέμα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
frikadelas 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Ως είθισται μου τελείωσαν τα "Like". Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Καλορίζικο, αγρατζούνιστο και καλά χιλιόμετρα!!! Αυτό μπορεί να γίνει με οτιδήποτε αν είσαι άτυχος. Κάγκελα, μανιτάρια, stand bobbins στο ψαλίδι... Θα το ψάξω το θέμα γιατί τα κάγκελα ήταν όντως το πρώτο που έλεγα να βάλω πάνω, μια που ανήκω στην κατηγορία μοτοσυκλετιστών "που θα πέσουν" και όχι στην "που έπεσαν". Καλοταξιδο και να το χαρεις οπως θες..... Πολυ ωραιο χρωμα.......... Καλοτάξιδο & αγρατσούνιστος ο Τίγρης! Venom Green βλέπω ε, πολύ ιδιαίτερο χρώμα Επίσης βλέπω έχει την gel σέλα, για δώσε info Βασικά "Venom Yellow" το ανέφερε ο προηγούμενος. Αν σας πω ότι στην αρχή είχα ξενερώσει λίγο επειδή ήθελα άσπρο; Μόλις το είδα από κοντά όμως μου άρεσε πολύ και τώρα το προτιμάω κιόλας λόγω της σπανιότητας. Κατά τα άλλα είναι μοντέλο του 11 με 36.000 χλμ. και από έξτρα έχει προστατευτικά για τα grips, θερμαινόμενες χούφτες, άφτερ ζελατίνα με "φρύδι", pro-oiler, gel σέλα και κεντρικό σταντ. Την πήρα 6.800 ενώ αρχική το Tiger έχει εδώ 11.000. Ωραιότατο εργαλείο για το οποίο μόνο θετικά ακούγονται από τους κατόχους..καλές βόλτες! Εσείς που ζείτε στο εξωτερικό,γράψτε όποτε έχετε χρόνο και διάθεση τις εντυπώσεις σας από τη μοτο-ζωή/συμπεριφορά/φιλοσοφία εκεί...έχει πολύ ενδιαφέρον ως θέμα :) Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω αυτό, απλά ως καινούριος μοτοσυκλετιστής που δεν έχω οδηγήσει ποτέ στην Ελλάδα, μάλλον δεν είμαι ο καταλληλότερος για να κάνω συγκρίσεις. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι ότι ακόμη και με το αυτοκίνητο (που οδηγούσα ήδη 8 χρόνια στην Ελλάδα πριν βγω έξω), έχοντας πλέον την εμπειρία της οδήγησης έξω, τρομάζω λίγο όταν πρέπει να οδηγήσω στην Ελλάδα. Πραγματικά αν ποτέ επιστρέψω μόνιμα στην Ελλάδα δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να καβαλήσω μηχανή σ'αυτή τη ζούγκλα. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο και καλοτάξιδο το κουκλί!!!!! Πραγματικά αν ποτέ επιστρέψω μόνιμα στην Ελλάδα δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να καβαλήσω μηχανή σ'αυτή τη ζούγκλα. :( Αν κανεις καλη ζωη στο Eindhoven μη ερθεις δεν χανεις και τιποτα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 από τον Easy_Rider_Gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 8 χρόνια οδήγησης στους ελληνικούς δρόμους(ιδίως αν έμενες σε μεγάλη πόλη)είναι ένα πλήρες δείγμα επομένως έχεις μέτρο σύγκρισης!Το σχόλιό σου με καλύπτει πλήρως και δυστυχώς δεν είναι το μόνο αρνητικό που διαβάζω/ακούω,αντιθέτως. Κάνε και ένα σχόλιο αν θέλεις για την ποιότητα του οδοστρώματος,την πυκνότητα και τις τιμές των σταθμών διοδίων,τη χρήση κράνους/εξοπλισμού και την τάση για ''παρανομία'' ή καγκουριά από τους Ολλανδούς :) Οι τιμές καινούριου και μεταχειρισμένου που ανέφερες είναι πολύ κοντά στις ελληνικές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Πω πω...Πολύ τούμπανο ρε αδερφέ... Κουκλί το νέο εργαλείο σου... Με γεια σου και καλοτάξιδο, μακάρι να βοηθήσει ο ύψιστος να το φτάσω κι εγώ κάποτε. Πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλοτάξιδο. Αν ξέρεις τι πήρες, δεν θα το ξε-ερωτευθείς ποτέ. Η νέα γεννιά μοτέρ της Τ. (675-800) είναι εξαιρετικές κατασκευές-υλοποιήσεις. Ά και δόξα τω Ιωάννη Μπλορ, που κάποιος επιτέλους λέει τι πήρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες