efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 1187cc,υδρόψυκτο,δικύλινδρο,τιμή από 10.900 ευρώ. http://www.motomorinimotorcycles.eu/index.php?option=com_motorcycledetails&product_id=344&task=view&Itemid= http://bestnewmotorcycles.com/2014-moto-morini-11-%C2%BD/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Μόνο σε εμενα θυμιζει R850R 10ετιας και βάλε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Nαι ολοιδια ειναι ΓΕΡΜΑΝΟΣ / ΙΤΑΛΟΣ μονομπρατσος / διπλο πλαισιο περιμετρικο / σωληνωτο χωροδυκτυωμα αναρτησεις τελε, παρα / upside σελα 2 οροφων / ενιαια κινητηρας boxter / V2 εξατμιση μονη κατω δεξια / διπλα τελικα κατω απο την ουρα μεταδοση διαφορικο / αλυσιδα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 από τον meccanica 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
carbonman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε κάνει πιο καλή δουλειά στον τομέα της εμφάνισης, έχουν βγεί τόσες ωραίες γυμνές μοτο τελευταία που δεν την κόβω και τόσο να πουλάει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Νόμιζα ότι είχε κλείσει η Moto Morini! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Όχι απλά δεν έκλεισε αλλά... http://bestnewmotorcycles.com/2014-moto-morini-scrambler-1200/ :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έχω οδηγήσει για 5 γύρους στις Σέρρες το 2005 μοντέλο. Απολαυστικό μοτέρ, πολύ μαλακές αναρτήσεις. Συνολική εντύπωση πολύ καλή. Έχω διαβάσει ότι το μοτέρ αυτό είναι πολύ προσεγμένο σε παραγωγή, μάλιστα έχει κάτι πολύ σπάνιο: Ένα κομάτι κάρτερ, μη-διαιρούμενο. μεταδοση διαφορικο Μετάδοση με άξονα μάστορα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 r1200r αυτες οι αντιγραφες σιγουρα ειναι ιταλικο...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motomorinis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 μόνο απο μακριά , υπάρχει ομοιότητα στο σύνολο ,,,, αλλα , τι τα θές , οσο καλό και να ειναι σε καιρούς πείνας και με 2 ευρω η βενζίνη ,,,,,,, 1200 μοτέρ ????? καντε το ρε παιδια 600 (το scrambler) ,μειώστε το κόστος στο μισό (Κίνα πρέπει να είναι τα κεφάλαια) ,βγαλτε και το παλιο 350 με της ακτίνες και το μονόσελο ,,,,,,, ,,,μόνο τότε υπάρχει κάποια ελπίδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Όχι απλά δεν έκλεισε αλλά... http://bestnewmotorc...scrambler-1200/ :) Θα αλλάξω dreambike χωρίς να αλλάξω! Το θέλω λέμε!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Σίγουρα δεν το λες και ορίτζιναλ σχέδιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Ένα κομάτι κάρτερ, μη-διαιρούμενο. Αυτο οφελει σε κατι? Και πως το ανοιγουν μεσα το μοτερ εαν ειναι μονοκομματο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αυτο ωφελει σε κατι? Και πως το ανοιγουν μεσα το μοτερ εαν ειναι μονοκομματο? Δεν το ανοίγουν. Τα εξαρτήματα (στροφαλοφόρος, άξονες κιβωτίου κ.ο.κ.) μπαίνουν από το ένα πλαινό, στο οποίο βιδώνει ας το πούμε ένα πλαινό τοίχωμα, που κλείνει τις τρύπες από τις οποίες μπαίνουν τα εξαρτήματα, και φέρει τα ρουλεμάν της πλευράς αυτής. Όπως τα κιβώτια τύπου κασέτας ας πούμε. Με ένα γρήγορο ψάξιμο, δεν βρήκα καλύτερη εικόνα από αυτή, αλλά και πάλι φαίνεται, ότι το κάρτερ δεν έχει, ούτε οριζόντια διαίρεση, ούτε κάθετη. Το πλεονέκτημα είναι ότι απλοποιείται κατά πολύ η κατασκευή και το δέσιμο του κινητήρα, αφού δεν χρειάζεται πια δέσιμο των ξεχωριστών κομματιών, ισχυρές βίδες να τα συγκρατούν, ακρίβεια στην συναρμογή και ειδικά όταν μιλάμε για κάρτερ με διαιρετά κουζινέτα, φλαντζόκολες κ.ο.κ., οπότε και μικρότερο βάρος και μεγαλύτερη ακαμψία και ευκολότερο (Θεωρητικά) λύσιμο. Το μειονέκτημα της μεθόδου, είναι ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα σε κινητήρες με περισσότερα από δύο κομβία στον στροφαλοφόρο, προφανώς γιατί ένα είναι το μέσα στο κάρτερ και ένα στο καπάκι που το κλείνει από την άλλη μεριά, και συνεπώς, ουσιαστικά κάνει μόνο για μονοκύλινδρους ή V2. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 από τον FlyingInADream 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Έχω οδηγήσει για 5 γύρους στις Σέρρες το 2005 μοντέλο. Απολαυστικό μοτέρ, πολύ μαλακές αναρτήσεις. Συνολική εντύπωση πολύ καλή. Έχω διαβάσει ότι το μοτέρ αυτό είναι πολύ προσεγμένο σε παραγωγή, μάλιστα έχει κάτι πολύ σπάνιο: Ένα κομάτι κάρτερ, μη-διαιρούμενο. Μετάδοση με άξονα μάστορα... σωστος εμπερδευθειν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Νοέμβρης 2006 ήτανε, και είχα οδηγήσει το 9 1/2, το θυμόμουν στο πολύ περίπου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγώ οι ομοιοτητες με το R1200R δεν κατάλαβα που είναι εκτός απ το φανάρι.. Αλοίμονο να κατηγορήσουμε και τον Ιταλό για αντιγραφέα.. Εν τω μεταξύ ζει η Morini??? πριν απο κανα χρόνο βγήκε επικήδειος. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 από τον TC-drift 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Αυτο το scrambler το χω δει απο κοντα και σκοτωνει, αν ηταν ηθοποιος θα ταν ο Τσακ Νορις, αλλα ρε γαμωτο ειναι μικρη εταιρια και την φοβαμαι σε ανταλλακτικα, σερβις κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Αν ανοιξε παλι μηπως να σκεφτω και παλι το Granpasso ? :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apegnas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Δεν έχω οδηγήσει ποτέ Moto Morini αν και θα το ήθελα πολύ απλά δεν έκατσε. Τώρα για το συγκεκριμένο μοντέλο νομίζω θα μπορούσε να κάνει κάτι κάτι πιο ιδιαίτερο κ πιο όμορφο η εταιρεία. Είναι ένα κλασσικό μορίνι που εντυπωσιάζει του φαν της εταιρείας. Aprilia, Ducati, Mv Agusta ακόμα και η Moto Guzzi έχουν δοκιμάσει πολλά διαφορετικά πράγματα και νομίζω ότι βρήκαν ανταπόκριση από τον κόσμο ακόμα και εδώ στην Ελλάδα που είμαστε Γιαπωνεζόφιλοι ως επί των πλείστων. Κάτι τέτοιο θα περίμενα και από τη μορίνι. Βέβαια είναι μικρή εταιρεια. Μακάρι να είναι καλοπούλητο το μοντέλο ώστε να υπάρχει ξ μορίνι εν ζωή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες