Jump to content
Ravendark

Διόδια... Να τους γράψω στα @@ μου;

Recommended Posts

Σε ρώτησε κάτι ο ravendark πολύ εύστοχο και δεν απάντησες. Την μια προτρέπεις να μην χρησιμοποιούμε την εθνική οδό ώστε να πέσει η κίνηση και να ρίξουν τις τιμές και την άλλη μας λες ότι πληρώνεις κανονικά διόδια και αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι.

Δώσε μας τα φώτα σου λοιπόν και πες μας τι να κάνουμε;

Διαβαζε με σε παρακαλώ προσεκτικά, δεν σου κανω υποδείξεις αλλα αυτο που ρωτάς το έχω απαντησει μέσα απο τα γραπτά μου.

Είναι θέμα επιλογης του κάθε οδηγού το αν θα χρησιμοποιήσει την Ε.Ο, πληρωνοντας τα διόδια ¨η θα πάει απο εναλλακτικες διαδρομες.....ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!! ΔΕΝ ειναι επιλογη του να χρησιμοποιήσει την Ε.Ο. και να μην πληρώσει..................ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ!

Αν πιστεύει οτι μην χρησιμοποιωντας την εθνικη οδο και χρησιμοποιωντας τις εναλλακτικες θα καταφέρει κατι τοτε προχωρεί σε αυτο......αν οχι τότε πληρώνει διόδια, πραγμα που επισης κανει οποιος διαθετει την οικονομικη ανεση να το κανει.

Δεν μπορει κανεις να επιβάλει με οποιοδηποτε τροπο την θέληση του στον άλλον για οποιοδηποτε λόγο δικαίου, αδικου, παρανόμου, πολιτικου ¨η κοματικου ¨η τοπικου συμφεροντος.....ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

Αυτές ειναι οι επιλογές μας, οτιδηποτε άλλο περαν τουτων εχει υψηλα προστιμα τα οποια πονάνε.................

Καθαρα λοιπόν δηλώνω οτι, σπανιώς βιάζομαι οταν ταξιδεύω στην Ελλαδα κι ετσι παω παντα απο εναλαλκτικες, δεν ειναι τωρινο το φαινομενο αυτο για μενα, το κανω απο παντα. Ετσι εκανα στην Ιταλια, στην Γαλλια, στην Αγγλια και στην Ισπανια, απο δρόμους που δεν ηταν ουτε παράλληλοι ουτε αξιοπρεπεσταιροι των δικων μας. Οι χαρτες και τα ωραρια ταξιδιου για την ιδια αναχώρηση και τον ιδιο προορισμο που παρέθεσα πιο πριν αδιαψευστοι μαρτυρες.

Ομως, αν βιαζομαι για οποιοδηποτε λογο οπου μέσα στους λογους ειναι και η κ@υλα των 200κμ την ωρα τελικης τοτε ναι παω απο την Εθνικη και πληρωνω τα διοδια.

Κινούμενος λοιπόν στην λογικη της πρωτης μου παραγραφου, οπως και οι περισσοτεροι νοημωνες ανθρωποι, περιμένω(-ουμε) να μας πεισει καποιος με ΝΟΜΙΜΑ μεσα περι του παρανομου της εγκαθιδρυσεως και υποχρεωτικής πληρωμης των διοδιων.

Η λογική περι ''κακων'' ιδιωτών, δημοσιάς και άλλων ευτραπελων καθοδηγουμενων πολιτικα εκφρασεων πέφτει στο απόλυτο κενο, για ΟΛΟΥΣ τους απεξω οχι μονον για εμενα. Αν ηταν διαφορετικα το Κινημα θα είχε καλυτερη πορεία.

Δεν κρινουμε τους νομους βασει προσωπικου συμφεροντος, αν ηταν έτσι τοτε να βγουμε στους δρόμους και για άλλα πραγματα π.χ την ακριβεια στα ειδη πρωτης αναγκης που ειναι ακριβότερα απο ολη την υπόλοιπη Ευρωπη και σε χωρες πλουσιότερες απο την ελλαδα. Ξέρεις π.χ ποσο εχει ενα γιαουρτι ΦΑΓΕ στην Γερμανια και ποσο στην Ελλαδα? 0,50ε ακριβοτερα στην ελλαδα!!!!!

Πιο πανω παρέθεσα την νομοθεσια της ΕΕ περι διοδιων την οποια ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ η Ελλαδα.......πιστευει κανεις σας οτι αυτο θα αλλαξει και θα φυγουν τα διόδια? Οχι βεβαια, το μονο που θα αλλαξει αλλα με ΝΟΜΙΜΟΥΣ τροπους ειναι το υψος του κοστους των διοδιων.

Ελπίζω να κάλυψα εσενα και τον ravendark .........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Peeping Tom μπορω να σε λεω GeorgeP;

Ποιος είναι αυτός πάλι και γιατί πρέπει να με λες ετσι?

Δεν ξερω ρε παιδιά, καταλαβαίνω οτι είμαι δυσκολη περίπτωση αλλα να τα έχετε παίξει τοσο πολυ εξαιτίας αυτου......είναι κάπως.......τόση λύσσα πια........

Οι τράπεζες δεν ανακεφαλαοποιουνται απο εσενα κι εμενα αλλα απο το Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) με τη μορφή ομολόγων. Τα χρηματα στον EFSF δίνονται από ολες τις χωρες πλην τωνσυμμετεχοντων σε προγραματα διασωσης π.χ Ελαλδα, Ιρλανδια, Πορτογαλια.

H ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων δεν εχει καμια σχεση με τα πακετα στηριξης τα οποια προοριζονται αποκλειστικα για την αποπληρωμη των δανεικων και τοκοχρεωλυσιων της χωρας προς τις αγορες απο τις οποιες δανειζοτανε επι 33 χρονια ασυστολα και για να περναμε ολοι μας καλα.

Η ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων εγινε απο το ΤΧΣ (Ταμειο Χρηματοπιστωτικης Σταθεροτητας) κοινως EFSF

μπλα... μπλα... μπλα

Τους ψεύτες ανθρώπους δεν τους εμπιστεύομαι ό,τι και να λένε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Οι νόμοι που λες, φτιάχνονται από ανθρώπους με δύναμη κι επιρροές. Αυτό δεν τους καθιστά ηθικούς (και τους δύο), φιλάνθρωπους κι ανθρωποκεντρικούς (τους νομοθέτες) και φιλέλληνες στην προκειμένη.

Είτε "η εξουσία διεφθείρει τους κάλλιστους" (Mikhail Bakunin), είτε "οι άνθρωποι διαφθείρουν την εξουσία" (William Gaddis), η κατάληξη είναι εξουσιαστές που επιδιώκουν προσωπικά οφέλη έχοντας φουσκωμένο "εγώ", αφού αισθάνονται ανώτεροι από τον λαό που τους εξέλεξε, διότι εκ των πραγμάτων ο λαός τοποθετεί με την ψήφο του στην εξουσία εκείνον που θεωρεί πιο σοφό ή θαρραλέο ή νοήμων.

"Όταν οι αγορές κι οι πωλήσεις ελέγχονται από την νομοθεσία, το πρώτο πράγμα που αγοράζεται και πουλιέται είναι οι νομοθέτες". P.J. O'Rourke

Το ό,τι υπάρχει νόμος που υπαγορεύει το κάθε τι, δεν σημαίνει πως τον δεχόμαστε χωρίς αντικειμενικό έλεγχο και συλλογισμό, ιδιαίτερα όταν η εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες έχει χαθεί, τουλάχιστον από το κομμάτι του πληθυσμού που συνεχίζει να σκέφτεται αναλλοίωτα.

Αυτό είναι που λέμε εμείς οι υπόλοιποι και διαφωνούμε με το σκεπτικό σου που πάνω απ' όλα είναι υπακοή στον νόμο -> δηλαδή πάνω απ' όλα υπακοή στους νομοθέτες -> δηλαδή πάνω απ' όλα υπακοή στους ανθρώπους των οποίων ο τρόπος ζωής είναι η αρπαγή κι έχουν αναπτύξει ένα νομικό σύστημα που την νομιμοποιεί, όπως λέει κι ο Π. Τσολάκης.

Δεν προτείνω ως λύση να παρανομεί κάποιος βίαια, μεμονωμένα κι ιδιαίτερα επώνυμα ενάντια στους νόμους υπέρ των διοδίων, αλλά μαζικά θα είχε αποτέλεσμα. Με το σκεπτικό πάντως "πάντα νόμιμος" δεν μπορεί να έρθει ανατρεπτικό αποτέλεσμα.

Τροποποιήθηκε από τον Dimitrismaxrpm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία...

Θα παρακαλούσα να διακοπεί εδώ η συζήτηση, δεν έχει νόημα πιά... τον διυλίσαμε τον κώνωπα.

Όταν έχω νέα θα ποστάρω.

Σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη γνώση που μας προσέφερες απλόχερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντάξει αλλα πρέπει να σου απαντησω και στο τελευταιο σου και μετα το κλεινουμε το θεμα....................

Μη με χαρακτηρίζεις και μην κάνεις υποθέσεις για πάρτη μου... Κράτα τα λόγια για τον εαυτό σου σε παρακαλώ...Και για του λόγου το αληθές, δεν είμαι μέλος του δεν πληρώνω...Και δεν περνούσα με τις πινακίδες μου εμφανείς για να στηρίξω κανένα κίνημα. Ούτε κομματοποιημένος είμαι ούτε τίποτα. Έκανα αυτό που μου έλεγε η συνείδησή μου...σαφώς έχοντας στο νου μου ότι, όσα "γλίτωσα" από τα διόδια 4 χρόνια, θα τα πληρώσω μαζεμένα γιατί τα πολιτικά λαμόγια αυτού του τόπου, μαγείρεψαν, έκοψαν και έραψαν νόμους προς όφελος "φίλων" τους... ιδιωτών... Δεν θα τους γράψω στα @@ μου τελικά... τι να κάνουμε; αυτό με χαλάει μόνο...

Σε χαλαει ενω ηταν εν γνωση σου? Περιεργο δενε ιναι?

Δλδ αν κλεψεις ξερεις οτι μπορει να σε πιασουν, αν σε πιασουν θα χαλαστεις? Γιατι εκλεψες τοτε?

Το ίδιο γίνεται και εδώ, τέλη κυκλοφορίας, φορολογία καυσίμων με τιμές γερμανίας, με μισθούς βουλγαρίας ΣΥΝ τα διόδια...Καλό ε; Και εγώ για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά μου, θα πρέπει χώρια την βενζίνη, να δίνω (3.35 * 2) * 22 = 147.4 το μήνα μόνο και μόνο για διόδια... 1768,8 το χρόνο... δεν είναι άσχημα... 4 βασικούς μισθούς σχεδόν το χρόνο... Πάλι καλά που έχω ακόμα τα δώρα χριστούγεννα πάσχα καλοκαίρι...

Οχι δεν γινεται ακριβως το ιδιο διοτι ο Γερμανος για ενα 1400 αυτοκινητο πληρωνει 1500ε και για μια μοτοσυκλετα 750 κυβικων 1000ε τον χρονο ασφαλεια.....εμεις?

Εντάξει αρκετά με την πλάκα...

Γιατί αγαπητέ να είναι ιδιωτική η αττική; ή η εθνική οδός; Είναι το κράτος ανίκανο να φτιάξει δρόμο; Είναι ανίκανο να διαχειριστεί τον δρόμο; Είναι ανίκανο να προσφέρει τις γαμάτες υπηρεσίες που προσφέρει η Α.Ο; Αν οι δημόσιοι υπάλληλοι που και εσύ σαν (άντε να σου κάνω τη χάρη, πρώην) κομματόσκυλο βοήθησες να μπουν στο δημόσιο, είναι γκασμάδες, να τους διώξει και να βάλει σωστούς για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να παρέχει υπηρεσίες ανάλογες της ιδιωτικής οδού... ...

Καλα πλακα κανεις? Αναρωτησου τι ειναι το κρατος ικανο να κανει, κοιτα στο παρελθον........

Φτάνει αυτή η καραμέλα όταν ήταν δημόσιος ο δρόμος ήταν για τα μπάζα... Ναι να φιλήσουμε και τα πόδια το μπόμπολα και να πούμε και ευχαριστώ.

Γιατι δεν ηταν? Νομιζεις οτι ειναι τυχαίο οτι η Αθηνών-Κορινθου-Πατρων παραδόθηκε στην κυκλοφορια το 1969 και απο τότε η μονη παρέμβαση που εγινε απο το δημοσιο ηταν η κατασκευη του τμηματος Ελευσινας-Κορινθου (με διοδια) επι εποχη Σημιτη όπου φαγωθηκαν κατι δις και η παραδοση καθυστέρησε 2-3 χρονια? Ξεχνας οτι οταν παραδόθηκε ‘επρεπε να έχεις τζιπ γιατι το οδοστρωμα ηταν ολο βαθουλωματα που το αμαξι χοροπηδουσε αλλα και μαζευαν νερα με αποτέλεσμα την υδρολισθηση?

Τωρα? Ουτε κιχ δεν κανει.......

Ειπα και για το Αρτεμισιο πιο πανω, δεν το διαβασες ¨η το αγνοησες?

Επειδη λοιπον πουθενα στον κοσμο δεν υπάρχει κρατος που να εχει την δυνατότηξτα να κατασκευαζει και να συντηρει σωστα αυτοκινητοδρομους φυλανε τα ποδια των Μπομπολων ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Όχι κύριε...Να μη βγάλει κέρδος ο ιδιώτης από δρόμο... Να ανοίξει ένα μαγαζί ο ιδιώτης να πουλάει παστέλια αν θέλει να βγάλει κέρδος...Αν θέλει ο έλληνας πολίτης παστέλι και είναι καλό, να πάει να το αγοράσει...

Και τι το περασες εδω, Σοβ. Ενωση ¨η Κουβα? Ακου παστελια,,,,,,,,,,,,

Αν εχεις προβλημα με τον καπιταλισμο συμβιβασου διοτι δεν προβλεπεται πτωση του για τα επομενα 100 χρονια τουλαχιστον.

Ήδη ένα μεγάλο ποσοστό συνανθρώπων μας, δεν χρησιμοποιούν καν το αυτοκίνητό τους είτε γιατί δεν έχουν δουλειά, είτε δεν μπορούν να το συντηρήσουν...

Αυτό το 60% που λες είναι αδύνατο... δεν γίνεται σε ένα δρόμο γεμάτο λακούβες χαντάκια ανάποδες κλίσεις να διοχετεύσεις το 60% της κίνησης της εθνικής οδού και μη λες πράγματα που δεν στέκουν... Έχεις δει τι γίνεται στον άγιο στέφανο (μιας και είπες ότι μένεις ωρωπό) στον παράδρομο το πρωί με 20-30 αμάξια; Κάνε μας τη χάρη...

Το κράτος θα πρέπει να δουλεύει για τον πολίτη, όχι για "συγκεκριμένους" πολίτες... Πράγμα που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα...

Αν δεν γινεται αυτο δεν θα γινει και το άλλο............οχι οτι και οπως μας βολευει, οι νομιμοι αγωνες εχουν δυσκολιες για να φτασουν σε αποτέλεσμα, οι παρανομοι αγωνες εχουν προστιμα!!!

Μια χαρά τα λέει ο Ανδρέας... Στο κόμμα θα πάει το κομματόσκυλο όμως...

Ωχ Παναγιά μου..........

Τροποποιήθηκε από τον pipingtom83

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην έχεις δικαιολογία ότι τάχα μου δεν το είδες...

Peeping Tom μπορω να σε λεω GeorgeP;

Ποιος είναι αυτός πάλι και γιατί πρέπει να με λες ετσι?

Δεν ξερω ρε παιδιά, καταλαβαίνω οτι είμαι δυσκολη περίπτωση αλλα να τα έχετε παίξει τοσο πολυ εξαιτίας αυτου......είναι κάπως.......τόση λύσσα πια........

Οι τράπεζες δεν ανακεφαλαοποιουνται απο εσενα κι εμενα αλλα απο το Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) με τη μορφή ομολόγων. Τα χρηματα στον EFSF δίνονται από ολες τις χωρες πλην τωνσυμμετεχοντων σε προγραματα διασωσης π.χ Ελαλδα, Ιρλανδια, Πορτογαλια.

H ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων δεν εχει καμια σχεση με τα πακετα στηριξης τα οποια προοριζονται αποκλειστικα για την αποπληρωμη των δανεικων και τοκοχρεωλυσιων της χωρας προς τις αγορες απο τις οποιες δανειζοτανε επι 33 χρονια ασυστολα και για να περναμε ολοι μας καλα.

Η ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων εγινε απο το ΤΧΣ (Ταμειο Χρηματοπιστωτικης Σταθεροτητας) κοινως EFSF

μπλα... μπλα... μπλα

Τους ψεύτες ανθρώπους δεν τους εμπιστεύομαι ό,τι και να λένε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ απλως θέτω ΚΑΙ την άλλη πλευρά την οποία δεν θέλετε να δείτε αλλα την οποία καλείται να πληρωσει ο φίλος μας με ΑΛΗΘΙΝΑ και ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ 1300ε , τα οποία ΕΣΕΙΣ (το κινημα και οι περιξ αυτου έπεισαν να κανει), το οποιον ΕΣΕΙΣ (σαν κινημα) τωρα τον αφήνερε ΑΚΑΛΥΠΤΟ και τα οποια 1300ε -¨η οτι σας αναλογει - ΦΥΣΙΚΑ και θα κληθείτε να πληρώσετε κι εσεις στο μέλλον..........

Δεν υπάρχει χώρα η οποία να μην εισπράττει τελη συντηρησεως/επεκτασεως/κατασκευης κ.λ.π. των Εθνικων της δρόμων τους οποιους τους διαχειριζονται οι ιδιες ¨η ιδιωτες.

Στην Γερμανια π.χ που δεν υπάρχουν διόδια αλλα οι δρόμοι είναι ιδιωτικοι, το κρατος εισπραττει απο την αμεση φορολογια αλλα και απο την έμεση (ασφαλειες, βενζινες) ένα ποσοστο γιαυτην την δουλεια και το οποίο αποδίδει στους ιδιωτες που διαχειρίχνται την Autobahn.

Το διόδι μπορείς να το βαφτίσει το καθε κρατος όπως θέλει, στην αγλλια το βαπτισαν ετσι όπως λες αλλα όλοι ξερουμε οτι το traffic στο κεντρο ειχε γινει ανυποφορο και καπως επρεπε να μειωθει.

Εχεις κανένα παράπονο απο τον ασφαλτοτάπητα, τις υπηρεσίες ασφάλειας, την σημανση, την παρακολούθηση και ποσα άλλα τις Αττικης Οδου? Σε εχει πιασει ποτε λαστιχο στην Αττικη οδο να δεις ποσο γρηγορα ερχονται τα αυτοκινητα της εταιρειας και σημαίνουν καταλληλα τον δρόμο και σε μεγάλη αποσταση ουτως ωστε να μην πεσει κανεις επανω σου? Είχες τετοιες υπηρεσίες επι ΤΕΟ? Ελα σε παρακαλω!!!

Το προβλημα σου ειναι με τον ιδιωτη και τα κερδη του......αλλα απο αυτα τα κερδη πληρωνονται οι υπάλληλοι που οδηγουν τα βανακια που σε προστατευουν οπως προειπα, φροντίζουν την σημανση να ειναι παντα ευδιακριτη, συντηρουν τα τουνελ (αληθεια ξερεις τι συντήρης χρειάζονται αυτα?), να τους απολύσουμε ¨η να γινει η Αττικη οδος Δημόσια περιουσία και να καταληξει όπως επι 10ετιες ηταν οι εθνικοι δρομοι? Οοοοοοοοχι φιλε μου................

Εδω θα συμφωνήσω με ενα ‘’αλλα’’, όσο δεν διαμαρτυρεται το πάνω απο το 60% των χρηστών με αρνηση της χρησης των αυτοκινητοδρομων χρησιμοποιώντας εναλλακτικες διαδρομες, σημαινει οτι μια μεγάλη μερίδα οδηγων (πλειοψηφια) τους χρησιμοποιει. Οπόταν το σήκωμα της μπαρας και το καψιμο των κουβουκλίων κανουν πολυ εύκολη την δουλεια της καθε κυβερνησης στο να επιβάλλει ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ προστιμα και να δωσει και το δικαιωμα στις εταιρειες διαχειρησης με Συνταγματικους Νομους κατα το ΣτΕ να εισπράξει ότι δεν πληρωσες εσυ κι εγω σηγωνοντας την μπαρα και μάλιστ στο 20πλασιο.

Καλα τώρα μιλάει ο Κουτσούμπας....αδυνατώ να απαντησω, εσυ σήκωνε τις μπαρες και μετα οταν θα σου ερθει το 1300αρι πανε στο κομμα να ζητησεις βοήθεια.

Αυτο κανανε και οι της coca cola στην Β.Ελλαδα –αφου τους κατεβασε σε απεργια το ΠΑΜΕ επι εβδομαδες- και η τοτε προεδρος του Κομματος τους απαντησε ‘’ο αγων θελει θυσίες......λυπάμαι!!’’

Την τεχνη του "αλλα λογια να αγαπιομαστε" την ξερεις καλα.(κατι εμαθες απο την θητεία σου στα κομματα) Οταν αποφασισεις να κανεις σοβαρη κουβεντα τα ξαναλεμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη λοιπον πουθενα στον κοσμο δεν υπάρχει κρατος που να εχει την δυνατότηξτα να κατασκευαζει και να συντηρει σωστα αυτοκινητοδρομους φυλανε τα ποδια των Μπομπολων ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Εντάξει σάλτα και φίλα το απ'αυτό του μπόμπολα τώρα και άδειασέ μας τη γωνιά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορει κανεις να επιβάλει με οποιοδηποτε τροπο την θέληση του στον άλλον για οποιοδηποτε λόγο δικαίου, αδικου, παρανόμου, πολιτικου ¨η κοματικου ¨η τοπικου συμφεροντος.....ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

Πλάκα κάνεις. Αυτό δεν κάνει και ο Μπόμπολας-Κράτος; Επιβάλλει την θέληση του στους άλλους με νόμους "νομιμους και συνταγματικούς'';

Πες μου ποια τα κέρδη της τελευταίας τριετίας, εν μέσω κρίσης των διοδίων. Νούμερα. Και πες μου αν βολεύονται με λιγότερα χρήματα οι "ιδιώτες" ώστε να μην υπάρχουν αυτές οι αδικαιολόγητες και δυσβάσταχτες αυξήσεις. Πες μου επίσης το ποσοστό συμμετοχής τους στο σχήμα για την κατασκευή των δρόμων. Νούμερα. Πες μου επίσης το κόστος κατασκευής των δρόμων αυτών και σύγκρινε μου, μιας και βλέπω είσαι φιλοευρωπαϊστής και ταξιδιάρης, με το κόστος αντίστοιχων δρόμων στην υπόλοιπη ευρώπη. Με νούμερα και πηγές σε παρακαλώ. Μετά κάνε την αναγωγή στα ευρωπαϊκά δεδομένα με τους αντίστοιχους μισθούς και παροχές.

Κινούμενος λοιπόν στην λογικη της πρωτης μου παραγραφου, οπως και οι περισσοτεροι νοημωνες ανθρωποι, περιμένω(-ουμε) να μας πεισει καποιος με ΝΟΜΙΜΑ μεσα περι του παρανομου της εγκαθιδρυσεως και υποχρεωτικής πληρωμης των διοδιων.

Εσύ πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου περί του ύψους των διοδίων και της νομιμότητας αυτών.

Δεν κρινουμε τους νομους βασει προσωπικου συμφεροντος,

Συμφωνώ μαζί σου. Τρέχα να τα πεις στον ''κύριο Μπόμπολα'' αυτά και στους παρατρεχάμενους του. Το ίδιο πράγμα λέμε αλλά απευθυνόμαστε σε άλλη κατηγορία πολιτών. Στην οποία ανήκεις και εσύ. Ή κάνω λάθος; Αλλά ξέχασα. Εσύ τα λες με το να πηγαίνεις από τις εναλλακτικές.

Πιο πανω παρέθεσα την νομοθεσια της ΕΕ περι διοδιων την οποια ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ η Ελλαδα.......πιστευει κανεις σας οτι αυτο θα αλλαξει και θα φυγουν τα διόδια? Οχι βεβαια, το μονο που θα αλλαξει αλλα με ΝΟΜΙΜΟΥΣ τροπους ειναι το υψος του κοστους των διοδιων.

Η Ελλάδα θα έπρεπε να ακολουθεί και άλλα πράγματα βάση Ε.Ε και δεν το κάνει. Το πιο γρήγορο που μου έρχεται είναι η ΜΗ φορολόγηση στην αγορά οχημάτων από Ε.Ε. Αλλά ξέχασα, είναι νόμος συνταγματικός και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να πληρώνουμε...Πες μου ρε συ τι διάολο πίνεις και λες τέτοιες μπαρούφες. Εσύ είσαι βασιλικότερος του βασιλέως. Τόσο πρόβατο εκατάντησες εκεί στα ξένα;

Πες μας ένα νόμιμο και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ τρόπο για να μειωθούν τα διόδια. Όχι αέρα κοπανιστό για να περνάει η ώρα σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στοχευμένες μειώσεις σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών. Μείωση τεκμηρίων διαβίωσης των αυτοκινήτων, αλλά και των τελών για μεσαία και υψηλού κυβισμού

Φορολογικές "ανάσες" με στοχευμένες μειώσεις σε τεκμήρια διαβίωσης για τα αυτοκίνητα και τις κατοικίες, τέλη κυκλοφορίας, του ΦΠΑ στις νεόδμητες κατοικίες και αλλαγές στα πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις σχεδιάζει να δώσει το υπουργείο Οικονομικών. (...)

Μπλα, μπλα. μπλα

Στοχευμένες μειώσεις σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών. Μείωση τεκμηρίων διαβίωσης των αυτοκινήτων, αλλά και των τελών για μεσαία και υψηλού κυβισμού

Φορολογικές "ανάσες" με στοχευμένες μειώσεις σε τεκμήρια διαβίωσης για τα αυτοκίνητα και τις κατοικίες, τέλη κυκλοφορίας, του ΦΠΑ στις νεόδμητες κατοικίες και αλλαγές στα πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις σχεδιάζει να δώσει το υπουργείο Οικονομικών. (...)

Μπλα, μπλα, μπλα

Επιμένεις ακόμα ότι δεν έχεις σχέση με τον "GeorgeP";

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβαζε με σε παρακαλώ προσεκτικά, δεν σου κανω υποδείξεις αλλα αυτο που ρωτάς το έχω απαντησει μέσα απο τα γραπτά μου.

Είναι θέμα επιλογης του κάθε οδηγού το αν θα χρησιμοποιήσει την Ε.Ο, πληρωνοντας τα διόδια ¨η θα πάει απο εναλλακτικες διαδρομες.....ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!! ΔΕΝ ειναι επιλογη του να χρησιμοποιήσει την Ε.Ο. και να μην πληρώσει..................ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ!

Αν πιστεύει οτι μην χρησιμοποιωντας την εθνικη οδο και χρησιμοποιωντας τις εναλλακτικες θα καταφέρει κατι τοτε προχωρεί σε αυτο......αν οχι τότε πληρώνει διόδια, πραγμα που επισης κανει οποιος διαθετει την οικονομικη ανεση να το κανει.

Αυτές ειναι οι επιλογές μας, οτιδηποτε άλλο περαν τουτων εχει υψηλα προστιμα τα οποια πονάνε.................

Καθαρα λοιπόν δηλώνω οτι, σπανιώς βιάζομαι οταν ταξιδεύω στην Ελλαδα κι ετσι παω παντα απο εναλαλκτικες, δεν ειναι τωρινο το φαινομενο αυτο για μενα, το κανω απο παντα. Ετσι εκανα στην Ιταλια, στην Γαλλια, στην Αγγλια και στην Ισπανια, απο δρόμους που δεν ηταν ουτε παράλληλοι ουτε αξιοπρεπεσταιροι των δικων μας. Οι χαρτες και τα ωραρια ταξιδιου για την ιδια αναχώρηση και τον ιδιο προορισμο που παρέθεσα πιο πριν αδιαψευστοι μαρτυρες.

Ομως, αν βιαζομαι για οποιοδηποτε λογο οπου μέσα στους λογους ειναι και η κ@υλα των 200κμ την ωρα τελικης τοτε ναι παω απο την Εθνικη και πληρωνω τα διοδια.

Η λογική περι ''κακων'' ιδιωτών, δημοσιάς και άλλων ευτραπελων καθοδηγουμενων πολιτικα εκφρασεων πέφτει στο απόλυτο κενο, για ΟΛΟΥΣ τους απεξω οχι μονον για εμενα. Αν ηταν διαφορετικα το Κινημα θα είχε καλυτερη πορεία.

Δεν κρινουμε τους νομους βασει προσωπικου συμφεροντος, αν ηταν έτσι τοτε να βγουμε στους δρόμους και για άλλα πραγματα π.χ την ακριβεια στα ειδη πρωτης αναγκης που ειναι ακριβότερα απο ολη την υπόλοιπη Ευρωπη και σε χωρες πλουσιότερες απο την ελλαδα. Ξέρεις π.χ ποσο εχει ενα γιαουρτι ΦΑΓΕ στην Γερμανια και ποσο στην Ελλαδα? 0,50ε ακριβοτερα στην ελλαδα!!!!!

Χτυπας πολυ ευαισθητες χορδες κατω απο την λογικη του '' νομιμου /παρανομου '' Ο εχων πλερωνει ,ο μη εχων το βουλωνει '' Και εαν εχεις, χρησιμοποιεις τον μετα διοδιων '' ασφαλη '' δρομο ,αντιθετως εχεις την επιλογη της παραπλευρης οδικης ταλαιπωρειας που εχει σχεδιαστει ακριβως ,με την φιλοσοφια να αμυνεσαι για να μην χασεις την ζωη σου σε καθε της στροφη .Και φυσικα επεκτεινοντας στην σημερινη ταξη πραγματων τη λογικη της πειθαρχιας , το βουλωνει ο '' μη εχων καρκινοπαθης '' προσβαση σε αξιοπρεπη και ανθρωπινη παροχη ιατρικης φροντιδας και αφημενος, περιφερεται στα απομειναρια του κατακερματισμενου συστηματος υγειας ,χτυπωντας πορτες αδειανων γραφειων, με κυριο αντιπαλο του τον χρονο που τρεχει κατα πανω του .'' Ο μη εχων απολυμμενος '' εξοντωνεται ποικιλοτροπως ,ορεξη να εχεις να φανταζεσαι πραγματικα σεναρια ανθρωπινης απελπισιας και αποκλεισμου .Φιλοσοφεις το θεμα με την λογικη της πειθαρχιας και της συγκαταβασης που εχει οδηγησει το κρατος σε ανθρωπιστικη κριση προς χαρην της λογιστικης ευμαρειας τραπεζιτων και τοκογλυφων .Και καλα κανεις γιατι πιθανα η ατομικη σου κατασταση ,δεν εχει οδηγησει εσενα η προσφιλη σου προσωπα στην αντιπερα οχθη της κολασης ,που ηδη βρισκονται τα 2/3 της Ελληνικης κοινωνιας.Εδω ομως ,η λογικη σκεψη της πειθαρχιας χρειαζεται γεματο στομαχι σαν το δικο μου και το δικο σου για να μπορεσει να λειτουργησει το μυαλο.Αλλα ο ακτιβισμος της απειθαρχιας ,εαν δεν αποτελει δημαγωγικο πυροτεχνημα τυπου παλαιοκομματικου ΠΑΣΟΚ ,εχει το υποστρωμα του στην πεινα και την απελπισια της αυτοσυντηρησης.Που για να τον δικαιολογησεις με τις αρχες της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας ,πρεπει να εισαι βολεμμενος η ηλιθιος.Αλλοιως απειθαρχεις ,ξεσηκωνεαι ,αγωνιζεσαι ,προσβαλεις καστρα και κατεστημενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ναι ο νομιμοφρων που λεει:

"Ομως, αν βιαζομαι για οποιοδηποτε λογο οπου μέσα στους λογους ειναι και η κ@υλα των 200κμ την ωρα τελικης τοτε ναι παω απο την Εθνικη και πληρωνω τα διοδια."

Δεν μας ειπε σε ποιο σημειο της Εθνικης ειναι νομιμο το 200 χλμ/ωρα ..

εκει δεν τον κοφτει η τηρηση του νομου, μονο στο να πληρωνουμε τον κοφτει μη χασει το αφεντικο του την καλοπεραση

μπαλουρδος

Συμφωνω με Ravendark, εχουμε να κανουμε με troll, αντιμετωπιστε τον ως troll.

(και τωρα θα μπει και θα απαντησει οτι δεν εγραψε "Ελληνικη" Εθνικη οδο και οτι αναφεροταν στην Autobahn αχαχχαχα)

ΟΥΓΚ

ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΣ

Τροποποιήθηκε από τον parisstc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βλεπω τηρεις ολους τους νομους χωρις εξαιρεσεις εισαι τελικα νομοταγης μεχρι το κοκκαλο :crazy::rtfm:

Πες μας σε παρακαλω που ειναι αυτο το σημειο, στην ελλαδα, που προφανως επιτρεπεται να πηγαινουμε με 200, μεχρι να ανοιξει μια πιστα. Αλλα μαλλον μονο σε αυτομπαν το χεις κανει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα σχόλιο θα κάνω μόνο.

Η Αμερική φτιάχνει πολεμικά αεροπλάνα με νέα συστήματα και νέες δυνατότητες

και στην Ελλάδα λένε : << Θα με πάνε μέσα τώρα που δεν πλήρωσα τα διόδια, τι θα γίνει, τι να κάνω;>>

Όπως πάντα η Ελλαδάρα είναι μπροστά ρε φίλε, κοιτάς έξω από το παράθυρο αισιόδοξος γεμάτος ελπίδες στα μάτια και κάνεις την προσευχή σου να μην μπει κανείς Πακιστανός στο σπίτι.

Και τώρα θα έρθουν και μου πουν.

- Άσε μας κουκλίτσα μου με τα Αμερικανίσκυλα άλλη χώρα εκείνη και άλλη εδώ. Εκεί δεν έχουνε σουβλάκι και μας ζηλεύουν, εκεί δεν έχει μεσογειακό κλίμα και έρχονται όλοι στην Ελλάδα ρεεεε.

- Το θέμα είναι τελείως άλλο από το σχόλιο που έκανες, εδώ ο άνθρωπος έχει πρόβλημα και εσύ μου λες για αεροπλάνα.

Και επειδή πάντα υπάρχει και ο πιο έξυπνος της παρέας...

- ΠΑΟΚ ρε μ***νια , όπα λάθος θέμα.... Ναι η κοπέλα έχει άδικο!!! Ελλαδάρα πάνω από όλα, πάμε για καφέ τώρα.

Αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια δεν είναι να αρχίσει και η Ελλάδα να φτιάχνει αεροπλάνα αλλά να κοιτάει να κάνει πράγματα που θα την πάνε μπροστά σαν χώρα και όχι να νομίζουμε ότι πάμε μπροστά. Άλλο είναι να βλέπει κάποιος την κορυφή και να λέω εεε καλά πάω αφού την βλέπω μια χαρά είμαι και άλλο να ανεβαίνεις σκαλοπάτια παίρνοντας αποφάσεις. Αυτό το θέμα δεν θέλει και πολύ συζήτηση γιατί άκρη δεν θα βρεθεί και αν βρεθεί κανείς δεν κάνει κάτι το οποίο θα αλλάξει αυτό που η κυβέρνηση αποφασίζει. Θέλω να πω οι μισοί θα λένε όπως και ο "πανέξυπνος φίλος" Πιπις "Πλήρωνε και να είσαι νομοταγείς" και άλλοι μισοί θα λένε "Όχιιιιιιιι δεν πληρώνω γιατί μας κλέβουν κλπ"

Ωραία όλα αυτά ωραίες και οι διαδηλώσεις που γίνονται στα διόδια.. άλλαξε τίποτα; Όχι, και δεν θα αλλάξει γιατί υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν την κυβέρνηση και όσο υπάρχει αυτό ότι και να λέμε ότι και να κάνουμε δεν θα αλλάξει.

Αν μου λέγανε πρέπει να πηδήξεις από τον γκρεμό και η Ελλάδα θα άλλαζε με όλη την σημασία της λέξης αλλάζω! Θα το έκανα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουμε μπει όλοι στο τρυπάκι και απαντάμε σε εριστικές απόψεις βολεμένων τύπων που αντί να απολαύσουν την άνεση τους προκαλούν κι από πάνω.

Ο τύπος είναι το κλασικό παράδειγμα βολεμένου κακομαθημένου που έφαγε έφαγε έφαγε και δεν τον νοιάζει το πόσο εριστικός θα γίνει, απευθύνετε στο 5% της κοινωνίας που είναι σαν τα μούτρα του και συνεχίζουν να καλοπερνάνε. Σου το έγραψα κι αλλού, όταν φέρεις τον εαυτό στη θέση κάποιου που περνά πολύ χειρότερα από εσένα τότε ίσως το κακομαθημένο μυαλουδάκι σου να τα δει όλα λίγο πιο αντικειμενικά. Έχεις όλα τα χαρακτηριστικά των πολιτικών μας και όλη την επιχειρηματολογία τους...

Δεν πήγες στρατό, δεν υπηρέτησες την πατρίδα που και καλά κόπτεσαι, λειτουργείς νόμιμα όπου σε βολεύει αλλά καθόλου ηθικά (δεν σε νοιάζει άλλωστε), αλλά παρ'όλα αυτά ρίχνουμε και καμιά 200άρα στον δρόμο (νόμιμα...) δείγμα της αλαζονείας που σε διέπει...

Και έρχεσαι εσύ να μας κάνεις μαθήματα νομιμότητας...

Αδυνατείς να δεις την πραγματικότητα γιατί δεν την βιώνεις. Ζεις σε ένα μεγάλο ροζ συννεφάκι. Όλα γύρω είναι ροζ. Τα παρουσιάζεις όλα από την πλευρά που σε βολεύει, δεν ανέφερες πουθενά το τι χάλι έχουν φέρει οι ιδιωτικοποιήσεις σε άλλες χώρες, του νερού στο παρίσι π.χ., των σιδηροδρόμων στην αγγλία και πόσα ατυχήματα συνέβησαν εκεί μετά τις ιδιωτικοποιήσεις λόγω της πλημμελούς συντήρησης του δικτύου.... Ναι υπάρχουν κι αυτά και δυστυχώς για σένα κοσμογυρισμένε και τα ξέρουμε... Φανατικέ υποστηρικτή του καπιταλισμού και των ιδιωτικοποιήσεων...

Κόπτεσαι και για τους εργαζόμενους στα διόδια. Πόσο τραγικός γίνεσαι... Ξέρεις πόσα παίρνουν άραγε και πόσες ώρες δουλεύουν; Που να ξέρεις, ο μισθός τους θα ήταν εβδομαδιάτικο σου κάποτε. Και ξέρω τι θα πεις, γιατί στον υπόλοιπο ιδιωτικό τομέα είναι καλύτερα; Όχι, αλλά μας καλείς να το δεχτούμε, γιατί απλά έτσι είναι... Εκεί βέβαια δεν μας φέρεις για παράδειγμα τους μισθούς του εξωτερικού, όπως σε έβαλε να κάνεις το καθόλα νόμιμο αλλά καθόλου ηθικό μυαλουδάκι σου... Γιατί είναι απλά άλλη μια λεπτομέρεια για σένα... Γιατί εκεί είναι γερμανία, ολλανδία,δανία κι εδώ ελλάδα, δεν είμαστε όλοι ευρώπη...

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει αντιπροσωπευτικότερο δείγμα της γενιάς σου που μας έφεραν σε αυτό το χάλι, ειλικρινά. Όσο και να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο δεν γίνεται. Σε ενοχλεί που υπάρχει σκεπτόμενος κόσμος και όχι πρόβατα, που λειτουργούν αξιοκρατικά και προσπαθούν να αντισταθούν με ότι μέσο διαθέτουν.

Κατάλαβες μπαλούρδο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως προσφατως (ξανα) πεταχτηκα Μαδριτη για κατι δουλειες απο Ανδαλουσια.

702km πορτα πορτα με μηχανη. Διοδια 0 € και σε κανενα σημειο δεν χρησιμοποιησα επαρχιακο δικτυο. Μονο εθνικη.

Κ οταν σταματησα για βενζινη αυτη εκανε 1,40 €

Μαλλον κατι δεν κανουν καλα οι Ισπανοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως προσφατως (ξανα) πεταχτηκα Μαδριτη για κατι δουλειες απο Ανδαλουσια.

702km πορτα πορτα με μηχανη. Διοδια 0 € και σε κανενα σημειο δεν χρησιμοποιησα επαρχιακο δικτυο. Μονο εθνικη.

Κ οταν σταματησα για βενζινη αυτη εκανε 1,40 €

Μαλλον κατι δεν κανουν καλα οι Ισπανοι...

Ρε Drake,μη λέμε κι οτι θέλουμε...το οτι είχε δυο λωρίδες δεν λέει κάτι και ΔΕΝ ηταν εθνική. Στην Ισπανία η εθνική έχει 4 ανα κατευθυνση απ'οσο θυμάμαι και είναι και τσουχτερα...Οι ΑΡ-αριθμος θεωρούνται εθνική και είναι πολλοί. Απλα έχει παντα παρακαμτηριες οδούς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μη παραμυθιάζεστε με τα αμόρφωτα....τα πράγματα είναι απλά...παλιά οι ''ιδιώτες'' ήταν τσιφλικάδες μετά γίναν πετρελαιάδες και τραπεζίτες και τωρα που η νεα εποχή θ αφήσει σιγά σιγά το σίγουρο πετρέλαιο πάνε να πάρουν τα σίγουρα νερά και δρόμους όπου μπορούν...μη μπερδευεστε με κομμουνισμούς ναζισμους καπιταλισμούς νεοφιλελευθερισμούς κτλ....τα πράγματα είναι πολύ απλά....πάντα θα υπάρχουν οι επικυρίαρχοι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ και οι αυλικοί τους ,οι φατριες που θέλουν να παραδίδουν στους απογόνους τους αυτοκρατορίες χωρίς κόπο...τα άλλα είναι για την πλέμπα...

το θέμα είναι ένα...κάποιος σωστά πρέπει να έχει το κεφάλαιο(εργοστασιάρχης,εφοπλιστής κτλ) κα ιοι εργάτες χωρίς συνδικάλες απεργίες κόμματα και μ@λακίες να εργάζονται με τίμιους μισθούς...το θέμα είναι ότι αυτοί οι Κεφαλαιοκράτες έχουν ένα μειονέκτημα και το ξέρουν...όταν είσαι κεφαλαιοκράτης έχει ρίσκο...μπορεί να πέσουν τα καράβια σου έξω...να χάσεις την περιουσία σου σε μια μέρα και να φτωχύνεις...αυτό είναι φυσιολογικό για την κοινωνία,θα τα χάσει ένας θα τα αποκτήσει άλλος..

το θέμα είναι ότι κάποιοι ΠΟΝΗΡΟΙ και οι αυλικοί τους θέλοντας να επιστρέψουν στην εποχή του τσιφλικιού για να μην φτωχύνουν ποτέ σκέφτηκαν να βάλουν χέρι εκεί που απαγορεύεται δια ροπάλου...εκεί που αφορούν θέματα ασφαλείας και ΥΓΕΙΑΣ της χώρας...εκεί που μόχθησε ο κόσμος για να τα φτιάξει και να είναι όλων ...νερό,ΔΕΗ,ΟΤΕ,δρομοι...εκτός του ότι πέφτει στην ουσία η χώρα σου χωρίς αντίσταση χωρίς πόλεμο χωρίς τίποτα σε λίγα χέρια έχουμε τον ΠΟΝΗΡΟ ΤΣΙΦΛΙΚΑ που χρησιμοποιεί τους πόρους κα ιτον ιδρώτα των κοροϊδων για να βγάζει αυτός ΣΙΓΟΥΡΟ και αμέτρητο χρήμα...τα ίδια τα παιδιά του Σικάγο το 1950 πότε ήταν,οι ''σκεπτόμενοι'' σύγχρονοι τσιφλικάδες τα ίδια λέγανε ''δε μπορώ να φανταστώ ότι μια μέρα ιδιώτες θα κατέχουν τους δημόσιους δρόμους,το θεωρώ απίθανο να μην αντιδράσουν οι λαοι''...βρήκαμε ένα απίστευτο παραμύθι....βρήκαμε ότι το κράτος είνα ιΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ...!!!Μιλάμε για ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!!!!ο εβραιος φριντμαν θα ήταν περήφανος... ο πινκιπονκι απο πάνω λεει αυτό το παραμύθι γιατί όλοι οι αχρηστοι εγκάθετοι πινκιπονκοι πήραν την εξουσια τρωγαν και πιναν και δεν φτιαξανε τιποτα......όλη η μουργα ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ πηγε στην εξουσια κα ιοι άξιοι στον πάτο..........ο φίλος του ο Άδωνης λεει ότι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ!Ο βιβλιιοπώλης που πούλησε τόσα βιβλια κι ένα μια φορά δεν άνοιξε να διαβάσει έστω μια σελίδα...ο πιο διασημος γελοίος που κάνει τον χαζοΤσιπρα να φαίνεται πανέξυπνος και σωστός

μιλάμε για τρελό δούλεμα,δουλεψε ο παππου σου μετά ο πατερας σου ένα χωράφι κι εσυ επειδη για διαφορους λόγους το ψιλοπαρατησες ερχεται ο ξένος σημερα κα ισου λεει ''δεν αποδιδει στα χερια σου το παίρνω εγώ...''...παλια ερχοντουσαν με τα οπλα κα ιτουλαχιστον ειχες μαι επιλογη να αμυνθεις τώρα σου το παίρνει το ανθελληνικό ολιγαρχικό ΠΑΡΑΝΟΜΟ Κρατος,το κράτος των Ιδιωτών(idiots) και βγαίνει ο πινκιπονκι κα ιλεει ''αν αντιδράσεις είσαι παράνομος και αναρχικός''...ποναει το μυαλο σου από την ραγιαδοσυνη και την προπαγανδα...οι δρόμοι πια είναι του πίνκιπονκι με χρηματοδότηση δικιά μας κιόλας...

το θέμα είνα ιένα...μας στησανε παγίδα κα ιπεσαμε μεσα...ο λαος εχει ΜΙΚΡΟ μεριδιο ευθυνης κι αυτο φαινεται κα ισημερα...δεν αφηνουν κανεναν άξιο να κατεβει στις εκλογες...σου λεει δε θες παλια κομματα για δημαρχο Αθηναιων..?Ωραία πάρε ναζιστη καινουργιο πράγμα πάρε κι ένα Gay βαλλιανατο πάρε έναν τσυριζεο νεο κομματοθρεμένο...δηλαδή καμιά σχεση με τον καθημερινό Έλληνα,πάλι για αντιπολιτευση ''ψωνίζουν'' απο gay bar και φυλακές!!!..τα φτιαχνουν και στα δικά τους γκάλοπ,νοθευουν κα ιτις κάλπες με έναν πινκιπονκι(δες εκλογες 2012 που πιασαν μια πινκιπονκενα που αλλαζε τα άλλα ψηφοδελτια με ΝΔ)....αυτές είναι οι επιλογές σου..η Δημοκρατία και η ''νομιμότητα'' του πινκιπονκι...αντε να μη βγει ο Καμίνης πάλι να γίνουμε Ισλάμ...άντε να μη βγει ο Βοριδης να μοιράσει τους δρόμους στους τσιφλικάδες κα ιο Αδωνις την υγεια του λαου στις bayer και στους εβραιους...κι ερχονται κάποιοι ηλίθιοι και λένε για νομιμότητες κα ιιστορίες...κάτι ηλίθιοι που φαγανε τα λεφτά μας και αμετανόητοι τώρα συνεχιζουν το δούλεμα...καποιοι πινκιπονκι που είναι το 17% του 60% που ψηφίζει δηλαδή μιλάμε ότι υποστηρίζει μια κυβερνηση που την ψήφισαν 1.000.000 κόσμος από τα 10.000.000 μαζί με κάτι λαθρό που έφερε η κομματοκρατία τους γιατί οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Έλληνες τους πήραν χαμπάρι κα ιτους έχουν γυρίσει την πλάτη...είναι μια θλιβερή δοσιλογική μειοψηφία...νδ πασοκ τσυριζεοι λάος ναζι παμιτες και πινκιπονκιδες μια παρεα ολοι...εβραιοπαπανδρεοι καραμανληδες εβρραιομητσοτακηδες εβραιοεβερτ εβραιογερμανοσημιτηδες εβραιοσαμαραδες τουρκοβενιζελοι αγγλοΚαρατζαφυρερ και ο πινκιπονκι απο πισω,o δεξιός fifty fifty που είμαι σίγουρος ότι είναι τρολ αλλα δε βαριέσαι,τα γραφω να υπάρχουν...

ούτε επαναστατες ούτε τίποτα πινκιπονκι...την εποχή του ιντερνετ ένα καθημερινος άνθρωπος μέτριας νοημοσύνης κιόλας απλά με ήθος και αξίες μπορεί να συνθέσει έναν ΤΟΜΟ από αποδείξεις κα ιστοιχεία για να καταδικαστούν εκατοντάδες που κλέψανε και προδώσανε...σκέωου τι μπορουν να κάνουν οι δικαστικές αρχές ΑΝ θέλουν...προπαγανδιστες και προβοκάτορες απ΄ολα τα καλά...όλα τα στοιχεία υπάρχουν...δικαιοσύνη δεν υπάρχει αλλά που θα παει,κάποια στιγμή θα λυγίσουν...

Τροποποιήθηκε από τον Xlitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα