Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Μόλις ενημερώθηκα ότι χρωστάω κάπου στα 1300 ευρώ στα διόδια... Να τους γράψω στα παπάκια μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Εξαρταται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Πως ενημερώθηκες? Φωτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 αν εχει παει εφορια οσο και να τους γραψεις αυτοι θα σε βρουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 έστειλαν λέει με δικαστικό κλητήρα στο πατρικό μου 2 χαρτιά... 657.45 και 632.70 ευρώ για 2 διαφορετικές περιόδους... από το 11 μέχρι το 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 ΠΩΛΕΙΤΑΙ άρον-άρον KTM RC8 σε εξευτελιστική τιμή λόγω ανάγκης. Σπεύσατε..... :P Μανώλη, η ευκαιρία της ζωής σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 ΠΩΛΕΙΤΑΙ άρον-άρον KTM RC8 σε εξευτελιστική τιμή λόγω ανάγκης. Σπεύσατε..... :P Μανώλη, η ευκαιρία της ζωής σου Δεν σφάξανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Δεν σφάξανε! Συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα: Ανταλλασεται kymco jetix 125 +1300 ευρωπουλα για ktm rc8r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα: Ανταλλασεται kymco jetix 125 +1300 ευρωπουλα για ktm rc8r (δελεαστική η προσφορά σου) Λοιπόν... ξέρει κανένας κανα δικηγόρο που να ασχολείται με τέτοια θέματα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Για ψαξτο μεσα απο το κινημα που ειχαν κανει οι δημοι ορωπου και γυρω τριγυρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 καθαρά, ή έχει και προσαυξήσεις το ποσό...??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 καθαρά, ή έχει και προσαυξήσεις το ποσό...??? Καθαρά είναι, εντός 15 ημερών λέει η πληρωμή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Επικοινώνησε με mail ή τηλεφωνικά με το κίνημα "Δεν πληρώνω"...ίσως μπορέσουν να σε βοηθήσουν. http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/p/blog-page_3491.html?m=1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Δεν απαντά κανείς, στο σταθερό και στα 2 κινητά που έχουν δηλωμένα, ίσως λόγω ώρας... Έστειλα email και θα ξανακαλέσω το απόγευμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Δεν απαντά κανείς, στο σταθερό και στα 2 κινητά που έχουν δηλωμένα, ίσως λόγω ώρας... Έστειλα email και θα ξανακαλέσω το απόγευμα. Σου λέω από τώρα ότι θα σου πουν να μην πληρώσεις και να συνταχθείς μαζί τους. Το θέμα είναι πιο πολύπλοκο και περιλαμβάνει ποιός θα πληρώσει τα δικηγορικά έξοδα (σε αναλαμβάνουν δηλ. δωρεάν ή έναντι ελάχιστου αντιτίμου, πχ πληρωμή μόνο των σχετικών παραβόλων δικασίμων?) και τί έχουν στα χέρια τους ως επιχειρήματα ικανά να σε ξεμπλέξουν αντί να σε μπλέξουν χειρότερα, δεδομένου ότι σύντομα θα πάει το ποσό Χ 20 (νομίζω) ως προσαύξηση. Όποτε θες και ό,τι χρειαστείς, πάρε με τηλέφωνο. Καλό είναι αφού κάνεις πρώτα μια επαφή μαζί τους και θυμάσαι επακριβώς τί σου είπαν. Θα παίξει ρόλο. Να θυμάσαι ότι οι Χούντες δε χτυπιώνται με τα δικά τους "όπλα'. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) που ειναι ο pipintom να μειδιασει με χαιρεκακια τωρα?? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 από τον cloud_constructor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 που ειναι ο pipintom να μιδιασει με χαιρεκακια τωρα?? HERE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 που ειναι ο pipintom να μειδιασει με χαιρεκακια τωρα?? Ωωωχχ..Τιποτα χειροτερο απο το να επιβεβαιωνεται ενας τετοιος τυπος... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σου λέω από τώρα ότι θα σου πουν να μην πληρώσεις και να συνταχθείς μαζί τους. Το θέμα είναι πιο πολύπλοκο και περιλαμβάνει ποιός θα πληρώσει τα δικηγορικά έξοδα (σε αναλαμβάνουν δηλ. δωρεάν ή έναντι ελάχιστου αντιτίμου, πχ πληρωμή μόνο των σχετικών παραβόλων δικασίμων?) και τί έχουν στα χέρια τους ως επιχειρήματα ικανά να σε ξεμπλέξουν αντί να σε μπλέξουν χειρότερα, δεδομένου ότι σύντομα θα πάει το ποσό Χ 20 (νομίζω) ως προσαύξηση. Όποτε θες και ό,τι χρειαστείς, πάρε με τηλέφωνο. Καλό είναι αφού κάνεις πρώτα μια επαφή μαζί τους και θυμάσαι επακριβώς τί σου είπαν. Θα παίξει ρόλο. Να θυμάσαι ότι οι Χούντες δε χτυπιώνται με τα δικά τους "όπλα'. Θα πάρω τη γνώμη τους, και ψάχνω για δικηγόρο (όχι δικό τους). Όπως και να έχει, δεν τα έχω τα χρήματα για να τα δώσω. Αύριο θα πάω στο πατρικό μου να δω τι σόι χαρτί ειναι και τι λέει και από βδομάδα θα το ψάξω... Επαναλαμβάνω δλδ δεν έχω πρόθεση να πληρώσω. Στην τελική ας τους χρωστάω (επί είκοσι; επί είκοσι!)... άλλοι χρωστάνε στην εφορία ... θα μου πάρουν το σπίτι; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 από τον Ravendark 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Θα πάρω τη γνώμη τους, και ψάχνω για δικηγόρο (όχι δικό τους). Όπως και να έχει, δεν τα έχω τα χρήματα για να τα δώσω. Αύριο θα πάω στο πατρικό μου να δω τι σόι χαρτί ειναι και τι λέει και από βδομάδα θα το ψάξω... Επαναλαμβάνω δλδ δεν έχω πρόθεση να πληρώσω. Στην τελική ας τους χρωστάω (επί είκοσι; επί είκοσι!)... άλλοι χρωστάνε στην εφορία ... θα μου πάρουν το σπίτι; Πάρε τα χαρτιά που σου στείλανε και πάρε με τηλέφωνο να μου διαβάσεις τί λένε. Φοβάμαι λίγα πράγματα, αλλά ουσία θα υπάρχει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Πάρε τα χαρτιά που σου στείλανε και πάρε με τηλέφωνο να μου διαβάσεις τί λένε. Φοβάμαι λίγα πράγματα, αλλά ουσία θα υπάρχει. Αύριο που θα ανέβω στο χωριό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Πάνε εφορία χρέη προς ιδιώτες?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Πάνε εφορία χρέη προς ιδιώτες?????? Oxι απο οσο γνωριζω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Oxι απο οσο γνωριζω ... Κοίτα, με τον νόμο κ@ριολοΒορίδη, με μια φωτό, μπορεί ο διοδιάς (καινούρια λέξη) να την στείλει στην τροχαία, και αυτή με τη σειρά της να σου στείλει σπίτι πρόστιμο 200 ευρώ... Οπότε έμμεσα πάει... όχι η οφειλή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες