Jump to content
john1993

xt660x καταναλωση στο θεο ??!!!

Recommended Posts

Συνεργείο.Εξουσιοδοτημένο ή τουλάχιστον να ξέρει να μπαίνει/ρυθμίζει την ECU του ΧΤ.

Για να σου φύγει η απορία διάβασε το ποστ #55,παράγραφος 1 και έλεγξε το μηχανάκι σου ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ να δεις που βρίσκεται το CO.Η τιμή πρέπει να βρίσκεται μέχρι το 15,μετά μπλέκουμε με φίλτρα dna και ελεύθερες εξατμίσεις.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λοιπον με αλλη βενζινη το λαμπακι αναψε στα 130 χιλλιομετρα [με φουλκ ντεποζιτο].

Υποθετω ειναι πολλα.

Εχει παρα πολλα σκασιματα,με το που αφηνω το γκαζι στα 30-40 κανε ισυνεχεια παφ παφ,και ειναι μαμα η εξατμιση.Λογικα πεταει τερμα ακαυτη.

Θα το παω την δευτερα ,να το δει μαστορας.Ρυθμιση tps,μπουζι,μιγματα και οτι αλλο προκυψει.Ποσα θα μου παρει δεν το ξερω

Επισης να πω οτι μου επεσε απο το σταντ η μαλακια [το ειχα αφησει στην νεκρα να ζεσταθει και καπου τσουλησε και παρτο κατω]χωρις βεβαια να παθει τιποτα φοβερο[μια γραζτουνιτσα στο μαρσπιε και στην εξατμιση]αλλα νομιζω οτι το αριστερο κλιπ ον πρεπει να στραβωσε ελαχιστα.Οταν μου επεσε το μηχανακι δεν εσβησε κατευθειαν,κρατηθηκε ανοικτο για 5 δευτερα και μετα εσβησε[φυσικα και πηρε μπρος μετα κετευθειαν].Πρεπει να το κοιταξω αν εχει γραφτει πτωση μεσα?Αν ναι ριχνει την αποδοση οπως διαβασα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον με αλλη βενζινη το λαμπακι αναψε στα 130 χιλλιομετρα [με φουλκ ντεποζιτο].

Υποθετω ειναι πολλα.

Εχει παρα πολλα σκασιματα,με το που αφηνω το γκαζι στα 30-40 κανε ισυνεχεια παφ παφ,και ειναι μαμα η εξατμιση.Λογικα πεταει τερμα ακαυτη.

Θα το παω την δευτερα ,να το δει μαστορας.Ρυθμιση tps,μπουζι,μιγματα και οτι αλλο προκυψει.Ποσα θα μου παρει δεν το ξερω

Επισης να πω οτι μου επεσε απο το σταντ η μαλακια [το ειχα αφησει στην νεκρα να ζεσταθει και καπου τσουλησε και παρτο κατω]χωρις βεβαια να παθει τιποτα φοβερο[μια γραζτουνιτσα στο μαρσπιε και στην εξατμιση]αλλα νομιζω οτι το αριστερο κλιπ ον πρεπει να στραβωσε ελαχιστα.Οταν μου επεσε το μηχανακι δεν εσβησε κατευθειαν,κρατηθηκε ανοικτο για 5 δευτερα και μετα εσβησε[φυσικα και πηρε μπρος μετα κετευθειαν].Πρεπει να το κοιταξω αν εχει γραφτει πτωση μεσα?Αν ναι ριχνει την αποδοση οπως διαβασα?

Δηλαδη ηταν ξαπλα κατω και δεν εσβησε? Αισθητηρα πτωσης δεν εχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη ηταν ξαπλα κατω και δεν εσβησε? Αισθητηρα πτωσης δεν εχει?

Εσβησε ,μετα απο 5 δευτερα.Επεσε παρεμηνε ανοικτο για 5 δευτερα και μετα εσβησε.Νομιζω οτι μαλλον κατεγραψε το συμβαν μεσα στο μενου του :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Εχω και εγώ το ίδιο θέμα με το xt μου μοντέλο 2004. στα 110-120 χιλιομετρα αναβει ρεζερβα και ξερω ότι δεν είναι λογικό γιατί μέχρι πριν ένα μήνα μου έβγαζε 160-180 μεχρι να αναψει το λαμπάκι. πήγα σε εξουσιοδοτημένο και μου είπαν αλλαγή tps (το οποίο είχε ήδη αλλαχτεί κατα την ανάκληση). Αλλάξαμε λοιπόν tps αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Τώρα μου λένε για καθάρισμα μπεκ τρομπας κτλ. Εχει δει κανείς διαφορα με το καθαρισμα? Εχει κανείς καμιά ιδέα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα .. επαναφερω το θεμα μιας και παλυ το γ@@μω λαμπακι εκανε τ μαγικα του .. το λοιπον απο εκει που τ θεμα καταναλωσης επαιζε σ λογικα επιπεδα ισως λιιιιγο ανεβασμενα απο αλλα χτχ με εξατμισεις φιλτρο ... 
δλδ αλλαζω στο σερβις μπουζι 

και το βλεπω λιγο ζεστο οποτε λεω κατσε να κανω λιγο πιο πλουσιο το μιγμα .. μπαινω το βαζω απο το 5 στο 8 

και το γλεντι ξεκιναει .. παλυ τ ιδια ..λαμπακι στα 120-130 .. 

το επιστρεφω στο 5 τα ιδια .. κανω και βαλβιδες και βελτιωθηκε ελαχιστα .. 

το θεμα ειναι οτι βλεπω και στο xt660 forum παρομοια θεματα με λαμπακι στα 120-130 και κανεις δεν εχει βρει λυση ?? 

να ειναι ο αισθητηρας "λ¨ 

να ειναι το μπεκ ? 

να παρω τα βουνα ? 

να γινω βοσκος ? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπα οπα μιλα καλα μιλα ωραια γτ θα φαμε τ μουστακια μας 

Με συγχωρεις.

Δωστο το οικοανοχης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα .. επαναφερω το θεμα μιας και παλυ το γ@@μω λαμπακι εκανε τ μαγικα του .. το λοιπον απο εκει που τ θεμα καταναλωσης επαιζε σ λογικα επιπεδα ισως λιιιιγο ανεβασμενα απο αλλα χτχ με εξατμισεις φιλτρο ... 
δλδ αλλαζω στο σερβις μπουζι 

και το βλεπω λιγο ζεστο οποτε λεω κατσε να κανω λιγο πιο πλουσιο το μιγμα .. μπαινω το βαζω απο το 5 στο 8 

και το γλεντι ξεκιναει .. παλυ τ ιδια ..λαμπακι στα 120-130 .. 

το επιστρεφω στο 5 τα ιδια .. κανω και βαλβιδες και βελτιωθηκε ελαχιστα .. 

το θεμα ειναι οτι βλεπω και στο xt660 forum παρομοια θεματα με λαμπακι στα 120-130 και κανεις δεν εχει βρει λυση ?? 

να ειναι ο αισθητηρας "λ¨ 

να ειναι το μπεκ ? 

να παρω τα βουνα ? 

να γινω βοσκος ? 

να σταματησεις να πειραζεις το μηχανακι?

ετσι οπως το εκανες θελει αλλο εγκεφαλο του τον εκαψες. δεν ξερει τι να πρωτο ψεκασει:laugh:

πετα οτι εχεις βαλει πανω και κανε το μαμα και αστο το κακομοιρο. το λυπατε η ψυχη μου:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σταματησεις να πειραζεις το μηχανακι?

ετσι οπως το εκανες θελει αλλο εγκεφαλο του τον εκαψες. δεν ξερει τι να πρωτο ψεκασει:laugh:

πετα οτι εχεις βαλει πανω και κανε το μαμα και αστο το κακομοιρο. το λυπατε η ψυχη μου:laugh:

να σταματήσω να πειράζω τι? που τ αλλάζω εγώ λάδια φίλτρα τ κανω βαλβίδες .? Δεν τ κανω στην τύχη ξέρω κ τηρώ κατά γράμμα τ μανούλα. να πετάξω τι τις εξατμίσεις και τ φίλτρο.?δεν τ χω βάλει δα κ κατι περίεργο.. Ίσως βέβαια φταίνε οι μ άνετες που δεν είναι γνήσιες 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σταμτησεις να πειραζεις τις ρυθμίσεις του εγκεφάλου λες και εiναι gameboy μαλλον εννοει.

Οτι αυτο θέλει καυσαναλυση και δυναμομετρο για να το ρυθμίσεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα και εμενα το χτ μου το 600 κεει σαν ομοφοιλοφιλο..... :P με 15 λιτρα παω λαγονιση απο κεντρο και γυρναω και μου μενει ρεζερβα αλλα το παω τερματα μεχρι αιδιας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επανερχομαι μ οχι καλα νεα παλυ .... εγινε καθαρισμος μπεκ κ σωματος .. αλλα τ λαμπακι παλι εκει να κανει αισθητη την παρουσια του απο τα 130 χλμ .. δλδ τι αλλο να κανω??? πλεων δεν παει καπου αλλου το μυαλο μ ... 
καμια ιδεα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμια καυσαναλυση?

Τι εχεις κανει συνολικα απο τοτε που παρουσιαστηκε το θεμα?

Γραφτα ενα ενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον

28/8/13 αγορα με 18.000 + χλμ 

• μετα απο κανα μηνα την παω για γενικο  service( λαδια φιλτρα μιγματα τσεκ μπουζι παραφλου ) κ γενικα τ ειπα τωρα την πηρα  τσεκαρε τ παντα . 
  • αρχιζει μετα τ σερβις και καιει τον πατο του ... (απο 180 λαμπακι στα 130 )
  • ξανα πισω ξανα ρυθμισα-τσεκ μιγματα .. x πολλες φορες χωρις ν βρεθει λυση .
  • επισκεψη στο padock εξουσιοδοτημενο yamaha οπου αφου του λεω πως και τι προσφερεται να μ κανει δωρεαν καυσαναλυση ..  τπτ και παλυ 
  • επισκεψη σε μηχανικο που ξερει απο χτ-χτχ μιας και ασχοληται παρα πολυ μ αυτα .. χριστοπουλος αν δεν κανω λαθος (αρχικο μελος σε χτ φορουμ) τπτ κ παλι 
  • επισκεψη σε αλλο μηχανικο στο χαλανδρι "κουζουνας" οπου κατι πασπατεψε .. οχι κατι διαφορετικο απο τους αλλους . και μετα εστρωσε..
  • καταναλωση κ παλυ 5-6 λιτρα αναλογως οδηγησης ..
  • χλμ +- 37000 κ μετα απο σερβις λαδια φιλτρα κλπ βλεπω τ μπουζι ψιλολευκο .. λεω βλεπω μιγματα κραταω την αρχικη τιμη κ αυξανω λιγο . απο 5->8 
  • αυξηση καταναλωσεις παλι 
  • ξανα μιγματα στην αρχικη τιμη 5
  • ξανα καταναλωση στο θεο
  • τσεκ -ρυθμισμα βαλβιδες -> τπτ παλι 
  • καθαρισμα μπεκ ->τα ιδια 

ε δεν εχει μεινει κατι αλλο  

Τροποποιήθηκε από τον john1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι με τα μιγματα σου θες.

Μηπως να στο συνδεσουν στο εγκεφαλο να σου ριξουν ενα reset στα παντα ολα και να δεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι δεν πας παλι πισω σε αυτον στο Χαλανδρι μηπως κανει το θαυμα του παλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φέρε το μείγμα CO πιο κάτω,στο 2 ή 3 και κάνε ένα ταξίδι καμμιά 300 χλμ πήγαινε- έλα.

Το πιθανότερο, θα δεις αποτελέσματα θετικά μετά από 1-2 ρεζερβουάρ.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγα απο σπηλιωτη παλι να δω τι θα μ πει .. μ κατεβασε τ μιγματα στο 0 και μ λεει αστο λιγο εκει κ βλεπουμε .. 

δλδ ελεος απο το τελευταιο φουλαρισμα ειδα καταναλωση 7.6... δλδ να τραβας τα βυζια σου ... scania εχω η catterpilar ?

φερτε μου μαντιλι να κλαψω 

12204611_10204985161531356_1025929238_n.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα