Jump to content
ghostkon

ζήτησε να θαφτεί πάνω στη μηχανή του

Recommended Posts

Μοτοσυκλετιστής ζήτησε να θαφτεί πάνω στη μηχανή του όταν θα πεθάνει. Έτσι κι έγινε, χθες στην Αμερική…

Ο Billy Standley είχε ζητήσει σαν τελευταία επιθυμία να θαφτεί με τη μοτοσυκλέτα του όταν θα ερχόταν το μοιραίο.

Για τον λόγο αυτό είχε φτιάξει ένα κλωβό από πλεξιγκλάς που χωρούσε τον ίδιο πάνω στην Harley – Davidson του 1967 που αγαπούσε.

Η κατασκευή του κλωβού είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια ενώ είχε αγοράσει το χώρο τριών ακόμη τάφων για να χωρέσει η κατασκευή.

Η τελετή έγινε σε υπαίθριο χώρο για να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του 82 χρονου την τελευταία του βόλτα.

Στις φωτογραφίες ο Billy όταν ήταν νέος και χθες…

013114-motorcycle-3-2.jpg

013114_motorcycle_2-2.jpg

http://www.moto-choice.com/gr/Press-Releases/1065/a-biker%E2%80%99s-last-request-was-to-be-buried-on.html

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λιγο ανατριχιαστικο, εγω τουλαχιστον θα ηθελα να με φορεσουν τα δερματινα της μηχανης, αλλα οχι και το μηχανακι μαζι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελεος... δωσε τη μηχανη να τη χαρει κανενας αλλος.

πεσ΄τα! εγγονια δεν ειχε αυτος? καποιον τελος παντων!

Τροποποιήθηκε από τον pantheman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα τους εβαζα να ερχονται κάθε Κυριακη να την βαζουν μπροστα μη μεινει από μπαταρια :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείται ότι αυτό ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται .........μάγκες ήτανε οι Αιγύπτιοι και οι Έλληνες δηλαδή?

Να μην έχεις παρέα το αγαπημένο σου μοτοσακό - κουτί και πλεούμενο κατ' ελάχιστον ?

Τόση κληρονομιά αφήνεις ! :tooth:

Για να πά να γράψω ένα μηνυματάκι................. 4,55+2...+4.50 ====μια χαρά οικοπεδάκι ! :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εγωιστής. μονοφαγας. Και μετα απορείτε γιατι αυτός δεν εχει εγγόνια, παιδιά

Δε λέει άμα έχει αλλά άμα έχει φίλε μου το τι μπινελίκι θάχει φάει δεν περιγράφεται ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:waycon1:η τρελα :waycon1: δεν παει στα βουνα παει στους ανθρώπους .... :waycon1:

προσφατα ειχα παει στην κηδεια ενος θειου μου (87 ετων ) ειχε δωσει εντολη στα παιδια του να του βαλουν μαζι του κ ένα μαυρο τηλεφωνο

( όχι κινητο - γιατι δεν ηξερε να το χειρίζεται ... ) αλλα αυτά τα κλασσικα που είχαμε πριν 10 χρονια στα σπιτια μας , αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου

δεν θα το πιστευα :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα τώρα είδα οτι λες Honda Τραυματίας (300cc) Ύστερα απο 2 λεπτά κατάλαβα οτι το Τραυματίας δεν ειναι μοντέλο τις Χοντα. Περαστικα :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα τώρα είδα οτι λες Honda Τραυματίας (300cc)Ύστερα απο 2 λεπτά κατάλαβα οτι το Τραυματίας δεν ειναι μοντέλο τις Χοντα. Περαστικα :online2long:

:tooth: Ναι φίλε μου δυστυχώς το διέλυσα το κακόμοιρο, παλιοχόντα τι περιμένεις......πήδηξε ένα κράσπεδο, ξήλωσε μια μπετονένια κολόνα, πέταξε 20-30 μέτρα, έφερε και 2-3 τούμπες και χάλασε.....πφφφφ ! :rotfl:

Ευχαριστώ φίλε μου νάσαι καλά ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε λέει άμα έχει αλλά άμα έχει φίλε μου το τι μπινελίκι θάχει φάει δεν περιγράφεται ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Αφου τους είχε έτοιμο κ ανέξοδο το σκηνικό.

Προσωπικά εαν τα φύγωω ας κάνουν οτι θέλουν οι συγγενείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου τους είχε έτοιμο κ ανέξοδο το σκηνικό.

Προσωπικά εαν τα φύγωω ας κάνουν οτι θέλουν οι συγγενείς.

Καλά το πάς ! :_thumbsup:

Για παρουσιάσου στη ζωντανή συζήτηση όπου έχει συνάντηση ΑΜΕΑ, είναι παρόντες το μεγάλο και το μικρό και εσύ λουφάρεις. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μπορούσαν να τον αποτεφρώσουν και να ρίξουν τις στάχτες του μέσα στο ντεπόζιτο.Να κάνει και οικονομία χώρου. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως αν δεν γινοταν η τελευταια επιθυμια του πραγματικοτητα , τοτε θα κυκλωφορουσε μια στοιχιωμενη μηχανη στους δρομους της Αμερικης!!!! :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μπορούσαν να τον αποτεφρώσουν και να ρίξουν τις στάχτες του μέσα στο ντεπόζιτο.Να κάνει και οικονομία χώρου. :crazy:

:tooth: :tooth: :tooth::rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείται ότι αυτό ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται .........μάγκες ήτανε οι Αιγύπτιοι και οι Έλληνες δηλαδή?

Έεετσι, κτερίσματα κύριοι.

Ο παπάς βέβαια θα είχε πρόβλημα με τέτοια ειδωλολατρικά έθιμα αν και η πώληση του τριπλάσιου σε μέγεθος οικοπέδου ίσως να ήταν ένα κίνητρο να παραβλέψει τις θεολογικές ενστάσεις του!

Μην ξεχνάμε και τους Κινέζους με τους πήλινους στρατούς τους ε;

προσφατα ειχα παει στην κηδεια ενος θειου μου (87 ετων ) ειχε δωσει εντολη στα παιδια του να του βαλουν μαζι του κ ένα μαυρο τηλεφωνο

( όχι κινητο - γιατι δεν ηξερε να το χειρίζεται ... ) αλλα αυτά τα κλασσικα που είχαμε πριν 10 χρονια στα σπιτια μας ,

Ωραίος ο θείος, θεός ΄χωρέστον, μόνο να μην παίζει κάνας φαρσαδόρος στην οικογένεια και τους αρχίσει στα τηλέφωνα.

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καβατζάρω ένα στρέμμα από τώρα .....θα με φτάσει πιστεύω ! :shades: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν,με έπεισε! Θα κάνω και 'γω το ίδιο.

Αλλά εγώ θα το κάνω διαφορετικά,για να έχω πιο επική έξοδο κατά την δευτέρα παρουσία.

*Η μηχανή δεν είναι τυχαία. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να βαλουν και φυλακες-καμερες στον ταφο μην παει κανεις και "σηκωσει" τη μηχανη.

Ελεος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα