nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Μετα από πολύ καιρο, αποφασισα να σπασω τον κουμπαρα για χατιρι της. Ετσι, εχουμε και λεμε : Προοδευτικα ελατήρια πηρουνιων OHLINS με τα αναλογα λαδακια. Κωνικα ρουλεμάν λαιμου. Ρουλεμάν τροχων μπρος-πισω. Υγρα φρενων. Ρυθμιση πισω αναρτησης. Μεχρι εκει αντεχε η τσεπη μου προς το παρων..... Καλες βολτες σε ολους μας..... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 αξιες βελτιωσεις κ σιγουρα θα δεις καλυτερα αποτελεσματα αμμεσα Νικο,για τα ελατηρια ουδεν σχολιο... κωνικα εχω βαλει κ γω αλλα μην φανταστεις οτι θα κρατησουν για παντα,πιθανον 2πλασιο χρονο απο τα απλα αλλα ως εκει.αναμενουμε εντυπωσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Αναρτήσεις. Η καλύτερη επένδυση για ένα μηχανάκι, όπως το Transalp. Καλά χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Ωραίος! Καλοπάτητο το ΤΑ2.0! Μικρό σχολιάκι μόνο. Απ'το 600 (το 650άρι δεν το'χα και πάρα πολύ) μεγαλύτερο παράπονο είχα απ'το πίσω να πω την αλήθεια, που ειδικά δικάβαλο "καθόταν" και ελάφραινε -υπερβολικά- και το μπροστινό, το οποίο απ'τη μάνα του, βέβαια, δεν ήταν και ότι καλύτερο. Ωραίο upgrade πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Με την αλλαγή αναρτήσεων σίγουρα το μηχανάκι σου άλλαξε τελείως συμπεριφορά! Άντε με το καλό να τις χαρείς!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Καλορίζικες οι βελτιώσεις! Με το καλό να βάλεις και ένα hyperpro ελατηριάκι πίσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 ωραιες βελτιωσεις που πιανουν τοπο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Ναι!!! Αυτά είναι! Θυμάμαι την κουβέντα που είχαμε κάποια στιγμη. Δεν είναι καθόλου λίγα αυτά που της έκανες και πιστεύω θα τα αποζημιωθείς με το παραπάνω από την συμπεριφορά της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Ωραίος Νικόλα, καλές βόλτες! Μιας της έκανες το λίφτινγκ βέβαια τώρα η επόμενη βελτίωση πρέπει να είναι στα οπίσθια ε, να ισιώσει; Καμία λιποαναρρόφηση ας πούμε στο αμορτισέρ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Πω ρε φιλε. Καιρο τον γεμιζες τον κουμπαρα ε;;;... Καλη απολαυση τωρα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Κατι μου "βρωμαει" εδω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Καλά έκανες. Σε ενα παλαιό μηχανάκι κάποια τέτοια αναζωγονιτικά δεδομένα χρειάζονται. Έτσι σε κάνουν να το έχεις μάχιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Μεγειές παλιόγρια και καλές βόλτες! Πλέον δεν έχεις ΚΑΜΙΑ δικαιολογία και θα αντιπροσωπεύεις την Ομάδα επάξια ! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Νικολα επενδυσες σωστα τα χρηματα σου. Δεν μου λες κατι πηρε το αυτι μου οτι ενδιαφερεσαι για αγορα φειζερ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Νικολα επενδυσες σωστα τα χρηματα σου. Δεν μου λες κατι πηρε το αυτι μου οτι ενδιαφερεσαι για αγορα φειζερ?? Ναι, αυτο ειναι αληθεια....... Κατι μου "βρωμαει" εδω.... Εσενα το μυαλο σου ολο στο πονηρο παει.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Ώπα τι είναι αυτό Νικόλα? Τι μονδέλο ψάχνεις? Έχω ένα πάντως αστέρι ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Ώπα τι είναι αυτό Νικόλα? Τι μονδέλο ψάχνεις? Έχω ένα πάντως αστέρι ! :D Μετα το 2004. Για πες τιμη........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Μετα το 2004. Για πες τιμη........ Είναι παλιότερη φίλε μου από αυτή που θές δυστυχώς αλλά όταν περπατήσω πάμε να τη δείς. Ανταλλάσσεται και με καινούργιο σκούτερ YAMAHA CYGNUS X 125i ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Η επομενη βελτιωση θα είναι εξατμισουλα και φωτα xenon. (Αφου ξαναμαζεψω λεφτα, σε 582 χρονια...... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Η επομενη βελτιωση θα είναι εξατμισουλα και φωτα xenon. (Αφου ξαναμαζεψω λεφτα, σε 582 χρονια...... ) Τι βελτίωση ρε σύ, δεν είπες θα πάρεις το FAZER? Κατάλαβα......εσύ θα κάνεις βελτίωση ξανά όταν φτιάξω εγώ το μοτοσακό σε 832 χρόνια που θα μαζέψω λεφτά και θάχω πρωτογενές πλεόνασμα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Νικ είδες διαφορά με τα ελατήρια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Νικ είδες διαφορά με τα ελατήρια; Με μια βολτιτσα που εκανα εντος πολης, ειναι τρενο. Τωρα μενει να το δοκιμασω και παραεξω.....Κωστας Τ ακουει ?...... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες