Jump to content
mike_fr

Επισκευη μπουφαν

Recommended Posts

Μηπως γνωριζουμε εάν μπορει να γινει επισκευη μπουφαν κορντουρας ;;Εχει σκιστει στον ωμο πανω στη ραφη μετα απο πτωση ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολυ καλη δουλεια το συγκεκριμενο μαγαζι.

Ειχα παει παλαιοτερα και θα ξαναπαω τωρα που εφαγα και εγω τουμπα και σκιστηκε το δικο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συνιστώ ανεπιφύλακτα το ridersartandcraft. πολύ ποιοτική και οικονομική δουλεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ο Παπασταύρου πούχει την DAINESE τα επισκευάζει ή τα μεταποιεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συνιστώ ανεπιφύλακτα το ridersartandcraft. πολύ ποιοτική και οικονομική δουλεια!

Ποσο οικονομικη δουλεια δλδ.. γτ θελω και εγω ενα μαζεμα στον αγκονα της κορντουρας και ρωτησα σε καποιον που κανει επιδιορθωσεις γενικα... και ειπε τουλαχιστον 15 ευρω... αναλογα... και δεν ξερει κιολας αν θα βρει το ιδιο υλικο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο οικονομικη δουλεια δλδ.. γτ θελω και εγω ενα μαζεμα στον αγκονα της κορντουρας και ρωτησα σε καποιον που κανει επιδιορθωσεις γενικα... και ειπε τουλαχιστον 15 ευρω... αναλογα... και δεν ξερει κιολας αν θα βρει το ιδιο υλικο...

Θα σου βάλει ακριβώς το ίδιο υλικό πάνω, cordura και αν εχει και ανακλαστικό σημείο που έχει φθαρθεί αντικαθιστάται με ίδιο της 3Μ.

Για τιμή καλύτερα να συννενοηθείς μαζί τους γιατί μπορεί ο καθένας μας να πει άλλη τιμή και να προκληθεί σύγχιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν βγάζεις άκρη.......εγώ την περασμένη άνοιξη έδωσα για κόντυμα καλοκαιρινού 40.

Αλλά σε κάποιον στην Βρεσθένης που δεν υπάρχει τώρα από ότι είδα ή μεταφέρθηκε.

Το βλέπουν και σου λένε αν μπορούνε και πόσο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοί ειδικεύονται σε μοτοσυκλετιστικά ρούχα οπότε πάλι κορντούρα θα σου βάλουν. Έχουν τέτοια υλικά. Η τιμή έχει να κάνει ανάλογα με το μέγεθος της ζημιάς. Θυμάμαι εγώ πάντως πως με ένα 25άρι είχα επιδιορθώσει μεγάλο μέρος της πλάτης αλλά και πίσω τσέπης μπουφάν με το οποίο είχε πέσει ο αδερφός μου. Το μπουφάν κοστίζει 450 ευρώ και το είχα για πέταμα... μετά έμαθα για αυτά τα παιδιά, επικοινώνησα μαζί τους, ήταν ιδιαίτερη φιλικοί, τους έστειλα φωτογραφίες της ζημιάς (μένω Καβάλα) και τους το έστειλα να μου το επιδιορθώσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασα πριν λιγότερο από ένα μήνα το Revit Jupiter.

revit_jupiter_nero.jpg

Δεν σας κουράζω τσάμπα με την μεγαλούτσικη εικόνα, ήθελα να φανεί το "λουράκι" που σφίγγει στα μπράτσα.

Καθώς δεν το τρώω το σπανάκι μου ( :P) το είχα στην σφιχτότερη εκ των δύο θέσεων. Ωστόσο, το κλιπάκι ξεκόλλησε από το μανίκι, αλλά παρέμεινε προσκολλημένο στο λουράκι. Το εσωτερικό στέλεχος είναι στη θέση του.

Πήγα σε τσαγκάρη, πήγα σε κουμπάδικο (sic), αλλά μου είπαν οτι δεν χωράει στην μηχανή τους για να επαναπρεσαριστεί. Πρότειναν μάλιστα (άκουσον άκουσον!) να κόψουν την cordura τοπικά, να σκίσουν την φόδρα ώστε να πρεσαριστεί και να το επαναράψουν :pray:

Καμια ιδέα για επισκευή μήπως υπάρχει καθώς δεν είμαι Αθήνα για να επισκεφθώ τα μαγαζιά πο προτάθηκαν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγώ σήμερα επικοινώνησα με το εν λόγω μαγαζί :

http://www.ridersartandcraft.com/

Οπότε αναμένω τι τιμή θα μου πεί .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σας κουράζω τσάμπα με την μεγαλούτσικη εικόνα, ήθελα να φανεί το "λουράκι" που σφίγγει στα μπράτσα.

Καθώς δεν το τρώω το σπανάκι μου ( :P) το είχα στην σφιχτότερη εκ των δύο θέσεων. Ωστόσο, το κλιπάκι ξεκόλλησε από το μανίκι, αλλά παρέμεινε προσκολλημένο στο λουράκι. Το εσωτερικό στέλεχος είναι στη θέση του.

Πήγα σε τσαγκάρη, πήγα σε κουμπάδικο (sic), αλλά μου είπαν οτι δεν χωράει στην μηχανή τους για να επαναπρεσαριστεί. Πρότειναν μάλιστα (άκουσον άκουσον!) να κόψουν την cordura τοπικά, να σκίσουν την φόδρα ώστε να πρεσαριστεί και να το επαναράψουν :pray:

Καμια ιδέα για επισκευή μήπως υπάρχει καθώς δεν είμαι Αθήνα για να επισκεφθώ τα μαγαζιά πο προτάθηκαν;

Αρχικά, επιστροφή στο μαγαζί λόγω εγγύησης...

Καινουργιο ειναι, θα βρουν τρόπο.

Ουσιαστικά, ξηλώθηκε το αρσενικό τρούκ απο το μανίκι + έχει μείνει κουμπωμενο πάνω στο θηλυκό μαζί με το λουράκι.

Αυτό πλέον ειναι άχρηστο.

Πρέπει να βρεθει άλλο ίδιας διάστασης + να πρεσσαριστεί στην κενη τρύπα στο μανίκι.

Ή να αλλαχτεί και το θηλυκό στο λουράκι.

Τα τρουκ, ειναι 4 τεμάχια / σετ.

Τοποθετουνται όπως οι ήλοι, αλλά ΔΕΝ μπαίνουν χτυπητά. Θελουν μήτρες, και ειναι ακριβές. Και τεχνική σωστη, ωστε να πρεσσαριστεί σωστά...

Αν δεν βγαλεις άκρη, πες τους να το ράψουν το λουράκι, Στέφανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

revit_jupiter_nero.jpg

για πες εντυπώσεις από το μπουφάν γιατί το ψήνω και γω για ένα χειμερινό, είχα δει το excalibur της revit αλλά βλέπω αυτό είναι κάπως πιο οικονομικό και το ίδιο ωραίο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανάση, ευχαριστώ για την απάντηση, είσαι πολυτεχνίτης!

Το να το επιστρέψω στο κατάστημα αγοράς προϋποθέτει αφενός να πάω Πάτρα, αφετέρου να μείνω ένα διάστημα ανευ μπουφαν ώσπου να το προωθήσουν οι ίδιοι Αθήνα (υποθέτω) για επισκευή.

Μάλλον είναι καλύτερο να το πάω ο ίδιος σε κάποιο από τα προαναφερθέντα καταστήματα όόόταν ανέβω Αθήνα.

Ήλπιζα πως θα είναι απλούστερη η επισκευή και θα γίνεται και στην επαρχία.

Με την ραφή που προτείνεις δεν ρισκάρω την αδιαβροχοποίηση στο έτσι και αλλιώς ευπαθές αυτό σημείο; Αν δε βρεθεί άλλη λύση βέβαια εκεί θα καταφύγω.

ors, το μπουφανάκι μου έχει αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις. Συγκριτικά με το Held που αντικατέστησε έχει κατώτερα φερμουάρ (είχε τα χοντρά, βολικότατα εκείνο) και πολύ λιγότερα σημεία για να το φέρεις στα μέτρα σου (με το πρώτο να έχει ήδη χαλάσει όπως είδες!).

Είναι πολύ νωρίς για να εκφράσω πιο ολοκληρωμένη άποψη καθώς δεν έχω καν χρησιμοποιήσει την επένδυση του ακόμη. Δεν μπορώ όμως να μην πω ότι έχει όντως χαμηλή τιμή και μια αρκετά διακριτική εμφάνιση που με τράβηξε. Πρόσεχε την εφαρμογή αν πας να δοκιμάσεις. :)

Τροποποιήθηκε από τον estebahn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα