vasilis1987 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θέμα το οποίο είναι λίγο taboo!!!!Γουστάρω να μιλάω με την μηχανή μου και δεν εννοώ μόνο με το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω τώρα αλλά με όσες μηχανές και αν είχα από το πρώτο μου μηχανάκι ένα gillera runer 50cc(του έριχνα πολλά καντήλια στις ανηφόρες αλλά και πολλά μπράβο όταν καταφέραμε να πάρουμε βόλτα την Ελενίτσα )μέχρι και σήμερα.Για να σας δώσω να καταλάβετε,την καλημερίζω με το που την ξεσκεπάζω,της είπα μπράβο όταν ξύσαμε επιτέλους σε αυτήν την δύσκολη αριστερή μετά το περίπτερο και δεν βρεθήκαμε στην αγκαλιά του περιπτερά, αλλά εκεί που κάνω συζήτηση κανονική είναι όταν βρεθώ σε δρόμο με ωραίο τοπίο,την ιδανική ώρα και καιρό, τότε της μιλάω για τα πάντα,ότι πρόβλημα με απασχολεί κάτι σαν ψυχοθεραπεία ένα πράγμα και κατά ένα περίεργο τρόπο όταν έχω γυρίσει απ αυτήν την βόλτα όλα είναι πιο ξεκάθαρα. Πρίν με κρίνετε δοκιμάστε το και θα ήθελα να ακούσω τις δικές σας ιστορίες!!!!! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Να πω την αληθεια καντηλια εριχνα σε ολα τα μηχανακια μου αλλα το μοναδικο μηχανακι που πραγματικα ερωτευτηκα ειναι αυτο που εχω τωρα (XR400R), δεν υπαρχει περιπτωση να περασω απο την αυλη χωρις να το χαζεψω λιγο και να το χαιρετισω, απο μικρος ηθελα να εχω στην κατοχη μου ενα εντουρο, αν και περασαν αλλα 3 απο τα χερα μου με αυτο εχω ενα περιεργο δεσιμο το οποιο με απετρεψε να το πουλησω οταν μου δωθηκε ευκαιρια, γουσταρω πιο πολυ να το κοιταω παρα να το βολταρω ενα πραμα... (λεμε τωρα..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Δεν προλαβαίνουμε να μιλήσουμε... Κατευθείαν sex! :P 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Εγώ της έχω βγάλει και όνομα. την λέω Μόνικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis koumpatis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Φίλε μου σε νιώθω απόλυτα.... Εντάξει καλημέρα και τέτοια δεν λέω αλλά πολλές φορές ΤΗΣ μιλάω για τα προβλήματα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Σε νοιωθω φιλε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Προφανως και της μιλαω..Ειδικα οταν κανω αυτα τα ατελειωτα δρομολογια Μεγαρα-Πυργος με 100/χαω. Τη φωναζω μπεμπα(οπως το σκυλακι μου,τη γκομενα μου και το αμαξι μου και ας μην ειναι Bmw). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 και εγώ σε νοιώθω, όχι τόσο οσο περιγράφεις αλλά ναι της μιλάω! και τη βρίζω, και αν έχω κέφι την καλημερίζω-καληνυχτίζω κλπ κλπ, την χτυπάω και εμψυχωτικά στο τεπόζιτο κάποιες φορές...και ακριβώς για αυτό το λόγο, και επειδή πιστεύω και λίγο στην ενέργεια που δίνεις στο μοτόρι σαν χρήστης, δεν την μπινελικώνω όσο μπινελίκωνα την προηγούμενη (έχει λίγο μεταφυσικο στοιχείο αυτό αλλα είναι αλήθεια για μένα). άλλωστε στα μοτόρια δίνουμε εμείς ψυχή. την προηγούμενη την είχα ταράξει, με το παραμικρό, βρισίδι. τωρα νομίζω συγκρατιέμαι περισσότερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis1987 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Τελικά χαίρομε που δεν είμαι ο μόνος!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 φυσικά και μιλάμε.το "κακό" βέβαια είναι ότι καμιά φορά μου απαντάει!! 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 το να της μιλάς μια χαρά ειναι... αν σου απαντάει όμως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Να της μιλάω δεν νομίζω ΄τοι το έχω κάνει εκτός απο κάι καντήλια καμιά φορά σε παλιότερα, αλλα το μάτι μου θα της το κλείσω σίγουρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 το να της μιλάς μια χαρά ειναι... αν σου απαντάει όμως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα :crazy: Μου μιλάει για το κοινό μας καλό οπότε νο πρόμπλεμ!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfi-ka 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 ΘΕΛΩ να της μιλήσω γιά ένα λεπτό ζήτημα, αλλά δεν ξέρω πως να της το πω. Μου γυαλίζουν οι αδύνατες και νευρικές, κι αυτή τα έχει τα κιλάκια της.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thakis_pap 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 αχχαχαχα ελιωσα στο γελιο να στε καλα :P :D Εγω οταν μπαίνω σπιτι και την εχω αραγμενη να καθεται μπορει να την παρω μια αγκαλια ετσι να δει η μανα μου και τα αδελφια μου οτι την προσεχω αχχαχα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Εγώ της έχω βγάλει και όνομα. την λέω Μόνικα τι πατάρι είναι αυτό ρε μεγάλε? στραβωθήκαμε....! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisxios 169 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Σε νοιωθω φιλε μου !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Κάτι τέτοια ακούν οι πραγματικές γυναίκες και σας ψέλνουν τον εξάψαλμο...αρρωστάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) ...μονο αν τυχει να μην παιρνει μπροστα( :pray: )....της λεω "ελα βρε μωρακι τι επαθες τωρα??" :D /// καλα κανεις και της μιλας.Καλο ειναι αυτο το "δεσιμο"...και ας ειναι κατι <<αψυχο>>...Το κακο θα ηταν να μην τη φροντιζες... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2014 από τον NORMANN 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 τι πατάρι είναι αυτό ρε μεγάλε? στραβωθήκαμε....! honda κωλαρα αγορινα χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Εγω την εχω μονο για σεξ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Και της μιλάω και την χαϊδεύω στα πλαστικά όταν πάμε ταξίδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Όπως συμβαίνει με όλους νομίζω για κάποιο συγκεκριμένο, για μένα ΕΝΑΣ ήταν ο μεγάλος, ο ανυπέρβλητος έρωτας: το ΧΤ600 '89. Μ' αυτό αισθανόμουνα μονίμως σε σκέση. :lol: Με είχαν "τσακώσει" πολλάκις οδηγοί απ' τα διπλανά αυτοκίνητα να παραμιλάω, να τη χαϊδεύω ή να καθαρίζω με το μανίκι μου το ντεπόζιτο περιμένοντας το φανάρι και φυσικά κάνοντας το ρούχο κώλος (αλλά δε μ' ένοιαζε, η μηχανή νά 'ταν πένα), ενώ και με κοπέλα μου τσακώθηκα άσχημα όταν κατά λάθος γρατζούνησε το ντεπόζιτο με το δαχτυλίδι της. 1 εβδομάδα δεν της μιλούσα..... παλάβωσε η κοπέλα. Όταν δε το πούλησα....... αυτό δεν ήταν στενοχώρια, πένθος ήτανε. Ήμουνα μονίμως δακρυσμένος για 2 βδομάδες, λες και μου πέθανε άνθρωπος. Δε μιλιόμουνα, δεν έβγαινα έξω. Μ' αρέσει που ξεκίνησες με φόβο ότι θα σε πούμε παλάβρα, κι απ' τα γραφόμενα βγαίνει ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα. :lol: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2014 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_9 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 τι μοτοσυκλετα τη διαλεγεις δε σου ερχεται, θα επερνες κατι που δεν θα σου αρεσε; οποτε την ερωτευεσαι, της βγαζεις και ονομα, της μιλας, τη μαλωνεις και αυτο ειναι ενα ειδος αγαπης 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Τα Honda σου απαντανε παντως :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες