a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γεια σας Τον οκτωβρη του 2013 , ειχα την τυχη να συμμετασχω στο συγκεκριμενο σχολειο ασφαλους οδηγησης. Οδηγω μηχανη μολις 1,5 χρονο οποτε με θεωρω σαν οδηγο απειρο με αρκετους φοβους ιδίως για το πως παιρνουμε μια στροφη και πως αντιμετωπιζουμε μια χ,ψ κατασταση στο δρομο. Εκεινο τον καιρο, τα οικονομικα μου ηταν ετσι κι ετσι κι εψαχνα ενα σχολειο σε καλη τιμη για να κανω το πρωτο μου Level. Καποιος φιλος μου μιλησε για τη συγκεκριμενη σχολη και να μην το πολυλογω εκανα το level 1. θα γραψω τις εντυπωσεις μου οπως ακριβως τις θυμαμαι. Τοτε ημουν ακομη κατοχος ενος ταπεινου V-strom 650. Ωρα 06:15. Το ξυπνητηρι χτυπαει αλλα υποσυνειδητα εχω ηδη ξυπνησει. Τα ρουχα μου ειναι ηδη ετοιμα στο σαλονι και φευγω απο την κρεματοκαμαρα σαν τη γατα για να μην ξυπνησω το αμορε. Τρωω το πρωινο μου, ντυνομαι και στις 7:00 ειμαι ηδη στο γκαραζ. Κρανος,γαντακια και βουρ για το σημειο συναντησης με τον φιλο μου τον Μπαμπη ( δευτερο Vstrom ) 7:15 Ξεκιναμε απο το Τιταν ( Θεσσαλονικη ) για Σερρες. Εχει κρυο για να μην πω πολυ κρυο αλλα ειμαστε καλα προετοιμασμενοι. Ο Μπαμπης μπροστα, εγω πισω και το κοντερ να παιζει 140 -150 ( ορεξεις εχει πρωινιατικα σκεφτομαι ) Ωρα 8:00 Ειμαστε ηδη στο αυτοκινητοδρομιο των Σερρων. Ο καιρος συννεφιασμενος αλλα ευτυχως οχι μπουκωμενος. Μακαρι να μη βρεξει. Αφηνουμε τις μηχανες μας εκτος πιστας, διπλα στην εξεδρα και περιμενουμε. Σιγα, σιγα , καταφθανουν και οι υπολοιποι συμμαθητες με super sport και street μηχανακια. Γνωριζομαστε μεταξυ μας και με τους δασκαλους και ξεκινουμε για την αιθουσα οπου φορεσαμε τις στολες μας και παραλαβαμε τους φακελους της σχολης με ολα τα απαραιτητα. Εκει ξεκινησε και το πρωτο θεωρητικο μαθημα περι αναρτησεων. Τι ειναι η αναρτηση, πως δουλευει, τι ειναι το sag και πως ρυθμιζεται. Κατοπιν πηραμε ενα στυλο κι ενα χαρτι απο τον φακελο για τις απαραιτητες σημειωσεις και κατεβηκαμε ολοι στις μηχανες μας για να κανουμε τις απαραιτητες ρυθμισεις. Αφου τελειωσαμε, μπηκαμε στην πιστα για το πρωτο 20λεπτο. Προσωπικα, εχοντας ηδη μπει 3 φορες στο Ρυσιο, η πιστα των Σερρων φανταζε μεγαλη. Περισσοτερο γυρνουσαμε για να μαθουμε την πιστα και να δουν οι καθηγητες 5 πραγματα. Σε πολλα σημεια ηταν βρεγμενη αν και στεγνωσε μετα απο 1 ωρα. Βγηκαμε εκτος πιστας και χωριστηκαμε σε 2 γκρουπ των 5 και 6 ατομων αντιστοιχα. Ανεβηκαμε στην αιθουσα, πηραμε τα καφεδακια μας και μαθαμε με ποιον και μονο τροπο στριβει η μηχανη. Επειτα απο μιση ωρα ξανα μεσα στην πιστα και εφαρμογη η θεωρεια και απο τα 2 γκρουπ. Παλι πισω στην αιθουσα και θεωρεια για το throttle control. Ξανα πιστα και εφαρμογη και απο τα 2 γκρουπ. Ξανα στην αιθουσα , θεωρεια για το που κοιτας και εφαρμογη στην πιστα. Ειχε ηδη παει μεσημερι, κελαηδουσαν τα στομαχια αλλα ειχε προβλεψει η σχολη και break για φαγητο. Μια λαχταριστη μακαροναδα με αναψυκτικο ή καφε. Η επομενη θεωρεια εγινε πανω στη μηχανη. Σωστη θεση σωματος και οι αλλαγες του. Πραξη των οσων ειχαμε κανει μεχρι στιγμης + θεση σωματος. Αυτο μας ψιλοδυσκολεψε γιατι ηταν ηδη αρκετες οι πληροφοριες που ειχαμε παρε + οτι επρεπε να τα εφαρμοσουμε ολα. Βγαινουμε παλι εκτος πιστας, εξηγει ο δασκαλος τη σωστη σειρα ολων και ξαναμπαινουμε για να τα εφαρμοσουμε. Αυτην τη φορα βγηκαν ολα πιο ευκολα. Εννοειται οτι συνεχεια οι δασκαλοι ηταν μεσα και μας εδειχναν το σωστο τροπο. Βγαινουμε ολοι εκτος, ανεβαινουμε στην αιθουσα και κανουμε εναν επιλογο με αποριες κ.τ.λ. Βγηκαμε αναμνηστικες φωτογραφιες, πηραμε τα δωρακια μας και κατεβηκαμε παλι ολοι στην πιστα για μια αναμνηστικη φωτογραφια. Η ωρα ηταν περιπου 7 το απογευματακι. Δεν καταλαβαμε πως περασαν 10 ωρες στην πιστα. Τι αποκομισαμε: Μαθαμε που ειναι τα ορια μας, μαθαμε πως να χειριζομαστε σωστα το δικυκλο που καβαλαμε, γιναμε καλυτεροι , διορθωσαμε τα λαθη μας και επιστρεψαμε με ενα τεραστιο χαμογελο. 8 και κατι το απογευματοβραδο ημασταν ηδη πισω πτωματα, αλλα σοφοτεροι. Σκεφτομαι οτι δινουμε ενα καρο χρηματα για τα διαφορα καλουδια που βαζουμε πανω στη μηχανη μας. Αυτο το μαθημα, μας ακολουθει σε ολες τις μελλοντικες μηχανες που εμπροκειτο να εχουμε και μας μαθαινει το ΠΩΣ να στριβουμε και να χειριζομαστε σωστα τη μηχανη. Ενα τεραστιο ευχαριστω και στη σχολη **** και στον Νικολα, Κωστα και Μιλτο για οτι μας εδειξαν, για την ομορφη μερα που μας χαρισαν και για την υπομονη τους και φυσικα για το χιουμορ τους. Ησασταν παραπανω απο προθυμοι να απαντησετε σε ολα και δε μας αφησατε ουτε λεπτο που να πουμε βαρεθηκαμε κ.τ.λ. Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω. Η ιδια σχολη, διοργανωνει στις Σερρες απο 3 εως 5 Ιουνιου σχολειο ασφαλους οδηγησης. Οπως καταλαβατε εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το Level 1 οποτε παω για το Level 2. Το ανεβαζω απο τωρα στο φορουμ για καποιον που θελει να μαζεψει τα χρηματα και να παρακολουθησει το συγκεκριμενο σχολειο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2014 από τον innova 04 Διαφήμιση. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Το παιδί με το cbr το έχω πετύχει στο Ρύσσιο :) [Troll Mode On] Καλά τον τύπο με το VStrom δεν το συζητάω, όποτε έμπαινε αυτός, βγαίναμε εμείς γιατί ότι κινούνταν εκτελούνταν [Troll Mode Off] 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κωστας900 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Συμφωνώ και επ ' αυξάνω με τον προλαλήσαντα φίλο σε όλα τα επίπεδα!!! Και για πες μας και κάτι ακόμη, αν δεν ήσουν τόσο πολύ φοβισμένος προς θα έστριβες δηλαδής?? το έλειωσες το καημένο το V-Strom... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 αμα παω με καννα sm θα ειμαι ο μοναδικος νοιζω.. πραγματικα σε σχολεια αξιζει να τα δωσεις και οχι σε μανετες και εξατμισεις. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Το παιδί με το cbr το έχω πετύχει στο Ρύσσιο :) [Troll Mode On] Καλά τον τύπο με το VStrom δεν το συζητάω, όποτε έμπαινε αυτός, βγαίναμε εμείς γιατί ότι κινούνταν εκτελούνταν [Troll Mode Off] Το παιδί με το CBR είχε CB400 πιο πριν και ερχόταν και έξυνε μαρσπιέδες στο Ρύσιο. Ξέρεις εκείνες τις καλές εποχές που εγώ είχα GSR κι εσύ GSXR 750 :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Άψογα, λέω να παρακολουθήσω το lvl 1 ( αρχάριους ) τον Ιούνιο. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Το παιδί με το CBR είχε CB400 πιο πριν και ερχόταν και έξυνε μαρσπιέδες στο Ρύσιο. Ξέρεις εκείνες τις καλές εποχές που εγώ είχα GSR κι εσύ GSXR 750 :P :P Ναι τώρα που το λες το θυμάμαι...πέτρινα χρόνια :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Ωραία ήταν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrapos 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Και εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανέβω Σέρρες για το σχολείο(αν δεν έχω άλλες υποχρεώσεις λόγο δουλειάς..).Πολύ καλή ειναι και η τιμή αλλά αν πάω οδικός με τη μηχανή μεχρι Σέρρες το κόστος πολλαπλασιάζεται..Μακάρι να μπορέσω και οικονομικά να ειμαι καλά και να γίνω και εγω μαθητής για λίγο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Οι βεντζινες μπορει να ναι και 20ευρα αμα πας οικονομικα μαν μη σκας, αλλα ρε σεις.......Ποια πιστα των σερρων???? :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Κόστος συμμετοχής; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κόστος συμμετοχής; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2014 από τον innova 04 . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Θα ειμαι και εγω εκει . Ελπιζω μονο να ειναι καθαρη η πιστα μεχρι τοτε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 ας μου στείλει κάποιος πμ με το κόστος, μου ακούγεται ωραία σαν ιδέα, να αρχίσω να μαζεύω αν είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 120€ ειχα πληρωσει ως κοστος συμμετοχης για το level 1 και παρειχε θεωρεια, πραξη , καφεδακι το πρωι και φαγητο το μεσημερι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Χμμ.. το σκέφτομαι σοβαρά να είμαι και εγώ εκεί. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! :) Με τις στολές τι γίνεται για όσους δεν έχουν; Γιατί σίγουρα χωρίς μπότες και δερμάτινη στολή δεν μπαίνεις. Έχω πάει από εκεί και ρώτησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Χμμ.. το σκέφτομαι σοβαρά να είμαι και εγώ εκεί. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! :) Με τις στολές τι γίνεται για όσους δεν έχουν; Γιατί σίγουρα χωρίς μπότες και δερμάτινη στολή δεν μπαίνεις. Έχω πάει από εκεί και ρώτησα. Νοικιάζεις Γιώργο από εκεί, εγώ αυτό θα κάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Καλό μου ακούγεται....θα το σκεφτώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Η αλήθεια είναι ότι αν οι Σέρρες είναι σε καλή κατάσταση πια, θα είμαι και εγώ εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Η αλήθεια είναι ότι αν οι Σέρρες είναι σε καλή κατάσταση πια, θα είμαι και εγώ εκεί. Tι εγινε γατακι?Αρχισες να νιωθεις την ανασα μου στο σβερκο και λες να πας σε σχολειο μπας και με φτασεις????? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Είναι σοβαρό το θέμα για σπαμ. :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Δεν με λες. Ακόμα σκέφτεσαι να πάρεις το 750; Πάρε 600 ρε. Εσύ είσαι τσιλφίδι, εγώ έχω πολλά κιλά. Θα με φεύγεις είτε με 600 είτε με 750. ΔΕΝ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μη χασεις,ν απαντησεις αμεσως ^_^ ΓΑΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ (μεταξυ μας και το 750 φιδι ειναι χαμηλα) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2014 από τον Krosfala 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 θα πάω και εγώ... αλλά θέλωωωωωωω λαστιχαααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 θα πάω και εγώ... αλλά θέλωωωωωωω λαστιχαααααααα Μεχρι τοτε.....θα χουν γινει slick αυτα που φορας :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μεχρι τοτε.....θα χουν γινει slick αυτα που φορας :D slick έχουν γίνει από τον πρωηγούμενο μήνα τώρα είναι σε άλλη φάση Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2014 από τον Alex21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες