Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Μαζευτηκαμε 5-6 ατομα και θα παμε Πορτο Γερμενο απο Βιλια! Συναντηση 9.30 στο περιπτερο Χαιδαριου και αναχωρηση 10 παρα!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 να κατι τέτοια μου κάνεις και παραπονούσαι ύστερον οτι δεν έρχομαι έχω θέμα με τέτοιες ώρες για μενα είναι ξημερώματα!! θα το εξετάσω πάντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Καλύτερα να το κάνεις πιο μετά. Πέρασα την Κυριακή κατά τις 11 από εκεί και είχε δυστυχώς πολύ υγρασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Kαι εκει? Δεν το κανουμε αη Γιαννη για αυτο τον λογο. Θα δειξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Κάντο καλύτερα 10:30 και αναχώρηση 11 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Μαζευτηκαμε 5-6 ατομα και θα παμε Πορτο Γερμενο απο Βιλια! Συναντηση 9.30 στο περιπτερο Χαιδαριου και αναχωρηση 10 παρα!! Nα πάτε,να πάτε....δια του στρίβειν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Μαζευτηκαμε 5-6 ατομα και θα παμε Πορτο Γερμενο απο Βιλια! Συναντηση 9.30 στο περιπτερο Χαιδαριου και αναχωρηση 10 παρα!! Ρε κατσιουλι δεν έχεις βαρεθεί ακόμα να κυνηγάς να πιάσεις την ουρά σου σε αυτόν τον ατέρμονα κύκλο, Αθήνα πόρτο Γερμενό και πίσω? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Για χειμώνα πάντως το καφεδάκι μέσα στα Βίλια είναι πολύ ωραίο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Καλύτερα να το κάνεις πιο μετά. βλέπει εφιάλτες με φτερούγες και ξυπνάει νωρίς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για χειμώνα πάντως το καφεδάκι μέσα στα Βίλια είναι πολύ ωραίο. Άσε μας κατσιουλι και εσύ με τα μπρος πίσω στο περίπτερο που τα βαφτίζεις βόλτα! Που δεν ακολουθείς ποτέ μιαν πατουσια πάρα κει να δεις που ακριβώς και πως είναι ο σωστός κοντινός χειμερινός καφές κρυμμένος μέσα στα βουνα. Έχεις πιει καφέ στο πάσο ντελαπετροκαστανια και βρήκες τον καφέ στα Βίλια καλύτερο? Εεε? Έρεε? Μίλα τώρα ρε μαλήτη αλλια μηχανόβιε, μιλά αν σου κοτάει να σε κάνω σκόνη :boxing: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2014 από τον naftilos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 βάρτου ριχτου δωστου :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Kαι εκει? Δεν το κανουμε αη Γιαννη για αυτο τον λογο. Θα δειξει. Δεν εχει βοριαδες;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) ας έχει και ανεμοστρόβυλους Εγώ σήμερα κατάλαβα πως είναι να χω φρένο και αναρτήσεις έχω όρεξη Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2014 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Άσε μας κατσιουλι και εσύ με τα μπρος πίσω στο περίπτερο που τα βαφτίζεις βόλτα! Που δεν ακολουθείς ποτέ μιαν πατουσια πάρα κει να δεις που ακριβώς και πως είναι ο σωστός κοντινός χειμερινός καφές κρυμμένος μέσα στα βουνα. Έχεις πιει καφέ στο πάσο ντελαπετροκαστανια και βρήκες τον καφέ στα Βίλια καλύτερο? Εεε? Έρεε? Μίλα τώρα ρε μαλήτη αλλια μηχανόβιε, μιλά αν σου κοτάει να σε κάνω σκόνη :_thumbsup: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 βάρτου ριχτου δωστου :D και ματαξαναβαρτου βεβαιως βεβαιως :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Άσε μας κατσιουλι και εσύ με τα μπρος πίσω στο περίπτερο που τα βαφτίζεις βόλτα! Που δεν ακολουθείς ποτέ μιαν πατουσια πάρα κει να δεις που ακριβώς και πως είναι ο σωστός κοντινός χειμερινός καφές κρυμμένος μέσα στα βουνα. Έχεις πιει καφέ στο πάσο ντελαπετροκαστανια και βρήκες τον καφέ στα Βίλια καλύτερο? Εεε? Έρεε? Μίλα τώρα ρε μαλήτη αλλια μηχανόβιε, μιλά αν σου κοτάει να σε κάνω σκόνη :boxing: Δεν τολμάω να πω τίποτις... :crazy: Το ήπια όμως το καφεδάκι μου στην Αρβανίτσα την προηγούμενη Κυριακή. Εκεί ένιωσα λιιιιγο κρυο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Δηλωνω οτι παρακολουθω το θεμα.. :) Δεν δηλωνω συμμετοχη, γιατι οποτε εχω δηλωσει, παντα συμβαινει κατι και το αναβαλω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Δεν ξέρω αν θα ευχαριστηθείτε διαδρομή απο αυτόν τον δρόμο τέτοια εποχή με τέτοια υγρασια. Και εκει΄δεν υα υπαρχει ψυχη που θα πατε. Καλύτερα καμια χαλκιδα για καφε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Παίζει να πάω και εγώ με κάτι φίλους αλλά κατά τις 12 για να έχει φύγει λίγο η υγρασία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Θέλω να έρθω και γω για την βόλτα αλλά και για να σας γνωρίσω. Απλά επειδή πρέπει κατα τις 2 30 πρέπει να είμαι πίσω για μια δουλειά μπορείτε να βάλετε λίγο το πρόγραμμα για να δω αν θα προλάβω? Επίσης το γνωστό περίπτερο στο Χαιδάρι που είναι? μπορείτε να βάλετε ένα γοογλε μαπς?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) https://www.google.gr/maps/preview#!data=!1m6!1m3!1d1117!2d23.601912!3d38.0111832!2m1!2f39.41!2m1!1e3!4m29!3m20!1m5!1zzpHOuM6uzr3OsQ!2s0x14a1bd1f067043f1%3A0x2736354576668ddd!3m2!3d37.9837155!4d23.7293097!1m4!3m2!3d38.0135429!4d23.6016!6e2!3m8!1m3!1d358!2d23.6018957!3d38.0128885!3m2!1i1280!2i916!4f13.1!5m2!13m1!1e1!7m4!11m3!1m1!1e1!2b1&fid=0i7 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2014 από τον Peiraiwths 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Θέλω να έρθω και γω για την βόλτα αλλά και για να σας γνωρίσω. Απλά επειδή πρέπει κατα τις 2 30 πρέπει να είμαι πίσω για μια δουλειά μπορείτε να βάλετε λίγο το πρόγραμμα για να δω αν θα προλάβω? Επίσης το γνωστό περίπτερο στο Χαιδάρι που είναι? μπορείτε να βάλετε ένα γοογλε μαπς?! Ο σκοπος ειναι το πολυ στις 2.30 να ειμαστε πισω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Μαλλον 10 θα συναντηθουμε για να φυγουμε και τεταρτο. Οντως αρκετα πιθανο να εχει υγρασια αλλα τι να κανουμε Στο ρωσσο θα εχει 5 φορες παραπανω. Σε οποια σημεια ειναι οκ θα παμε ,στα υπολοιπα ,τουριστικους ρυθμους Θα γυρισουμε νωρις γιατι εχει να καρφωσει μπαλες ο γερασιμος οποτε ελατε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες