ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Εγώ θα κάνω μια ερώτηση. Όταν βλέπεις μια ευθεία μπροστά σου να χάνεται, έχεις το δικαίωμα να πας με όσα θες, έχεις μηχανάκι που πιάνει κάποια χιλιόμετρα και σταματάει επίσης και το ξέρεις καλά, έχεις χέρια, θα πας με 120; Για πόση ώρα; Αν δεν το τσιτώσεις εκεί, που; Καλώς ή κακώς, η γρήγορη οδήγηση υπάρχει. Άλλοι την κάνουν μέσα στην πόλη και παίρνουν ανθρώπους μαζί τους και άλλοι σε αυτοκινητόδρομο που είναι πιο ελεγχόμενο. Εγώ προσωπικά, δεν το βρίσκω λάθος. Δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω αν θα το κάνω ποτέ για να ξέρω πως είναι, αλλά το βρίσκω απόλυτα λογικό όταν οι συνθήκες το ευνοούν να πας με όσα κρίνεις εσύ ότι θες. Εξ' άλλου, κάθε φορά που καβαλάς παίρνεις ρίσκο. Ρίσκο που θα περάσεις ανάμεσα από αυτοκίνητα, ρίσκο που θα προσπεράσεις από δεξιά, ρίσκο που θα τρέξεις μέσα σε τυφλές διασταυρώσεις, ρίσκο που θα πας με 250 και ρίσκο για τα πάντα. Το θέμα είναι αυτό το ρίσκο να το παίρνεις μόνος σου και όχι να κουβαλάς κάποιον άλλο μαζί. θα απαντησω μονο στο πρωτο ερωτημα εκει που λες αν δεν τσιτωσεις εκει που ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ή τραβα καπου που δεν υπαρχει για τον χ,ζ λογο οριο ταχυτητας και τρεχα και με 500 αμα θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Ακόμα και στην πίστα ........είδαμε φίλοι μου και θρηνήσαμε πρόσφατα τον ικανότατο νεαρότατο αναβάτη που χάθηκε ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Kαθομαι και διαβαζω και ξαναδιαβαζω και ξαναδιαβαζω...μετα γραφω και σβηνω..λεω δε γαμιε...ξαναγραφω ξανασβηνω...λεω ασε τις εντασεις που θα παιξουν αν διαβασουν....τελικα ΜΙΑ ερωτηση σε οποιον... Υπαρχει κανενας που νομιζει οτι σε δημοσιο δρομο με μοτοσυκλετα(επειδη ειμαστε μοτοσυκλετιστες)υπαρχει απολυτος ελεγχος,υπαρχει ασφαλεια κινουμενοι με 150+;....Για σκεφτειτε και τι γινεται με 200+....για φανταστειτε με 250+.......................................... Προσωπικα εχω την αισθηση οτι η αδρεναλινη της ταχυτητας στη μοτοσυκλετα μάς κανει να καυλωνουμε με το γκαζι,τα χωνουμε,λαμβανουμε σαφως οσα μετρα και ελεγχο μπορουμε για την ασφαλεια μας αλλά....αυτο το γμμενο αλλα...ΞΕΡΟΥΜΕ οτι απολυτος ελεγχος δεν υπαρχει...οτι η ζωη μας η ιδια κρεμεται απο μια κλωστη....οτι αν κατσει στραβη απο το πουθενα με ΤΟΣΑ χιλιομετρα στο κοντερ απλα θα φανταστουμε τη ζωη που περασε ως σημερα μπροστα μας,θα επικαλεστουμε τη μανα μας ή την Παναγία με σφιγμενη καρδια και θα εναποθεσουμε την ελπιδα στην Θεα τυχη....................δεν ησαν ολοι τοσο τυχεροι ωστε να μάς διηγηθουν την εμπειρια "εκεινης της στιγμης"... Διαβαζω εμπειρους αναβατες εδω μεσα να γραφετε πραγματα που ουτε οι ιδιοι δεν πιστευετε..και ξερετε πώς το λεω. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ!!!Η μοτοσυκλετα ειναι μαστουρα...ελεγχο εχουμε αλλά η μαστουρα δινει και ψευδαισθηση ωρες ωρες...ΠΡΟΣΟΧΗ! Τιποτ'αλλο... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 από τον mAthosalas 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 η μαστουρα δινει και ψευδαισθηση Τιποτ'αλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Πρέπει να κάτσουμε και να σκεφτούμε πόσες φορές είδαμε τη στραβή και την πηδήξαμε κατά τύχη.......σε ποιά βόλτα ήτανε? Ποιά χρονιά? Τι ήτανε ακριβώς? Λάδια? Σκύλος? Ναι ναι ναι σκύλος.........στην εθνική.......γυρνάγαμε μαζί με το Θωμάκο από την Γλύφα όπου είχαμε συνάντηση Βορείων-Νοτίων.........μ' έκοψε κρύος ιδρώτας.........τον είδες ? Λέω του Θωμά.........όχι μου λέει.......Πού να τονε δεί κατάμαυρος στην άκρη της ΛΕΑ........... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι δύο ειδών : Αυτοί που μαθαίνουν the easy way και αυτοί που μαθαίνουν the hard way αν και εφόσον την πηδήξουν γιατί ο δεύτερος τρόπος δεν εγγυάται ότι αυτή η εμπειρία θα μείνει για να χρησιμεύσει προς γνώση και συμμόρφωση. Ένας λόγος που πήρα το σκουτεράκι και έδωσα κοντά πέντε χιλιάρικα μετρητά για να το πάρω ενώ με τόσα λεφτά μετρητά έπαιρνα μπούζα χαρτί στην κυριολεξία ήτανε <<για να μην έχω γκάζι στο δεξί χέρι>> είχα καταλάβει τι έπαιζε και δεν ήθελα γκάζια γιατί είναι γλυκά τα μαμημένα........ Βέβαια τελικά την έφαγα ακόμα και με το σκουτεράκι αλλά και εκεί πιστεύω πως το παρατράβηξα......... Δεν είναι θέμα φόβου, δεν είναι κάτι άλλο, απλά ρε παιδιά δεν πρέπει να το τραβάμε από τα μαλλιά το πράμα γιατί απλά όπως λέει ο αθάνατος Ελληνικός Λαός <<όποιος πηδάει πολλά παλούκια, κάποιο θα του μπεί στο κώλο>>. Τι άλλο να πούμε? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω ρε γαμώτο διαβάζω τόσα ποστ και αισθάνομαι λαλάκας που δεν έχω πιάσει ποτέ στη ζωή μου πάνω απο 140... Και είπαμε το τέρας τρανσάλπ πιάνει 170-175 τελική :P. Ο τυπος στο βιντεο φρεναρε στο ανωτερο οριο που εχω πιασει. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 από τον bestoftherest7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Ποσους παλμους να επιασε η καρδουλα του???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 θα απαντησω μονο στο πρωτο ερωτημα εκει που λες αν δεν τσιτωσεις εκει που ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ή τραβα καπου που δεν υπαρχει για τον χ,ζ λογο οριο ταχυτητας και τρεχα και με 500 αμα θες Το είπε και παιδί στην πίσω σελίδα, δεν υπάρχει όριο ταχύτητας στην αριστερή λωρίδα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά μετά τα 130χλμ η ευθύνη είναι δικιά σου, ό,τι και να γίνει. Αφήστε τα όρια του ΚΟΚ απ έξω. Το θέμα είναι πόσα αντέχουν τα όρια το καθένα και τι χέρια έχει. Γιατί τα 250 τα πιάνεις εύκολα, και εγώ τα πιάνω. Το πως και αν θα σταματήσεις παίζει ρόλο. Αυτό πρέπει να μάθουμε από το βίντεο και να αφήσουμε το πως και το γιατί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Υπαρχει κανενας που νομιζει οτι σε δημοσιο δρομο με μοτοσυκλετα(επειδη ειμαστε μοτοσυκλετιστες)υπαρχει απολυτος ελεγχος,υπαρχει ασφαλεια κινουμενοι με 150+;....Για σκεφτειτε και τι γινεται με 200+....για φανταστειτε με 250+.......................................... Όχι Κώστα. Δεν υπάρχει απόλυτος έλεγχος, ούτε στα 140, ούτε στα 250 ούτε στα 300. Πουθενά δεν έγραψα πως υπάρχει. Αλλά στη μοτοσυκλετιστική μας ζωή, γενικά δεν υπάρχει ο απόλυτος έλεγχος. ΠΟΥΘΕΝΑ. Γιαυτό κι έχω σταματήσει να κυνηγάω το απόλυτο και ουτοπικό «ασφαλές», γνωρίζοντας εκ προοιμίου πως είναι ανέφικτο. Όλη μας η ζωή είναι ανασφαλής. ΌΛΗ. Επιτρέψτε μου να αφήσω έξω εκείνο το κομμάτι που μου φτιάχνει το μυαλό και την ψυχή. Έχω άλλα 100 πράγματα να με απασχολούν για την ασφάλεια μου και τις ανασφάλειές μου. Σκεφτείτε πόσα πράγματα θεωρούσαμε ασφαλή τόσα χρόνια και τι γίνεται τώρα. Εξασφαλισμένες δουλειές, εξασφαλισμένα χρήματα στην τράπεζα, εξασφαλισμένη σύνταξη και γηρατειά, εξασφαλισμένη κατοικία, εξασφαλισμένο αφορολόγητο και μπλα μπλα μπλα...... Ειλικρινά....πόσο επικίνδυνα είναι όλα εκεί έξω. Και απλά στήσαμε στον τοίχο το στιγμιαίο άνοιγμα στα 250+. Πάω να κοιμηθώ. Στην ασφαλή αγκαλιά του Μορφέα. Αν πεθάνω, πείτε του Μορφέα να πάει να γ@μηθεί :lol: 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 http://www.youtube.c...h?v=AEdscP8HT-Y να και ένας τετράτροχος απρόσεκτος φίλος μας σε δρόμο 2 λωρίδων.. Απορώ τι θα γινόταν αν πεταχτεί ένα "shift" εκτός από τα προφανή ..... Ο 4τροχος φίλος μας επιμένει 2 λεπτά και 25" για να 300αρίσει. Την ίδια δουλειά θα κάνει σε μόλις 25" (βασικά λιγότερα) μια οποιαδήποτε SS1000 ή Hypersport!! Αν στα 55 σου δεν μπορεις να αντιληφθείς τη διαφορά του τρέχω να ευχαριστηθω με το τρέχω με την ταυτότητα στο στόμα δεν σου φταίω εγώ. Και μάλλον δεν θα την καταλάβεις τώρα.... Πετράν, συμπάθα με, αλλά το να πιάσεις 250km/h σε μια ευθεία της Ε.Ο. με 2 ή 3 λωρίδες ανά ρεύμα και νησίδα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, δεν είναι ο ορισμός του «οδηγώ με την ταυτότητα στο στόμα». Ναι, υπάρχουν διαδρομές που μπορείς να ευχαριστηθείς και με (δραματικά) λιγότερα km/h. Αλλά και εκεί, θα υπάρχουν άλλοι που θα λένε πως πάλι τρέχουμε και μπορούμε και πιο αργά και λιγότερο επικίνδυνα κοκ. Πάντα θα υπάρχει το «μειώστε την ταχύτητα». Και πάντα θα εμφανίζεται ένας περιορισμός για να είμαστε ασφαλείς. Αλλού θα είναι το όριο ταχύτητας, αλλού το ραντάρ της αστυνομίας, αλλού ο περιορισμός ισχύος, αλλού κόφτης ταχύτητας κοκ. Σε λίγα χρόνια θα έχουμε και τα μαύρα κουτιά και τον εντοπισμό και έλεγχο μέσω gps και σβήσιμο ή κόψιμο του μοτέρ από το κέντρο διαχείρισης της κυκλοφορίας «για το καλό μας». Παιδιά,γειά σας!Νέο μέλος,(θα συστηθώ στα ''Νέα μέλη'',μόνο τον andreasp γνωρίζω),και θα συμφωνήσω με τα παραπάνω περιγράφοντας με τη σειρά μου πόσο τρομακτικό είναι να κινείσαι με 140-150 χλμ/Ω με το bandit τότε,(andreasp με αναγνώρισες),να βλέπεις στους καθρέφτες ένα ''σμήνος'' μαχητικών ss να έρχονται με όσα...,να σε περνάνε μέσα στα τούνελ κουνώντας σε με το ρεύμα αέρα και τρομοκρατώντας σε με τον θόρυβο αλά... F16!Περιγράφω τον εαυτό μου ως ''μεσοάσχετο'' αναβάτη όσον αφορά στη γρήγορη οδήγηση,συντηρητικό,με μέση αντίληψη του χώρου και του χρόνου,και σίγουρα νοιασμένο για τους επικείμενους κινδύνους και αυτούς που θα κινούνται με πολύ υψηλότερες ταχύτητες.Υποθέτω ότι ο αντίστοιχος μέσος οδηγός ''τουτού'',όλα τα παραπάνω τα διαθέτει σε πολύ χαμηλότερο βαθμό... Καλώς ήρθες κι από μένα! Καλή συνέχεια! Ο αντίστοιχος μέσος οδηγός αυτοκινήτου, δε θα τρομάξει τόσο εύκολα αφού είναι απομονωμένος στην εικονική ασφάλεια του κουτιού του. Την ηχομόνωση, την άνεση, την «ασφάλεια» του κλουβιού του! Αν θεωρείς τον εαυτό σου «μεσοάσχετο», αντί να κοιτάς τρομαγμένος τους άλλους, έχεις σκεφτεί μήπως μπορείς να βελτιώσεις τις ικανότητές σου ή απλά να τσεκάρεις αν τελικά σου ταιριάζει η μοτοσυκλέτα? Αν όντως υστερείς, εκπαιδεύσου/βελτιώσου. Αν δε γουστάρεις, ίσως η αλλαγή χόμπυ να σου κάτσει καλύτερα. Θα συμφωνήσω με τον ANDREASP. Τα μαχαίρια φτιάχτηκαν για να κόβουν, όχι για να κάνουν εξαέρωση στα καλοριφέρ. Από εδώ και πέρα όποιος περνάει από μπροστά μου θα τον σφάζω! Τι θα πει ότι φτιάχτηκαν για να κόβουν το ψωμί και το φαγητό. Κόβουν κύριε, έ θα σε σφάξω! Υπάρχουν μαχαίρια και μαχαίρια. Αν πάρω μαχαίρι για ψωμί και εσύ για καθαρισμό ψαριών, σίγουρα εγώ θα κόψω πολλές παραπάνω φέτες ψωμί και αποκλείεται να τραυματιστώ ή να κουραστώ, σε αντίθεση με σένα. Από την άλλη, το κάθε εργαλείο θέλει τον μάστορά του. Ο χασάπης θα χειριστεί τον μπαλτά πολύ πιο επιδέξια και ταχύτερα από μένα. Δεν είναι πιο επικίνδυνος ο χασάπης. Εγώ θα είμαι....... Ναι, τα επιδέξια χέρια σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εργαλεία κάνουν θαύματα. Τα κατάλληλα εργαλεία σε ακατάλληλα χέρια είναι εγκληματικά....... Ας θυμηθούμε την κλασσική ιστορία με τον τύπο που πήγαινε με 240 και στούκαρε στο φορτηγό, το οποίο τον έσερνε νεκρό για 2 χιλιόμετρα μέχρι ο οδηγός να καταλάβει τι έγινε: http://ettanps.blogs...20mph-gets.html Μπορώ κι εγώ να «θυμηθώ» φωτογραφίες από δυστυχήματα πόλης ανατριχιαστικές και ικανές να μας γυρίσει το στομάχι. Θα προτιμήσω να παραθέσω ένα link από το NHTSA ( National Highway Traffic Safety Administration, USA ) που σίγουρα βγάζει πιο ασφαλή συμπεράσματα περί ασφάλειας. Ομοίως και το link με τα συμπεράσματα μελέτης άλλου Αμερικάνικου πανεπιστημίου. Οι λόγοι που πήρε κάποιος το οτιδήποτε, είτε είναι μηχανή, είτε πιστόλι, είτε χειροβομβίδα, δε του δίνει το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει όπου και όπως θέλει. Ας πάει στην πίστα να πιάσει και τα 1200km/h και να μάθει εκεί να οδηγάει με αυτές τις ταχύτητες. Επάνω μου θα μάθει; Και θα πεις τώρα, δεν υπάρχουν πίστες. Μαζί σου, πιο πολύ με καίει απ' ό,τι φαντάζεσαι που δεν υπάρχουν (ελπίζω για την ώρα), αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι, δεν είναι δικαιολογία. Έχω οδηγήσει και εγώ με 250+ αλλά γνωρίζοντας ότι για ό,τι γίνει ευθύνομαι μόνο εγώ. Γιώργο, με την κούκλα σου, στην εθνική (πχ Εγνατία) πηγαίνεις με 130km/h? Υπάρχει πίστα για 250άρες στην Ευρώπη? (εξαιρώ το Nardo). Υπάρχει έστω πίστα στην Ελλάδα τώρα που μιλάμε? Επάνω σου κανείς δε θα μάθει βρε 'συ! Οι μοτοσυκλέτες, στατιστικά μιλώντας, δεν πρόκειται να σε προβληματίσουν στις Εθνικές οδούς αφενός γιατί είναι πολύ μικρότερες σε όγκο (οπότε το να τρακάρουν δύο μοτοσυκλέτες σε έναν φαρδύ δρόμο σα τις Εθνικές είναι ουσιαστικά ελάχιστη πιθανότητα) και συνήθως κινούνται παράλληλα. Ευθύνεσαι εσύ αν πχ σου φύγει η μηχανή (χτύπα ξύλο) για τα χωράφια. Αν έρθει ένα αυτοκίνητο και πέσει πάνω σου, θα ευθύνεσαι εσύ? Έχει τεράστια διαφορά το φτάνω σώος και το γυρνάω ασφαλής. Από τη στιγμή που γύρισε σπίτι χωρίς να συμμετέχει σε οποιαδήποτε μορφή ατυχήματος, παρέμεινε ασφαλής. Η χρήση του όρου σώος, σημαίνει πως κάποιος αναγκαστικά συμμετείχε σε κάποια άσχημη διαδικασία (ελαφρά ή βαρύτερη) και «την έβγαλε καθαρή». Ατυχώς την χρησιμοποίησε ο Ανδρέας. Στην ουσία, αλλιώς το έγραψε. Για να μην παρεξηγηθώ! Δεν είμαι από αυτούς που δεν τρέχουν. Μάλλον δεν είμαι από αυτούς που δεν έτρεχαν. Το να κοκορεύομαι όμως σε ένα φόρουμ γεμάτο εικοσάχρονα δεν μεγαλώνει ούτε τον ανδρισμό μου ούτε κάνει καλό σε κανέναν από τους αναγνώστες. Δική μου συμβουλή είναι να κρατήσουμε λίγο πιο υπεύθυνη στάση σε κάποια πολύ ευαίσθητα θέματα. Με το θέμα Κράνος, ζώνη, ταχύτητα, αλκοόλ, φιγούρα ας είμαστε λίγο προσεκτικοί Φάουλ Δημήτρη. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε αύξηση μορίου ή μαγκιά στα λεγόμενα. Ίσα ίσα. Οι χαρακτηρισμοί έπεσαν κυρίως από τους υπέρμαχους της ασφάλειας. Και το περίεργο είναι πως μιλάμε για ασφάλεια σε έναν χώρο που εκ προοιμίου είναι ανασφαλής. Σα να λέμε πως στην λωρίδα της Γάζας το να καπνίζεις είναι επικίνδυνο για την υγεία!! Οπότε, άσε στην άκρη την θεωρεία σου περί μικροτσουτσουνισμού, γιατί αφενός αδικεί παράφορα όσους έχουν αντίθετη άποψη με σένα, αφετέρου δε νομίζω πως βοηθά στην κουβέντα! Τα περί υπεύθυνης στάσης, τα έχω αναφέρει και πιο πάνω. Τα εικοσάχρονα μπορούμε να τα προστατέψουμε με την κουβέντα και όχι την απαγόρευση! Νομίζω ότι έγινε γενικότερα αντιληπτό αυτό που θέλω να πω, δε χρειάζεται να σπαταλήσω χρόνο για να αντιπαρατεθώ σε παιδικά σχόλια, επιχειρήματα και συμπεράσματα. Η διαφορετική άποψη, δεν είναι αυτομάτως παιδικό επιχείρημα βρε Γιώργο! Προτιμώ να καταθέσεις την άποψή σου, τις ιδέες σου, από το να καταθέτεις την άρνησή σου! Ωραίο μηχανάκι έχεις, εμπειρία έχεις, κατάθεσε τις σκέψεις σου. Οι νέοι θα σε ακούσουν πολύ περισσότερο αν τα πεις, παρά αν τα κρύψεις πίσω από τις λέξεις! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Καλημέρα σε όλους τους φίλους ! Εγώ και το ποδαράκι μου δηλαδή το σύνολο <<Καθιστός Ταύρος>> τη γλύτωσα από το χεσίδι του Γιάννη λόγο τραυματισμού ! Φίλοι ξαναλέω μη παρεξηγηθούμε......ουδείς αναμάρτητος ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Ο 4τροχος φίλος μας επιμένει 2 λεπτά και 25" για να 300αρίσει. Την ίδια δουλειά θα κάνει σε μόλις 25" (βασικά λιγότερα) μια οποιαδήποτε SS1000 ή Hypersport!! Πετράν, συμπάθα με, αλλά το να πιάσεις 250km/h σε μια ευθεία της Ε.Ο. με 2 ή 3 λωρίδες ανά ρεύμα και νησίδα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, δεν είναι ο ορισμός του «οδηγώ με την ταυτότητα στο στόμα». Ναι, υπάρχουν διαδρομές που μπορείς να ευχαριστηθείς και με (δραματικά) λιγότερα km/h. Αλλά και εκεί, θα υπάρχουν άλλοι που θα λένε πως πάλι τρέχουμε και μπορούμε και πιο αργά και λιγότερο επικίνδυνα κοκ. Πάντα θα υπάρχει το «μειώστε την ταχύτητα». Και πάντα θα εμφανίζεται ένας περιορισμός για να είμαστε ασφαλείς. Αλλού θα είναι το όριο ταχύτητας, αλλού το ραντάρ της αστυνομίας, αλλού ο περιορισμός ισχύος, αλλού κόφτης ταχύτητας κοκ. Σε λίγα χρόνια θα έχουμε και τα μαύρα κουτιά και τον εντοπισμό και έλεγχο μέσω gps και σβήσιμο ή κόψιμο του μοτέρ από το κέντρο διαχείρισης της κυκλοφορίας «για το καλό μας». Καλώς ήρθες κι από μένα! Καλή συνέχεια! Ο αντίστοιχος μέσος οδηγός αυτοκινήτου, δε θα τρομάξει τόσο εύκολα αφού είναι απομονωμένος στην εικονική ασφάλεια του κουτιού του. Την ηχομόνωση, την άνεση, την «ασφάλεια» του κλουβιού του! Αν θεωρείς τον εαυτό σου «μεσοάσχετο», αντί να κοιτάς τρομαγμένος τους άλλους, έχεις σκεφτεί μήπως μπορείς να βελτιώσεις τις ικανότητές σου ή απλά να τσεκάρεις αν τελικά σου ταιριάζει η μοτοσυκλέτα? Αν όντως υστερείς, εκπαιδεύσου/βελτιώσου. Αν δε γουστάρεις, ίσως η αλλαγή χόμπυ να σου κάτσει καλύτερα. Υπάρχουν μαχαίρια και μαχαίρια. Αν πάρω μαχαίρι για ψωμί και εσύ για καθαρισμό ψαριών, σίγουρα εγώ θα κόψω πολλές παραπάνω φέτες ψωμί και αποκλείεται να τραυματιστώ ή να κουραστώ, σε αντίθεση με σένα. Από την άλλη, το κάθε εργαλείο θέλει τον μάστορά του. Ο χασάπης θα χειριστεί τον μπαλτά πολύ πιο επιδέξια και ταχύτερα από μένα. Δεν είναι πιο επικίνδυνος ο χασάπης. Εγώ θα είμαι....... Ναι, τα επιδέξια χέρια σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εργαλεία κάνουν θαύματα. (έχω κλάψει τρεις τέσσερις χεράδες φίλους μου) Τα κατάλληλα εργαλεία σε ακατάλληλα χέρια είναι εγκληματικά....... Μπορώ κι εγώ να «θυμηθώ» φωτογραφίες από δυστυχήματα πόλης ανατριχιαστικές και ικανές να μας γυρίσει το στομάχι. Θα προτιμήσω να παραθέσω ένα link από το NHTSA ( National Highway Traffic Safety Administration, USA ) που σίγουρα βγάζει πιο ασφαλή συμπεράσματα περί ασφάλειας. Ομοίως και το link με τα συμπεράσματα μελέτης άλλου Αμερικάνικου πανεπιστημίου. Γιώργο, με την κούκλα σου, στην εθνική (πχ Εγνατία) πηγαίνεις με 130km/h? Υπάρχει πίστα για 250άρες στην Ευρώπη? (εξαιρώ το Nardo). Υπάρχει έστω πίστα στην Ελλάδα τώρα που μιλάμε? Επάνω σου κανείς δε θα μάθει βρε 'συ! Οι μοτοσυκλέτες, στατιστικά μιλώντας, δεν πρόκειται να σε προβληματίσουν στις Εθνικές οδούς αφενός γιατί είναι πολύ μικρότερες σε όγκο (οπότε το να τρακάρουν δύο μοτοσυκλέτες σε έναν φαρδύ δρόμο σα τις Εθνικές είναι ουσιαστικά ελάχιστη πιθανότητα) και συνήθως κινούνται παράλληλα. Ευθύνεσαι εσύ αν πχ σου φύγει η μηχανή (χτύπα ξύλο) για τα χωράφια. Αν έρθει ένα αυτοκίνητο και πέσει πάνω σου, θα ευθύνεσαι εσύ? Από τη στιγμή που γύρισε σπίτι χωρίς να συμμετέχει σε οποιαδήποτε μορφή ατυχήματος, παρέμεινε ασφαλής. Η χρήση του όρου σώος, σημαίνει πως κάποιος αναγκαστικά συμμετείχε σε κάποια άσχημη διαδικασία (ελαφρά ή βαρύτερη) και «την έβγαλε καθαρή» Οι τρακοσάρες στην Ε.Ο. είναι αυτό που περιγράφεις. Ατυχώς την χρησιμοποίησε ο Ανδρέας. Στην ουσία, αλλιώς το έγραψε. Φάουλ Δημήτρη. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε αύξηση μορίου ή μαγκιά στα λεγόμενα. (Η λογική την έχω μεγάλη (τη μηχανή) και γκαζώνω με δική μου ευθύνη επειδή κυκλοφορώ μόνος μου στους Ελληνικούς και όχι μόνο δρόμους, φυσικά και δεν είναι μαγκιά, μαλακία είναι) Ίσα ίσα. Οι χαρακτηρισμοί έπεσαν κυρίως από τους υπέρμαχους της ασφάλειας. Και το περίεργο είναι πως μιλάμε για ασφάλεια σε έναν χώρο που εκ προοιμίου είναι ανασφαλής. Σα να λέμε πως στην λωρίδα της Γάζας το να καπνίζεις είναι επικίνδυνο για την υγεία!! Οπότε, άσε στην άκρη την θεωρεία σου περί μικροτσουτσουνισμού, γιατί αφενός αδικεί παράφορα όσους έχουν αντίθετη άποψη με σένα, αφετέρου δε νομίζω πως βοηθά στην κουβέντα! Τα περί υπεύθυνης στάσης, τα έχω αναφέρει και πιο πάνω. Τα εικοσάχρονα μπορούμε να τα προστατέψουμε με την κουβέντα και όχι την απαγόρευση! Το λαϊκίζεις με τις λέξεις μόριο - Μικροτσουτσουνισμός αλλά κατά τα άλλα τα ίδια λέμε... Η διαφορετική άποψη, δεν είναι αυτομάτως παιδικό επιχείρημα βρε Γιώργο! Προτιμώ να καταθέσεις την άποψή σου, τις ιδέες σου, από το να καταθέτεις την άρνησή σου! Ωραίο μηχανάκι έχεις, εμπειρία έχεις, κατάθεσε τις σκέψεις σου. Οι νέοι θα σε ακούσουν πολύ περισσότερο αν τα πεις, παρά αν τα κρύψεις πίσω από τις λέξεις! Πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω τέτοιες απαντήσεις. Ωραίος ο Ksino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Βλέπω διαβάζω, γράφετε ξαναγράφετε... ρουφάτε το ζουμί του κώνωπα όσο δεν πάει... Ναι το γκάζι είναι γλυκό, αλλά μαγκιά δεν είναι να τρέξεις. Για να τρέξεις αρκεί μια κίνηση του δεξιού καρπού. Η μαγκιά είναι να μπορείς να σταματήσεις... Ναι όλοι όσοι έχουμε μηχανάκια μεγάλου κυβισμού, έχουμε ανοίξει μία ή περισσότερες φορές πάνω από τα 200 ή και έχουμε τελικιάσει... Και για να μη μιλάω στον πληθυντικό (γιατί όλο και κάποιος θα πεταχτεί και θα πει όχι ρε μάγκα εγώ δεν έχω κτλ κτλ) έχω τελικιάσει άπειρες φορές, έχω κάνει κόντρες στην εθνική, από δευτέρα, τρίτη, τετάρτη ότι ταχύτητα θες... Βέβαια όσες φορές το έχω κάνει, έχω φροντίσει να μην υπάρχει αμάξι μπροστά στο χιλιόμετρο. Τώρα αν πεταχτεί σκύλος τουλάχιστον θα πάω με χαμόγελο... Το φάουλ του οδηγού μοτοσκλέτας είναι ότι δεν προέβλεψε την προσπέραση του swift. Για τον οδηγό του swift δεν το συζητώ. Θα έπρεπε ο οδηγός μοτοσυκλέτας βλέποντας 2 αμάξια το ένα πίσω από το άλλο, να κόψει μήπως ο πίσω είναι αρκετά μ@λάκας και δεν κοιτάξει καθρέφτη πριν προσπεράσει, και αν περνώντας έμενε στη θέση του το swift, να ξανάνοιγε... Για ΚΟΚ κτλ δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε, κανείς μας δεν είναι νομιμος, ακόμα και οι οδηγοί μικρών κυβικών. Θες να τρέξεις (εκτός πίστας); Τρέξε με ασφάλεια! (όσο αντιπαραθετικοί μπορεί να είναι οι δύο αυτοί όροι). Μην περιμένεις από κανέναν να σε προσέξει, ειδικά αν έχεις μοτοσυκλέτα. Τώρα συνεχίστε να τσακώνεστε :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Ε'ισ' ωραίος ρε ΚαΤεΜά ! Και ας τρέχεις όποτε δεν είσαι ξέρεις που.......... :tooth: Υ.Γ.Καλαμπούρι Γιώργη μη με μαλώσεις πάλι,λέμε αυτό που πρέπει ρε φιλαράκι αφού τόχεις καταλάβει. :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Αυτός μόνο στο συνεργείο πάει τρέχοντας και το έχει τελικιάσει στο playstation. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στην Πάτρα τον άφησα να με περάσει γιατί τον λυπήθηκα..........ήμουν πεζός 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Α χα χα χα χα .............ο Ζώρζ ξαναχτυπά ! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Μπορώ κι εγώ να «θυμηθώ» φωτογραφίες από δυστυχήματα πόλης ανατριχιαστικές και ικανές να μας γυρίσει το στομάχι. Θα προτιμήσω να παραθέσω ένα link από το NHTSA ( National Highway Traffic Safety Administration, USA ) που σίγουρα βγάζει πιο ασφαλή συμπεράσματα περί ασφάλειας. Ομοίως και το link με τα συμπεράσματα μελέτης άλλου Αμερικάνικου πανεπιστημίου. Φίλε δε διαφωνώ με τα συμπεράσματα της έρευνας. Ναι, οκ, τα αυτοκίνητα φταίνε για όλα. Το δέχομαι βάσει της έρευνας. Αυτό που έχει σημασία και αυτό που ήθελα να τονίσω έιναι ότι με 240km/h κινδυνεύεις. Φταις δε φταις. Εσύ μπορείς να έχεις κ@υλες και να βγαίνεις στην εθνική με 300, αλλά δεν έχουν όλοι οι χρήστες του δρόμου τις ίδιες κ@υλες. Και όταν πας με διπλάσια ταχύτητα από όσο πάνε οι άλλοι, είσαι επικίνδυνος και άμυαλος. Πόσο μάλλον γνωρίζοντας ότι τα αυτοκίνητα είναι μια μόνιμη απειλή για τις μοτοσυκλέτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βέβαια όσες φορές το έχω κάνει, έχω φροντίσει να μην υπάρχει αμάξι μπροστά στο χιλιόμετρο. Περίμενα πολλές σελίδες γι΄αυτή την ατάκα. Ο γκαζιάρης φίλος μας από την Χαλκίδα έθεσε τον παράγοντα ο οποίος λείπει από την συζήτηση και η έλλειψη του οποίου δημιουργεί την παρεξήγηση και την κόντρα ανάμεσα στους "εγκρατείς" και τους "θερμόαιμους". Κι έχει μεγάλη σημασία ότι ο ίδιος συγκαταλέγεται στους "θερμόαιμους". Ποιοες είναι δηλαδή οι προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οποίες μπορεί κάποιος να τελικιάζει το SS του με σχετική ασφάλεια για τον εαυτό του και χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τους γύρω του; Σελίδες επί σελίδων μοιάζει οι μεν να θέλουν να αφαιρέσουν από τους δε το δικαίωμα να τελικιάζουν και οι δε να θέλουν να υπεραμυνθούν του δικαιώματος τους να τελικιάζουν. Μα τι υπεραπλούστευση αλήθεια.... Είναι πασιφανές ότι στο συγκεκριμένο βίντεο δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να τελικιάσει κάποιος. Δύο λωρίδες μόνο, αυτοκίνητα μπροστά, όσο να ΄ναι κομματάκι ριψοκίνδυνο να περάσεις όχημα στην διπλανή λωρίδα με +100 χ.α.ω. Ποιες είναι λοιπόν οι προϋποθέσεις; Να μην υπάρχει κανείς μπροστά στα ΧΧΧ μέτρα σε δρόμο με δύο λωρίδες;Να μην υπάρχει κανείς μπροστά στα ΧΧΧ μέτρα στις δύο αριστερές λωρίδες σε δρόμο με τρεις λωρίδες και ας κινούνται με 80 χ.α.ω. στην δεξιά;Όταν υπάρχει όχημα στην διπλανή λωρίδα με πόσα +ΧΧΧ χ.α.ω.το περνάω; Εύγε Γιώργο, τελικά η ο εβδομαδιαίος πόνος της κάθε Τρίτης μάστορα σου έχει φτιάξει χαρακτήρα! ΥΓ. Ας μου συγχωρέσετε τους όρους "εγκρατείς" και "θερμόαιμοι" ήταν απλώς εξυπηρετικοί για το επιχείρημα μου. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 ... Δυσκολεύομαι να καταλάβω αν είσαι ειρωνικός ή όχι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) 300km/h σημαίνει πως κάνει το χιλιόμετρο σε 12sec. Πως αν δείς ένα εμπόδιο στο 1 χμ έχει 12 sec να σκεφτείς αν θα φρενάρεις ή θα το αποφύγεις, να ενεργοποιήσεις τα φρένα, να σταματήσεις. Το χμ καλό φαίνεται... τα 12 sec δεν μου φτάνουν Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 από τον dimitrishndsm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εσυ δεν ελεγες καποτε οτι εχεις μηχανη με Χ(πολλα) αλογα και Χ(αποιρη) ροπη, αλλα εκτος πιστας το πηγαινεις ρελαντι? Μετα οταν σου ελεγα οτι δε μπορουν να μπουν ολοι πιστα, με ειρωνευοσουν ως τρελο(εγω και ολοι οι αλλοι) που τρεχω εξω και βγαζω το αχτι μου σκοτωνοντας τον εαυτο μου και τους γυρω και δε θα επρεπε καν να εχω μηχανη Περιεργα πραγματα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Εσυ δεν ελεγες καποτε οτι εχεις μηχανη με Χ(πολλα) αλογα και Χ(αποιρη) ροπη, αλλα εκτος πιστας το πηγαινεις ρελαντι? Μετα οταν σου ελεγα οτι δε μπορουν να μπουν ολοι πιστα, με ειρωνευοσουν ως τρελο(εγω και ολοι οι αλλοι) που τρεχω εξω και βγαζω το αχτι μου σκοτωνοντας τον εαυτο μου και τους γυρω και δε θα επρεπε καν να εχω μηχανη Περιεργα πραγματα Δεν διάβασες καλά το ποστ όμως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Δεν διάβασες καλά το ποστ όμως Πολυ καλα το διαβασα και πολυ καλα τα λες. Βεβαια απεχει αρκετα απο οσα ειχες πει τοτε και την απολυτη φυση τους. Απλα μου εκανε εντυπωση και ηθελα να το επισημανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Δυσκολεύομαι να καταλάβω αν είσαι ειρωνικός ή όχι! Πιανει 220 το ktm??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Kανα Depon παιζει;... Τοσα σεντονια μαζεμενα...ΕΛΕΟΣ!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες