ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Αγαπητοί-ες σύντροχοι-ισες. Δυστυχώς μετά το γνωστό ατύχημα και την χειρουργική περιπέτεια των 7 ωρών που γνωρίζετε όλοι ήλθε η επαχθής ώρα να γράψω τούτες τις αράδες που εύχομαι να μην τις γράψει κανείς σύντροχος στο μέλλον. Όταν τελείωσε η εγχείρηση ήρθε ο γιατρός που με εγχείρησε καλή του ώρα και αφού μούπε προφορικά ότι το κάταγμα ήτανε πρωτόγνωρο και ότι το πόδι είχε σπάσει σε πολλά σημεία από τα οποία μάζεψε όσα μπορούσε να μαζέψει και όσα βρήκε γιατί αρκετά είχανε χαθεί, πρόσθεσε ότι άμα ξαναπάω σε τέτοια χάλια δεν θα με ξαναφτιάξει......... Νόμιζα ότι έκανε πλάκα και συνέχισα και εγώ με το γνωστό μου καλαμπούρι άσχετα με τους πόνους ότι <<εγώ θα βάλω την ταυτότητα στο στόμα και θα ξανάρθω και άμα θές μη με φτιάχνεις>>. Γελάσαμε αλλά προφανώς εγώ ο ανόητος δεν ήξερα ότι δεν έκανε πλάκα ο άνθρωπος και εξαιρετικός επιστήμονας και μάλλον λόγο χαρακτήρα και πρώην επαγγέλματος που δεν φοβάμαι με τίποτα παρά μόνο τον Ύψιστο είπα από μέσα μου καλά και άμα γίνω καλά εμπρός προς τη δόξα τραβά........ Σήμερα πριν λίγο πήγα και εδώόπου αφού με εξέτασε και ο εκεί καθηγητής μούπε ακριβώς τα ίδια πράγματα (χωρίς να γνωρίζει τι είχε πεί ο άλλος γιατρός αν και τον γνώριζε ως συνάδελφο και εξαιρετικό επιστήμονα) προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να πατήσω το πόδι ούτε κατά λάθος και πάρει βάρος γιατί αλλιώς θα το χάσω. Εξήρε δε την καταπληκτική δουλειά του χειρουργού που κατάφερε και μάζεψε αυτό το διαλυμένο πόδι. Η θεραπεία με το υπερβαρικό οξυγόνο θα ξεκινήσει από Δευτέρα και θα διαρκέσει 30 θεραπείες από 5 την βδομάδα ήτοι 6 εβδομάδες. Μου τόνισε δε και αυτός ότι το παραμικρό αν ξανασυμβεί στο ήδη ταλαιπωρημένο αυτό πόδι στο μέλλον θα μείνω ανάπηρος οπότε μετά από 36 χρόνια στους δύο τροχούς ήλθε η ώρα να αποχαιρετίσω τα όπλα και να κρεμάσω το ξίφος. Εύχομαι σε όλους και όλες να είστε πάντα όρθιοι και ποτέ να μην συμβεί τίποτα σε κανένα σας. Για μένα οι μακρυνές βολτίτσες με τους δύο τροχούς τελείωσαν και θα περιοριστώ εδώ μέσα είτε με το SHάκι μου αν επισκευάζεται είτε με κάτι μικρότερο. Φυσικά τόσο στο εδώ όσο και στα λοιπά φόρουμ-παρέες-συναντήσεις ακόμα και βόλτες δεν θα χαθώ αλλά στις έξω βόλτες θάρχομαι με το αμάξι. Σας φιλώ όλους σας αγαπώ όλους και εύχομαι τα καλύτερα για όλους και όλες ! Και με αυτό το κομμάτι αποχαιρετώ τους δύο τροχούς : For the last time ......... 42 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Ω ρε φιλε πονεσε η καρδια μου με αυτα που διαβασα. Ακομα και σε μετακινησεις εντος πολης κινδυνευεις εαν ειναι τοσο ευαισθητο το ποδι. Ειναι πολυ δυσκολη η θεση σου. Τι να πω κουραγιο και πιστευω θα βρεις κατι να αναπληρωσει το κενο. Καλη δυναμη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Άρε Σαββούκο,καλά λένε πως όσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος όλος.Δύσκολη στιγμή αυτή που καλείσαι να αντιμετωπίσεις,αλλά κράτα γερά.Δυστυχώς πρέπει να αποχωριζόμαστε τα πράγματα που αγαπάμε όταν γίνονται επικίνδυνα για την υγεία μας. Δε πειράζει μη στεναχωριέσαι,να σαι γερός για να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να σε χαίρονται και αυτοί. Σιδερένιος εύχομαι και μη μασάς!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 τι λες τωρα ρε φιλε.. :/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Κρίμα Σάββα αλλά πάνω απ' όλα η υγεία. Καλή ανάρρωση να έχεις με πολλή προσοχή, καλύτερα να σταματήσεις τις βόλτες παρά να πάθεις τίποτα χειρότερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Oχι ρε Σαββα... Δεν περιμενα τετοια εξελιξη για το ατυχημα σου, με τιποτα ομως... Μην σε παιρνει απο κατω, ξερω πως με τον χαρακτηρα, και το καλαμπουρι σου, δεν θα μασησεις, και θα μπαλωσεις τα κενα! Αλλωστε οπως ειπες τις βολτες δεν τις χανεις. Μηπως ομως, και η κινηση εδω γυρω γυρω στην πολη, εγκυμωνει τους ιδιους (και περισσοτερους) κινδυνους απο μια βολτα στην επαρχεια; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 περαστικα ρε φιλε και καλο κουραγιο , αλλα μη σε παιρνει απο κατω... δεν ειπαμε για ταρζανιες, απλα η απαισιοδοξια δεν βοηθαει σε καμια περιπτωση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Και ποιος μου λεει εμενα οτι οι γιατροι δεν εχουνε beverly και στα ειπαν επιτηδες επειδη τους εχεις με το sh; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motomorinis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 πρώτα σου εύχομαι περαστικά και μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω δευτερα το ότι δεν θα καβάλας δεν σημαίνει ότι δεν γράφεις -συμμετέχεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Μας στεναχώρησες. :( Ο γιατρός δεν είπε όμως κάτι για δικάβαλλο ε; :D αυτά για να βλέπετε μερικοί τι παθαίνεις αν οδηγείς σκούτερ...... :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Ποοοοοοοοοο μλκια. Περαστικά . Νερο με ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Σαββα,εκτιμω και απ'όσο σε ξερω και απ'οσα εγραψες,οτι καταλαβες ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι σου ειπαν οι γιατροι.Εκτιμω επισης οτι εχεις το μυαλο να μην παρεκλινεις απο αυτα που σε συμβουλευσαν ουτε κατ'ελαχιστο...η μηχανη ειναι κ@υλα αλλά προεχει η υγεια και η αρτιμελεια για ολους μας...περαστικα ευχομαι να πανε ολα καλα στην αποθεραπεια σου και να σταθεις στα ποδια σου οπως εσυ ξερεις:με μαγκιά! ...δεν θα χαθουμε εννοειται αλλωστε ποιον θα πειραζω που "τον σκοτωσαν τα σκουτερ" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Πω ρε Σάββα :(.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Οφου... Με έπιασε ένα σφίξημο τώρα... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Shit!!!! Ο μεγάλος μου φόβος πραγματοποιήθηκε σε σύντροχο!!! Και τι σύντροχο!!! Από τους λίγους βεβαίως!!! Σάββα, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, προέχει η υγεία αδερφέ...μη σε παίρνει από κάτω, θα φτιάξουμε κάνα side car και θα το κοτσάρουμε στο σκούτερ, οπότε θα είσαι πάλι αρχηγός... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Ωωω ρε π0ύστη μου......... :( Περαστικά Σαββούκο. Από εκεί ξεκινάμε! Εμείς εδώ είμαστε είτε για κουβεντούλα είτε για παρέα. Εστιάσε στο πως θα συνέλθεις, θα σταθείς στα πόδια σου χωρίς ενόχληση και τα υπόλοιπα εν καιρώ. Υπομονή φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Τι λες τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Σαββούκο, μη χολοσκάς. ^_^ Θα συναντηθούμε σ' άλλο μετερύζι να "πλακωνόμαστε". :lol: :P Είμαι κι εδώ μέλος, όχι άξιο ακόμα, :( αλλά πολύ σύντομα θα μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Στενάχωρα τα νέα, όμως... ... τα πάντα ρει φίλε μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 περαστικα παντα δυνατος.. και μην ξεχνιωμαστε το λεκανοπαιδιο αττικης ειναι μεγαλο.. και εχει ομορφα μερη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Σάββα μου πρώτα από όλα περαστικά! Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη και πιστεύω ότι σχεδόν όλοι μας νιώσαμε μια ανατριχίλα όταν διαβάσαμε αυτές τις γραμμές. Ελπίζω να μη σε πάρει από κάτω (τι λέω τώρα...). Είναι όμως μια παρηγοριά οι εμπειρίες σου και οι εικόνες που έχεις μαζέψει. Υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι (συμπεριλαμβανομένου και εμού) που για διάφορους άλλους λόγους δεν μπορούν να πάνε βόλτες. Άλλοι για οικονομικούς λόγους και άλλοι λόγω έλλειψης χρόνου. Στη θέση σου θα αγόραζα ένα μηχανάκι παλιό για να κάνω μια ανακατασκευή τύπου cafe racer ώστε να κάνω καμιά βόλτα στην πόλη για να ξελαμπικάρω. Ταχεία ανάρρωση εύχομαι Σάββα φίλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos85 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Μην χαλιεσε καθόλου. Υπομονή ψυχή και νεύρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Αγαπητοί μου σύντροχοι και φίλοι συγχωρήστε με που δεν απαντώ στον καθένα ξεχωριστά αλλά σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμπαράστασή σας. Και εγώ δεν το περίμενα στα αλήθεια ότι αυτό που αγάπησα τόσο πολύ έτσι εντελώς χαζά θα με έκανε να εγκαταλείψω. Δυστυχώς αν δεν το ξέρετε στο ατύχημα αφού προσγειώθηκα μετά έπεσε πάνω στο πόδι μου και το μοτοσακό οπότε υπολογίστε τι χτύπημα έφαγε το πόδι που παρόλες τις αντίξοες συνθήκες λόγο δουλειάς δεν είχα πάθει τίποτα και δεν είχα σπάσει τίποτα ποτέ. Έγινε τώρα και έγινε κατά τέτοιο τρόπο που τουλάχιστον δύο άριστοι επιστήμονες βεβαιώνουν ΄τι αν και εφόσον υπάρξει επόμενη (όχι ότι τώρα δεν είναι δύσκολα τα πράγματα) τότε οδηγούμαι σίγουρα στην κατάσταση του αναπήρου. Δεν μπορώ ακομη να το δεχθώ πως θα το εγκαταλείψω τελείως..............δεν μπορώ.......... Θα κρατήσω λοιπόν κάτι μικρό ή αυτό πούχα αν επισκευάζεται για τις εντός πόλης μετακινήσεις σε στύλ κο κο κο και χειρότερα......ενδεχομένως όμως να καταργηθεί εντελώς. Θα επαναλάβω όμως ότι οι φιλίες που κάναμε δεν θα χαθούν αντιθέτως.........ας πούμε ότι θα κυκλοφορώ με δύο δίκυκλα ταυτόχρονα για να μου περάσει η πίκρα. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τα καλά σας λόγια. Υ.Γ. Τι ειρωνία.........η μεγάλη μου αγάπη να τα φέρει έτσι η μοίρα και να με τσακίσει........... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες