Jump to content
ΣΑΒΒΑΣ

Αποχαιρετισμός στα Όπλα !

Recommended Posts

Ω ρε φιλε πονεσε η καρδια μου με αυτα που διαβασα. Ακομα και σε μετακινησεις εντος πολης κινδυνευεις εαν ειναι τοσο ευαισθητο το ποδι. Ειναι πολυ δυσκολη η θεση σου.

Τι να πω κουραγιο και πιστευω θα βρεις κατι να αναπληρωσει το κενο. Καλη δυναμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άρε Σαββούκο,καλά λένε πως όσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος όλος.Δύσκολη στιγμή αυτή που καλείσαι να αντιμετωπίσεις,αλλά κράτα γερά.Δυστυχώς πρέπει να αποχωριζόμαστε τα πράγματα που αγαπάμε όταν γίνονται επικίνδυνα για την υγεία μας.

Δε πειράζει μη στεναχωριέσαι,να σαι γερός για να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να σε χαίρονται και αυτοί.

Σιδερένιος εύχομαι και μη μασάς!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα Σάββα αλλά πάνω απ' όλα η υγεία. Καλή ανάρρωση να έχεις με πολλή προσοχή, καλύτερα να σταματήσεις τις βόλτες παρά να πάθεις τίποτα χειρότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oχι ρε Σαββα... Δεν περιμενα τετοια εξελιξη για το ατυχημα σου, με τιποτα ομως... :shock:

Μην σε παιρνει απο κατω, ξερω πως με τον χαρακτηρα, και το καλαμπουρι σου, δεν θα μασησεις, και θα μπαλωσεις τα κενα! Αλλωστε οπως ειπες τις βολτες δεν τις χανεις.

Μηπως ομως, και η κινηση εδω γυρω γυρω στην πολη, εγκυμωνει τους ιδιους (και περισσοτερους) κινδυνους απο μια βολτα στην επαρχεια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα ρε φιλε και καλο κουραγιο , αλλα μη σε παιρνει απο κατω...

δεν ειπαμε για ταρζανιες, απλα η απαισιοδοξια δεν βοηθαει σε καμια περιπτωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ποιος μου λεει εμενα οτι οι γιατροι δεν εχουνε beverly και στα ειπαν επιτηδες επειδη τους εχεις με το sh;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρώτα

σου εύχομαι περαστικά και μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω

δευτερα

το ότι δεν θα καβάλας δεν σημαίνει ότι δεν γράφεις -συμμετέχεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας στεναχώρησες. :(

Ο γιατρός δεν είπε όμως κάτι για δικάβαλλο ε; :D

αυτά για να βλέπετε μερικοί τι παθαίνεις αν οδηγείς σκούτερ......

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα,εκτιμω και απ'όσο σε ξερω και απ'οσα εγραψες,οτι καταλαβες ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι σου ειπαν οι γιατροι.Εκτιμω επισης οτι εχεις το μυαλο να μην παρεκλινεις απο αυτα που σε συμβουλευσαν ουτε κατ'ελαχιστο...η μηχανη ειναι κ@υλα αλλά προεχει η υγεια και η αρτιμελεια για ολους μας...περαστικα ευχομαι να πανε ολα καλα στην αποθεραπεια σου και να σταθεις στα ποδια σου οπως εσυ ξερεις:με μαγκιά! :mellow:

...δεν θα χαθουμε εννοειται αλλωστε ποιον θα πειραζω που "τον σκοτωσαν τα σκουτερ" :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shit!!!! :wallbash: Ο μεγάλος μου φόβος πραγματοποιήθηκε σε σύντροχο!!! Και τι σύντροχο!!! Από τους λίγους βεβαίως!!! Σάββα, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, προέχει η υγεία αδερφέ...μη σε παίρνει από κάτω, θα φτιάξουμε κάνα side car και θα το κοτσάρουμε στο σκούτερ, οπότε θα είσαι πάλι αρχηγός...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωωω ρε π0ύστη μου......... :shock::blink: :( :shit:

Περαστικά Σαββούκο.

Από εκεί ξεκινάμε!

Εμείς εδώ είμαστε είτε για κουβεντούλα είτε για παρέα.

Εστιάσε στο πως θα συνέλθεις, θα σταθείς στα πόδια σου χωρίς ενόχληση και τα υπόλοιπα εν καιρώ.

Υπομονή φίλε :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββούκο, μη χολοσκάς. ^_^

Θα συναντηθούμε σ' άλλο μετερύζι να "πλακωνόμαστε". :lol: :P

Είμαι κι εδώ μέλος, όχι άξιο ακόμα, :( αλλά πολύ σύντομα θα μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια..... :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα παντα δυνατος.. και μην ξεχνιωμαστε το λεκανοπαιδιο αττικης ειναι μεγαλο.. και εχει ομορφα μερη. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα μου πρώτα από όλα περαστικά!

Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη και πιστεύω ότι σχεδόν όλοι μας νιώσαμε μια ανατριχίλα όταν διαβάσαμε αυτές τις γραμμές.

Ελπίζω να μη σε πάρει από κάτω (τι λέω τώρα...).

Είναι όμως μια παρηγοριά οι εμπειρίες σου και οι εικόνες που έχεις μαζέψει.

Υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι (συμπεριλαμβανομένου και εμού) που για διάφορους άλλους λόγους δεν μπορούν να πάνε βόλτες.

Άλλοι για οικονομικούς λόγους και άλλοι λόγω έλλειψης χρόνου.

Στη θέση σου θα αγόραζα ένα μηχανάκι παλιό για να κάνω μια ανακατασκευή τύπου cafe racer ώστε να κάνω καμιά βόλτα στην πόλη για να ξελαμπικάρω.

Ταχεία ανάρρωση εύχομαι Σάββα φίλε μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητοί μου σύντροχοι και φίλοι συγχωρήστε με που δεν απαντώ στον καθένα ξεχωριστά αλλά σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμπαράστασή σας.

Και εγώ δεν το περίμενα στα αλήθεια ότι αυτό που αγάπησα τόσο πολύ έτσι εντελώς χαζά θα με έκανε να εγκαταλείψω.

Δυστυχώς αν δεν το ξέρετε στο ατύχημα αφού προσγειώθηκα μετά έπεσε πάνω στο πόδι μου και το μοτοσακό οπότε υπολογίστε τι χτύπημα έφαγε το πόδι που παρόλες τις αντίξοες συνθήκες λόγο δουλειάς δεν είχα πάθει τίποτα και δεν είχα σπάσει τίποτα ποτέ.

Έγινε τώρα και έγινε κατά τέτοιο τρόπο που τουλάχιστον δύο άριστοι επιστήμονες βεβαιώνουν ΄τι αν και εφόσον υπάρξει επόμενη (όχι ότι τώρα δεν είναι δύσκολα τα πράγματα) τότε οδηγούμαι σίγουρα στην κατάσταση του αναπήρου.

Δεν μπορώ ακομη να το δεχθώ πως θα το εγκαταλείψω τελείως..............δεν μπορώ..........

Θα κρατήσω λοιπόν κάτι μικρό ή αυτό πούχα αν επισκευάζεται για τις εντός πόλης μετακινήσεις σε στύλ κο κο κο και χειρότερα......ενδεχομένως όμως να καταργηθεί εντελώς.

Θα επαναλάβω όμως ότι οι φιλίες που κάναμε δεν θα χαθούν αντιθέτως.........ας πούμε ότι θα κυκλοφορώ με δύο δίκυκλα ταυτόχρονα για να μου περάσει η πίκρα.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τα καλά σας λόγια.

Υ.Γ. Τι ειρωνία.........η μεγάλη μου αγάπη να τα φέρει έτσι η μοίρα και να με τσακίσει...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα